Dodaj do ulubionych

Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012

• gold_black zespół GOLD BLACK 17.05.12, 22:42
      3-osobowy zespół GOLD BLACK to potrójna gwarancja udanej zabawy!
      Taneczna muzyka – wyłącznie na żywo – doda blasku każdej imprezie, a ciekawe, odświeżone aranżacje największych przebojów porwą na parkiet wszystkich gości.

Gramy (saksofon, keyboard, gitary), śpiewamy (wokal damski oraz męski) i organizujemy zabawy dla uczestników imprezy, nie pozwolimy się nudzić!

Sprawdź nas i zapytaj o szczegóły współpracy : www.goldblack.pl
      • Gość: tancerka Re: zespół GOLD BLACK IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.14, 00:40
        zespół nie z najgorszej półki, ale pozostawia wiele do zyczenia... muzycznie (instrumenty) do przyjęcia, natomiast wokalnie to TRAGEDIA. Bawiłam się na weselu (lato 2013), gdzie oni grali i choć nie nadużywali alkoholu, grali długo to ich zachowanie bardzo mi się nie podobało - nie można dotknąć nawet kabla jednego bo zaraz krzyczą na ciebie że popsułaś, nie mozesz podejść do instrumentu bo powiedzą, że ukradniesz... chciałam zaśpiewać dla pary młodej, zapytałam i usłyszałam stanowcze i bezczelne "nie" z ust "wokalistki", która chyba kiedyś tylko stała obok wokalistki i tylko tyle ma wspólnego z czystym śpiewem. Zespół ten ma za wysokie mniemanie o sobie i uważa, że to ludzie są dla nich a nie oni dla ludzi a to wielki błąd - są bardzo niemili i aroganccy. Tak jak pisałam wcześniej - instrumenty do przyjęcia jeśli komuś bardzo nie zależy na profesjonalnej grze, natomiast wokal to kompletna porażka. Lepiej dopłacić pare stówek i mieć coś lepszego bo wiadomo: co tanie to tandetne... (a z tego co wiem to cena nie była wygórowana) Ogólnie - nie polecam! Chyba że ktoś ma noz na gardle to lepszy taki zespol niż żaden albo pijany...
    • Gość: Aga Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 20:42
      Goraco polecam zespol Nexus. Sa naprawde swietni :) www.nexus.org.pl
    • Gość: greenlivenr1 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.12, 23:07
      zespol green life ceny 1800zl mozliwosc wyslania demo na adres e-mail ;) 724 475 570
    • euforia_zespol Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 27.06.12, 15:33
      Witamy!
      Jesteśmy wokalno-instrumentalnym pięcioosobowym zespołem coverowo-weselnym.
      Oferujemy profesjonalną obsługę muzyczną na terenie całego kraju.
      Zespół posiada własny sprzęt nagłośnieniowy oraz oświetleniowy.
      Zapewniamy kompleksową i profesjonalną obsługę każdej imprezy.
      Posiadamy wykształcenie artystyczne (muzyczne, aktorskie).
      Stawiamy na świetną zabawę i wspaniałe show! Wykonujemy hity zagraniczne oraz polskie przeboje, mamy spory repertuar weselno-coverowy.
      Podczas wesela i koncertu wielokrotnie występujemy w różnych ciekawych strojach z różnych epok muzycznych.
      Dla przyszłym Nowożeńców mamy niespodziankę! Koncert zespołu Abba-Star gratis!!!
      Strona internetowa:
      www.abba-star.pl

Kontakt:
      Abba-star@wp.pl lub 534 986 795

Zapraszamy!
    • Gość: Zespól Atest Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 22:44
      Witamy serdecznie i zapraszamy do posluchania nas na stronie internetowej atest.kapele-wesele.pl tel kont 508-32-98-93 ZAPRASZAMY !
    • smerfetka210 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 16.07.12, 16:09
      Polecam zespół AVANTI ! (Częstochowa-Wieluń..aczkolwiek myślę że dojadą gdzie trzeba będzie;D) :)
      Wystarczy się z Nimi skontaktować by dowiedzieć się szczegółów :)
      Wesele z Nimi to wspaniała impreza, pełna humoru, atrakcji i świetnej muzyki-zarówno disco polo jak i aktualne nowości muzyczne :) Nogi same niosą do tańca! ;))
      W razie pytań proszę pisać :)

nk.pl/#profile/38549185
      • Gość: Barman Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: 89.70.124.* 11.09.12, 09:34
        Hmm a moze tak dodatkowo Barmana
        ażdy marzy by jego wesele, urodziny, przyjęcie były niezapomniane zarówno dla niego jak i dla gości, na pewno ogromną atrakcją będzie profesjonalny barman który przez całą imprezę będzie przygotowywał pyszne drinki.
        Barman na weselu to gwarancja dobrej zabawy, goście będą mogli delektować się pysznymi drinkami, nie tylko czystą wódką ze stołu
        Zapewniamy:
        - Szkło jeśli nie ma możliwości skorzystania ze szkła restauracji oraz lodu,
        -Pomoc w wybraniu alkoholu oraz owocow itd do strojenia drinkow,
        -Ustalenie Z państwem menu Drinków np. 3 slodkie 3 wytrawne i 4 orzezwiajace w zależności od upodoban,
        -Dodatkowe kelnerki jeśli jest taka potrzeba albo panstwo sobie życzą
        -Oraz kierowcy który od 30 lat jezdzi samochodem w przystępnej cenie
        Jeżeli skorzystasz z moich usług będziesz miał pewność, że Twoi weselni będą pili koktajle na najwyższym poziomie.
        Prosze takze wysylać maile dziekuje. moj nr 514044974
    • Gość: b-stachurska Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.play-internet.pl 29.07.12, 16:09
      Witam

Jeżeli poszukujecie Państwo firmy która świadczy szeroki zakres usług weselnych imprez okolicznościowych itp. to zapraszam na stronę :
      www.vision-art.net.pl

Posiadamy zespoły oraz Dj-ów do wszelkiego rodzaju muzyki.

kontakt +48 530 699 113 Marcin Szymanek

kontakt e-mail: b-stachurska@wp.pl

Pozdrawiam Beata
    • Gość: Lorens Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.12, 21:29
      Witam. Zespół Lorens *** www.lorens.waw.pl *** Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka