Dodaj do ulubionych

Villa gret

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 15:35
Mam takie pytanie do was, czy mozna tam się wybrać z dzieciakami ? Czy ktoś z was juz tam był? Jeśli tak to jak to wygląda ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolcia23 Re: Villa gret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 08:55
      Hej,no byłam z tam z moimi dziećmi i jesteśmy bardzo zadowoleni. Miejsce bardzo fajne, dzieciaki były uradowane, w końcu jakoś inaczej spedziły czas a nie tylko w domu i granie na komputerze. Można było pozwiedzać bo piękna okolica. Do wszystkiego prawie mieliśmy blisko. Nawet pojechaliśmy do Karpacza na jeden dzień. A jeśli chodzi o wynajęcie pokoi to nie było problemu, wszystko ładnie zadbane i dopilnowane. A dzieciaków było mnóstwo jak pojechaliśmy więc oni nasze miały okazję na nowe znajomości. No miło wspominamy i planujemy kolejny raz odwiedzić. Pozdrawiam.
      • Gość: klarcia Re: Villa Greta IP: *.eltronik.net.pl 23.01.13, 09:14
        Moje dzieci tak jak Joli były bardzo zadowolone i chcą tam jeszcze wrócić.
    • Gość: Anna34 Re: Villa gret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 09:37
      Wybierałam sie z rodziną do Karkonosza ale nocleg wzięliśmy w Villi bo chcieliśmy jeszzcze pozwiedzać innych rzeczy, a tutaj nam sie podobało. Ogólnie to tam jest fajnie.
      • Gość: K. Re: Villa gret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 09:26
        piękny klimat w tej Łysej Górze. jestem na tak :) sądzę, że warto tam się wybrać z dziećmi, bowiem jest niemało atrakcji dla nich. przyjemna okolica.
        • Gość: Dennis Re: Villa gret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 11:44
          Ten pensjonat mieści się w Świerzawie, między Jelenią Górą a Złotoryją? Rozważam możliwość, aby wakacje wybrać się z ukochaną w Sudety.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka