Dodaj do ulubionych

wątek pytań do Zia86 - zapraszam

25.05.11, 09:12
Czytam forum od 2 lat, praktycznie nie piszę, ale denerwuje mnie fakt ze Zia nie odpowiada na pytania forumowiczek, których sie ciągle radzi i pyta. Nie wiem, moze pytania umykają w tysiącach maili i próśb o wysłanie zdjęć itp.
Dlatego zakąłdam ten wątek, bo wydaje mi się, że odpowiadanie na pytania dziewczyn, które cały czas służa Zii radą, i chyba lepiej spełniają funkcję konsultacyjną niz panie konsultantki, TO OBJAW SZACUNKU DO NICH. Nie mozna ignorować pytań, jeśli dziewczyny sie pytaja po kilka razy, i pisac tylko "jest cudnie, tak sie nam spodobało".

Poza tym oczekuję, ze ten watek nie zostanie skasowany, bo gdyby tak sie stało - będziemy miec dowód na to, ze slub Zii to mega akcja makretingowa rozkręcona przez portal i agencje okołoslubne.

Moje pytania:

1. co z paszportem?
2. umówiłaś się na spotkanie w sprawie wizy?
3. czy będą poprawiny? ( w wątku 2 miał być nawet rejs ;)

Proszę o realistyczne i trzymające się kupy odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • contine Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 09:16
      acha, a dziewczyny udzielające się w kilometrowych wątkach także prosze o zadawanie pytań. Serdecznie zaparszam ;)

Tylko prawda nas uwolni ;)
      • Gość: ula Re: wątek prezentowy IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 16:50
        Prezent na Ślub
        LUKSUSOWY PREZENT W POSTACI SAMOLOTU POKRYTY 24 KARATOWYM ZŁOTEM !
    • angazetka Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 09:55
      Poprawin to już od stu lat nie ma.
      • krulovaarletka Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 22:11
        angazetka napisała:

> Poprawin to już od stu lat nie ma.
        Właśnie, jak nie od dwustu ;]
    • zia86 Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 10:08
      Ja odpowiadam tylko odpowiedzi giną w tysiącach wpisów. A teraz mam po prostu ograniczony dostęp do netu po prostu. Paszport już pisałam ze odebrany, na wIze musimy przestać być w takich rozjazdach żeby się umówić, a poprawki nie ma, natomiast na brunch poprawinowy wybieramy knajpke bo chcemy żeby to było coś w rodzaju oranzerii albo fajne miejsce ze swoją ciekawa dekoracja i stylem.
      • russian_roulette Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 10:17
        zia86 napisała:

> (...) albo fajne miejsce ze swoją ciekawa dekoracja i stylem.

Zia czy to oznacza,ze nie bedziesz tam wprowadzasz swojej dodatkowej dekoracji?

O rany! Swiat stanal na glowie czy Zia siegnela po rozum do glowy? :)
      • brytf-anna Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 10:19
        A ja jednak uwazam, ze watek powinien byc skasowany, bo to zwyczajne dublowanie tematow. Tutaj tez zaraz zagina zarowno pytania jak i odpowiedzi, i bedzie to samo co w ziowych tasiemcach. A Zia wbrew pozorom odpowiada na wiekszosc pytan, tylko ze za chwile to pytanie jest zadawane powtornie, bo ktos nie przejrzal dokladnie, albo uwaza, ze poprzednia odpowiedz nie byla satysfakcjonujaca. I dlatego mamy neverending story.
        • aretahebanowska Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 11:46
          Tu się nie zgodzę. Czytam wszytko skrupulatnie. Na wiele pytań Zia nie odpowiada. Zwłaszcza tych drażliwych.
        • lili-2008 Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 13:04
          Absolutnie. Zia na wiele pytań nie odpowiada.
          • russian_roulette Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 15:03
            lili-2008 napisała:

> Absolutnie. Zia na wiele pytań nie odpowiada.
            >

No naprawde? dziewczyny! Przeciez Zia z Wami zadnej umowy o odpowiadanie na kazde zadane jej pytanie na forum SiW nie podpisywala?
            A moze unika odpowiedzi specjalanie?
            Wiele razy pozawylyscie jej niekonsekwencje, brak decyzyjnosci, megalomanie i totalne bledy logistyczne - ale czy do tego potzreba nowego watku?
            Przeciez Zia na pytania (niektore, pewnie jej pasujace) odpowiada w swoim watku.

Swoja droga watku kasowac nie trzeba. Jezeli padna ty tylko "trudne" pytania, to Zia to oleje i watek zginie w przestworzach archiwum.
            • kobieta.z.pasja Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 15:08
              wypadałoby jednak, żeby zia napisała chociaż" przepraszam, ale na to pytanie nie odpowiem". jak ktoś będzie drążył to olać. ale jakoś zareagować wypada, zwłaszcza, że zia odpowiedzi na swoje pytania oczekuje.
              a te, którym nie odpowiedziała, powinny dla odmiany ją olać i nie odpowiadać na jej pytania.
              • zia86 Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 16:51
                Staram sue odpowiadac na bierzaco ale czasem nie zauwazam pytania w natloku postow, albo wydaje mi sie, ze juz o tympisalam. Prosze bardzo pytajcie konkretnie, postaram sie odpowiedziec w miare dokladnie posiadajac stan wiedzy na dzien dzisiejszy.
                • agentka-csi Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 17:04
                  Nie rozumiem zakladania watku o forumkowiczce i scigania jej pytaniami. To jest forum o slubach, zakladaja go osoby ktore chca podzielic sie swoimi inspiracjami, lub poszukuja podpowiedzi w tym temacie. Zia zalozyla swoj watek, pisze co chce i ile chce na temat przygotowan do slubu. Jesli nie odpowiada na pytanie to albo nie ma ochoty, albo przeoczy. To jej sprawa. Nawet jesli pisalaby powiesc fikcyjna tez jej przeciez wolno. A wy zajmijcie sie wlasnym zyciem, planowaniem wlasnych slubow i przestancie podazac za nia jak psy mysliwskie.
        • krulovaarletka Re: wątek pytań do Zia86 - zapraszam 25.05.11, 22:13
          brytf-anna napisała:

> A ja jednak uwazam, ze watek powinien byc skasowany, bo to zwyczajne dublowanie
          > tematow. Tutaj tez zaraz zagina zarowno pytania jak i odpowiedzi, i bedzie to
          > samo co w ziowych tasiemcach. A Zia wbrew pozorom odpowiada na wiekszosc pytan,
          > tylko ze za chwile to pytanie jest zadawane powtornie, bo ktos nie przejrzal d
          > okladnie, albo uwaza, ze poprzednia odpowiedz nie byla satysfakcjonujaca. I dla
          > tego mamy neverending story.

DOKŁADNIE!
          Trzeba będzie czytać dwa wątki ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka