Dodaj do ulubionych

Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie

29.04.13, 15:39
Najtańsze drzwi | okna | montaż | usługi remontowe na terenie całego Krakowa.
Zrealizowaliśmy 2 programy w telewizji TVN !

Tylko MY Przebijamy każdą ofertę
lub udzielamy 35% rabatu

Masz już ofertę, prześlij - sprawdź nas!

Zobacz OKNA
Zobacz DRZWI
ZOBACZ CAŁĄ NASZĄ OFERTĘ Z PROMOCJAMI !!!

Zapraszamy do Współpracy
Obserwuj wątek
    • krakow-dobra-firma Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie 29.04.13, 16:50
      brygada102
      • Gość: kukur Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 21:28
        ja tam najniższą ceną bym się nie kierował - okna to inwestycja na lata, a na takich nie zwykłem oszczędzać. Wolę poczekać, odłożyć, a mieć solidny produkt. U siebie mam Drutexy - znajomy polecił mi i markę, i firmę Styleline która je u nas montuje. Cena nie była wygórowana, ale też produkt porządny
        • Gość: Jaromir Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 21:25
          i tu tez mam to samo styleline
          popatrz ile naspamowane jest w necie
          [url=https://www.google.pl/#psj=1&q=forum+styleline.pl/+drutex&tbs=qdr:m]https://www.google.pl/#psj=1&q=forum+http://styleline.pl/+drutex&tbs=qdr:m[/url]
        • Gość: Szlimann Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:28
          dokładnie zgadzam się w przedmówcą. Tylko drutex brać ! bo i gwarancja na okno i na usługę montażu (jeśli zlecamy brygadzie102 montaż okna)
    • kiepureczka Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie 10.06.13, 13:09
      a ja kupiłam okna dzięki firmie hanbu prosto tanio i solidnie nie mogę narzekać :) okna mam z firmy. Ctując nie znajac się do konca (pozostawiam to w rekach meza ;p ) mam okna Okno V70 Optimal Black moze komus to cos rozjasni ;)
      • Gość: zadowolona Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.ksi-system.net 19.08.13, 11:39
        Przed zimą wymienialiśmy okna i teraz mogę śmiało polecić Panel Pol, która nie tylko ma bardzo dobrego dostawcę okien PCV ale też super nam te okna zamontowali, okna kupowałam na 29listopada.
        • Gość: Zbynio Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:48
          Firma panel Pol-co to w ogołe jest za firma ? czemu tak drogo ? od razu mówie że nie polecam ! inni sa o wiele tańsi nawet Brygada 102 ma o niebo niższe ceny a jest bardziej znana i daje gwarancje na usłege. Ludzie czytajcie dokladnie ! a zaoszczedzicie naprawde duzo pieniedzy
    • kiepureczka Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie 10.06.13, 13:10
      a ja kupiłam okna dzięki firmie hanbud tanio i solidnie nie mogę narzekać :) okna mam rodzaju..yy cytując nie znajac się do konca (pozostawiam to w rekach meza ;p ) mam okna Okno V70 Optimal Black moze komus to cos rozjasni ;)
      • Gość: Baltazar Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:32
        ludzie !!! hanbud ma okna magazynowe-czyli takie ktore lezą niezabezpieczone w magazynie w którym jest duzo wilgoci !!! czasami ludzka glupota nie zna granic.

mając brygadę 102 która ma okna prosto od producenta i zapewnie najtaniej bo bez marży , to mimo to ludzie decydują sie na jakies podrzędne hanbudy
    • Gość: drzewkooliwek Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: 83.142.186.* 22.08.13, 11:19
      wiecie wiadomo, że każdy szuka oszczędności, gdzie się tylko da, ale jednak oszczędność oszczędnością, ale jakość też jest ważna, więc dobrze jest znaleźć takie rozwiązanie, żeby było i tanio i dobra jakość, jak na przykład te okna www.ekoplast-krakow.pl/ moim zdaniem jedne z lepszych dostępnych na rynku.
      • Gość: eether Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.play-internet.pl 02.09.14, 11:37
        jak dla mnie styleline, bardzo dobra firma, szybko sprawnie wymienią okna. Poza tym w ofercie mają produkty znanych i cenionych firm
        • Gość: Grundzak Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:45
          styleline? dobra firma? może i dobra ale ceny mają z kosmosu! po co przepłacać skoro u innych to samo i taniej ? ludzie.... właczcie myslenie !

Cennik brygady 102 najlepszy - porównujcie znim inne firmy . Bo po co wydawać niepotrzebnie pieniądze co ?
    • pr0vider Okna Tanie Nowe - www.okna.malopolska.pl 21.11.13, 17:14
      Tanie okna !
      Przelicytujemy każdą ofertę albo zaoferujemy aż 35% promocji.

Współdziałamy z wymienionymi przedsiębiorcami:
      Dobroplast, Brügmann, DRUTEX, Salamander, ALSECCO.

Zapewniamy bezpłatnie:
      zmierzenie oraz kalkulację kosztów, dowóz, mikrowentylacja, szyba termoizolacyjną współczynnik przewodzenia ciepła k = 1,1.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą !

Kontakt:
      Kom: 601 481 557
      Tel: 12 396 36 43

e-mail: okna@brygada102.pl
      www.okna.malopolska.pl
      • Gość: JoannaPiszcz Re: Okna Tanie Nowe - www.okna.malopolska.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:36
        No nareszcie bardzo dobra firma. Wszystko ładnie i przejrzyscie napisane na stronie internetowej. Od razu wiem ile i za co płace, bez zadnych gwiazdek itd. Fajna firma !
    • Gość: malyOkno Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.play-internet.pl 03.03.14, 16:54
      Nie trać czasu na inne drogie firmy
      z nami taniej i lepiej
      zobacz
      www.okna.malopolska.pl
    • irrene Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie 26.03.14, 05:22
      Nie jestem przekonana co do tego, że najtańsze = najlepsze. Ktoś powyżej chwalił www.ekoplast-krakow.pl i myślę, że warto chociaż zerknąć na ich ofertę. Mamy u nich kupione okna i nie narzekamy
      • Gość: malwik Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.14, 10:35
        ekoplst plajtuje: ma najgorsze materiały ! biorą ramy ze złomu.
        ktos kto poleca okna z ekoplastu jest handlowcem tej firmy. i niech spiepsza z tego forum !

wracając do tematu
        DRUTEX to solidne okna 1 klasa.
        Salamander droższe od okien Drutexu ale wiadomo-firma niemiecka ale za jakość sie płaci
        Brugmann - chyba najlepsze i najfajniejsze okna.

reasumując:
        Drutex, Brugmann, Salamander są oknami o wysokiej jakości.
        Materiały i rdzenie solidne.
        cenowo warunkuje sie tak:
        DRUTEX - aktualnie 35% znizki w Krakowie
        Salamander
        brugmann

Porównanie okien i systemów macie na www.okna.malopolska.pl
        • Gość: Jacek Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.164.255.202.awist.pl 27.03.14, 08:54
          Pozdrowienia dla handlowca z drutexu ! :) tak chamskiej reklamy to dawno nie widziałem !!
      • Gość: Antonio Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:43
        co za pseudoreklama ekoplasty to jedne z najgorszych - poczytajcie ludzie komentarze w necie ! odradzam ekoplasty !
    • Gość: Okna_z_Krakowa Okna Tanie Kraków IP: *.play-internet.pl 04.04.14, 13:18
      Drogi Kliencie !

Przedstawiamy Ci bezkonkurencyjną ofertę !

O nas:
      - mamy zrealizowane 2 programy w telewizji TVN "Pokojowe Rewolucje" i "Operacja Mieszkanie"
      - współpracujemy ze wszystkimi Leroy Merlin w Krakowie
      - nie znajdziesz niższej ceny okien w Krakowie !

My nie obiecujemy tylko gwarantujemy !

Najtańsze okna (wszyscy dobrzy producenci):
      - DRUTEX
      - SALAMANDER
      - BRUGMANN
      i inni

Dodatkowo darmowa wycena okien !
      Prawdziwe 0 zł !
      Wycena telefoniczna lub przez e-mail !
      Na terenie Krakowa Pomiar Okien i Drzwi 0 zł !

W najniższej cenie na rynku ! Bez pośredników, prosto od producenta ! Dzięki nam mają Państwo 100% pewności że okna są nowe, z gwarancją na okna, z gwarancją na montaż, z gwarancja na wszystko !

Zapraszamy:
      strona: okna.malopolska.pl
      telefon: 601-481-557
      • Gość: expert.okienny Re: Okna Tanie Kraków IP: *.146.173.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.19, 00:23
        Jak szukałem prawnika to nie kierowałem się tym aby był NAJTAŃSZY i PRZEBIJAŁ KAŻDĄ OFERTĘ. Chciałem żeby być DOBRY I SKUTECZNY. Gdy potrzebowałem lekarza, również nie kierowałem się ceną wizyty. Chciałem żeby MI POMÓGŁ.
        Podobnie gdy rozpocząłem budowę domu - szukałem SPRAWDZONYCH FACHOWCÓW, a nie najtańszych robotników. Najtańsze okna i drzwi w Krakowie znajdziecie w śmieciach, z demontażu. Jak będziecie szukać prawdziwych fachowców (na pewno nie najtańszych w mieście), którzy uczciwie wycenią rzetelną i profesjonalną robotę sprawdźcie: www.oknakrakow.pl
    • Gość: Adnimistrator Brygada 102 - remontuj w Krakowie i okolicy IP: *.147.48.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.04.14, 13:56
      Polecamy stronę z remontami usługami budową www.Brygada102.pl
    • Gość: pan_dzwioczki www.brygada102.pl/drzwi.html IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.14, 16:16
      Najtańsze drzwi w Krakowie
      www.brygada102.pl/drzwi.html
    • Gość: Drutex Okna Drutex - najtaniej w Krakowie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.14, 13:07
      Kliknij aby zobaczyć Najlepsze i Najtańsze Okna DRUTEX w Krakowie
    • Gość: Salamander Okna Salamander w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.14, 10:43
      Kliknij aby zobaczyć Najlepsze i Najtańsze Okna SALAMANDER w Krakowie
      • Gość: Barabarra Re: Okna Salamander w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.14, 14:51
        Chyba najlepsze okna pochodzą z fabryki Salamandra - tez polecam każdemu. A firmę która zajmuje sie montażem okien to Okna Brygada 102. Dają gwarancję na montaż okien i są najtańsi w mieście !
      • Gość: MarcinMoliszka Re: Okna Salamander w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:29
        wow dobra cena :O
        a jak jest z transportem okien?
        prosze o kontakt:
        Marcin :692-481-778
    • Gość: Gonzo Montaż okien - opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.14, 12:30
      Pragnę pochwalić brygadę 102 za zamontowanie okien w moim mieszkaniu. Wymienili stare okna i wstawili nowe. Wszystko sprawnie poszło
    • Gość: goscik Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:17
      rzeczywiście ta brygada to bardzo dobra ekipa.
    • Gość: wilczek Re: Brygada 102 Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:21
      Dokładnie ! Pełno teraz tych wszystkich chińskich pseudo-firm. Nie rozumiem jednak zupełnie niektórych ludzi, którzy kupują droższe chińskie okna dziwnie brzmiących firm... Drutex bardzo dobre okna, bezawaryjne,szczelne i w ogóle wysoka klasa, dalej okna Salamander-niemiecka jakość nie muszę tłumaczyć że to jedne z najlepszych okien na świecie. Jak się decydować na okna to tylko te firmy i już. Naprawde niskie ceny, gwarancja.
      • Gość: PorkyPORK Re: Brygada 102 Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.216.149.98.saite.com.pl 03.09.14, 23:20
        Drutex jakość? Haloooo, excuse me. Nie mydl ludziom oczu. Pewnie nauczyłeś się tego przy montażu. Klient z mydłem w oczach dopiero po jakimś czasie otwiera oczy i przeciera je ze zdumienia co za eksperyment okienny wybrał hahaha
        • Gość: Kosik Brygada 102 Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.147.5.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.14, 21:30
          Weźcie się już nie ośmieszajcie z tym drutexem i stylelinem. Internet aż puchnie od negatywnych opinii, radzę sprawdzić co to za "jakość" przed dokonaniem wyboru. Okna to nie spodnie, że wyrzucisz po pół roku. Niestety.
          • Gość: MaciekKij Re: Brygada 102 Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.14, 10:44
            Styleline tak zgadza się. Drutex okna klasy jakości A, czyli 1 klasa jakości. pozostałe klasy to z ponownej regeneracji. Więc dlatego Drutex ma najlepsze okna. Pozdrawiam
      • Gość: SAMARYT Re: Brygada 102 Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.integer.pl 04.09.14, 13:39
        a gdzie ty masz chinskie okna w PL, szybciej wschodnie. salamander to producent profili, a nie okien wiec tez nie wiem co to za misz masz, a juz powiazanie tego z d****texem to jakies kompletne nieporozumienie. ja widze, ze ten d. to juz odplywa.
    • Gość: KL Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.14, 16:41
      Pragnę wyrazic swoją opinię na temat firmy Brygada 102, a dokładnie o dziale z drzwiami. JESTEŚCIE zarąbiści ! Wesoli panowie,przyjechali,pomierzyli,zrobili kosztorys. wszystko w ciagu 1 dnia ! tyle zo się nachodziłam po Krakowie za drzwiami a to nie mogłam się doprosić o pomiar-samej kazali mi mierzyc a to gdzies indziej znowu nie mieli katalogów,terminów itd. A w Brygadzie 102 -zupełna odmiana, ciesze sie że u nich zakupiłam drzwi i oni mi je założyli ! dziękuję ! katarzyna Lisowska
    • pawelszabla90 Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie 13.08.18, 09:04
      Polecam OknoPlus bardzo dobra jakość pcv
    • Gość: expert.okienny Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie IP: *.146.173.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.19, 00:21
      Jak szukałem prawnika to nie kierowałem się tym aby był NAJTAŃSZY i PRZEBIJAŁ KAŻDĄ OFERTĘ. Chciałem żeby być DOBRY I SKUTECZNY. Gdy potrzebowałem lekarza, również nie kierowałem się ceną wizyty. Chciałem żeby MI POMÓGŁ.
      Podobnie gdy rozpocząłem budowę domu - szukałem SPRAWDZONYCH FACHOWCÓW, a nie najtańszych robotników. Najtańsze okna i drzwi w Krakowie znajdziecie w śmieciach, z demontażu. Jak będziecie szukać prawdziwych fachowców (na pewno nie najtańszych w mieście), którzy uczciwie wycenią rzetelną i profesjonalną robotę sprawdźcie: www.oknakrakow.pl
    • ms27 Re: Najtańsze Okna i Drzwi w Krakowie 04.03.20, 23:48
      Obadaj tutaj - twoje-okna.com/malopolskie/okna-krakow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka