Dodaj do ulubionych

miesiaczka po drugim zabiegu - masakra! :(

03.04.14, 11:57
Sluchajcie ja tu juz pisalam, ze po drugim wylyzeczkowaniu w moim przypadku jest masakra, ale nie mialam pojecia co bedzie w trakcie miesiaczkisad Zabieg mialam 4 listopada ubieglego roku, od tego czasu mam bardzo regularne miesiaczki, dokladnie co 28 dni - super. Sa jednak tak bolesne, ze skutecznie mnie wylaczaja z zycia na trzy, cztery dni. Na wizycie u ginekologa mowilam o tym bolu, ale w usg zadne nieprawidlowosci nie wyszly. Co moze byc przyczyna takiego bolu? Jakie badania zrobic?
Obserwuj wątek
    • buzka25 Re: miesiaczka po drugim zabiegu - masakra! :( 10.04.14, 14:54
      no ja czekam na 1 @ po zabiegu, nie wiem jak to bedzie boje sie bo moje miesiaczki zawsze były mega bolesne, od samego poczatku, wyłanczały mnie na 2 dni z zycia, i nie wazne ze był sprawdzian, rozmowa kwalifikacyjna, potem juz praca, ja była jak niezywa, robiłam badania, rozne, juz nawet niepamietam jakie, zawsze twierdzili ze po ciazy przejdzie, po ciazy rok był spokoj , potem znów, i tez wszytsko w bad ok, od czasów szkolnych pomagały tylko zastrzyki no-spa plus pyralgina, bo tabsy do dzis niedziałaja, az boje sie tego po zabiegu co bedzie
    • lidek0 Re: miesiaczka po drugim zabiegu - masakra! :( 11.04.14, 21:37
      zbadaj hormony, poza tym to może zrosty po zabiegu?
      • niutaki Lidek 11.04.14, 21:59
        A zrosty to jak mozna stwierdzic? Na usg, czy jakies inne badanie?
        • lidek0 Re: Lidek 12.04.14, 18:11
          zrosty to tylko histeroskopia lub laparoskopia /przy okazji można ocenić budowę narządu rodnego/, sama przekonałam się, że na usg niewiele widać
          • niutaki Re: Lidek 12.04.14, 21:04
            Ok, podpytam mojego gina, a hormony to jakie?
            • lidek0 Re: Lidek 13.04.14, 14:31
              tarczyca, progesteron,prolaktyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka