jolecka-22 06.06.06, 08:23 Witam ! Potrzebuję kontaktu do dobrego gin. w Białej Podla lub Lublinie, najlepiej takiego który ma w swoim gabinecie dobre usg. Jeśli ktoś mógłby kogoś polecić to bedę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasste2 Re: dobry ginekolog 07.06.06, 21:51 Hey! Z teg co slyszalamm to moge polecic pana Daniluka ,który przyjmuje w Bialej gdzies na ulicy Janowskiej ale dokladnie nie wiem ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: dobry ginekolog 08.06.06, 06:43 Namiary możesz znaleźć w Słowie POdlasia bo sie reklamuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia744 Re: dobry ginekolog 12.06.06, 21:33 Kilka osób polecało mi dr Leszka Łagóda. Mówiły o mim dobrze, koleżanki, które miała problemy w ciąży lub ciąże po poronieniach. Osobiście nie miałam z nim kontaktu, ale słysząc wiele dobrych opinii mam zamiar wybrac się do niego. Może odezwie się ktoś, kto zna tego lekarza osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: dobry ginekolog 14.06.06, 13:37 No własnie ja tez o nim słyszałam dużo dobrego. Interesuję mnie jednak czy w swoim gab. w Białej ma usg "dowcipne" :))) W moim przypadku to bardzo istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka-m Re: dobry ginekolog 15.06.06, 05:58 Bardzo dobra lekarka z Lublina, dr Ewa Baszak, ma takie usg, polecam, telefon do asystentki 501018138, przyjmuje po południu w soboty na Czechowie Odpowiedz Link Zgłoś