Dodaj do ulubionych

ZUS optymalizacja

11.09.12, 19:09
Witamy

Proponujemy legalną optymalizację składek ZUS poprzez zatrudnienie w niemieckiej firmie. Ograniczona ilość miejsc.

Zainteresowane firmy prosimy o kontakt:
unizus.pl
biuro@unizus.pl
fax 77 555 44 03
Obserwuj wątek
    • artweb-design Re: ZUS optymalizacja 05.12.12, 19:18
      hey :)

a ja moge polecic firme z uk - Euro Lex and Partners, optymalizacja-zus.org/optymalizacja-kosztow-zusu , sam korzystam z ich uslug i chyba jako jedyna firma na rynku (a sprawdzilem chyba ze 20) oferuja faktyczne (a nie pozorne) zatrudnienie.

z jednej strony ja jako ich pracownik wykonuje dla nich konkretne zlecenie, z drugiej zas jako przedsiebiorca korzystam z programu optymalizacji zus, otrzymuje za swoja prace wynagrodzenie (jako pracownik, do tego 4 tygodnie urlopu w roku) a ja im place za wykonane uslugi.

podatek dochodowy za prace jest odprowadzany, skladki na ubezp. spol. rowniez, na kwote abonamentu 400 zl m-nie otrzymuje fakture i calosc ksieguje jako koszt uzyskania przychodu.

nie ma tutaj nic niezgodnego z prawem, zus lub jakiekolwiek organy kontrolne nie moga zakwestionowac umowy o prace poniewaz praca JEST WYKONYWANA :)

pozdrawiam wszystkich
      • sklepsam_tul Re: ZUS optymalizacja 19.04.14, 07:30
        Ja płaciłem więcej ale jak poleciłem kilku znajomych to już nie płacę wcale składek :)
        Sprawdź sam: taxpay.partnerzy.pro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka