malidar 08.12.03, 20:05 Wiatr po kątach hula ... nawet kota nie ma, nie przyjął się czy jak?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 20:14 EEEEEeeeeeeeeee...tam....zaraz pusto...Ty lepiej na mnie poczekaj bo moje menczyzny zycia spiom! ide po fajki i pifffkooooo! To znaczy ,ze zara jezdem spowrotem ja ma ich FuuuuuuLLL za duzo ! to co robimy?! Poczekasz?.-) Odpowiedz Link
malidar Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 20:16 Na Ciebie zawsze!! I mam coś jeszcze ... Powiem Ci jak wrócisz ... Odpowiedz Link
malidar Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 20:21 Browar pojechałaś kupować czy plantacje chmielu zakładasz? A może siejesz tytoń?? Odpowiedz Link
malidar Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 20:32 Straszy chyba już ... Jakaś biała dama się pałęta Odpowiedz Link
malidar Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 20:48 Wszyscy się wystraszyli a to taka sympatyczna zjawa jest ... idę z nią na wódkę na strych, rano Wam opowiem jak było... jeśli będziecie chcieli słuchać ... No już dobrze, dobrze, Biała Damo, już lecę, nie brzękaj tak tymi kieliszkami Odpowiedz Link
vika411 Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 21:22 Hehehehe...jus........wrcilam.Jezdm poniekad nieodpowiedzialna... A te faje dwie spiom dalej! I jak chrapiom... Jeeeeeeeeeeeeeeesus i Maryna ! I co teroz?! Umrzyc s nuduf cy dopiro zaconc?!.-) Odpowiedz Link
vika411 Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 21:34 Wontrobe to ja jus dawno umazyla s cybulkom! Dobro byla! A tera ich zim! Odpowiedz Link
geograf Re: Pusto w salonie ... 08.12.03, 23:37 czas dopgaszać kominem,zasłonić dokładnie zasłony..przetrzeć kurze znad kominka... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:34 Dobrze, że chociaż czarne kocisko się tu zadomowiło i uprzejmie wskoczyło mi na kolana. Odpowiedz Link
vika411 Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:37 No bo kaca lecza po weekendzie(czyt. jak pisze.-)) Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:39 Jeszcze?!? Przecież już fetorek dzięki Bogu mamy, czas i pora się z objęć kaca uwolnić, utrwalacze odstawić itp. itd... Odpowiedz Link
balkan Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:38 to ja już wiem, skąd u mnie ten katar.... żadne przeziębienie, tylko kot!!! Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:40 A to serdecznie współczuję uczulenia na sierściuchy (( Odpowiedz Link
balkan Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:46 na koty tylko.... psy, ze względu na moja bezgraniczną do nich miłość, mój organizm znosi bez zastrzeżeń.... a swoja drogą musze się dziś wcześniej z pracy wymeldować, bo już mi się pudło chusteczek kończy...( Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 10:50 Moja bezgraniczna miłość do zwierzaków wszelkiej maści (z wyjątkiem skorpionów i KOMARÓW) pozowliła mi uniknąć alergii na sierść. A koty pokochałam od kiedy półtora roku temu dwa przedstawiciele tego gatunku wybrały mnie na swoją opiekunkę ) Odpowiedz Link
vika411 Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:03 Psy , koty i gacetow trzeba zapakowac do jednego wora i wywalic! Kot chce zrec,pies chce siusiu, faceci pija i mnie daja! ja mam tego dosyc! Odpowiedz Link
creamy Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:05 nastepna glosna prowokacja? Coscie sie dzis na facetow uwziely.... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:08 Jakie uwzięły?!? Staramy się ożywić atmosferę, bo nastroje takie, że nie jedno prosektorium ma w sobie więcej życia )) Odpowiedz Link
creamy Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:13 to prawda... trzeci raz wlasnie mi sie corel wywalil pod koniec projektu, to powiedzialbym, ze jestem nawet nad-ozywiony. w morde... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:17 ...czyli radość i ogólne wzruszenie. Na pociechę masz wątek "Złośliwość rzeczy martwych". Odpowiedz Link
creamy Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:26 tak, pisalem nawet, ze jeden komputer co potwierdza regule. Chcialem to mam. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:28 To ten martwy przedmiot to nie tylko złośliwy ale i mściwy ) Odpowiedz Link
creamy Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:42 jak na sztuczna prawie-inteligencje przystalo Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:46 To Ty masz tam sieci neuronowe zainstalowane?!? Boję się, co ten Twój komp może jeszcze wymyśleć... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:58 Jak uśmierca też komary, to wybaczam Twojemu kompowi wszystko Odpowiedz Link
balkan Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:07 ja na wszelki wypadek hoduję kraby - sierści nie mają, żrą niewiele, a zabawy sporo... przytulić się jest tylko troszkę trudniej...) Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:09 Kraby wełniste?!? Bardzo mi się podobały swego czasu... Odpowiedz Link
balkan Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:17 to są kraby marengowe brazylijskie, czy coś takiego - fajowe są, a w zasadzie jest.... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:27 Fajne są. Obejrzałam sobie je na kilku stronkach. Odpowiedz Link
frunze Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:29 Takie kraby to trzeba chować, jak przychodzą miłośnicy owoców morza... Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 11:50 Pusto to tutaj dzisiaj nie jest... Jeszcze jestem, ale się za godzinę ewakuuję. Jadę na Modlińską, moja stację paliw ogladać... Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 12:09 Bo jakby to powiedziec, zeby sie nie przechwalic... Stacja należy do Grupy Pegas, a ja ta Grupa administruje... dbalam, zeby miala takie ladne, fioletowo- zolte barwy i byla w standardach Grupy... dzisiaj jade na odbior techniczny stacji, sprawdze czy wsszystko jest w porzadku i od soboty stacja bedzie dzialala... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 12:13 Moje gratulacje i wyrazy uznania. Trzymam kciuki, żeby nie było poruty przy odbiorze technicznym. A przy okazji obejrzę sobie tę stacyjkę Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 12:16 Zapraszam! Jak będzie uroczyste otwarcie, dam znak... Na razie tylko taki rozruch, w ramach crash testu, czy wszystko gra... Odpowiedz Link
balkan Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 16:25 a co tu znowu takie puchy?! zawinęłam się w koc i z herbatką siadam salonować, a tu co??? nic!!! no to ide po chusteczki.... Odpowiedz Link
creamy Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 16:39 wszyscy pewniem spiom. Ciamno za oknami... A moze po prostu w korkach stoja? Odpowiedz Link
balkan Re: Pusto w salonie ... 09.12.03, 17:05 może... ja włażę do łóżka i się kuruję.... Odpowiedz Link
candycandy Re: Kto tam ma wąty do kotka?! 09.12.03, 17:12 Kotek nie paprotka, żeby się przyjmować lub nie Kotu jak się spodoba to zostanie. Kurcze, trzeba go będzie wtedy jakoś nazwać... Odpowiedz Link
malidar Re: Kto tam ma wąty do kotka?! 09.12.03, 18:59 Ja nie miałam wątów do kota, kotka, kociaczka, kociny, kotusia .... Kocur gdzieś polazł z nudów i z Biała Damą musiałam iść na strych na wódkę Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 16:42 Ja co prawda zaraz spadam, ale niech ktoś później dołoży drew do kominka. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 16:45 Ja niestety też. Podupadam na zdrowie i trzeba odwiedzić pana w białym fartuchu.Pewnie ktoś będzie czuwał Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 17:12 Idę odebrać mój RTG klaty piersiowej, zobaczymy co z żebrami. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 17:19 Sloggi napisał: > Idę odebrać mój RTG klaty piersiowej, zobaczymy co z żebrami. Lepiej wróć to pooglądamy wspólnie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 17:20 Przecież napisałem Kolczatej, że będę się nago przed lustrem porównywał Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 31.12.03, 13:07 sloggi napisał: > Przecież napisałem Kolczatej, że będę się nago przed lustrem porównywał No i jak porównanie wyszło? Ty jesteś na tym zdjęciu czy nie Ty? Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 18:07 Jak żebra? Ja mam antybiotyk i jeszcze zgubili gdzieś moją kartę Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 16:33 sloggi napisał: > A może ktoś został? Został i czuwa. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 17:29 sloggi napisał: > Jesteś dziś w wersji bodyguard? Marny ze mnie goryl, ale będę się starał. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 17:35 Co nie znaczy, że masz wchodzić po żyrandolu na sufit! Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 17:47 sloggi napisał: > Co nie znaczy, że masz wchodzić po żyrandolu na sufit! Tego to nie zrobię, obiecuję! Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 30.12.03, 18:06 Sloggi napisał: > I ubierz się Skąd Ty tyle wiesz??? Cholera, myślałem że tu nie ma żadnej kamery. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 12:03 adhamah napisał: > Chyba wszyscy jeszcze śpią... Nie wszyscy Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 12:13 wgfc napisał: > adhamah napisał: > > > Chyba wszyscy jeszcze śpią... > > Nie wszyscy To fajnie, bo słyszałem tylko chrapanie i mruczenie Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 12:21 adhamah napisał: > To fajnie, bo słyszałem tylko chrapanie i mruczenie Mruczenie czasem przyjemne jest Pora na kawę. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 13:45 wgfc napisał: > > Mruczenie czasem przyjemne jest Jasne! Mruczenie jest oznaką zadowolenia Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 14:26 adhamah napisał: > Jasne! Mruczenie jest oznaką zadowolenia Jutro mam zamiar się namruczeć ) Nie mogę się już doczekać. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 14:31 wgfc napisał: > adhamah napisał: > > > Jasne! Mruczenie jest oznaką zadowolenia > > Jutro mam zamiar się namruczeć ) > Nie mogę się już doczekać. Dobrze Ci! Ja nie wiem kiedy będę miał okazję. Póki co się nie zanosi, ale nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 15:08 adhamah napisał: > Dobrze Ci! Ja nie wiem kiedy będę miał okazję. > Póki co się nie zanosi, ale nigdy nic nie wiadomo... Trzeba być dobrej myśli. BTW. Coś mi się wydaje, że niektórzy dziś cały dzień mruczą i stąd te pustki w Salonie... Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 01.01.04, 15:39 wgfc napisał: > Trzeba być dobrej myśli. Staram się > BTW. Coś mi się wydaje, że niektórzy dziś cały dzień mruczą > i stąd te pustki w Salonie... To jest bardzo prawdopodobne, ale mobliby pomruczeć teochę w Salonie Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 11:49 Nie jest najgorzej - myślałem, że wogólę będę sam. Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:01 ee tam.. co niektórzy są niewolnikami i muszą pojawić się chociażby po to, zeby odebrać parę durnych telefonów, bo inaczej w domu bedą mieli piekiełko... Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:15 Moja firma pracuje jak każdego normalnego dnia, a komunikacja miejska kursuje według świątecznego rozkładu zatem do autobusu musiałem się wcisnąć na siłę. Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:20 Ja siedze, bo w sumie w domu nie mam niczego cekawego do robienia... Samochod odsniezylam, ale juz jest bialy... A w firmie roboty full, tylko mi sie straaasznie nie chce... Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:26 Tu jesteśmy chyba tylko my, a na starym Salonie piszę z Madziulcem. Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:35 Na to wygląda... a na Stary Salon nie mam wjazdu... Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:42 ooo... extra... śnieg... sypie cały czas... jeszcze trochę, a poduszkowca nie odkopę... na razie jest jedna wielka góra śniegowa, gdzieniegdzie ma czerwone prześwity.... gdzie się bawisz w weekend...? Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=9934593&a=9934867 W sobotę wieczorem pójdę do cyber-cafe i będę Salonował, a Ty? Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 02.01.04, 12:50 Na Salonowanie nie mam zbyt dużych szans... Net tylko w biurze, do południa możliwe, że będę pracowała... a wieczorkiem jeszcze nie wiem... wypadałoby zrobić jakąś inaugurację Nowego Roku w knajpie... albo kinie albo jakoś tak bardziej rozrywkowo... Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 03.01.04, 15:30 Pusto tu dzisiaj. Chyba wszyscy poszli na sanki )) Odpowiedz Link
geograf Re: Pusto w salonie ... 03.01.04, 19:47 Mam wrażenie,że odkąd zacząłem dzisiaj przeglądać Salon po prawie 4-dniowej nieobecności jestem tu sam... czy wszyscy uskuteczniają przedłużenie Sylwestra i bawią się zdala od myszek i klawiatur? Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 03.01.04, 20:13 geograf napisał: > Mam wrażenie,że odkąd zacząłem dzisiaj przeglądać Salon po prawie 4-dniowej > nieobecności jestem tu sam... Jeśli nadal jesteś to już nie sam Odpowiedz Link
malidar Re: Pusto w salonie ... 03.01.04, 21:04 A jakiś deser po tej kolacji? Bo kolacje to ja jakoś dawno jadłam i drugiej nie zmieszczę ale deserek ... Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 03.01.04, 21:08 Propozycję deseru wpisz na wątek kolacyjny. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 08:43 Coś tu tak pusto, dziwne chyba jak na tę porę. Czyżby sam Wielebny nie dotarł jeszcze do pracy? Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 10:47 Wielebny dziś miał poranek stulecia, ale o tym na starym Salonie. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 11:01 Sloggi napisał: > Wielebny dziś miał poranek stulecia, ale o tym na starym Salonie. To już lecę szybko do tego drugiego pokoju. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 12:05 Sloggi napisał: > Czy już jesteś na bieżąco? Jeśli chodziło o łączność to tak Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 17:10 To był wyjatkowo pusty dzień, wręcz martwy. Może wieczorem zaliczę cyber cafe? Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 17:28 Sloggi napisał: > To był wyjatkowo pusty dzień, wręcz martwy. Dla mnie w ogóle okropny, jeśli chodzi o samopoczucie. > Może wieczorem zaliczę cyber cafe? Może A @ już przeczytałeś, czy dalej będziesz pytał o numer gadaczki? P [Właściwie to wieczór u mnie już jest za oknem] Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 11:20 Sloggi napisał: > Wielebny dziś miał poranek stulecia, ale o tym na starym Salonie. Nie umiem chyba znaleźć o tym poranku Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pusto w salonie ... 05.01.04, 11:41 Tłumy dzisiaj takie na salonie, że się dopchać do mojego ulubionego szezlonga nie mogę. Strrrraszne... Odpowiedz Link
altu Re: Pusto w salonie ... 14.01.04, 09:37 mam kołomyję w robocie... od jutra mam nadzieję,że będzie normalnie... Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 11.04.04, 18:17 Cisza i spokój. Pewnie wszyscy siedzicie za stołami z rodziną albo jesteście na spacerku. U mnie wyszło nawet słonko Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 11.04.04, 20:07 Ano puściutko. Wróciłem na chatę i po tych wszystkich smakołykach mam ochotę na zwyczajną chińską zupkę Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 11.04.04, 20:27 Juz nie jest pusto, bo wróciłem do domu i zamierzam trochę posalonować, później spacerek i znów w salonie. Odpowiedz Link
jackussi Re: Pusto w salonie ... 12.04.04, 06:44 sloggi napisał: > Juz nie jest pusto, bo wróciłem do domu Tak to juz jest,że powrót od rodziców jest powrotem z domu, nawet jak am się własny jcssi A w Salonie pusto Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 12.04.04, 11:37 Pusto wczoraj było niesamowicie, dziś się pewnie zjawi więcej ludzisków. Do kompa dotrą Ci, którym obrzydło siedzenie za stołem. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 15.01.04, 20:19 Czy jest jakaś zbłąkana dusza w pobliżu? Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 17.01.04, 00:00 Dziś było pusto trochę. Może po nocnych balangach jutro się więcej ludzi objawi. Wyśpijcie się. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 17.01.04, 18:27 wgfc napisał: > Dziś było pusto trochę. > Może po nocnych balangach jutro się więcej ludzi objawi. > Wyśpijcie się. Wyspaliśmy się - a wogóle co za my? Ja spałem sam. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 17.01.04, 19:14 Sloggi napisał: > Wyspaliśmy się - a wogóle co za my? Oj Wszystkim życzyłem, ale oczywiście Tobie szczególnie > Ja spałem sam. Ja niestety też. Ale Ty podobno byłeś przed snem chociaż w jakimś przybytku uciech ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 17.01.04, 22:00 Chodzi Ci o to, ze przejeżdzałem autem koło burdelu? Odpowiedz Link
wgfc Re: Pusto w salonie ... 17.01.04, 22:37 Sloggi napisał: > Chodzi Ci o to, ze przejeżdzałem autem koło burdelu? Nie wiem o co mi chodzi, już zapomniałem. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 17.01.04, 22:55 wgfc napisał: > Sloggi napisał: > > > Chodzi Ci o to, ze przejeżdzałem autem koło burdelu? > > Nie wiem o co mi chodzi, już zapomniałem. Może to i lepiej, bo mógłbyś walnąć taki tekst, że Bebunia spadłaby z krzesła. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 08.02.04, 10:00 Słońce wyjrzało zza chmur, więc wszyscy wyszli na spacer. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 08.02.04, 23:56 adhamah napisał: > ...czy się mylę? Owszem, jeszcze przez chwilę jestem. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 09.02.04, 22:14 adhamah napisał: > Znów cisza i spokój. Czasami tak jest, ze po trzech dniach salonowej rewolucji jest dzień kompletnej ciszy. Najlepszym sposobem jest założenie jakiegoś ciekawego wątku Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 09.02.04, 22:18 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > Znów cisza i spokój. > > Czasami tak jest, ze po trzech dniach salonowej rewolucji jest dzień kompletnej > > ciszy. Najlepszym sposobem jest założenie jakiegoś ciekawego wątku Siedzę przy kompie, co jakiś czas odświeżam a tu nic... Nie jestem najwidoczniej przyzwyczajony, ale dzięki za wyjaśnienie Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 09.02.04, 22:24 A przeczytałeś wszystkie wątki z weekendu? Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 09.02.04, 22:32 Chyba tak! Od kiedy jestem w domu, to cały czas mam włączony komputer i salonuję. Uzależniam się i po powrocie do Wawy znów jadąc metrem będę się zastanawiał czy koło mnie nie siedzi żaden Salonowicz... Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 09.02.04, 22:36 No widzisz, to typowo salonowe - taka malutka, lokalna nerwica natręctw. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 12.04.04, 23:11 sloggi napisał: > Pusto zupełnie Póki co jeszcze jestem! Już sobie wyobrażam te kilka dni po powrocie do Warszawy, ciężko będzie, ale może jakoś to zniosę Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto w salonie ... 12.04.04, 23:22 Jak zapytam to zawsze ktoś jest - a jakbym nie zapytał to cisza. Niestety, tego nie rozumiem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto w salonie ... 12.04.04, 23:25 sloggi napisał: > Jak zapytam to zawsze ktoś jest - a jakbym nie zapytał to cisza. > Niestety, tego nie rozumiem. Przeglądam wątki na Starym Slaonie i tak mnie na myślenie zebrało, a to są czarne myśli. Lepiej chyba za dużo nie myśleć Odpowiedz Link
chaladia Re: Pusto w salonie ... 08.05.04, 21:07 Ja zaglądam często, ale nie widzę, żeby ktoś jakiś temat poruszał... Odpowiedz Link
jackussi Re: Pusto w salonie ... 08.05.04, 21:21 chaladia napisał: > Ja zaglądam często, ale nie widzę, żeby ktoś jakiś temat poruszał... Czekasz na konkretne tematy? Ja czekam na pogadanie Konkretny temat dzisiaj to Irak i nasi tam ginący. Jeszcze kilku zginie, to nie uniknione. Odpowiedz Link
wgfc Re: Strasznie pusto w salonie ... 01.08.04, 14:43 Zapanowała jakaś zmowa milczenia, czy jak? Od ponad 4 godzin nic nowego. Odpowiedz Link
sloggi Re: Strasznie pusto w salonie ... 01.08.04, 21:13 Może się czepiam, ale ten syndrom wakacji daje wrażenie, że forum wyczerpało swoją dotychczasową formułę. Ja zawsze w takich sytuacjach panikuję, zatem być może to tylko fatamorgana. Odpowiedz Link
wgfc Re: Strasznie pusto w salonie ... 02.08.04, 05:23 Sloggi napisał: > Może się czepiam, ale ten syndrom wakacji daje wrażenie, > że forum wyczerpało swoją dotychczasową formułę. Ja myślę, że Salony potrzebują po prostu Twojej codziennej stymulacji Odpowiedz Link
altu Re: Strasznie pusto w salonie ... 02.08.04, 08:53 bo wszyscy spia jeszcze.. za chwile sie obudza Odpowiedz Link
bettyy Re: Strasznie pusto w salonie ... 02.08.04, 11:35 miejmy nadzieję... Ja ze swojej strony przepraszam... nie miałam jakoś nadchnienia do pisania... chyba brak słonka źle na mnie wpływa... a jego nadmiar powoduje u mnie brak zainteresowania komputerem ;o)))) Jednak dziś obiecuję poprawę.... Odpowiedz Link