Dodaj do ulubionych

Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum

28.03.11, 20:47
pozwoliłam sobie zapożyczyć tytuł wątku od Tomelanki ;)

Razem ze Stworzenje doszłyśmy do wniosku, że najwyższa pora przekazać pałeczkę i chciałybyśmy Was prosić o zgłaszanie, swoich lub cudzych, kandydatur na moderatorów dwóch.
Nicki wpisujcie tutaj, albo wysyłajcie do mnie, na gazetowego, we środę ruszy głosowanie (jeśli będą więcej niż 2 chętne;) )

-
Obserwuj wątek
    • maddalena81 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 20:49
      Ej, nie rob w konia, bo ja juz myslalam, ze to na prawde wybory miss i sie chcialam zglosic.
    • z_plus_z Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 20:51
      Moderator forum? Zia86! Miałaby okazję wyprostować parę "nieścisłości" przy okazji. ;)
      • panna_de_moll Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 30.03.11, 19:19
        z_plus_z napisał:
        > Moderator forum? Zia86! Miałaby okazję wyprostować parę "nieścisłości" przy oka
        > zji. ;)

Zia już kiedyś była modem, dość krótko zresztą. Myślę, że zgodziłaby się, może nawet odeszłaby na moment od kompa na własny ślub humanistyczny (choć nie wykluczam, że ten "obrządek(?)/regulamin(?) dopuszcza obecność laptopa podczas "zwycięstwa miłości":)

Też się dałam nabrać - byłam przekonana, ze chodzi o najpiękniejszą Pannę Młodą.
        Wniosek z tego taki, że aktualna moderacja powinna dalej miłościwie panować, bo do dyscyplinowania tego forum niezbędnę są kumate i dowcipne jednostki.
    • kati_p Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 20:55
      Ja się zgłaszam, jak się nie uda to może dostanę nagrodę pocieszenia? ;)
      • maddalena81 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 21:00
        Kati, ja wlasnie pomyslalam, ze moze by Ciebie zaproponowac! :D
        • kati_p Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 22:00
          Dzięki ;) Na miss się nie nadaję, jako moderator mam trochę doświadczenia ;)
          Ale ty Magda nie wiem masz prawa głosu, skoro jesteś mężatką ;)
          • zia86 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 23:48
            Ja też jestem za Kati. :) Ktoś jeszcze się zgłosił?
          • maddalena81 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 30.03.11, 00:16
            Glosowac chyba moge, prawda? Bo jak tak to glosuje na Ciebie Kati.
    • dorothy_mills Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 21:11
      Mariolka jak to? nie rób nam tego :(

Ps.Zia moderatorem już była.
    • paskud_agg Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 28.03.11, 21:44
      Na miss to bym się zgłosiła, ale moderator? Rozczarowałam się ;)
      • iness_86 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 07:45
        Ja też oddaje głos na kati :)
    • martka_5 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 11:10
      dobrze, ze wybieracie nowe moderatorki, bo te obecne to dyktratorki usuwajace posty jak leci. Ciekawe ile sie ostoi ten moj post.
      • martka_5 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 11:18
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,123737268,123737268,Moderacja_na_forum_slub_i_wesele.html
    • agata_abbott Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 11:58
      Szczerze? Bardzo się cieszę. Bo bardzo "miło" jest być co chwilę wycinanym, zupełnie bez powodu. Wg mnie to kompletny brak kultury.
      • lili-2008 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 12:25
        Polecam przeczytanie regulaminu.
        W sprawach wyciętego postu zgłaszamy się bezpośrednio do moderatora na priv - wątki na forum o wyciętym poście są łamaniem regulaminu.
        Może, jakbyś napisała do którejś z moderatorek dowiedziałabyś się jakie "przestępstwo" popełniłaś;) Nie sądzę, żeby cięły jak leci. Z pewnością mają jakiś powód.
        Domyślam się też, dlaczego rezygnują z władania nożycami - wątki zii są chyba nie do poskromienia (do czego również i ja się przyczyniam;)).
        • agata_abbott Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 12:48
          Czytałam netykietę i ciągle nie wiem, dlaczego poleciał pierwotny post.
          A co do wątków na forum o wyciętych postach - w wątku Zii nie wyleciał wcale post, w którym pytałam, czemu wcześniej wycięto mój post, ale odpowiedź na moje pytanie i moje dalsze posty. Tak więc tutaj widzę pewną niekonsekwencję, której też nie rozumiem.
          Nie mam zamiaru pisać do nikogo na priv, bo też nie wiem, która z Pań ten wątek tnie (na niektórych forach widać, że jakieś posty były kasowane, są też wątki zbiorcze z informacjami, co wyleciało/zostało przeniesione - tutaj posty po prostu znikają). Szczerze mówiąc, trochę to przypomina kopanie się z jakimś niewidzialnym koniem. Poziom piaskownicy.
        • erillzw Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 15:02
          Bzdura totalna. Regulamin jest tutaj odczytywany wedle subiektywnej interpretacji pani moderator. W dodatku uznaje sie ze kazdy kto ma konto na forum ma od razu maila i tam sie wysyla wyjasnienie. Do mnie dotarlo takie po dobrych dwoch tygodniach jak wycinane byly wszystkie posty jakie napisalam. Nie tylko moje, pare innych osob tez kasowano jak popadnie i po czasie sie okazalo, ze nagle dziala "nowa" interpretacja regulanimu, ze nie wolno miec w stopce odnosnika do fanpage'a, strony domowej ktora moze byc zwiazana z branza slubna. Mimo, ze za czasow dorothy czy tomelanki takich akcji w ogole nie bylo :)

ja sie przestalam udzialac wlasciwie na tym forum z tego powodu m.in.
          • lili-2008 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 15:05
            Regulamin jest, jaki jest. Jeden moderator jest bardziej liberalny, drugi mniej. Trzeba się z tym pogodzić i koniec.
            Jak widać, wszystkim się nie dogodzi.
            • agata_abbott Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 15:22
              Ale forum jest dla ludzi, a nie ludzie dla forum. Moderacja to nie jest jakaś tajemna siła, despotyczny władca tego forum. To jest osoba obdarzona zaufaniem, wypełniająca swoje obowiązki po to, żeby wszystkim lepiej się tutaj pisało. Ta moderacja sprawia, że ludzie ograniczają swoje "występy" tutaj (tak jak np. Erill, ja szczerze mówiąc też mam na jakiś czas dosyć pisania czegokolwiek, pytanie, ile jeszcze jest takich osób), co oznacza, że nie jest to dobra moderacja.
            • erillzw Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 16:28
              Jasne. Godzi się w ten sposob ze sie znika z miejsca gdzie ktos mysli, ze moderacja to wladza a nie wsparcie :) Proste :)
              Widzialam wiele miejsc ktore umarly wlasnie z powodu takiego a nie innego podejscia.
              • dorothy_mills Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 29.03.11, 19:52
                Ja na miss to ja sie zgłaszam :
                Kilka moich zdjęć :P
                [img]https://farm4.static.flickr.com/3116/3242664970_2e3c8a4431.jpg[/img]
                [img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1KF_6tH9pqqg4dDOoqPfjNlrvP8HBEv3dcg_UJ5MAdEN6kBFoQA&t=1[/img]
                [img]https://www.kinomaniak.pl/film/dorothy_mills/dorothy_mills1b.jpg[/img]
          • mariolkawalczywkisielu Halooo, Kandydatki! 30.03.11, 15:09
            błagam, nie żartujcie, że nie znajdą się 2 chętne? Kati sama nie da rady (chyba, że po ślubie Zii) ;)

Dorothy - już Cię gdzieś widziałam:P dorzucić Cię do Kati?;)
            Paskud_agg - zawsze możesz zostać miss modów, to jak?:)
            • dorothy_mills Re: Halooo, Kandydatki! 30.03.11, 15:58
              Mariolka ja zgłaszam się tylko na miss :P
              Za posade moda społecznego już podziękuje, bo za przebrnięcie przez wątek Zia powinni Wam płacić grube miliony ;-)
            • kati_p Re: Halooo, Kandydatki! 30.03.11, 17:55
              Koniecznie niech się zgłosi druga kandydatka! Głupio mi teraz, że się tak wyrwałam przed orkiestrę :)
              • maddalena81 Re: Halooo, Kandydatki! 30.03.11, 18:15
                Jakbys sie nie wyrwala to i tak bym Ci zglosila :P
                • ga_lapagos Moje kandydatki! 30.03.11, 22:39
                  Po pierwsze , dziewczyny wiem, ze czasem wydaje Wam sie , ze moderacja jest niepsrawiedliwa. Sama bylam moderacja i wiem, ze sprawiedliwosc nie jest slepa i momentami jest ciezko. Brawo dla Mariolki i Stworzenje za kawal roboty jaki tu odwalaja.
                  Ale nie ma co sie macac po welonikach podaje moim zdaniem dobre kandydatki:

Kati oczywiscie
                  Brytf-anne bo wyglada na konkretna babke
                  Anielic4 z tych samych wzgledow
                  i jeszcze
                  Karenek

Dore nie, bo Dora juz sie tu nameczyla, zobaczcie jak nam zbladla dziewczyna!
                  A teraz juz Was zostawiam z tymi kandydatkami i Ziajowym szalem, a sama lece wyjmowac muffinki z pieca! Chao!

Tęsknię za odlotem, jestem w środku samolotem
                  Galapagos, cieplejszy listopad
                  • kati_p Re: Moje kandydatki! 31.03.11, 11:32
                    Brytf-anna - super kandydatka! Głosuję na nią :D
                    • zia86 Re: Moje kandydatki! 31.03.11, 13:10
                      Ja też! :)
                  • mariolkawalczywkisielu Brytf-anna, Anielica4, Karenek! 01.04.11, 11:09
                    Brytf-anna, Anielica4, Karenek - dziewczęta - proszę dajcie znać, czy zgadzacie się na kandydowanie, bo chciałabym już zrobić sondę :)

-
                    • zia86 Re: Brytf-anna, Anielica4, Karenek! 01.04.11, 11:26
                      Ja postuluje żeby wszystkie trzy dziewczyny zrobić moderatorkami, pracy będzie mniej i zawsze ktoś będzie na forum. :)
                      • mariolkawalczywkisielu Re: Brytf-anna, Anielica4, Karenek! 01.04.11, 11:33
                        Zia - jest jeszcze Kati, ale Jej nie wymieniłam, bo już się zgodziła ;)
                        Jak tylko dziewczyny się określą ruszy głosowanie

-
                    • karenek Re: Brytf-anna, Anielica4, Karenek! 01.04.11, 11:43
                      Brytf-anna -glosuje na nia;)

ps. na swoja kandydowanie tez sie zgadzam, ale z gory mowie ze nie wiem wogole z czym to sie je, bo nigdy takiej funkcji nie pelnilam:)
                      • ga_lapagos a Chomiczkami? 01.04.11, 20:51
                        Dziewczyny co myslicie o niej, Chomi taka fajowa, moze jej by sie chcialo moderowac?
                        • ronalilly Re: a Chomiczkami? 01.04.11, 22:52
                          O tak! Ja głosuję na Chomiczkami :D I na kati, która już się wcześniej zgłosiła ;)
                          Ogólnie to wszystkim przyszłym moderatorkom szczerze współczuję :P
                        • lili-2008 Re: a Chomiczkami? 02.04.11, 13:48
                          O tak! Jestem za Chomiczkami! Od dawna jest na forum i ma bardzo duże poczucie humoru. Myślę, że to ważne, gdy jest się modem;)
                      • mariolkawalczywkisielu Re: Brytf-anna, Anielica4, Karenek! 02.04.11, 19:44
                        Karenek - dasz radę:)
                        Anielica - ;)
                        Chomiczkami dorzucam do wora i ruszę już z głosowaniem a potem niezdeklarowane jeszcze dziewczęta zdecydują co zrobić.

-
    • aeris Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 01.04.11, 19:59
      wszystko idealne., tylko narzeczony nie ten tego
    • anielica.4 Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 02.04.11, 19:22
      Czuję się wywołana :-)
      Bardzo dziekuję Wam Forumki za zaufanie i szanse, którą chcecie mi podarować jednakże nie dam rady podołać temu jakże zaszczytnemu stanowisku. Obiecuję wspierać nie tylko duchowo nową Głowę tego FORUM
      Osobiście jestem za opcją Trójki
      Powodzenia
      • brytf-anna Re: Laski, chodźcie tu, wybieramy Miss Forum 02.04.11, 20:54
        Dziewczynki, ja też nie dam rady - w sumie nie zaglądam aż tak regularnie na forum, żeby trzymać rękę na pulsie. Ale czuję się zaszczycona i dziękuję za nominację :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka