Dodaj do ulubionych

Poszukiwany zespół i kamarzysta

18.03.11, 13:34
Poszukujemy zespołu i kamerzysty na wesele 10.09.2011 (Jelenia Góra)
Obserwuj wątek
    • Gość: mirex Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.11, 17:19
      Proponuję skorzystać z naszych usług dostosujemy zespół do Państwa potrzeb.
      www.zespolyweselne.pl
      • Gość: antyfilmowanie Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta IP: *.toya.net.pl 28.04.11, 14:43
        Witam . Zapraszam www.antyfilmowanie.pl Pozdrawiam Darek
    • jurek_band Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta 19.03.11, 12:03
      Witam milutko i zapraszam na naszą stronę www.jurekband.pl. Super oprawa muzyczna, wodzirejska, efekty, szalone zabawy. "Jurek Band" dojedzie do każdego bez względu na porę dnia, odległość, miejsce !!! Do dyspozycji 29 godzin na dobę !!! Jak w reklamie, "dojeżdżamy - prowizji nie pobieramy" - zawodowo bawimy i gramy.
    • studiofilmoweomega Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta 21.03.11, 14:49
      Termin mamy wolny.
      Zapraszam na stronę www.studiofilmoweomega.pl
    • Gość: momentis Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta IP: 82.160.13.* 02.04.11, 12:19
      Zapraszam na www.momentis.pro ;-) Kompleksowo FOTO- VIDEO
      na naszej stronie znajdziesz linki do sprawdzonych zespołów
      100% gwarancji muzyki zagranej na żywo !!!
    • Gość: folstudio Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.11, 23:23
      Witam,
      Zapraszamy:
      www.fol-studio.pl oraz www.floweroflove.pl - BLOG

Teren całego Dolnego Śląska.
    • zapraszam-dejavu.org.pl Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta 09.04.11, 11:46
      Serdecznie zapraszam: www.dejavu.org.pl
    • Gość: marzenia Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta IP: 79.175.244.* 17.05.11, 11:58
      Hej. Z powodów osobistych moje wesele nie odbędzie się, a na ten termin tj 10.09.2011 r mam zarezerwowany zespół Voodoo z Wrocławia. Jeżeli jeszcze poszukujesz zespołu to napisz na marzenia_b@interia.pl. Zespołu możesz posłuchać na ania.tiw.masternet.pl/
    • Gość: mirex Re: Poszukiwany zespół i kamarzysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.11, 21:29
      Wolne zespoły muzyczne na 10 wrzesień.Zapraszam
      www.zespolyweelne.pl
    • agnieszka0346 Re 19.05.11, 11:51
      Byłam na weselu i grał świetny zespół Sax Eden mają świetną wokalistkę dla niej chyba nie ma piosenek których by nie zaśpiewała rewelacja polecam. ona ma chyba wieksza skalę głosowa niz edyta górniak
      skład 3 osobowy: 2 facetów i wokalistka (faceci swietnie graja na saksofonach a wokalistka jeszcze lepiej gra na skrzypcach cos w stylu vanessa mae) jestem pod wielkim wrazeniem

mam do nich kontakt - 604179863
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka