Dodaj do ulubionych

Masturbacja - wpadka

09.03.26, 22:37
Cześć, mam 36 lat. Mam żonę z którą bardzo rzadko uprawiam sex. Często się masturbuję do różnych filmów, a czasami bez nich. Jestem zadbanym mężczyzną wysokim, postawnym (nie otyłym) i dobrze obdarzonym. Często jak trenuję na siłowni to inne kobiety często zwracają uwagę na mnie i na moje krocze co mnie początkowo krępowało, a w pewny momencie zaczęło kręcić aż kilka razy mi stanął ale nic z tego już sobie nie robię.

Ostatnio miałem sytuację kiedy się masturbowałem w mieszkaniu teściowej (dodam, że całkiem atrakcyjna kobieta z fajnym nie za dużym biustem) pod jej nieobecność ponieważ miała wyjść na zakupy a ja zostałem ponieważ ekipa remontowa kończyła pracę na ten dzień i ktoś musiał zostać w mieszkaniu. Nie zamknąłem drzwi od mieszkania bo zapomniałem. Stałem w salonie i sobie trzepałem nad stołem gdzie miałem rozłożony stos chusteczek na cały stół ponieważ zawsze mam obfite wytryski. i nagle weszła teściowa i momentalnie stała za mną i spytała co robię? Odwróciłem się ze stojącą pałą, żylastą i odsłoniętym wielkim żołędziem. Nie zdołałem jeszcze ust otworzyć i mnie spytała czy mam aż takie potrzeby to wyjaśniłem, że niestety tak. Powiedziała, że mam się nie przejmować i poczekać. Ja byłem zamurowany i chciałem go jak najszybciej schować ale nie zdołałem bo tak mi mocno stał. Podeszła i powiedziała, że mam nikomu nic nie mówić co tu się wydarzy i zaczęła mi go masować dłonią i po kilku chwilach przykucnęła, wyjęła swoje piersi ze stanika i mi go lizała a następnie obciągnęła mi i powiedziała, że jak będę dochodził to mam dać znać. po około 10 minutach powiedziałem już ! Wyjęła go i skierowała go sobie na piersi i zalałem jej cały biust. Z jednej strony fajnie, a z drugiej jednak wolałbym aby to był ktoś młodszy. Teściowa ma 55 lat.

Mieliście może podobne przygody ? Też często się masturbujecie ? Podnieca was widok dużego penisa ?
Obserwuj wątek
    • mav.2000 Re: Masturbacja - wpadka 11.03.26, 13:08
      Takich przygód z teściową nie miałem, też lubię duże pensiy, masturbuje się często, ale tylko w pracy, bo mam atrakcyjne koleżanki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka