Dodaj do ulubionych

5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic

05.08.10, 20:17
;-(
Obserwuj wątek
    • me_destiny Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 05.08.10, 20:26
      a wszystkie badania ok?
      • kasiu.l.inka Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 06.08.10, 07:57
        Zaszlam 8 m-cy po porodzie wtedy gdy przestalam sie starac smile
    • martini_noca Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 06.08.10, 12:27
      Moze troche hormonow potrzeba w drugiej fazie?
      • mikusia_k Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 06.08.10, 20:26
        jak dla mnie: psychika

za bardzo chcesz i czekasz-ja tak czekałam 7 cykli a potem lekarz powiedział,że
        słabe nasienie i żebyśmy się nie nastawiali na szybkie efekty - jak się
        nastawiłam,że nie będzie=natychmiast zaszłam big_grin
        • martitka333 Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 08.08.10, 12:23
          my też się stramy już 4 cykle i nic, w ciąże, którą straciłam
          zaszłam w 1 cyklu starań, psychiaka duzo robi, ale ja jakoś nie
          potrafie odpuśćić, wiem co czujesz
          • edziulek28 Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 15.08.10, 17:13
            W pierwszą ciążę zaszłam od razu, choć nie wierzyłam że tak szybko może się
            udać. Niestety poroniłam potem 2 lata nic....i kolejna ciąża dokładnie dwa lata
            później, znowu nie udało się...i znowu ponad rok nic...
            Tak to już jest, czasami za bardzo chcemy, u nas pomimo dobrych (względnie)
            wynikach poprostu nie wychodzi i tak już mijają 3 lata a my nadal nie mamy
            dziecka. Już się poddałam, al TY nie masz tyle za sobą więc próbuj dalej, jadź z
            mężem gdzieś na wakacje, zajmij się czymś, może znajdź nowe hobby a wtedy może
            uda się szybciej niż myślisz????
            Powodzeniasmile
            • marioleczka34 Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 23.08.10, 08:47
              ja sie staram 8 m-cy i ostatnio uslysząlam od lekarza ze to krótko (!!), trzeba
              byc dobrej mysli, pozdrawiam
              • necia27 Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 23.08.10, 12:27
                Ja co prawda nie świeżo po poronieniu ale staramy się od lutego
                2010 i nic sad Niby się nie nakręcam ale jednak coś chyba tam mi
                siedzi w główce i blokuje.
                • pina.4 do necia 27 23.08.10, 12:56
                  Ja poronilam w grudniu ale odliczajac 3 miesiace ktore warto niby
                  odczekac wyszlo ze staramy sie 5 ale naspisalam na forum ze od 2 dni
                  spoznia mi sie okres mam od tygodnia bole jajnikow i podbrzusza
                  robilam test negatywny ;/.........
    • lidek0 Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 27.08.10, 22:17
      A jak z wynikami badań? Co badałaś?
    • child-of-light Re: 5 miesiac staran po poronieniu i nadal nic 30.08.10, 21:51
      pina nie załamuj się! wiem, że sa chwile zwątpienia - ja też takie
      miałam. Po naszej stracie odczekaliśmy 2,5 miesiąca i zaczeliśmy
      starania. i po kolejnych 4 m-cach - tak po cichutku, żeby nie
      zapeszac smile jestem w ciąży! trzymam mocno za ciebie kciuki! na pewno
      się uda! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka