lissentome 31.05.12, 15:24 Jestem na etapie poszukiwań Dj i wodzireja na wesele w przyszłym roku. Czy macie kogoś sprawdzonego, kto potrafi dobrze rozkręcić imprezę weselną? (wesele będzie w Warszawie) z góry dziękuję za podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shirley_shirley Re: DJ+ wodzirej 01.06.12, 22:51 Ja moge polecic Pana Blazeja z firmy everton, profesjonalista z duzá klasá, jedyny minus to dosc wysoka cena, ale moim zdaniem lepiej wydac troche wiecej ale byc zadowolonym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: DJ+ wodzirej 03.06.12, 20:01 zdecydowanie Mariusz Wójcicki :-). Grał na naszym weselu i szczerze polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: DJ+ wodzirej 06.06.12, 00:35 ... mówiąc krótko "Radiowiec" :) Także polecam Mariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutrissee Re: DJ+ wodzirej IP: *.ibs.net.pl 24.08.12, 19:56 Czy znana jest cena Mariusza Wojcickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2402 Re: DJ+ wodzirej 02.07.12, 21:56 Witam Panstwa jesli Panstwo szukaja dj na wesele a temat jest aktualny to prosze o kontakt i podanie dokladnie daty uroczystosci gdzie by bylo wesele oraz na ile osob to ja zloze oferte.Tak sie reklamuje:Dj na wesele - poprawiny imprezę okolicznościową , firmowa , bankiet , studniówkę. Profesjonalne prowadzenie każdej imprezy karaoke zabawy konkursy oczepiny to wszystko przy najlepszej muzyce z lat 60,70,80,90 klimatach dancingowych , biesiadnych , współczesnych 15 letnie doświadczenie pozwala mi dopasować muzykę dla każdego pokolenia zabawa i szaleństwo murowane. Posiadam sprzęt i oświetlenie tel. 504732428. Jesli Panstwo beda zainteresowani to podam linka do strony internetowej pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwuszon Re: DJ+ wodzirej 12.07.12, 08:16 A ja wam polecam DJ Buli. grał na moim weselu i na weselu mojej siostry, a w sierpniu mój kuzyn go wynajął. bardzo się mojej rodzinie podoba jak gra. Mam jego stronę internetową to podaję: www.djbuli.xwp.pl. Tam jak wejdziesz to sobie szczegóły zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
baska23456 Re: DJ+ wodzirej 12.07.12, 15:54 Polecam świetnego DJ WODZIREJA na wesele na www.djraff.pl oraz www.djwesele.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
b-stachurska Re: DJ+ wodzirej 22.08.12, 13:18 Proponuję Państwu DJ MARTEN, ma kwalifikacje i duże doświadczenie mimo młodego wieku. Gra w Polsce jak i za granicą. Gra na różnych imprezach, jeśli jesteście zainteresowani to zapraszam, a my prześlemy Państwu przykładową muzykę jaką będziecie chcieli mieć. Gwarantuję szybką organizację, i świetną zabawę. Pytania proszę wysyłać na e-maila : b-stachurska@wp.pl tel: +48 782 161 46 Beata Pozdrawiam serdecznie Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ddaapp Re: DJ+ wodzirej 24.08.12, 17:39 zdecydowanie dj na wesele - zobacz film na stronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gości Re: DJ+ wodzirej IP: 195.205.8.* 25.08.12, 09:31 Tylko nie bierz DJ Cosmo ze Świdnika, spieprzy Ci wszystko, w trakcie wesela okazało się, że nie miał tych piosenek, o które prosiliśmy (nawet dla rodziców), olewał dedykacje, obiecywał fajne zabawy a był słaby standard, sytuacje uratowali cudowni goście i nasza miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC OprawaMuzyczna Re: DJ+ wodzirej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 14:37 Witam zapraszam do kontaktu Andrzej Dj 66071812 biuro@organizacjaimprez.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Brother Re: DJ+ wodzirej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.12, 22:42 Dj Brother Twoja Gorączka Sobotniej Nocy 0517-861-338 www.djbrother.pl psztorc@op.pl Witam przez przypadek trafiłem na to forum i mogę z czystym sumieniem polecić swoje usługi Bogate doświadczenie -42 wesela poprowadzone w tamtym roku ( żebym nie był goło słowny na spotkaniu mogę dać do sprawdzenia i do każdej osoby mogą Państwo zadzwonić zapytać o referencje ) -Prowadzę Imprezy w najlepszych hotelach i klubach ( aktualnie także rezydent klubu) -Współpraca ze szkołami Tańca Profesjonalnie choć ceny nie wygórowane Na Spotkaniu przedstawiam ofertę i wybieracie czego oczekujecie na swojej Imprezie Zapraszam do kontaktu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
djmasti Re: DJ+ wodzirej 18.09.12, 08:32 Usługi DJ-skie Wesela,Imprezy Okolicznościowe,całe Mazowieckie Pełna oprawa muzyczna jako Dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Z ogromną przyjemnością poprowadzę Państwa Wesele i postaram się aby ten najważniejszy dzień w życiu był tym niezapomnianym i najszczęśliwszym. To bedzie Wasz wieczór, a ja dołoże wszelkich starań aby stał sie cudownym przeżyciem Potrafie sie dostosowac do każdych wymogów klienta. Gram muzyke wszelkiego rodzaju a także wybrana przez Państwa Specjalizuję się w oprawie muzycznej i oświetleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okolicznościowe - Studniówki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawałowe - Bankiety Moje atuty to: - wieloletnie doświadczenie, pasja muzyczna - bardzo duża znajomość trendów i gatunków muzycznych - bogata płytoteka - markowy sprzęt (konsola dj-ska,nagłośnienie,oświetlenie) - indywidualne podejście do każdego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem – na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Zasięg działania: -teren działania to głównie województwo mazowieckie, Szczegóły: Zapraszam do kontaktu telefonicznego. Proponuje spotkanie na którym porozmawiamy i uzgodnimy Państwa oczekiwania. Utrzymujemy stały kontakt do dnia ślubu. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Jeśli chcecie Państwo uzyskać więcej informacji i umówić się na spotkanie , proszę o kontakt. 783-830-424 Dj. Masti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TypowyDj.pl Re: DJ+ wodzirej IP: *.ptim.net.pl 21.09.12, 20:17 Zapraszam na: www.Typowydj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj masti dj masti promocja IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 11:42 Usługi DJ-skie Wesela,Imprezy Okolicznościowe itp.całe mazowieckie Pełna oprawa muzyczna jako Dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Z ogromną przyjemnością poprowadzę Państwa Wesele i postaram się aby ten najważniejszy dzień w życiu był tym niezapomnianym i najszczęśliwszym. To bedzie Wasz wieczór, a ja dołoże wszelkich starań aby stał sie cudownym przeżyciem Potrafie sie dostosowac do każdych wymogów klienta. Gram muzyke wszelkiego rodzaju a także wybrana przez Państwa Specjalizuję się w oprawie muzycznej i oświetleniowej oraz w prowadzeniu imprez typu: - Wesele\Poprawiny - Imprezy Integracyjne i okolicznościowe - Studniówki i 18-ki - Bale sylwestrowe - Bale karnawałowe - Bankiety Moje atuty to: - wieloletnie doświadczenie, pasja muzyczna - bardzo duża znajomość trendów i gatunków muzycznych - bogata płytoteka - markowy sprzęt (konsola dj-ska, nagłośnienie,oświetlenie) - indywidualne podejście do każdego klienta dopasowane w 100% do jego potrzeb - elastyczna oferta cenowa - pracuje z mikrofonem – na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy, zabawy, karaoke, oczepiny itp. Zasięg działania: -teren działania to głównie województwo mazowieckie, Szczegóły: Zapraszam do kontaktu telefonicznego. Proponuje spotkanie na którym porozmawiamy i uzgodnimy Państwa oczekiwania. Utrzymujemy stały kontakt do dnia ślubu. Uwaga:Aktualnie cena promocyjna. Jeśli chcecie Państwo uzyskać więcej informacji i umówić się na spotkanie , proszę o kontakt: 783-830-424 Dj. Masti masti.beepworld.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
baska23456 Re: DJ+ wodzirej 27.09.12, 15:08 Witam serdecznie, szukacie DJ Wodzireja na wesele 2013 zapraszam na strony: www.djwesele.blogspot.com www.djraff.pl Polecam i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJRAVI Re: DJ+ wodzirej IP: *.020.c92.petrotel.pl 13.10.12, 18:24 DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo jeszcze parę wolnych terminów Odpowiedz Link Zgłoś
djmasti Re: DJ+ wodzirej 17.10.12, 10:43 Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Specjalizuje się w oprawie muzycznej i oświetleniowej. Oferuje: -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna -markowy sprzęt -indywidualne podejście do klienta -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszam do kontaktu telefonicznego: 783-830-424 Dj Masti Odpowiedz Link Zgłoś
arecnowak Re: DJ+ wodzirej 18.10.12, 00:33 www.arecnowak.pl Polecam na wesle super dj-ów oraz cały zakres usług - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje - Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób oraz gabarytów sali Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana! Arkadiusz Nowak tel. 608-330-869 mail. biuro@arecnowak.plwww.arecnowak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arec nowak.pl Re: DJ+ wodzirej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 00:36 Polecam na wesle super dj-ów oraz cały zakres usług - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje - Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób oraz gabarytów sali Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana! Arkadiusz Nowak tel. 608-330-869 mail. biuro@arecnowak.plarecnowak.pl Odpowiedz Link Zgłoś