Dodaj do ulubionych

Zaszlałam :)

31.07.06, 17:26
Kupiłam dzisiaj cudo techniki które ma wyreczyc mnie w pracach domowych -
zmywarka.
Jerry , a to oznacza, ze nowoczesna kobieta :) ułatwia sobie życie bez
zbednego uwieszania sie na facecie. Bo lepszy w domu nowy mebelniz jazgoczacy
typ. A w innychg kwestiach też można sobei pomóc kupujac wibrator.
Grunt to odpowiednie podejscie do tematu :)
Obserwuj wątek
    • aga9001 muszę jeszcze 31.07.06, 17:27
      zaszaleć i kupić nową klawiaturę :) bo stara sie sypie i robie literówki :)
      • negev56 Re: muszę jeszcze 31.07.06, 17:30
        o matko, ja ślepa jakaś jestem, przeczytałam, że zaszłaś i już gratulacje w
        myślach układałam. Okulista jest mi dobry potrzebny, to nie jest żart, zna ktoś
        dobrego?
        • aga9001 neg do cholery 31.07.06, 17:33
          jeszczenie teraz , jeszcze chociaż z 2 lata spokoju :)
          • negev56 Re: neg do cholery 31.07.06, 17:40
            hehe, ale twoja podświadomość pracuje, no bo po co Ci zmywarka na 3 osoby,
            jeszcze o tym nie wiesz a już zaczynasz " wić gniazdko", zawsze jestem pełna
            cennych rad, chociaż sama jestem jedynaczką i dziecko też sztuk jeden.
            • aga9001 Re: neg do cholery 31.07.06, 18:45
              Ty cwaniaro:)
              Jamam po prostu męża lenia, i muszę wszystko robić sama , a wiec muszesobie
              życie ułatwiać :)
              • negev56 Re: neg do cholery 31.07.06, 19:11
                no dobra, niech Ci będzie. Jak napisałaś o tej zmywarce, to ja szybko zrobiłam
                rachunek sumienia i obejrzałam swoje zakupy: kapcie -jedna para za 15zł, żel pod
                prysznic- sztuk jeden 9,90, prasa ogólnie 13zł, no to zaszalałam.
                • aga9001 Re: neg do cholery 31.07.06, 19:18
                  Ty kochana jakie gazetki są takie drogie, przyznaję gazet nie kupuję , czytam w
                  sieci :).
                  • negev56 Re: neg do cholery 31.07.06, 19:46
                    poniedziałek: Wprost, Newsweek, Tele Tydzień, Dziennik Podlaski + zapalniczka
                    wtorek: Słowo Podlasia
                    środa: Polityka
                    czwartek: Przekrój, Gazeta Wyborcza
                    piątek i sobota: Gazeta Wyborcza
                    już nie wspominam o miesięcznikach, sama jestem zła na siebie, ale jestem
                    uzależniona od prasy a w necie to nie to samo, kartki nie szeleszczą i na leżąco
                    nie poczytasz.
                    • aga9001 Re: prasa 31.07.06, 19:53
                      wiem , ze nie szeleszczą. Kurde ale w przeliczeniu na pieniadze to sie troszke
                      zbiera. jak byłam "młodsza" (czytaj bez dzieckai męża) to sobie nie żałowałam,
                      ale teraz niestety to żałuje na gazetki.
                      Ale przyznaje , ze dla odmiany namietnie czytam ksiazki i czasami nawet sobie
                      je kupuję :)
                      • negev56 Re: prasa 31.07.06, 20:01
                        ooo, książki to temat rzeka, czytam pasjami, kupuję też nieprzytomnie, w
                        Merlinie mam nawet już przesyłki za darmo. Wydaję nieprzyzwoicie dużo kasy na
                        prasę i książki, ale tłumaczę sobie, że jedni piją, drudzy ćpają a ja mam
                        właśnie taki nałóg.
                        • zielony_beret Re: prasa 31.07.06, 22:15
                          Te aga..no to zaszalałaś stara - nie ma co! :DD
                          a te kieliszki , po naszym winku tez tam upierzesz?
                          ja piernicze,wpadnę chyba obejrzeć (aż mnie skręci milionowy raz w tym roku)
                          o i szlag mnie trafił,jasna cholera no...
                          • aga9001 zielona 31.07.06, 23:07
                            Nigdy nic nie jest takie jak na pozór się wydaje:( Każdy ma jakiegoś innego
                            doła i problema. Nie myśl sobie , ze ja nie mam. Mam inne niż Twoje, ale mam. I
                            nie wiem, które sa gorsze:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka