andrzej.sawa 22.02.07, 16:00 GW pisze o dużych miastach,a my? A co w Chełmie? Po raz kolejny apeluję o krytyczną ocenę rzeczywistości i twórcze pomysły na przyszłość Chełma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamchelm Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 22.02.07, 21:34 A ja widzę sawasa, a już myślałem że do UK pojechał dorobić... Odpowiedz Link Zgłoś
drapi_chmurka Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 23.02.07, 09:16 monotematyka :P eh.. wszyscy stąd wyjedźmy.. to moze coś sie zacznie tu dziać:) Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 24.02.07, 18:51 1.Brak dostępu do morza-ale Pani Ryba obiecała ,że załatwi w tej kadencji. 2.Brak metra do Dorohuska-przecież można wykorzystać podziemie i tym samym pogłebić przyjaźń przemytniczą z bratnim narodem ukraińskim. 3.Brak Hiper LidloBiedrony- jak nie ma normalnego centrum handlowego to niech będzie przynajmniej wypasiona stodoła plus pasaż handlowy dla kupców i Panów Prezesów z PSS. 4.Brak trasy szybkiego ruchu do Portu Lotniczego Depułtycze-żeby można się szybko przesiąść na samolot do Krasnegostawu,w celu zwiedzenia najbliżej położonego Chełma centrum handlowego typu Tesco. 5.Brak stadionu dla Chełmianeczki-ale patrz pkt.1 Pani Ryba obiecała i będzie megaarena czyli FiszArena na Ligę Mistrzów z Ogniwem Wierzbica. 6.Brak świecących żarówek w większości latarń-ale Pan Nizio obiecał ,że nauczy się wkręcać również żarówki. 7. Brak zdrowego rozsądku w wymianie pracowników UM- ale Pan Siepsiak obiecał ,że zdrowego rozsądku też się nauczy jak będzie trzeba w tej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 25.02.07, 18:07 Nie przesadzaj z tą przyjażnią. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 26.02.07, 16:51 Jak trzeba to w tej kadencji? Myslę ze to jest młody i zdolny polityk który nas w niejrdnym tej kadencji zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 02.03.07, 13:40 A może zrezygnujemy z polityki i tylko społecznie popatrzmy na Chełm. Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 02.03.07, 20:05 O Sawcio sie obudził z letargu. Społecznie Sawciu to już było. A tera je deal. To jak Sawciu? Wchodzisz czy reset? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 06.03.07, 14:25 Niestety nie mam ochoty rozumieć tego co napisałeś,bo staram się używać j.polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 07.03.07, 19:58 Już Sawciu chowam się do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 07.03.07, 21:03 Git nawijasz. Dzieś garował ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 08.03.07, 20:23 Zero nawijki.Sawcio kopsnął szlaban.A garuję często w swojej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 13.03.07, 16:32 A może po polsku,o ile potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 13.03.07, 19:23 Git nawijasz dzieś garował? Odpowiedz Link Zgłoś
yaro1001 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 17:10 Jeżeli ma się wystarczająco wiedzy i chęci to można w Chełmie zrobić wielkie rzeczy. Jestem pełen podziwu dla prof. Józefa Zająca, który robi wiele dobrego dla Chełma a przede wszystkim dla młodych ludzi, którzy mają wreszcie uczelnię z prawdziwego zdarzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 17:16 Niestety ten profesor jest politycznie nawiedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
yaro1001 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 18:06 Jeżeli robi coś dla Chełma,a to najważniejsze to nie interesuje nmie to czy jest nawiedzony politycznie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 18:08 A jednak w Nowym.. wypisuje bzdury.Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
yaro1001 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 18:25 Doszukujesz się dziury w całym. I kto tu jest nawiedzony??? Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 18:28 Nie czytałeś?To poczytaj i wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
yaro1001 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 15.03.07, 18:39 To było pytanie retoryczne ale dzieki za odp. Polityka mnie nie interesuje. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 16.03.07, 13:31 Oj nieładnie Sawciu.Nieładnie. Pan Yaro słusznie zauwazył,że nie liczą sie barwy plemienne ale to co pan Zając juz zrobił dla Chełma. Jak babcia w moherku będzie szła przez jezdnię i Sawcio rąbnie tę babcię w moherku autkiem to dobrze czy żle? No chyba dobrze dla Sawcia. Bo gdyby babcia szła na spotkanie Kółka Czytających Babć Na Głos Gazetę Wyborczą to by było źle, gdyby Sawcio gapka tę babcię rąbnął. I niech Pan Sawcio nie pali głupa,że nie rozumie. Po polsku napisane, po polsku. Tylko zwoje Sawcia nie nadążają. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 20.03.07, 17:22 Ale pisze bzdury i to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 21.03.07, 20:51 Odezwała się krynica mądrości i źródło oświeconej myśli światłem odbitym od aureoli okalającej Postać Twą Mistrzu!O dzięki Ci!. Ja niedobry, niegodny stąpać po tym łez padole, zrozumiałem,żem postradał zmysły i składam uroczystą przysięgę,że więcej nie będę już pić z Tobą wódki. Porażony Twą przenikliwością proszę Cię Sawciu-zdejmij mnie ze swojej ściany. Twe Mistrzu lustereczko. ps. a nawet jak mnie zdejmiesz to lustereczko ma jeszcze inne niespodzianki dla Ciebie Mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 21.03.07, 21:00 Każdy ma prawo do oceny,szczególnie osób publicznych,pod warunkiem,że robi to w miarę cenzuralnie.My też pisząc na forum wystawiamy się na ciosy krytyki. Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 24.03.07, 04:50 Wolę być krynicą niż szambem.Dziękuję za wyrazy uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 24.03.07, 09:26 andrzej.sawa napisał: > Wolę być krynicą niż szambem.Dziękuję za wyrazy uznania. Każdy woli, nie każdemu to wychodzi. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
maars7 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 25.03.07, 10:21 .........a Marysia o pierogach Odpowiedz Link Zgłoś
cyt_chelm Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 25.03.07, 10:32 A Pan jesteś zwykły oszołom. Skąd czerpiesz wiedzę szanowny Andrzeju S.? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: 7 głupot-grzechów wg.GW 21.03.07, 21:42 Piszę od czasu do czasu na tym forum,czy muszę się lustrować??????????hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś