Dodaj do ulubionych

Folia stretch w Krakowie

IP: *.centertel.pl 23.09.14, 22:49
Oferujemy folię rozciągliwą stretch, przeznaczona do zabezpieczania ładunków na paletach oraz wszelkich innych przesyłek w transporcie. Do stosowania do pakowania ręcznego lub maszynowego z wykorzystaniem maszyn owijających. Największy wybór folii stretch znajdziecie w firmie Sabo w Krakowie na ul. Kolejarzy 9. Więcej informacji na stronie www.sabo.krakow.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Gregor Re: Folia stretch w Krakowie IP: *.centertel.pl 06.10.14, 23:42
      Duża oferta wszelkich opakowań foliowych a także papierowych materiałów do pakowania. Ceny hurtowe niższe nawet od tych w internecie. Polecam.
    • Gość: Miro37 Re: Folia stretch w Krakowie IP: *.centertel.pl 22.10.14, 21:27
      Jestem z Wrocławia. Tą firmę Sabo znalazłem w internecie, poszukując producentów folii pęcherzykowej. Sprawdzony dostawca z dużą ofertą.
    • bhjds58 Re: Folia stretch w Krakowie 30.10.15, 20:44
      ERG-BET z siedzibą w Dąbrowie Górniczej specjalizuje się w produkcji materiałów opakowaniowych. Firma oferuje szeroką gamę opakowań z tworzyw sztucznych, m.in.: taśmy z nadrukiem, folie stretch i taśmy samoprzylepne.

www.ergbet.com.pl/
      • an_ja_35 Re: Folia stretch w Krakowie 27.04.16, 12:06
        Jeśli szukacie dobrej jakości, wytrzymałej folii stretch to ja polecam zajrzeć na pranapack.pl , wiele razy od nich kupowałem materiały pakowe i jestem zadowolony.
    • marry_ann30 Re: Folia stretch w Krakowie 17.05.16, 14:56
      Jeśli poszukujecie dystrybutora różnego rodzaju folii pakowych, w tym stretchu to polecam wam firmę Angitu (angitu.pl/folia-pvc-rozciagliwa.php). To solidna firma, maja w sprzedaży folie naprawdę dobrej jakości w korzystnej cenie.
      • wojtekbrno Re: Folia stretch w Krakowie 30.01.17, 12:42
        Ja mam doświadczenie z firmą top-opakowania
        Tak samo- super jakość, dobra cena, świetna obsługa :) link: Folia Stretch
    • Gość: Piotr Re: Folia stretch w Krakowie IP: *.docsis.tczew.net.pl 23.03.17, 11:34
      Polecam firmę Folplast2, obsługują klientów z całego kraju.
      Sprawdziłem i ich folia stretch jest bardzo mocna a ceny przystępne.
      • krzysztof_tomasik400 Re: Folia stretch w Krakowie 11.01.18, 15:10
        Jeśli kupować folię stretch to tylko od producenta. Producent folii stretch gwarantuje bardzo dobre ceny i szybką realizację. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą bezpośrednio na naszej stronie internetowej. Każdemu klientowi zapewniamy wsparcie merytoryczne w doborze folii.

Zapraszamy do współpracy z firmą Becpak!
    • Gość: Alekssi Re: Folia stretch w Krakowie IP: 95.160.212.* 22.04.18, 00:00
      Ja zaś polecam www.wypakuj.pl, uczciwa firma, tania wysyłka.
    • marek.podolski12 Re: Folia stretch w Krakowie 06.07.18, 13:31
      Polecam dobretasmy.pl/produkty/Folia-stretch . Uczciwa firma, najlepsze ceny. To prodcuent taśmy pakowe, taśmy z nadrukiem i folii stretch z Gdyni. Sprzedają też online. W ofercie mają także kartony i folię bąbelkową. Pozdrawiam
    • kkarol125 Re: Folia stretch w Krakowie 07.10.20, 15:16
      FOLIE CAST SA przyspieszają i ułatwiają proces pakowania. Nasze folie zapewniają ekstremalną siłę trzymania. Zmniejsz zużycie folii i zacznij oszczędzać pieniądze. Zastosowanie dopasowanej przez nas folii (Force, Mataline i inne) zamiast tradycyjnej folii stretch o grubości 17 lub 23 μm przy owijaniu 100 palet dziennie pozwala zaoszczędzić nawet 8300 kg folii rocznie! UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNE TESTY foliastretch@cast.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka