Dodaj do ulubionych

sala weselna

28.09.12, 23:55
Witam chciałam polecić sale weselną w Jaworznie Ciężkowicach na terenie stadniny koni, SŁUCHAJCIE!!!!!!!!!! Restauracja ma nowych właścicieli super ludzie odmienili lokal nie do poznania! Klimat, który teraz stworzyli jest super, kucharz wyśmienicie gotuje. można codziennie wybrać się na wspaniały pyszny tani obiad oprócz tego maja pyszne dania z karty. NAPRAWDĘ POLECAM!!!!!! Podobno organizują imprezę na HALOOWIN ja z mężem na 100% się wybiorę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kati51 Re: sala weselna oraz restauracja IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 13:38
      Witam chciałam się podzielić z wszystkimi NOWINA!!!!!!!! NOWA RESTAURACJA NA STADNINIE W CIĘŻKOWICACH super kuchnia i piękny i ciepły wystrój. Zmiany na plus, naprawdę warto się wybrać jedzenie przepyszne. Szczególnie polecam deser puszysty sernik z musem owocowym.
    • Gość: monia Re: sala weselna IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.12, 07:14
      o czym ty kobieto piszesz o sali na stadninie koni? Tam właściciele zmieniają się jak rękawiczki w zimie. Z jednym podpisałam umowę a drugi za rok powiedział że jest ona dla niego nieważna więc przy podpisywaniu umowy radzę dopisać klauzulę z karami finansowymi za złamanie umowy przez organizatora (dzierżawcy lokalu ).
    • masertiger Re: sala weselna 12.10.12, 15:10
      Polecam wesele i miły odpoczynek tu: www.zamek.dubiecko.com/
    • kam_vit Re: sala weselna 22.09.21, 10:17
      Jak dla mnie bardzo dobra opcją jest restauracja Glamour w Przeźmierowie. Bardzo eleganckie miejsce z dobrym jedzeniem. Idealna sala na wesele lub inna imprezę okolicznościową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka