Dodaj do ulubionych

Dom Restauracyjny "Quatro"

22.08.06, 22:41
Prosze o opinie o tej restauracji, bardzo podoba mi sie ta sala i mocno sie
nad nia zastanawiam ale za bardzo nic o niej nie wiem.
Obserwuj wątek
    • misumi Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 22.08.06, 22:53
      Witam,
      Będę miała tam wesele 4 sierpnia 2007 i jak narazie jestem bardzooo zadowolona
      z podjetej decyzji.
      Uważam tylko że jest jeden mankament mianowicie ze do ogródka trzeba schodzić
      bo sala jest na piętrze.
      A Wy kiedy ślub?
      pozdrawiam
      • kamilisia2 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 22.08.06, 23:01
        No wlasnie my chcielismy w sierpniu ale niestety juz nie ma terminow, nie
        przypuszczalam ze trzeba tak wczesnie rezerwowac sale
        Widze ze trzeba szybko podjac decyzje
        • misumi Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 22.08.06, 23:07
          My też chcielismy w sierpniu ale 18 lub 25, niestety był wolny tylko 4 więc tak
          zostało. Ale ta sala ma "wzięcie" bo jak my ja oglądaliśmy to już za nami były
          dwie pary w kolejce tez do oglądania.
          • nini_b4 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 23.08.06, 10:46
            bylam w Quatro na weselu w czerwcu, przesliczna sala, nie mam zadnych
            zastrzezen,jedzenie, obsluga w porzadku, bylo to jedno z lepszych wesel na
            jakich bylam
            Pozdrawiam
            • patimalo Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 29.08.06, 22:56
              Zdecydowalismy sie i dzisiaj podpisalismy umowe na wrzesień, ciesze sie ze w
              koncu sale mamy z glowy. Teraz biore sie ostro za szukanie zespołu, slyszał
              ktos może o MARGO, TIGER albo SILVER, dostałam telefony do nich od włascicielki
              Quatro albo ktos moze polecic super zespol
              Z gory dziekuje
    • tome_k11 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 03.11.13, 18:46
      Dzięki Quarto ten dzień pozostanie dla nas naprawdę najpiękniejszym.
      Rekomendujemy wszystkim ten lokal z całym przekonaniem. Zabawa trwała do rana, a każdy gość mile ją wspomina.
      Zatem niech nikt się nie waha tylko przygotowuje swoje wesele w najwspanialszym lokalu „Quarto” w Ząbkach.
      Dziękujemy Monika i Tomek 28.09.2013r.
    • saszka-86 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 06.06.14, 20:30
      Kilka słów o Quatro znajdziesz na blogu:

saszka86.blogspot.com/2014/06/sale-weselne-okolice-warszawy-przeglad.html
    • malaciarna Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 24.07.14, 21:34
      PILNE !Poszukuję narzeczonych z okolic Warszawy,którzy chcą zawrzeć związek małżeński w 2015 roku w czeRwcu (dla przesądnych literka \'r\' ;) ) Mam do odsprzedania termin na 27 czerwca w domu restauracyjnymi Quatro w Ząbkach, bardzo piękna sala,sympatyczna właścicielka, pyszne jedzenie. Ma same dobre opinie, od znajomych też słyszałam same dobre rzeczy. :) Jestem zmuszona zrezygnować z powodów finansowych (pracuje za granicą, nie przedłużono mi kontraktu). Zadatek 1800 zł został już wpłacony, cena za talerzyk 170 zł. Więcej info +31633811362 Paulina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka