Dodaj do ulubionych

Zespół weselny Radom

05.07.13, 16:36
Polecicie mi jakieś zespoły weselne z Radomia? Albo takie które mi dojada do Radomia na wesele? :D
Chciałabym się oczywiście z zespołami spotkać na żywo i pogadać, obczaić temat :>
Ale potrzebuję jakieś namiary na kilka zespołów, żebym mogła mieć jakieś porównanie.
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Zespół weselny Radom 05.07.13, 17:21
      Nie wiem, czy moja odpowiedź Cię usatysfakcjonuje, bo jedynym zespołem, który zapamiętałam (bardzo pozytywnie!) z nielicznych wesel, na których byłam, jest zespół Mixtura. Tyle, że ja ich słyszałam...osiem lat temu. Nawet nie wiem, czy jeszcze istnieją. A jeśli istnieją, to czy trzymają poziom. Ale jak nie znoszę wesel, to wtedy bawiłam się wyśmienicie. Namiary wypluwa wujek Google:)
    • after6 Re: Zespół weselny Radom 05.07.13, 17:26
      After Six
      to sześcioosobowy zespół w którym występują aż trzy dziewczyny !
      Gramy w 100% na żywo wykorzystując rozbudowane instrumentarium:
      perkusja
      gitara basowa
      instr. klawiszowe
      gitara elektryczna/akustyczna
      saksofon
      głosy żeńskie

Zapraszamy do odwiedzenia strony:

www.aftersix.pl
      www.youtube.com/watch?v=GjMdj31aluM
      Oczywiście zespół gwarantuje pełne prowadzenie imprezy, konferansjerkę wszystkich elementów, animacje dla gości.
      Standardowym elementem oferty jest profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie, również efektowe, do 16 punktów świetlnych + maszyna do mgły.

667 432 553
    • folkandroll Re: Zespół weselny Radom 05.07.13, 22:41
      Zespół Folk & Roll - polecamy się! Zapraszamy na www.folkandroll.com.pl - nasza oferta i demo

:)
    • mareknowak3903 Re: Zespół weselny Radom 06.07.13, 00:09
      Witam gorąco i zapraszam na naszą stronę www.arsband.pl
      6 osobowy skład - muzyka 100% na żywo
      Bogaty i różnorodny repertuar od biesiady aż po najnowsze Polskie i zagraniczne przeboje.
      Kontakt 668 277 067
      Pozdrawiamy

Ars Band
      www.arsband.pl
    • mirex44 Re: Zespół weselny Radom 07.07.13, 13:24
      Witam
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

www.zespolyweselne.pl

www.facebook.com/lodzkiezespolymuzyczne
      • Gość: alia Re: Zespół weselny Radom IP: *.dynamic.mm.pl 02.09.13, 14:59
        Witam, polecam zespół FORTE z Pruszkowa. Można nas posłuchać na stronie
        www.zespol-muzyczny.com.pl Cena za wesele 2500 pln
        Zapraszamy do kontaktu, można nas posłuchać na żywo w Pruszkowie.
    • o.l.a32 Re: Zespół weselny Radom 08.07.13, 16:01
      wiesz co najlepiej to jak sama przesłuchasz sobie zespół gdzieś na żywo albo poleci Ci ktos kto miał wesele (może ktoś z rodziny albo ze znajomych?) My się właśnie tak załapaliśmy na dobre namiary na zespół ;)
      Byliśmy najpierw na weselu u mojej kuzynki i tam nam się bardzo podobało jak zespół grał, a co więcej jak prowadzili różne zabawy, integrowali ze sobą rodziny itd.
      I później jak szykowaliśmy się do organizacji swojego wesela to pierwsze co braliśmy właśnie na nich namiar od kuzynki i grali również u nas :))) Baaardzi dobrze wspominam obydwie te imprezy :)
      • Gość: magda Re: Zespół weselny Radom IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.14, 09:33
        a co to był za zespół ?
    • panna.b Re: Zespół weselny Radom 09.07.13, 11:08
      Kaga, Ola dzięki za namiary. Chętnie się zapoznam ;)
      Właśnie dlatego najlepiej tak od kogoś z polecenia. Jak ktoś powie, czy napisze jak było u niego itd. Bo tak to ciężko się połapać w tych zespołach bo na necie ofert zespołów przecież pełno.
      W razie czego mogę Was jeszcze pomęczyć trochę pytaniami? :>
      • kaga9 Re: Zespół weselny Radom 20.07.13, 20:03
        Panno.b, nie wiedziałam, że moderacja przeniosła wątek, przypadkowo go tutaj znalazłam. W razie czego -oczywiście, pytaj:)
    • zespolpasjonata77 Re: Zespół weselny Radom 10.07.13, 21:14
      Witam,
      My się polecamy www.zespolpasjonata.pl
      A jaki termin wchodzi w gre?
      Pod tym linkiem może Pani znaleźć opinie o nas od Radomiaków:-)
      weseleradom.pl/zespol-pasjonata-vt1584.htm
      Pozdrawiamy
      Pozdrawiam serdecznie
      Justyna Juraszewska
      Zespół Pasjonata
      www.zespolpasjonata.pl
      zespolpasjonata@wp.pl
      www.facebook.com/ZespolPasjonata
      506 328 648
      • Gość: ksenon Re: Zespół weselny Radom Flores IP: *.lublin.mm.pl 18.10.13, 22:30
        polecam zespół weselny Flores www.zespol-flores.pl/zespol-na-wesele-warszawa/
    • Gość: DEJAVU Re: Zespół weselny Radom IP: *.connectic.pl 11.07.13, 13:34
      Zapraszam na stronke

DEJA VU
    • karoloo4 Re: Zespół weselny Radom 28.07.13, 15:47
      ja mogę polecić zespół, który grał na moim weselu www.zespol-flores.pl/ bardzo fajny i kulturalny zespół jakich mało
    • Gość: Nika Re: Zespół weselny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.13, 11:05
      Ja na swoim weselu miałam zespół Remedium z Radomia. Spodobał nam się ich wokal (tu jest demo: www.remedium.radom.pl/Demo_muzyczne.html ) i fakt, że w zespole jest wodzirej. Jakbym jeszcze raz szukała zespołu to wybór byłby ten sam, gdyż świetnie się dogadywaliśmy i zadbali o to, aby wszystko było wcześniej obgadane (jakie piosenki, o której godzinie np. tort, podziękowania, itp.) więc obeszło się bez niespodzianek.
    • Gość: satysfakcja Re: Zespół weselny Radom IP: *.free.aero2.net.pl 13.09.13, 23:03
      Byłam niedawno na weselu z zespołem spod Radomia, ich nazwa to chyba Pionier. Fajnie bawili za stołami, fajne oczepiny, repertuar też, jeśli ktoś chce mieć tradycyjne polskie wesele, tzn. na ludowo, polo, ale i dużo też kawałków nowych czy zagranicznych. Chłopaki się dostosowują do gości. Grają na życzenie i co było dla mnie najważniejsze, prawie wcale nie pili wódki. Ojciec weselny sam mówił, że butelka, którą dał im na początku wesela, zabrał ją na końcu wesela, a w niej została jeszcze połowa. Krótkie przerwy i w ogóle fajnie. Nie robili zbędnego "show". Po prostu grali i bawili. Niestety, nie mam do nich kontaktu. Rzuć temat na forum, może się ktoś odezwie, kto z nimi był i ma numer d onich.
      • Gość: Pionier - TAK !!! Re: Zespół weselny Radom IP: *.algo.radman.pl 29.09.13, 17:00
        Pionier - oni grali u mnie. Rewelka!!! ale też nie mam kontaktu do nich. Dziś na weselach wkurza mnie to, że zespoły często robią dużą otoczkę wokół siebie, zamiast grać. Oni są inni, tradycyjni, grają i dobrze bawią. POLECAM !!! Za stołami dwa akordeony i saksofon. Ogarniają całą salę. Super !!! I piją tyle, co na lekarstwo.
        • Gość: Magda W. Pionier super zespół IP: *.algo.radman.pl 06.01.15, 22:46
          Zespół znam,bawiłam się z nimi na kilku weselach. Zespół wart polecenia.Grają fajnie,nie robią długich przerw,grają za stołami i zabawiają gości.Mam namiar-504 59 11 86
      • Gość: sasha Re: Zespół weselny Radom Flores IP: *.lublin.mm.pl 22.10.13, 23:31
        polecam www.zespol-flores.pl fajny mają repertuar
    • Gość: Grzyb Re: Zespół weselny Radom IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 16:20
      Tylko Discoplay. Są z Radomia.
    • zespolnawes Re: Zespół weselny Radom 12.01.14, 17:40
      polecę zespół Flores www.zespol-flores.pl
      • Gość: Kaśka911 Re: Zespół weselny Radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.14, 15:33
        Ja mogę polecić od siebie zespół The Dreams który grał u mnie, są z miejscowości spod Kielc (zapomniałam nazwy) ale bez problemu dojeżdżają do Radomia (a konkretnie do Zwolenia w moim przypadku :)) to ich strona www.the-dreams.pl ja jestem bardzo zadowolona, poleciłam przyjaciółce i też była zadowolona :)
    • zespolfun Re: Zespół weselny Radom 04.02.14, 11:01
      Serdecznie polecamy i zachęcamy do kontaktu tefonicznego, bądź mailowego
      www.planujemywesele.pl/24856-zespol-muzyczny-fun
      Pozdrawiamy, Zespół FUN
    • Gość: ewela Re: Zespół weselny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 17:18
      www.facebook.com/pages/Zesp%C3%B3%C5%82-RELAX-Zwole%C5%84/305612989571171?ref=hl

zadzwon do nich graja u mnie w tym roku w sierpniu 2014r jak dla mnie rodzina i kolezanki zachwalały bo był z nimi na weselu z reszta z bliska sa:)
    • Gość: Mati Re: Zespół weselny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 05.04.14, 08:20
      POlecam zespół LUZ z Radomia namiar to 518 317 193
      • Gość: aniatorka Re: Zespół weselny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.14, 13:30
        Ostatnio byłam na weselu, na którym grała fajan kapela Sax, nawet wzięłam sobie namiar. Na stronie zespolsax.pl można ich posłuchać, ale te nagrania nie oddajją do końca tego jak grają na żywo, nie słychać tego wszystkiego :) Tak jak piszą na stronie, rzeczywiście grają cały czas na żywca.
        • tobajasz Re: Zespół weselny Radom 03.10.14, 17:07
          Też polecam www.zespolsax.pl
    • kapelanawesela Re: Zespół weselny Radom 19.10.14, 00:50
      Zespół muzyczny KAPELA NA WESELA 100% na żywo

- Jesteśmy zespołem grającym w 100% na żywo czyli nie używamy żadnych podkładów czy pół-playbacków (ŻADNEJ ŚCIEMY - MY GRAMY I ŚPIEWAMY).
      W zespole jest pięć osób, instrumenty na których gramy to:
      - gitara elektryczna,
      - instrumenty klawiszowe,
      - gitara basowa,
      - perkusja,
      - akordeon,
      - gitara akustyczna,
      - śpiewa wokalistka, która jest też wodzirejem
      - wokalista.
      Nasz repertuar można by określić słowami: DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO, dobieramy go do nastroju bawiących się gości. Rozpiętość repertuaru jest duża, same przeboje od lat -60tych, aż po najnowsze piosenki z list przebojów. W trakcie imprezy proponujemy różne zabawy, które integrują gości, wśród tych zabaw są: wężyk, pociąg, kaczuszki, itp. Proponujemy także bloczek biesiadny i/lub bloczek dla dzieci - wszystko oczywiście do uzgodnienia
      W czasie przerw możemy odtwarzać również muzykę z płyt.
      Serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie można nas obejrzeć i posłuchać:
      kapelanawesela.republika.pl
      tel.606-499-194
      marcin.knw@gmail.com

KAPELA NA WESELA - laureat grand prix w drugim gminnym konkursie zespołów weselnych JÓZGRABY 2010.
    • Gość: anka Re: Zespół weselny Radom IP: *.algo.radman.pl 17.05.15, 14:26
      Polecam zespół Pionier.Grali u znajomej na weselu fajnie zabawiaja,grają za stołami :).daje namiary 504591186.Są z okolic radomia
    • newprojectband Re: Zespół weselny Radom 20.05.15, 13:22

• zespolnawes Re: Zespół weselny Radom 23.11.15, 23:47
      na wesele polecam ten zespół www.zespol-flores.pl/ Flores
    • wieliszka Re: Zespół weselny Radom 18.04.17, 15:33
      Wszystkim będziemy polecać Medium, ale z Radomia. To zrobili na naszym weselu, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Jedna z Par u których oni grali nie chcieła nam dać do zespołu kontaktu, powiedzieli nam wprost, że oni mieli najlepszy zespół, i tak ma pozostać, ale na szczęście znaleźliśmy ich stronę i poradziliśmy sobie sami. Udało nam się trafić na termin który mieli wolny i było naprawdę super. Grali i śpiewali na żywo, co było dla nas bardzo ważne, absolutnie nie potwierdziły się niektóre opinie z forum że to wszystko playbacki, nie wiemy skąd się biorą takie opinie, chyba od konkurencji. Oni są naprawdę muzykami, i to dobrymi. Chłopak który gra na akordeonie studiuje na najlepszej akademii muzycznej w Katowicach, a śpiewa rewelacyjnie, gitarzysta również śpiewa lepiej niż wielu znanych wokalistów z TV. Wokalistka również ma fajny głos. Szef jest w ogóle poza konkurencją. Naprawdę ich polecamy.
      Wiola i Marek z Warszawy
    • antosska39 Re: Zespół weselny Radom 07.07.17, 15:32
      Medium i scat, moim zdaniem bez dwóch zdań. Słychać u nich lata doświadczenia! Na weselu z nimi bawiłam się znakomicie a nie lubię wesel! I wymagająca jestem okropnie! I pamiętajcie, taki zespół to 100 razy lepsza opcja niż DJ !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka