Dodaj do ulubionych

Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zawoja

IP: *.146.71.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.11, 13:53
Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zawoja

Autorska Fotografia Ślubna Łukasz Bednarczyk

www.autorskafotografia.pl

tel.kom.784-467-521.

zapraszam serdecznie
Obserwuj wątek
    • studiofotoart Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw 15.11.12, 11:00
      Zapraszam na: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej
    • carol_85 Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw 17.01.13, 13:39
      Zapraszam na naszą stronę oraz do zapoznania się z portfolio: fotografia ślubna Kraków
      • Gość: ewelinka Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw IP: *.205.64.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.13, 09:22
        Pan Łukasz Bednarczyk to Fotograf, który był na naszym ślubie oaz jak później się okazało robił zdjęcia moim trzem przyjaciółką. Jedno co bez wahania mogę potwierdzić to, że to prawdziwy profesjonalista. Mam przepiękne zdjęcia. Pan Łukasz to człowiek o wysokiej kulturze osobistej potrafi się wtopić w ludzi i nie widać go jak robi zdjęcia, chodzi mi o to, że nie lata po sali między gośćmi. Masze wesele było na sali "U lipy" tam na dolnej sali - polecam też ten lokal smaczne jedzenie i miła obsługa. strona fotografa www.bednarczyk.org.pl
    • amazing_nails Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw 17.01.13, 15:19
      Zapraszam na naszą stronę i do zapoznania się z portfolio: fotografia ślubna Kraków
      • Gość: wedding photograph Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw IP: *.oswiecim.vectranet.pl 07.02.13, 12:29
        ŁUKASZ BEDNARCZYK JORDANÓW _ ZAWOJA CAŁE PODHALE

FOTOGRAF www.bednarczyk.org.pl

tel.kom.784-467-521.
    • Gość: wedding Łukasz Bednarczyk fotograf w Jordanowie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 16.02.13, 11:11
      Łukasz Bednarczyk fotograf w Jordanowie www.bednarczyk.org.pl NOWY BLOG FOTOGRAFA

• Gość: kasia fotograf mszana dolna IP: *.205.101.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.13, 10:43
        mieliśmy na ślubie fotografa łukasza bednarczyk, mamy śliczną pamiątkę - prawdziwy profesjonalista - dziekujemy ;-) kasia i mochał mszana dolna.

www.bednarczykpolska.strefa.pl/
        • Gość: kasia Re: fotograf mszana dolna IP: *.205.101.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.13, 10:52
          www.bednarczykpolska.strefa.pl
          • Gość: wiola Re: fotograf mszana dolna IP: *.oswiecim.vectranet.pl 18.08.13, 21:08
            www.bednarczyk.org.pl ten pan fotograf był na naszym ślubie, zdjęcia mamy prześliczne :-)
            • monikabartel pan bednarczyk wspaniały fotograf - dziekujemy 16.09.13, 11:28
              Swój dzień ślubu powierzyłam właśnie fotografowi Łukasz Bednarczyk, który zaskoczył nas naprawdę wielce pozytywnie. To człowiek o wysokiej kulturze osobistej, zauroczył nawet moją świadkową. :-) Zdjęcia dostaliśmy po około 2 miesiącach i warto było czekać, naprawdę śliczne. Pan Bednarczyk potrafi wybrać takie ujęcia na których pani młoda wygląda najlepiej, widać że przykłada dużą wartość do tego jak wygląda i prezentuje się jego młoda para. Postanowiłam napisać to na forum, bo warto aby każda z was miała szansę trafić do tego pana. Choć na dwa lata do przodu często ma już terminy pozajmowane. :-( MONIKA
              stronka fotografa i naszego ślubu www.bednarczyk.org.pl
    • Gość: ania&krzysztofOświ Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw IP: *.oswiecim.vectranet.pl 01.10.13, 12:52
      Zdjęcia robił nam pan łukasz bednarczyk naprawdę jak szukaliśmy fotografa to postawiliśmy w ciemno na tego fotografa, ale nie zawiedliśmy się na nim, bardzo mamy ładny album i zdjęcia. Pan Łukasz to fajny fotograf, który nam pomógł w trudnych momentach na weselu. :-0 blog www.bednarczyk.org.pl

Ania & Krzysztof Oświęcim
    • Gość: KajaSidzina Re: Fotografia Ślubna Zdjęcia Ślubna Jordanów Zaw IP: *.205.4.102.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.10.13, 07:24
      moja kumpela miała tego fotografa na weselu w Sidzinie, i bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka