Dodaj do ulubionych

fotograf na ślub - polecam

08.07.11, 23:49
Witam, moja siostra ostatnio brała ślub. W Kielcach.
Zdjęcia robiła Agencja Fotograficzna PHOTOACTIONS. Chciałabym bardzo serdecznie podziękować oraz polecić tą firmę.
Firma z woj. świętokrzyskiego, ale podobno działają w całej Polsce.
Ich strona internetowa - www.photoactions.pl
Otrzymała piękne zdjęcia, dynamiczne.
Oprócz płyty ze zdjęciami otrzymała fotoksięgę, prezentację multimedialną z podkładem muzycznym do telewizora i do komputera, galerię internetową i zdjęcia plakatowe do powieszenia na ścianie.
Rzetelna firma, mają kilka pakietów. Do tego wszystkiego bardzo miła obsługa.
Ja gorąco polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: lalka82 Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.11, 09:21
      Piszesz o nich zachęcająco, a ja właśnie szukam jakiegoś sensownego fotografa!!! Robi się powoli nerwowo, ślub tuż już 19 września br. Termin nietypowy - poniedziałek, ale ci top fotografowie, których prace mi pasują, nie chcą się podjąć, bo mają porezerwowane poniedziałki na sesje plenerowe. A ci mniej top są wolni i tańsi ale zdjęcia średnie.

Obejrzałam stronę, którą polecasz, ale też mnie to nie przekonuje! zamieścili 8 zdjęć ślubnych (chyba że nie potrafię odnaleźć więcej na stronie), z czego 4 są przeciętne, a pozostałe cztery bezpciowe.
      RAtunku !!! nie chcę płacić forsy za lipę, to już chyba wolę żeby pstrykał wuja kazio.

ps. ślub pod opolem (jak by który top fotograf się zlitował)
      • Gość: olik Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 09:41
        Zapraszam

www.fotowedwoje.pl/
      • oscarnawotka Re: fotograf na ślub - polecam 11.07.11, 16:48
        Zawodowo fotografią zajmuję się od przeszło czterech lat, z czego trzy
        przepracowałem pod skrzydłem jednego z największych wydawców prasowych
        na polskim rynku - Edipresse Polska.
        Regularna współpraca z redakcjami prestiżowych magazynów (m.in.
        Przekrój, VIVA!, Party. Życie Gwiazd, URODA, Przyjaciółka, Pani Domu,
        Twoje Dziecko)
        Poniżej załączam link do materiałów promujących moją dzialność
        zawodową i przewidzianą na sierpień reedycję strony www

www.oscarnawotka.iportfolio.pl/
        Obecnie pracuję jako freelancer, głównie sesje zdjęciowe dla magazynó lifestylowych
        Zachęcam do kontaktu, abym mógł poznac Panstwa oczekiwania i w
        odpowiedni sposób na nie zareagowac.

Pozdrawiam,
        Oscar Nawotka
        OSCARNAWOTKA PHOTOGRAPHY
        oscarnawotka.iportfolio.pl/www.oscarnawotka.pl
        oscarnawotka@gmail.com
        kom. 505 985 831
      • husky_ Re: fotograf na ślub - polecam 12.07.11, 09:31
        Witam
        Termin wolny więc zapraszam do kontaktu. Adres strony poniżej.
      • meryangel Re: fotograf na ślub - polecam 13.07.11, 07:42
        lalka82, mogę Ci polecić na prawdę świetnego fotografa - Rafał Anyżek, jest z Krakowa, ale może udałoby Ci się z nim dogadać. Musiałabyś próbować. Ja jestem zakochana w jego fotografii odkąd robił zdjęcia moim znajomym na ślubie.
        jego strona to www.anfoto.pl, obejrzyj. daj znać czy Ci się spodobały. pozdrawiam
      • redondobueno Re: fotograf na ślub - polecam 01.08.11, 14:27
        Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio pod poniższym adresem:

www.redondobueno.com/
        lub www.flickr.com/photos/julianredondobueno/collections/

Pozdrawiam,
        Julian Redondo Bueno

Kontakt: redondobueno@gmail.com
      • Gość: djnatur Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.183.175.71.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.11, 10:39
        Witam ,
        Jeśli nadal szukacie fotografa na swój ślub - zapraszam do obejżenia mojej strony:
        www.mariopix.com
        Pozdrawiam
      • Gość: Kate Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 17:33
        My korzystaliśmy z usług tego fotografa ślubnego www.jaceksiwko.com , polecamy :)
        • Gość: k. Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 17:34
          www.jaceksiwko.com
      • Gość: aneta Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 21:11
        polecam www.piotrczaja.com
    • studio_pro Re: fotograf na ślub - polecam 13.07.11, 09:10
      Zapraszam na stronę:

www.studiopro.net.pl

A na wątek:

"RAtunku !!! nie chcę płacić forsy za lipę, to już chyba wolę żeby pstrykał wuja kazio. "

coś na pewno poradzimy, robimy fajne zdjęcia. Przysłowiowy "wuja" będzie mógł zająć się zabawą z weselnikami.
    • bizuteriabizuteria Re: fotograf na ślub - polecam 13.07.11, 10:59
      Niedawno byłem na uroczystości ślubnej, gdzie fotograf nie spisał się najlepiej. Faktycznie najlepiej wynajmować kogoś, kto się sprawdził...
      Jakby ktoś chciał wpaść na mojego bloga to zapraszam:
      obraczki-slubne.bloog.pl
      Pozdrawiam serdecznie
    • emilia226 Re: fotograf na ślub - polecam 13.07.11, 21:33
      Witam,

z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Pana Kamila - świetny fotograf, bardzo elastyczny, można się dogadać www.fotobinek.pl
    • olga6ft Re: fotograf na ślub - polecam 19.07.11, 11:16
      Osobiście polecam :
      www.onedaymorning.eu

Bardzo ładne i pomysłowe zdjęcia. Również otrzymaliśmy przepiękną fotoksiążkę, płytę, galerię internetową itd.
      • olga6ft Re: fotograf na ślub - polecam 19.07.11, 11:19
        Osobiście polecam :
        www.onedaymorning.eu

Bardzo ładne i pomysłowe zdjęcia. Również otrzymaliśmy przepiękną fotoksiążkę, płytę, galerię internetową itd.
        • marysiakomar Re: fotograf na ślub - polecam 22.07.11, 13:16
          Mogę polecić Fotografa Benona :) młody, pomysłowy chłopak... byliśmy z niego bardzo zadowoleni ! I w porównaniu do innych fotografów... robi dobre zdjęcia i wcale nie bierze dużo :) my zapłaciliśmy 900 zł... w tym błogosławieństwo, kościół, wesele do 1 h, plener w innym dniu + zdjęcia w albumie + na płycie.
          na stronie ma zdjęcia www.studiobenon.pl
          telefon 793586793
    • Gość: gosc Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 14:51
      Nowośc na rynku!!!
      Nagranie ślubu oraz innych przedsięwzięć i imprez kamera 3D FULL HD. Najlepsza jakosc obrazu oraz nowoczesna technologia 3D nadaja niezwykle wrażenia. Cena 1500 zl. Nagrany materiał można oglądać jak w 3D tak i na zwykłym TV (2D). + fotografia (zdjecia z nowej lusrzanki wysokiej wysokiej klasy) 1500 zl. Razem w promocji - 2800 zl.
      Kontakt email: gwiazdka_01@vp.pl
      tel. 600 001 382.
    • melinda-1 Re: fotograf na ślub - polecam 28.08.11, 16:46
      A ja polecam swoją panią Fotograf :) Anitę Komorowską z www.artisticzoom.pl
      Sesję narzeczeńska mieliśmy Gratis, do tego w pakiecie Piękną fotokiążkę dla nas i dodatkowo dla naszych rodziców. Wszystkie zdjecia jakie dostalismy z pełnego reportażu były obrobione. Wiecej nie bedę sie rozpisywać, jak ktoś zainteresowany będzie to warto obejrzec portfolio i PONEGOCJOWAĆ ceny, bo wiem, ze można ;)
    • Gość: Werronika Re: fotograf na ślub - polecam IP: 80.54.19.* 02.10.11, 12:35
      Witajcie dziewczyn ja w Opolu miałam do czynienia z fotografem z firmy Arem i był bardzo w porządku. Fakt, że byłam tylko świadkową ale widziałam co się działo. Najbardziej podoba mi się stworzony album. Podsyłam link: limuzyny.arem.pl/ Pozdrowienia!!
    • Gość: ada Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.24-151.libero.it 11.10.11, 11:35
      A ja polecam - www.romabella.pl
      korzystalam z ich uslug. Dzialają z tego co wiem nie tylko w Polsce. Robili fajne sesje w Amsterdamie i Rzymie, tam mieszkają. Latają tez do Wroclawia robic plenery.
      Dostalismy fotoksiązkę i swietną prezentacje dvd. Fachowosc i ucziwosc więc polecam.
    • evilook Re: fotograf na ślub - polecam 21.10.11, 14:17
      A ja zapraszam do siebie ;) fotograf na slub
    • Gość: elmomle Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.12, 23:49
      Ja polecam fotografów z Wrocławia - ProAction. Świetni ludzie, jeszcze lepsze zdjęcia. Ich portfolio możecie sprawdzić na proaction.pl
    • Gość: aaa Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.kielce.vectranet.pl 10.07.12, 19:33
      a ja polecam
      www.zatrzymacchwile.com
      my jesteśmy bardzo zadowoleni, nasi znajomi również, bardzo sympatyczny chłopak, dobry pakiet, luźna atmosfera:) a to przecież ważne:) ma też auto do śłubu, gdyby któś był zainteresowany:)
    • studiofotoart Re: fotograf na ślub - polecam 19.09.12, 22:13
      Zapraszam do zapoznania się ze stroną: fotografia ślubna Kraków
    • twojewymarzonewesele Re: fotograf na ślub - polecam 20.09.12, 20:10
      Polceam stronę: fotografia ślubna Kraków
    • Gość: krisss Re: fotograf na ślub - polecam IP: *.silesiamultimedia.com.pl 24.09.12, 19:18
      kamerowanie-foto.ewizytowki.com/video.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka