gocha34
24.01.12, 18:21
Witam . jestem jedną z Was , mamą 3 Aniołków i Dwójki Zdrowych Dzieci...
Wiem dokonale co czujecie ,kilka lat temu bywałam na podobnym forum ,żeby ukoić swój ból po poronieniu.Innej pomocy nie otrzymałam.
Nadal boli, choć znacznie mniej...Teraz przyszla pora, żeby Komuś pomóc ....Otrzymalam od Profesora jednej uczelni ankietę do wypełnienia...to ankieta anonimowa dla Rodziców ,którzy utracili Dziecko w ciąży lub okresie okołoporodowym.Ten Profesor stara się otworzyć ministerialny program pomocy dla Rodzicow po stracie...ale najpierw, żeby ministerstwo zatwierdziło- potrzebna jest pewna ilosć ankiet.... Mimo tego ,że nie jest to proste ja i moj Mąż wypełniliśmy już. Nie jest to naciąganie . Proszę zainteresowane Osoby o kontakt na skrzynkę mailową moją i podanie adresu gdzie przesłać ankietę .
Podam wtedy namiary na tego Człowieka i kontakt z Nim, można będzie sprawdzić wiarygodność tego co piszę .
Ankiety są zupełnie anonimowe.Tym sposobem Możemy pomóc sobie i innym Rodzicom, którzy doswiadczyli straty Dziecka w najwcześniejszym okresie....
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Rodziców Małych Aniołków....dużo ciepła i nadziei życzę