Dodaj do ulubionych

Łódź- Układ sponsorowany

21.10.23, 02:19
Szukam sympatycznej dziewczyny do układu sponsorowanego opartego na szacunku. Ja zadbany 37 latek
Obserwuj wątek
    • kaskada777 Re: Łódź- Układ sponsorowany 13.01.25, 17:31
      Odezwij sie😉
      • agata.smyka81 Re: Łódź- Układ sponsorowany 08.02.26, 08:19
        Cześć....
        • taddik1 Re: Łódź- Układ sponsorowany 08.02.26, 20:38
          Napisz na kiddat@interia.pl
    • kaskada777 Re: Łódź- Układ sponsorowany 17.01.25, 19:03
      Odezwij sie
    • aduslut Re: Łódź- Układ sponsorowany 04.05.26, 23:59
      Szukam Pani z Łodzi, w wieku od 18 do 45, niekoniecznie sponsorski, chociaż było by miło, do dłuższego układu. Ja 26 lat, 186cm, szatyn, sylwetka wysportowana/szczupła, bez większej muskulatury (i też takiej pani bym szukał, preferuję szczupłe, o sylwetce normalnej, nie wymagam wysportowanej czy umięśnionej sylwetki). Sprzęt 17 cm. Doświadczenie jakieś mam. Jestem 100% hetero, więc trójkąty odpadają. A tak to niemal każda forma seksu mi odpowiada, jakieś delikatne fetysze również. Jestem mobilny, ale bez lokum niestety. Wykształcony, z wieloma zainteresowaniami i pasjami, nie ma dla mnie również tematów tabu, także z mojej strony gwarantuję zdrową relację. Zapraszam do kontaktu przez email adrianlutkowski@wp.pl (oczywiście nie jest to moje prawdziwe imię i nazwisko) lub pozostawienie kontaktu w komentarzu. Jestem realny i wiem czego chcę, mam nadzieję że tu to znajdę. Miłego dnia.

Wszelkim fejkom, oszustom i zboczeńcom podziękuję, przerobiłem już trochę portali towarzyskich i nie dam się nabrać na jakieś zakładania kont, Whatsappy, Telegramy, bliki i inne badziewia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka