lamciad 02.11.05, 11:10 Czy miał ktoś z Was przyjęcie weselne w Firlejach?Podzielcie się swoimi spostrzezeniami i doświadczeniami.Muszę się w miarę szybko zdecydować,czy brać to miejsce czy nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elld Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 13:29 poszukaj, był na ich temat wątek .. niestety negatywny moja koleżanka, brała ślub we werześniu - 3 miesiące przed musiała szukać innego miejsca, gdyż właściciel postanowił zorganizować inną większą imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 14:53 znam tę historię i właśnie dziś pytałam w biurze,czy to byl jednorazowy incydent,czy czesto im sie to zdarza.Pani mi wyltumaczyla,ze zdarzylo sie to tylko raz,ale nie wiedziala do konca o co chodzilo.Bylo to za kadencji jakieks innej pani.Zapewnila mnie,ze ona nie przyjmuje zgloszen na wesele w maju,czerwcu i wrzesniu,bo ma wtedy same impezy firmowe.Ale w lipcu i w sierpniu nigdy nie ma takich imprez(wiadomo:urlopy,wszyscy dzialaja na pol gwizdka),wiec taka sytuacja nie bedzie miala miejsca.Polecila jeszcze dopisac do umowy punkt,czego oczekujemy w zamian,gdyby oni odstąpili od umowy. Ja sie juz zdecydowalam na to miejsce,ale chcialabym,zeby ktos podzielil sie ze mna swoimi uwagami dotyczacymi juz samej imprezy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asssol1 Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 14:54 Ja będę mieć wesele w firlejach. Mój narzeczony był tam na kilku imprezach firmowych i podobno bylo super. Zreszta mnie to miejsce tez niesamowicie zachwyciło. Zrezygnowaliśmy zresztą z pałacyku w Jabłonnej jak nam podano ceny alkoholi... musze powiedzieć że w firlejach te kwestie są lepiej zorganizowane. Zapłaciliśmy zaliczkę (to apropo przedmówczyni) więc chyba wszystko będzie ok. Podobno dobra kuchnia tam jest, mój M. jest strasznym łasuchem więc na jego zdaniu można polegać;-) Kiedy planujecie tam imprezę? my 28 stycznia, mam nadzieję ze będzie dużo sniegu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 16:41 My sie "weselimy" 12 sierpnia:)A miesiąc przed nami znajomi.Wybralam to miejsce,bo okazalo sie jedynym,gdzie mozna sie "dogadac",no i odpowiadaja na wszystkie maile.Są otwarci i czesto przystaja na propozycje z mojej strony pomimo,ze zazwyczaj robia cos inaczej.Fajnie,ze masz wesele zima,pewnie mozna tam u nich zorganizowac jakis kulig czy cos takiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asssol1 Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 16:55 O kuligu nie myślalam ale za to na dziedzińcu przed wejsciem będą piec się dzik i baran. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaa Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 17:02 na stronie rzeczywiście wszystko wygląda supwe, też braliśmy pod uwagę to miejsce tylko jeszcze osobiście tam nie dotarliśmy. Zdradźcie jaki jest koszt wesela w tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
asssol1 Re: znacie FIRLEJE??? 02.11.05, 17:09 ok 180 zł za osobe, oczywiście bez alkoholu. Pewni mozna też zorganizować to jakoś skromniej a też można zamowić dodatkowe atrakcje. ech... pewnie zaraz posypią sie tu gromy jak to drogo... ale miejsce jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaa Re: znacie FIRLEJE??? 03.11.05, 09:31 dla mnie rzeczywiście trochę za drogo ale miejsce na prawdę cudowne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elinka4 Re: znacie FIRLEJE??? 03.11.05, 09:42 Byłam tam na integracji i jestem bardzo zadowolona :) Bardzo miła obsługa i niezłe jedzenie. Śliczne otoczenie- wydaje mi się, że zimą musi byc tam pięknie (np. taki ślub z kuligiem)... ah rozmarzyłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: znacie FIRLEJE??? 03.11.05, 10:21 dają do wyboru 2 rodzaje menu,jedno za 165zl,drugie 185 zl bez alkoholu,wszystko w formie stołu szwedzkiego.Szczerze mowiac nie zauwazylam znacznej roznicy miedzy tymi dwoma propozycjami,dlatego wybralam tansze.Koszty w moim przypadku troche wzrosna(mam nadzieje,ze niewiele),gdyz życzymy sobie podstawianie jedzonka pod nos+szwedzki stol z zimnymi przekąskami.No i oczywiscie barana pieczonego przez 6 godzin:))) Asssol1-koniecznie daj znac,jak Ci sie udało weselisko! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maria2120 podbijam 11.01.14, 23:19 Podbijam temat. Myślę o weselu w Firlejach. Może jest ktoś kto brał tam ślub ostatnio? Bardzo prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś