Dodaj do ulubionych

Praca Niemcy sady

IP: *.icpnet.pl 23.02.13, 22:37
Poszukujemy pracowników, młodych osób do pracy na wakacje w Niemczech przy zbiorach jabłek gruszek moreli sliwek winogron – winobranie 2013.
Praca w okolicach miasta Essen. Z zakwaterowaniem oraz ubezpieczeniem od wypadków. Praca od maja do końca października.
Czytaj dalej >>>>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: piciu Re: Praca Niemcy sady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 15:24
      jestem zinteresowany wasza oferta pracy prosze o przeslenie mi na poczte piotr2812@op.pl wszystkie wasze szczegoly dziekuje piotr
    • Gość: Tomasz Re: Praca Niemcy sady IP: *.214.38.84.otvk.pl 19.03.13, 14:35
      itam czy panskie ogloszenie jest nadal aktualne?jezeli tak to byl bym zainteresowany posiadam doswiadczenie przy zbiorach proszse o kontakt tel884602454 lub meilowy.Pozdrawiam
      • Gość: Piotrek Re: Praca Niemcy sady IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.13, 22:57
        Jesteśmy małżeństwem i oboje mamy doświadczenie w rwaniu jabłek,gruszek ,czereśni,wiśni.Pracowaliśmy kilka sezonów w sadach w Jorku pod Hamburgiem.Język niemiecki na poziomie komunikatywnym,potrzebnym w tej pracy.Interesuje nas ta Oferta.
    • Gość: oliwiki Re: Praca Niemcy sady IP: *.centertel.pl 21.03.13, 07:27
      WITAM SERDECZNIE.JESTEM ZAINTERESOWANA PAŃSTWA PROPOZYCJĄ.MÓJ E-MAIL oliwiki@wp.pl
    • Gość: Krzysiek Re: Praca Niemcy sady IP: *.toya.net.pl 21.03.13, 18:26
      Dzień dobry.Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę do pracy przy zbiorach.Posiadam doświadczenie ,które nabyłem w Polsce.Jestem bardzo zmotywowany do pracy i gotowy na wyjazd.Proszę o wszelkie informacje na temat pracy i wyjazdu na mój mail.Pozdrawiam.Krzysiek.
    • hacker6 Re: Praca Niemcy sady 21.03.13, 22:49
      Witam jestem zainteresowany wyjazdem.
      Bardzo proszę o szczegółowe informacje.
      Dzięki!
      Kontakt:
      Maciej
      506 907 749
      maciuss87@op.pl
    • dawid12000 Re: Praca Niemcy sady 23.03.13, 17:09
      wsad.it/gosc/foto341
    • Gość: kam Re: Praca Niemcy sady IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 22:56
      Witam jestem osobą zainteresowana oferta pracy
      mam 21 lat podstawowa znajomosc j.niemieckiego i komunikatywny angielski
      doswiadczenie praca zagranica w holandii
      • Gość: kam Re: Praca Niemcy sady IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 18:14
        Witam jestem osoba zainteresowaną oferta prosze o kontakt na email kamwol@op.pl
    • Gość: Mariola Re: Praca Niemcy sady IP: 91.241.40.* 24.03.13, 17:34
      Jesteśmy zainteresowani tą ofertą mamy doświadczenie przy zbiorach warzyw i owoców oraz winobraniu na południu Niemiec.
    • Gość: Bogdan Re: Praca Niemcy sady IP: 195.116.41.* 04.04.13, 13:32
      Dzień dobry nazywamy się Bogdan(29lat) i Barbara(28)! Jesteśmy z żoną bardzo zainteresowani ofertą pracy sezonowej w Niemczech, najbardziej odpowiadałby nam okres tak gdzieś od początku sierpnia ponieważ pod koniec lipca wracamy ze zbiorów truskawek z Niemiec. Posiadamy doświadczenie w pracy za granicą, żona pracowała przez pięć lat na Islandii przy przeróbce ryb w kilku fabrykach, ja natomiast pracowałem przez trzy lata we Włoszech w sadach owocowych przy pielęgnacji, sadzeniu, przecince, zbiorach owoców(kiwi, brzoskwinie, śliwki),pracowaliśmy również przy zbiorach truskawek w Niemczech. Obecnie pracujemy na plantacji borówki amerykańskiej w Polsce. Jesteśmy pracowitymi i uczciwymi ludźmi, pracujemy dokładnie i sumiennie nie posiadamy nałogów. Czy jest jakakolwiek szansa na wyjazd, bardzo prosimy o wszelkie informacje na maila bogdan8305@wp.pl lub pod nr tel. 697625359. Z góry serdecznie dziękujemy!
    • Gość: Michal Re: Praca Niemcy sady IP: *.as13285.net 04.04.13, 14:25
      witam, jesteśmy grupa 4-ro osobowa która jest w stanie podjąć się tej pracy. ja posiadam prawo jazdy kat. b znam w miarę dobrze angielski, jesteśmy młoda pracowita grupa która naprawdę wykaże się w pracy proszę o kontakt :)
    • Gość: emi20 Re: Praca Niemcy sady IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.13, 10:29

Witam jestem zainteresowana oferta pracy
    • Gość: Paulina Re: Praca Niemcy sady IP: *.customer.tom-net.pl 14.04.13, 17:29
      Wraz z koleżanką i jej partnerem jesteśmy zainteresowani waszą ofertą pracy mamy doświadczenie w pracy za granicą jestesmy pracowici i uczciwi jesteśmy w wieku od 22 do 27 lat bardzo prosimy o kontakt na email p.mysia@interia.pl lub tel 726081065
    • Gość: Arkadiusz Re: Praca Niemcy sady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 12:28
      witam. jestem gotow podjoc prace od zaraz, mam 21 lat i doswiadczenie juz od 18 roku wyjezdzam za granice. tylko nie bardzo znam jezyk..
    • Gość: Robert Re: Praca Niemcy sady IP: *.nitka.net.pl 15.04.13, 21:52
      witam jestem zaiteresowany praca mam doswiatczenie przy zbiorach silna motywacja dobra kondycja fizyczna gotowy od zaraz do podjecia pracy muj nr.tel.+48.881663823 pozdrawiam
    • Gość: Andrzej Re: Praca Niemcy sady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 00:28
      Piszę w sprawie zamieszczonego ogłoszenia o prace.Poszukuję pracy dla siebie i swojej dziewczyny.Mam 30lat a moja dziewczyna 20lat. Jesteśmy sprawni fizycznie i chętni do podjęcia pracy. Dziewczyna była w Holandii przez 4 miesiące i pracowała przy tulipanach ja pracowałem w Niemczech ale w innej branży.Bardzo szybko się uczymy nowych doświadczeń. Liczymy na pozytywne rozpatrzenie.Proszę o odpowiedż na mail anka12110@tlen.pl

Z uszanowaniem

Andrzej i Ania
      • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: Praca Niemcy sady IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 19:31
        Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj!

DLACZEGO MY?
        - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami
        - elastyczna komfortowa płatność (ratami)
        - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie
        - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu
        - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy

PONADTO:
        - korekta merytoryczna i polonistyczna
        - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów
        - wirtualne korepetycje
        - pisanie w języku angielskim i niemieckim

Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl
        • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: Praca Niemcy sady IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 19:32
          Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj!

DLACZEGO MY?
          - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami
          - elastyczna komfortowa płatność (ratami)
          - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie
          - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu
          - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy

PONADTO:
          - korekta merytoryczna i polonistyczna
          - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów
          - wirtualne korepetycje

Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl
    • Gość: Beata Re: Praca Niemcy sady IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.13, 09:48
      Witam.Wraz z koleżanką byłybyśmy chętne na wyjazd.Ja pracowałam już za granicą w Szwajcarii oraz Francji.A moja koleżanka Inga na zbiorach w Anglii oraz w Polsce.Prosimy o poważne rozpatrzenie prośby i przesłanie więcej info,gdyż jesteśmy osobami odpowiedzialnymi i wytrwałymi.Dziękuję i pozdrawiam cieplutko.
      Beata
      • szczypa0 Re: Praca Niemcy sady 10.11.13, 15:56
        witajcie ja bym sie pisał moze..jestem, młodym 23 latkiem szukajacym pracy , nie ucze sie szukam pracy stałej, jestem osoba uczciwa, sumienny, pracowity, posiadam prawo jazdy kat.b latwo nawiązuje kontakty , lubie pracowac w grupie. wczesniej pracowalem jako elektromonter w xero , magazynie hortex
    • Gość: Marta Re: Praca Niemcy sady IP: *.254.104.5.static.rdi.pl 21.04.13, 09:15
      Jestem zainteresowana pracą .Bardzo proszę o kontakt.
      tel 797-833-925
    • Gość: anna Re: Praca Niemcy sady IP: *.unitymediagroup.de 23.04.13, 19:32
      byla bym zainteresowana czekam na odpowiedz
      • Gość: Kasia Re: Praca Niemcy sady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 19:38
        prosze o kontakt kate_19-1989@o2.pl
    • Gość: Pracownicy Re: Praca Niemcy sady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 21:54
      pracujemy w Berlinie do konca tyg czyli do 26.04 pozniej jestesmy gotowi zaczac prace w nowym miejscu. Jest nas 4 mamy od 28 do 35 lat. kontakt lukaszciesielski1983@interia.pl
    • Gość: krzysztof Re: Praca Niemcy sady IP: 80.48.36.* 23.04.13, 22:29
      jestem zaiteresowany prosze o kontakt pattio@vp.pl
    • Gość: beata Re: Praca Niemcy sady IP: *.play-internet.pl 23.04.13, 22:43
      witam jestem zainteresowana praca prosze o wiecej konkretów
      pozdrawiam
    • mathew93 Re: Praca Niemcy sady 26.04.13, 11:05
      Witam Serdecznie,
      Mam 20 lat i jestem zainteresowany pańską ofertą pracy.
      Jestem Dyspozycyjny, otwarty, praca fizyczna nie jest dla mnie ciężarem, niekaralny, wysportowany i gotowy na każde zlecenie.
      Prosiłbym o kontakt na numer: 664692806
      Email: M.Cieslik93@gmail.com
    • Gość: anna Re: Praca Niemcy sady IP: *.182.101.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.04.13, 11:32
      witam jestesmy paro i chetnie podejmiemy prace prosimy o szczegóły 721780338 dziekujemy
    • Gość: Manuela Re: Praca Niemcy sady IP: 194.181.128.* 16.05.13, 10:23
      Witam
      Jestem zainteresowana państwa ofertą pracy . Ja wraz z koleżanką i kolegą jesteśmy gotowi wyjechać do pracy od zaraz . Nie ukrywam iż jako osoby młode potrzebujemy pieniędzy na studia . Jesteśmy sumienni i rzetelni . Posiadamy doświadczenie w pracach tego typu . Jesteśmy bez nałogów . Znamy język niemiecki w stopniu komunikatywnym . Ja również posiadam prawo jazdy kat.B . Bardzo proszę o odpowiedź .

Z góry dziękuję i pozdrawiam
      Manuela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka