Dodaj do ulubionych

rover 214 si

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 20:41
Sprzedam auto osobowe rover 214 si,benzyna, rok produkcji 1997, 105KM, centralny zamek immobiliser, poduszka powietrzna, elektryczne szyby, skórzana tapicerka i fotele, klimatyzacja. Komplet opon zimowych. Autko niewielkie zwinne i zrywne :) Kolor granatowy. Cena 5000,00-do negocjacji kontakt 796107901

Obserwuj wątek
    • Gość: azae Re: rover 214 si IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 10:18
      aktualne
      • Gość: massa Re: rover 214 si IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 21:11
        miałem to badziejstwo,najgorsze auto w moim zyciu,kupiłem za 9 tys ,sprzedawałem rok i sprzedałem za 3500zł stan był super,imobilajzer padł za 1500zł,ciagle cos,PORAZKA,PRZESTROGA!!!!lepiej rower ale na pedała kupic
        • Gość: kasiejka Re: rover 214 si IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 21:53
          u mnie nic się nie dzieje a mam już dwa lata...jedynie hamulce i rozrząd był robiony :) autko super
    • Gość: azae Re: rover 214 si IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 20:38
      ogłoszenie nieaktualne - autko sprzedane .... i do tego co tam komentował.... moje autko nie było w idealnym stanie a dużo więcej warte niż Twoje...no cóż może Twoja nieumiejętność handlowania zawiodła
      • Gość: ROKO Re: rover 214 si IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 14:25
        No to ktoś sie wpakował w mine,,człowieku pij z 2 dni z szczescia ze sie pozbyłes tego syfa,nastepny wlasciciel CARRITAS POLSKA
        • Gość: azae Re: rover 214 si IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 17:59
          nie wiem po co ta dyskusja... moje auto było bardzo fajne..sportowa wersja 105 KM więc super dynamiczne...wymieniałem w nim parę rzeczy standardowych typu rozrząd hamulce akumulator... 2 lata nim jeździłem i gdyby nie to że rodzina i się powiększyła wcale bym nie sprzedawał i nie uważam że komuś zrobiłem krzywdę-wręcz przeciwnie. Wim, że następny właściciel nim pojeździ bez wydawania kasy na naprawy i benzynę..bo było również ekonomiczne...dla mnie syf to francuziki...ale top już inny temat pozdrawiam i życzę przyjemnej jazdy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka