sacea 16.10.12, 09:19 Dzień Dziecka Utraconego do mnie nie dociera, ale bardzo boję się 1 listopada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola1315 Re: boję sie 1 listopada 16.10.12, 12:45 Ja też się boję. Zazwyczaj jeździłam na groby bliskich osób, ale to były już dorosłe osoby,które odeszły z tego świata. Nie wyobrażam sobie,jak stanę nad grobem naszej Córeczki wśród tych wszystkich światełek, zniczy itp. Napewno poryczę się... 17-05-2012r. Julia [*] Odpowiedz Link
wargusia1 Re: boję sie 1 listopada 16.10.12, 21:40 Ja tak samo data 15 październik do mnie nie przemawia za bardzo ale za to 1listopad to będzie ciężki dzień tym bardziej że dodatkowo w tym roku straciłam obie ukochane babcie Odpowiedz Link
minka.b Re: boję sie 1 listopada 18.10.12, 18:11 pierwszy raz byłam jeszcze mało przytomna od leków ale rok później było ciężko, nigdy zresztą nie jest łatwo mi kiedy stoję nad grobem synka Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: boję sie 1 listopada 19.10.12, 14:01 Ja już postanowiłam, że 1 listopada nie pójdę na cmentarz. Moje dzieci są pochowane we wspólnym grobie z innymi z terenu B-B (skądinąd bardzo ładny nagrobek miasto ufundowało, dobrze, że jest takie miejsce). Dlatego 1-go na pewno spotkałabym tam innych rodziców, a nie mam jakoś na to ochoty. Wolę pójść tylko z mężem innego dnia. Odpowiedz Link