ewa_warszawa 18.05.08, 20:17 ...w białej. jakie sa teraz ceny? nie mieszkam w bp i nie mam dostepu do ogloszen w slowie. chce sprzedac swoje mieszkanie na osiedlu piastowskim, nie wiecie po ile teraz sie sprzedaja mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4freddy ...? 19.05.08, 00:40 to jak to w końcu z Tobą jest ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=118&w=76853356&a=79725709 Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: ...? 19.05.08, 00:43 poza tym, weź sama poszukaj najpierw co ? www.google.pl/search?q=sprzedam+mieszkanie+bia%C5%82a+podlaska&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_warszawa Re: ...? 19.05.08, 14:29 ale co to za zaczepny ton?? jakas niezgodnosc tak? tu nie mieszkam, a tu chodzę do fryzjera?:) no tak zapomnialam sie przedstawic i powiedziec ze w bp jestem raz na 1,5 miesiaca. a jak juz jestem to chodze do fryzjera, sklepow, warsztatu samochodowego. czasem z myjni skorzystam. a wszytsko po to bo mam to sprawdzone, bez kolejek i zeby na cenie zaoszczedzic. a o mieszkanie sie pytam tak w praktyce. a swoja droga czemu mam wrazenie ze jestes taki cięty/cięta? Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: ...? 19.05.08, 18:11 jestem cięty, bo byłem u fryzjera ostatnio. Poza tym jak jesteś raz na 1,5 miesiąca i chodzis po sklepach, to zajdz do kiosku i kup wtedy gazetę. Przez miesiąc ceny aż tak się nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_warszawa Re: ...? 19.05.08, 21:26 no mam takie zamiar, a co mi szkodzi sie jednak zapytac. ja chetnie ludziom odpowiadam. co do kupowania mieszkania, to widzisz duzo wiecej mozna sie dowiedziec rozmawiajac z kims kto to robil ostatnio. poza tym dzwonilam ostatnio po ogłoszeniach i kazdy zawyza ceny, kreci. a moze ty miales cos z tym do czynienia i dlatego nie chcesz ze mna gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
evikat ceny mieszkań 20.05.08, 15:18 Nie dam Ci jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie- co najwyżej orientacyjnie. Kupowałam mieszkanie 2,5 roku temu i ceny te sa baaardzo nieaktualne(mieszkanie wtórne- za 1 m. kw- 1500 zł)Obecnie ceny mieszkań na rynku wtórnym mieszcza sie, tak mi sie zdaje, w granicach 3.000-3.600 za m. kw. Wszystko zalezy od osiedla, piętra i oczywiście standardu. Nowe chyba gdzies do 3 tysięcy za m. kw mozna już kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
dotkas5 Re: ceny mieszkań 21.05.08, 08:53 od kiedy nowe mieszkania sa tansze od starych????????? Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: ceny mieszkań 21.05.08, 20:33 ojojoj.... dotkas5 - dawno nie "bywałaś" w rynku nieruchomości - co ? od dawna kochana - od dawna :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: ceny mieszkań 26.05.08, 13:46 Niestety "ludziom" trochę się poprzestawiało i "krzyczą" po te 3 tysiączki za metr, ale to już niestety nie ten okres. Wcześniej mieszkania takie kupowali w większości ludzie, którzy będąc za granicą nie mieli jak sami się budować i kupowali bloki, niestety już tendencja się zmieniła i teraz lepiej i łatwiej idą domu a nie mieszkania, podsumowując moim zdaniem 3 tyś., przy odpowiedniej sytuacji. Oczywiście zawsze się może trafić chętny co da więcej, choć pewnie w tej chwili będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
madak-2 Re: ceny mieszkań 16.03.09, 11:52 własnie i tak do tej pory.ludziom sie poprzestawiało.jak dzwonie po ogłoszeniach to w starych blokach(okna nie wymieniane ,bez remontu)sa przeszło ok 300-400 drozsze za metr niz w nowym budownictwie.przeciez to smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: ceny mieszkań 16.03.09, 16:12 I dlatego właśnie kupiłem w nowym budownictwie. Dalej wszędzie - ale taniej. Mnie się wydaje, że ludzie cenią drożej te starocia - bo bliżej "centrum" ??? albo więcej drzew, placów zabaw..albo nie wiem co. A takie nowe osiedle - daleko wszędzie, "nic" nie ma itp Nie umiem tego wytłumaczyć w rozsądny sposób. Aczkolwiek taka "ruina" do remontu - koniec końców - wychodzi drożej niż nowe - gdzie nie trzeba zrywać tynków, gipsu, tapet, wymieniać instalacji itd Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: ceny mieszkań 16.03.09, 19:45 Moim zdaniem tak jak piszesz cena jest wyższa, bo choć bloki może są stare to jest więcej zieleni i więcej przestrzeni między blokami bo tak jak patrzę na te bloki okolice Królowej Jadwigi czy na Podmiejskiej to jak bym miał kupować to bym kupił chyba w starym. Kwestia indywidualna, jeden woli to drugi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
bima5 Re: kto kupował/sprzedawal ostatnio mieszkanie..? 19.03.09, 12:51 Uważaj ewa bo Cię zaszczują, zamiast uprzejmie odpowiedziec na pytanie to się czepiają..... szkoda słow Odpowiedz Link Zgłoś