madzialena19871 31.08.11, 09:47 Witam. Poszukuję fotografa i kamerzysty w dobrej cenie na wesele, które odbędzie się 4 sierpnia 2012 r. Niestety budżet mam ograniczony, dlatego też poszukuję profesjonalnego ale w dobrej cenie kamerzysty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: od FOTOGRAFA zapraszam Łukasz Bednarczyk IP: *.205.75.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.11, 13:10 www.bednarczyk.org.pl termin mam obecnie wolny - zapraszam Łukasz Bednarczyk fotograf tel.kom.602-228-968. Odpowiedz Link Zgłoś
56pectus56 fotograf 06.03.12, 12:53 Jeśli chodzi o fotografa, zapraszam do zapoznania się z ofertą limuzyny.arem.pl/fotografia-lubna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studio Relax Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 13:46 Witam Jednodniowe wesele za cenę 860 zł w pakiecie - Błogosławieństwo u Pani i Pana młodego - Ceremonia zaślubin (Kościół/Urząd Stanu Cywilnego) - Plener w dniu ślub (przed błogosławieństwem lub w trakcie wesela) - Zabawa weselna do godziny 1:00 (godzina zakończenia może być ustalona indywidualnie) - 300 zdjęć/1 dzień wesela + zdjęcia pozowane z gośćmi w przenośnym studio (tło + lampy)wykonywane podczas wesela - 3 komplety płyt DVD (każdy komplet zawiera jedną płytę ze zdjęciami w pełnej rozdzielczości + prezentacja z podkładem muzycznym dla odtwarzaczy DVD) Lub w cenie 1260zł - Błogosławieństwo u Pani i Pana młodego - Ceremonia zaślubin (Kościół/Urząd Stanu Cywilnego) - Plener w dniu ślub (przed błogosławieństwem lub w trakcie wesela) - Plener w innym dniu (preferowany pierwszy poniedziałek po weselu) - Zabawa weselna do godziny 1:00 (godzina zakończenia może być ustalona indywidualnie) - 300 zdjęć/1 dzień wesela + zdjęcia pozowane z gośćmi w przenośnym studio (tło + lampy)wykonywane podczas wesela - 150 zdjęć z pleneru - Album w skórzanej oprawie przekładany pergaminem 100 zdjęć lub fotoksiążka 15 rozkładówek - 3 komplety płyt DVD (każdy komplet zawiera jedną płytę ze zdjęciami w pełnej rozdzielczości + prezentacja z podkładem muzycznym dla odtwarzaczy DVD) Moje prace znajdują się na www.studio-relax.pl Nowa galeria jeszcze nie wdrożona na stronę jest pod adresem www.studio-relax.pl/portfolio_zdjecia_slubne1.html Więcej info na stronie www.studio-relax.pl lub tel 695-793-961 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 01.09.11, 06:28 Szkoda, że nie wspominasz o dobrym fotografie i kamerzyście. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.mtvk.pl 04.10.11, 19:10 witam serdecznie ja chciałam zapytać czy jest mozliwość fotografia kamerzysta ??? jeśli tak byla bym zainteresowana ile by mnie to wyszło na jeden dzień wesela ktore bd w mysłowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.net.stream.pl 01.09.11, 21:06 Witam, interesuje mnie pańska oferta, myśle, że jestem w stanie spełnic pańskie oczekiwania, bardzo prosze o kontakt 1904228 nr gg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.jmdi.pl 02.09.11, 16:48 Ja polecam Ci SZMIT-FILM , ale oni chyba robią na terenie mazowsza(musisz spawdzić), są najlepsi. Niepowtarzalni. Kilka lat temu robili mój ślub i do tej pory lepszego nie widziałem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
justykon Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 03.09.11, 18:01 Profesjonalista z doświadczeniem?? www.pikulpictures.pl portfolio, cennik i namiary na stronie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedding photograph od fotografa IP: *.205.82.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 09:49 ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA www.autorskafotografia.pl tel.kom.784-467-521. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypek Re: od fotografa IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 13:19 ja mogę Ci polecić tego fotografa limuzyny.arem.pl/fotografia-lubna.html nie wychodzi drogo więc będziesz zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: 89.174.101.* 05.09.11, 14:55 zapraszam www.fotowedwoje.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senja_photo Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.cityconnect.pl 05.09.11, 16:33 Zapraszam do zapoznania się z portfoliem: fotografiaslubna.4ormat.com lub senjaphoto.com W razie zainteresowania proszę o kontakt: ssenjaa@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
dfoto Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 19.09.11, 19:12 Zapraszam do zapoznania się z ofertą na www.dawidmarkiewicz.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.11, 10:27 fgotograf tani i dobry jarek albo jacek tak jakos 5044462721 fotki super i z wesela i slubu i tani ( mozna sie targowac) Odpowiedz Link Zgłoś
wolnekapele Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 26.09.11, 10:34 Zapraszam do serwisu Wolne Kapele Na Wesele. Znajdziesz w naszej bazie ok. 600 zespołów, a także DJ i fotografów czy kamerzystów. Wbudowana wyszukiwarka pozwoli wybrać zespół czy fotografa gotowych pracować za proponowaną cenę, w proponowanym miejscu i terminie. Zapraszam! 8) Odpowiedz Link Zgłoś
1stokrotka13 Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 28.09.11, 14:06 witam , chciałam Ci polecic fotografa Jarek 504446721 stronka www.fotosliwinscy.pl on pracuje z zonka wiem ze na stronce jeszcze nie ma fotek ale w najblizszym czasie maja byc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 00:33 www.fotografia-slubna-czestochowa.prv.pl e-mail : sesje.artystyczna.fotografia@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blindseeker Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: 168.168.33.* 03.10.11, 09:29 Zapraszam!!! www.mariuszborowski.com Odpowiedz Link Zgłoś
mojetwojenasze Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 03.10.11, 10:13 Dwoje fotografów w dobrej cenie! Zapraszam! mojetwojenasze.pl - www Odpowiedz Link Zgłoś
badi69 Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 07.10.11, 18:19 witam, goraco zapraszam do zapoznania sie z portfolio: slubnyfotograf.com.pl/ - fotografia slubna na terenie calej polski. pozdrawiam, michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.jaceksiwko.com Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 17:43 Zapraszam na stronę Kreatywna Fotografia Ślubna Odpowiedz Link Zgłoś
dove79 Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 22.11.11, 13:46 Witam, polecam www.studio-perfect.com 100% profesjonaliści, jestem bardzo zadowolona!!! Profesjonalny reportaż ze ślubu to przecież pamiątka na całe życie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia28 Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.96.237.17.tvksmp.pl 03.01.12, 14:53 www.fotośliwińscy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jozka26 Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 19.12.11, 19:58 Witam, czy ktoś z was miał do czynienia z fotografem- kamerzystą z częstochowy Krzysztofem wąsowiczem lub firmą Luxfera foto-wideo proszę o opinie...chodzi o ślub i wesele Odpowiedz Link Zgłoś
jedynytakidzien.pl Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 03.01.12, 22:20 NOWOROCZNA PROMOCJA: Dla umów podpisanych do 31 stycznia 2012 r. cena za reportaż fotograficzny i video realizowany w 2012 roku wynosi 3200 zł. Dla umów podpisanych po tym terminie cena za reportaż fotograficzny i video w zakresie opisanym poniżej wynosi 3600 zł. Reportaże wykonane w okresie styczeń – marzec i mają specjalną cenę 2400 zł za kompleksowy reportaż fotograficzny i video. Filmujemy tegorocznym dzieckiem canona kamerą full hd model xf105. Fotografujemy pełnoklatkowym aparatem Nikon d700 i fiji s5pro. Standardowo wykonujemy reportaż ślubny fotograficzny i video w zakresie: przygotowania - fotografia błogosławieństwo – fotografia i video ślub – fotografia i video życzenia - video wesele do godziny 1.00 – fotografia i video Efektem takiego reportażu jest: - 250 zdjęć w formie cyfrowej po autorskim postprocesie - pozostałe poprawnie wykonane zdjęcia - 2 godzinny film w formacie SD na płycie DVD lub full HD na płycie blu-ray podzielony na rozdziały, dostępne z profesjonalnego menu, reportaż wzbogacony jest o teledysk ze scen ułożonych chronologicznie - teledysk umieszczony w serwisie vimeo, dostępny z każdego komputera z dostępem do internetu - prezentację ze zdjęć z podkładem muzycznym umieszczoną w serwisie vimeo, dostępną z każdego komputera z dostępem do internetu www: jedynytakidzien.pl vimeo: www.viemeo.com/jedynytakidzien facebook: www.facebook.com/jedynytakidzien oferta: www.jedynytakidzien.planujemywesele.pl email: jedynytakidzien@gmail.com telefon: 795 391 318 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.12, 21:53 sesje.artystyczna.fotografia@gmail.com Studentka grafiki / fototechnik Odpowiedz Link Zgłoś
jarmag Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa 12.02.12, 22:16 Witam zapraszam na stronę www.fotośliwińscy.pl proszę napisać jaką kwotą Państwo dysponujecie a my odpowiemy co możemy zaproponować pozdrawiam. magdalenasliwinska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Kamerzysta i fotograf Częstochowa IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 13.02.12, 11:18 Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu. www.forum.abcslubu.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623 Odpowiedz Link Zgłoś