Dodaj do ulubionych

Dzialka Ciechanow

13.11.14, 17:02
Witam, szukam działki budowlanej w Ciechanowie i najbliższej okolicy Dzialka musi być prawnie uregulowana oraz posiadac dostep do kanalizacji ,gazu,pradu (bez tych medi nie interesują mnie)
Pow 10 ar szerokość min 23mb Cena do 50 tys
Przepraszam forumowiczow za watek -))))

magbet81@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: 321 Re: Dzialka Ciechanow IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.11.14, 17:21
      Nie kupisz w tej cenie w Ciechanowie. Chyba, że bez tych mediów
      • duromax Re: Dzialka Ciechanow 13.11.14, 17:49
        Wiem ze cenia się wyżej ale we Wladyslawowie z tymi mediami sa po tyle ale za wąskie... Cenic każdy może i 200 ale o klienta który zapłaci od reki tez jest kłopot.....
        • Gość: gość Re: Dzialka Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.14, 18:20
          ja kupowałem niedawno za 130zł/metr. Wszystkie media, w granicach miasta, droga asfaltowa.
          • blablobla Re: Dzialka Ciechanow 13.11.14, 18:54
            To chyba jedna z najdroższych gratuluje sprzedającemu lub Panu portfela ja tyle nie mam -)))
            • Gość: X Re: Dzialka Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 19:04
              Tylko frajer sprzeda taka działkę z mediami w mieście.
              • Gość: Duromax Re: Dzialka Ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.14, 19:35
                Chyba sam chcesz swoja za 100 sprzedać ze tak piszesz. Dzialki wisza na portalach po 3 lata i brak chętnych . Jeśli nie masz nic madrego więcej do napisania będę wdzięczny tylko za odp zainteresowanych
                • Gość: gość Re: Dzialka Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.14, 20:16
                  dobre lokalizacje z wszystkimi mediami sa niestety w takich cenach. Tuz za granicami miasta już sa tańsze. Gąski 60-70 zł/m. Władysławowo 50-70 zł/m, Pęchcin działki w polu po 50 zł/m, Ujzadówek (podobno z jakimiś mediami) 25zł/m. Także tanio będziesz miał poza granicami miasta, w granicach w dobrej lokalizacji ze wszystkimi mediami licz się 120 -150 zł./m2.
                  • blablobla Re: Dzialka Ciechanow 13.11.14, 21:28
                    Znalazlem kilka na Krubinie oraz we Wladyslawowie ze wszystkimi mediami poniżej 50 w weekend będę ogladal ,dam znac czy fajne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka