Dodaj do ulubionych

31 prawiczek

27.01.21, 16:52
Za 3 miesiace stuknie mi 31 lat. Cale dnie spedzam w domu starajac sie w koncu zbudowac aplikacje ktora byc moze przyniesie mi rozglos i pieniadze. Przez nia poswiecilem caly poprzedni rok na prace zamiast poznawanie ludzi. Zreszta i tak nie mam hajsu aby sie gdzies wyprowadzic i mieszkam z matka. Nigdy nie mialem szczescia do kobiet. Zawsze bylem niesmialy i nie umialem przy nich sie zachowywac a jak jakas mi sie podobala to panikowalem. Tak przez cale nastoletnie lata. Nie pomagalo tez ze mielismy moze z 10 dziewczyn na cala szkole. Poznawac dziewczyny moglem tylko w klubach nocnych. A ja jestem introwertykiem. Raz ze nie lubie takich miejsc dwa ze kobiety traktowaly mnie tam jak smiecia. Nie masz 2 metrow wzrostu? To wypierdalaj. Zreszta nie raz tak uslyszalem. Czesc, sliczny masz usmiech! Spierdalaj! Zawsze przez to balem sie kobiet liczylo sie to z mozliwymi wyzwiskami z prostego powodu, jestes facetem a facet to swinia. Jakos mialem durne szczescie ze kobiety wyzywaly sie na mnie za to ze inni mezczyzni traktuje je jak szmaty. Kiedys nawet jedna dziwka bo inaczej jej nazwac nie umiem, zlamala mi nos po tym jak stojac w kolejce do szatni usmiechnalem sie do niej i przywitalem. Taaa... nie lubie kobiet. Mam przed nimi paniczny strach a przez takie zachowania jak te ktore opisalem stalem sie mizoginem i ich nienawidze. Nie sadze aby mozna bylo poznac wartosciowa kobiete w polsce. Jak dotad zadnej nie spotkalem.

Z racji wieku stracilem tez przyjaciol powyjezdzali, a z nimi szanse na poznanie kogos. Nie chce mi sie juz starac to wiecej zachodu niz to warte. Co wiecej jako prawiczek nie chce seksu tylko bliskosci jakiej nigdy ze strony nikogo nie dostalem. Piszac to czuje sie zasmucony i zawiedziony... obiecywali przez tak wiele. Rodzina, dzieci, praca. A juz sie czuje za stary aby dojrzec towarzyskoni zwiazkowo. Poukladac sobie w glowie i dowiedziec sie czego chce tak naprawde od zycia, a co dopiero miec dzieci i je wychowac. Czuje ze zmarnowalem sobie zycie
Obserwuj wątek
    • marysiaoso Re: 31 prawiczek 13.02.21, 17:04
      Tutaj na pewno kogoś znajdziesz - super-dziewczyny.pl/
      Polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka