Gość: qrka IP: *.netcarrier.net 20.03.01, 19:05 Czy ktos jeszce w ogole chodzi na te pielgrzymki? Co roku tlum przybywa do Swietego Miasta ,ale nikt nie chce sie przyznac ,ze chodzi.... I o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczepan Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? IP: 212.161.38.* 20.03.01, 19:40 Ktos chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
geny Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? 27.03.01, 18:46 raz bylem i nie zaluje. Moze dla mnie bylo strasznie nudno, zwlascza na poczatku, ale znalazlem sobie robote porzadkowego (sterowanie ruchem, pilnowanie porzadku itp) i mi sie spodobalo. Ale czasem bylo ciezko. Nogi po prostu odpadaja, zar z nieba, a tu trzeba sie uganiac jeszcze 20 km. to bolalo. Ale jest satysfakcja ze sie czlowiek doczalgal :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? IP: *.novum.amu.edu.pl 30.03.01, 11:56 chodzi, chodzi... bylam dwa razy i bylo super (co tam te kilka omdlen...) Przy okazji pozdrawiam wszystkich z poznanskiej grupy dziesiatej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? IP: *.muzyczneradio.com.pl 31.03.01, 12:42 Oczywiscie, ze sie chodzi. Kilkakroc z Wroclawi i Warszawy. Tylko tak sie zastanwaiam, czy na przyklad przejscie np. "17-tka" z Warszawy to "repertuar" z gatunku "jak milo spedzic waakacje?", czy cos glebszego? Optuje jednak za doswiadczeniem drogi, przezyciem na poly metafizycznym. A ze bywa milo, to swoja droga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? IP: *.btinternet.com 31.03.01, 22:10 Gość portalu: qrka napisał(a): > Czy ktos jeszce w ogole chodzi na te pielgrzymki? Co roku tlum przybywa do Swie > tego Miasta ,ale nikt > nie chce sie przyznac ,ze chodzi.... I o co chodzi? nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohoutek Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 22:35 byłam kilka razy- Poznań grupa 4 nigdy nie żałowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczyki Re: Czy ktos chodzi na pielgrzymki do Czestochowy? IP: *.kielce.net.pl 11.04.01, 19:16 Bylem raz po 4 dniach sie zgubilem i 12 dni lazilem po jakiejs nieznanej mi miescinie. Makabra Odpowiedz Link Zgłoś