Gość: nienasycony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:16 witam mam pytanie czy brak sexu kiedy ma sie ochote,a nie mozna normalnie moze powodowac jakies psychiczne klopoty itd.. moze to glupie pytanie ale dla mnie naprawde wazne.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nienasycony Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:08 nikt mi nie odpowiedzial!! nie znacie sie a ja na serio jestem ciekaw bo np mam tak ze mam ochote na kontakt sexualny z kobieta a nie ma takiej mozliwosci wiec pozostaje inny 'sposob'.. bo nie potrafie wytrzymac.. a pozniej czuje sie jeszcze gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piramida odpowiedź IP: 213.25.97.* 10.08.04, 12:27 Ja też mam ochotę na mężczyznę a teraz nie mogę. I co mam zrobić? Ale nie bój nic palma Ci nie odbije, idź poćwiczyć... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 ochota na kobietę 10.08.04, 13:17 Ale mam ochotę na kobietę, straszną, zwłaszcza, że nigdy jej nie miałem, a mam 24 lata. Ile można się masturbować, w nieskończoność? -- wiem, że nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienasycony Re: ochota na kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:29 hmm ja jestem przystojny nawet tylko jakos taki niesmialy jestem hehe:) i dlatego trudniej mi znalezc ehhh;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dylemat Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:31 a ja np czuje sie tez zle psychicznie po masturbacji to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś