Dodaj do ulubionych

kraków-specjalista od poronień

10.10.05, 10:49
Bardzo proszę dziewczyny z Krakowa o radę. U kogo się leczycie? Szukam
namiarów nie na zwykłych gienkologów, tylko takich, którzy mają osiągnięcia w
radzeniu sobie z problemami donoszenia ciąży. Nie chcę ryzykować (mam już 3
stracone ciąże) i tym razem chcę pomocy lekrza, którzy będzie wiedział co ze
mną zrobić.
trinity
ps.proszę, dawajcie namiary na lekarzy (tel-adresowe) i ceny wizyt, jeśli
możecie. dzięki
Obserwuj wątek
    • delta77 Re: kraków-specjalista od poronień 10.10.05, 20:44
      Witam ponownie wink
      Ja tez po 3-ch crying(( Niestety za pozno znalalzam forum, ale dzieki niemu
      trafilam do swietnego lekarza - w/g opinii wielu dziewczat stad i
      z "bocianowego" forum. Bylam juz raz, wzbudzil we mnie zaufanie (po ostatnich
      stracilam go lekarzy ginow).
      To dr Kostyk, adres: www.kostyk.pl, tam sa dane... a cena; ja placilam 100zl z
      usg, ale moja sioastra byla niedawno tez pierwszy raz - tyle, ze ona w ogole
      nie moze zajsc.... i zaplacila 120zl, moze zdrozalo, ale dziewczyny polecaja,
      ja juz tez polecam.
      Pozdrawiam...

P.S. Bedziesz w sobote na Mszy, na Kopernika?

trzymam kciuki, pozdrawiam,
      jesli chcesz wiecej info, pisz, pytaj wink
      • satorka Re: kraków-specjalista od poronień 10.10.05, 21:00
        cześć. ja też polecam Kostyka. Płaciłam 120 zł ostatnio. Czas oczekiwania na
        pierwszą wizytę 3 tygodnie. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Ania
        • delta77 Re: kraków-specjalista od poronień 10.10.05, 21:16
          Hej Satorka, jak tam po ??? Ruszyly sie jakies badanka???

Ja tylko ta nieszczesliwa genetyka i koniec badan

pozdrawiam
          • 89mika Re: kraków-specjalista od poronień 11.10.05, 09:09
            hej dziewczyny , ja właśnie też wybieram się do doktora kostyka, też znalazłam
            mnóstwo dobrych opinii o nim wczesniej na forum, fajnie że wy też je
            potwierdzacie, mam nadzieje że dobrze wybrałam
            • trinity78 Re: kraków-specjalista od poronień 11.10.05, 12:27
              Ja też słyszałam o KOstyku sporo pozytywów, ale słyszałam też ,że jest bardzo
              humorzasty i czasem strasznie nieprzyjemny......a hja juz mam tak zszarpane
              nerwy. Delta, opowiedz proszę jak wyglądała Twoja pierwsza wizyta u niego
              (jeśli wolisz - na priva). Dzięki.
              A ta msza, o której? I w którym kościele na Kopernika? Bo jakoś nie słyszałam,
              a chciałabym być....
              pozdrawiam mocno, trinity
              • delta77 Re: kraków-specjalista od poronień 11.10.05, 14:27
                O Mszy jest caly watek
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11916&w=29618435&v=2&s=0
                oraz:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11916&w=28743325
                Co do wizyty, to nie jest prawda, ze jest humorzasty, przynajmiej ja go tak nie
                odebralam... jest konkretny, zadaje takie pytania, ze zaden inny lekarz mi
                takich nie zadawal - zwraca uwage na szczegoly i fakt, nie lubi marnowac czasu
                na dyskusje o niczym... Po prostu konkretny i rzeczowy.
                Napisze Ci na priva, jak wygladala moja wizyta i mojej siostry tez wink

Pozdrawiam
                • satorka Re: Hej Delta 12.10.05, 19:41
                  Hej Delta. Badanka ruszyły jak najbardziej. hormony i bakteriologie zrobiłam.
                  Tylko chlamydia wyszła wątpliwie muszę powtórzyć i od razu lecę zapisać się na
                  histero bo mam nadzieję że ona coś wykaże. Zostało mi jeszcze kilka badań m. in.
                  na przeciwciała łącznie koszt 700 zł, więc na razie zbieram kasę. A genetyką się
                  nie martw, bardzo rzadko ona coś wykazuje. U mnie wyszło kariotyp prawidłowy
                  żeński i u Ciebie też tak będzie zobaczysz. Pozdrawiam Ania.
                  • delta77 Re: Hej Satorka 12.10.05, 19:51
                    Ciesz sie, ze ruszylo, bo przynajmiej czlowiek czuje, ze robi cos do przodu, a
                    nie tkwi nadal w niepewnosci...
                    Chlamydie powtorz, a gdzie robilas? Ponoc na Czystej robia rzetelnie, ja
                    robilam i na Czystej i w PAN'ie, ale mialam ujemna.
                    Przeciwciala - wazna rzecz, ja mysle, ze u mnie one tez w nienajlepszej
                    formie...
                    Histero byla ok, terminy nawet nie takie odlegle, tylko zalatw sobie
                    skierowanie od gina z przychodni najlepiej. Ja poszlam i powiedzialam z mostu,
                    ze lecze sie u tego lekarza, ze mam takie przejscia i potrzebuje skierowanie.

Genetyke chce zrobic w Zabrzu wink Oby nic nie wykazala. Wtedy moja diagnoza 9w/g
                    mnie na razie) bedzie prl + tsh oraz immu, mimo, ze wszystko miesci sie w
                    normach, ale nie w tych dla "starajacych sie"...

Zobaczymy co powei Kostyk na to wszystko wink))
                    Jestem dobrej mysli i Ty tez badz.
                    Jest jeszcze Trynity78, ktora tez dolacza do naszego gronia - karkusek hihi

papatki
                    • trinity78 krakuski ;) 13.10.05, 13:00
                      No dołącza dołącza...
                      Dziewczyny mam dla was wiadomość. Dowiedziałam się, że immunologię można w
                      Krakowie zrobić na fudnusz. Trzeba mieć skierowanie od lekarza pierwszego
                      kontaktu do poradni chorób immunologicznych na skawińskiej. Idzie się na
                      konsultację, potem zlecają i tam robią badania za darmo. Jeden kłopot - na
                      dzień dzisiejszy (bo tam dzowniłam) terminy na luty...
                      pozdrowienia
                      ps. delta, dostałaś wczoraj priva ode mnie? bo mnie coś skrzynka szwankuje...
                      • delta77 Re: krakuski ;) 13.10.05, 16:48
                        Tak, dostala, juz odpisuje, bo wczoraj mialam troche urwanie glowy...

Fajnie z ta immunologia, ale teraz nie wiem, czy tam isc, bo juz duzo mam.
                        Chetnie bym zrobila jeszcze badanie przeplywu krwi w zylach w macicy, ale nie
                        wiem gdzie cos takiego sie robi. Przeczytalam o tym na Bocianie...
                        Post - mnie trzyma na duchu! :
                        www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16243
                        Zycze milego czytania i juz odpisuje wink))

Papatki
                        • delta77 Re: krakuski ;) 13.10.05, 16:54
                          A propos badan immu na Skawinskiej, to tez tam kiedys dzwonilam i mowili o tym
                          skierowaniu, ale poinformowano mnie, ze od razu lekarz kietujacy musi wskazac
                          na jakie badania trzeba. Mam nadzieje, ze jest tam jakas poradnia i sami beda
                          wiedziec najlepiej.
                          Poza tym wynik badan jaki mialam z Diagnostyki, jest wynikiem robionym wlasnie
                          na Skawinskiej w katedrze immu, wiec moze faktycznie taniej i szybciej byloby
                          sie tam umowic na badania.

Pozdrawiam
                        • trinity78 Re: krakuski ;) 13.10.05, 18:44
                          No, ten post jacka z bociana czytałam już kiedyś. Poruszły mnie dogłębnie.
                          Daje nadzieje, ale też pokazuje ile trzeba mieć siły, samozaparcia i
                          wiary....oby nam tego wszystkiego nie zabrakło...nam tu wszystkim
                          • delta77 Re: krakuski ;) 13.10.05, 21:02
                            Ja go czytalam tez juz dawno temu i wtedy te wszystkie badania wydaly mi
                            sie "czarna magia"... Teraz wiem, ze z nich, juz mie nie wiele brakuje.
                            Oby i nam sie udalo w koncu wink)))

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka