Dodaj do ulubionych

A ci sie dzieje.....

25.01.11, 21:37
........gdy sie staje przed kobieta? Bo za koniem to wiem smile
Obserwuj wątek
    • marijola1 Re: A ci sie dzieje..... 25.01.11, 21:38
      Powinno byc oczywiscie : A co sie dzieje........
    • debi_bebi Re: A co sie dzieje..... 25.01.11, 21:47
      To raczej pytanie do naszych Specjalistów, ale chwilowo gdzieś się rozleźli smile
      • marijola1 Re: A co sie dzieje..... 25.01.11, 21:57
        Wobec tego cierpliwie poczekam smile
        • leziox Re: A co sie dzieje..... 25.01.11, 22:50
          No pewnie podobnie jak z koniem-ten moze kopnac a kobita stratowac...
    • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 26.01.11, 08:38
      Kobieta ma to do siebie, ze staje sie krzyzowka kobry z lamą- wiec moze zaczac pluc jadem smile
      • rybka.11 Re: A ci sie dzieje..... 26.01.11, 08:48
        Ale co Ci plucie przeszkadza, jak za nią z tyłu jesteś?wink No chyba, ze się odwróci..wink)
        • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 26.01.11, 08:52
          pytanie jest precycyjnie sformulowane. Mow jest o przypadku kiedy sie staje przed kobieta, a nie za.
          Wiem, ze kobiety lubia od tylu- ale na boga, nie wszystko sie do seksu sprowadza smile
          • rybka.11 Re: A ci sie dzieje..... 26.01.11, 08:56
            Rzeczywiście - pytanie było "przed" - ano - i wyszłowink o czym pomyślałamwink))
            W tym wypadku "plucie jadem" może być bardzo niebezpieczne". Więc może ogólnie - zawsze lepiej stawać "za"?..wink
            • marijola1 Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 09:40
              Czekalam,czekalam i niczego sie nie dowiedzialam.Jestem kobieta a jak dotad nikogo nie stratowalam ani nie oplulam.Zadna z moich znajomych kobiet rowniez nie. Skad wiec sie biora takie powiedzenia???????
              • leziox Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 13:00
                Jakas kobieta wymysli,a potem zadna z nich nie rozumie.
              • debi_bebi Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 16:22
                Ale jakie powiedzenia, bo tu chyba nic o nich nie było. Sama rada bym się dowiedzieć co się może stać - w myśl tego domniemanego powiedzonka - kiedy się stanie przed kobietą.
                Tymczasem, wobec braku jakichkolwiek wskazówek ze strony Specjalistów, same możemy powymyślać smile
                • leziox Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 16:58
                  Kon kopnie,kobieta stratuje,jesli nie bedzie mialo isc po jej mysli.
                  Tez wiele do myslenia.
                  • debi_bebi Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 18:26
                    Fakt. Kompletne ubóstwo umysłowe big_grin
                    • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 18:46
                      debi_bebi napisała:
                      Kompletne ubóstwo umysłowe

Mowisz o koniu?
                      • debi_bebi Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 18:50
                        Podsumowałam stwierdzenie Lezia, że nie ma wiele do myślenia.
                        • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 18:55
                          w swoj zlosliwy sposob to uczynilas smile
                        • leziox Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 18:55
                          Tak,ale to nie Lezio nie ma wiele do myslenia tylko o stwierdzeniu.
                          • debi_bebi Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:00
                            O, o, o! Mnie się dokładnie o to rozchodziło, co precyzyjne wyłuszczył Lezio, a Tubiś złośliwie zinterpretował pod moim adresem.
                            • leziox Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:03
                              Niniejszym oswiadczam ze odpowiadam za zjawisko tzw.tubozmyslenia wiec tez nie moge wiedziec co jeszcze zostanie przez w/w osobnika wymyslone za GS-em i zawleczone do komputera a potem na lamy Gazety i do forum melynka.
                              • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:14
                                Poczytaj sobie, kto tu wieksza wyobraznia grzeszy- ja z doswiadczeniami zageesowymi, czy konfabulujacu Debolot, doswiadczony w pracy przez wplyw takiego, co to nieletnim placi smile
                                • debi_bebi Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:20
                                  Teraz Lezio ma dojść do jedynego słusznego wniosku, że mamy bogatszą wyobraźnię?
                                  • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:31
                                    Nie- ze Ty masz bogatsza wyobraznie smile
                                    • debi_bebi Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:34
                                      Nie mam zamiaru licytować się z Tobą na wyobraźnię, wiesz? smile
                                      • teletoobis Re: A ci sie dzieje..... 27.01.11, 19:48
                                        To szlachetne z Twojej strony. Wiesz ze nie mialbym szans ze swoimi skromnymi przestrzeniami Robina smile
                              • rybka.11 Re: A ci sie dzieje..... 28.01.11, 07:40
                                Podoba mi się to stwierdzenie o "tubozmysleniu"wink)))) I podobaja mi się te myśli "zaGS-owskie"wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka