armas1
04.04.15, 14:38
Mam dziwny problem z erekcja. Jestem mezczyzna po 30tce i od paru lat zauwazylem u mnie problem z erekcja w ciagu dnia i wieczorem. Za to zawsze mam silna erekcje nad ranem. Kiedys tego nie bylo. Moglem w dzien i wieczorem a nad ranem mialem spokoj. Bylem w zwiazku z dziewczyna, ktora nie lubila seksu wieczorem, tylko nad ranem, mi to bardzo pasowalo, jednak zwiazek nam sie z roznych przyczyn nie udal i rozstalismy sie. Od niedawna mam inna dziewczyne, ta ma ochote na seks zaraz po zgaszeniu swiatla. Nie mieszkamy razem ale spotykamy sie na jakis czas, i uprawiamy seks oralny. Jej to bardzo sie podoba, rozpala sie, i chce zebym w nia normalnie wszedl a ja nie bardzo moge. Nad ranem co innego, wtedy mam porzadna erekcje, ale na razie zostalismy przy seksie oralnym.
Nie rozumiem czemu tak wlasnie jest. Kiedys tak nie mialem.
Sporo sie ruszam w pracy, w tym na swierzym powietrzu, jadam nieduzo miesa, troche ryb, zupy burakowa, rosoly, grochowka, fasolowka, kapusniak, dania na ryzu, ryby, mam jeden dzien w tygodniu bezmiesny, o ile nie jestem zmeczony po pracy, to troche biegam wieczorem, cwicze w domu. Nie jadam fast food, nie palilem papierosow, piwo lub czerwone wino raz na 3-4 tygodnie, nie lubie wodki ani mocnych alkoholi.
Co moze zatem powodowac ze erekcje mam tylko nad ranem? Po piwie mam problem z erekcja ale nad ranem i tak bedzie. Budze sie i czuje to, opadnie, moge sie stymulowac i zacznie sie taka porzadna jaka powinna byc. Jednak wieczorem az tak dobrze nie ma.
Ostatnio zaczelem lykac suplementy tran, selen, cynk, rozne inne multiwitaminy i mikroelementy, zaczelem jakies "horny goat weed plus gingko biloba" co podobno od dawnych czasow stosowano na potencje, ale po paru dniach nie widac jeszcze efektow. Pisza ze poprawia sie po 2 tyg. Moze sie poprawi a moze nie.
Zastanawiam sie czy moze zastosowac permen?
Probowalem kiedys Kamagry ale dzialala jakos dziwnie, cala noc serce tluklo jak oszalale, nienajlepiej sie czulem, erekcje mialem ale po stosunku powinna sie skonczyc a ona dalej trwala az do nastepnego i nie ustepowala. Za drugim i trzecim stosunkiem mialem problem z wytryskiem, dlugo nie nadchodzil. Probowalem kilka razy i za kazdym razem bylo tak samo. Kamagra chyba nie najlepiej mi dziala na serce.