19.12.05, 18:07
Hej Dziewczynki! Mam do Was pytanie. Jestem 16 dni po zabiegu. Mam
niesamowicie zsypane plecy drobnymi krostkami. Oprócz tego od 3 tygodni mam
prawdopodobnie powiększony węzeł chłonny w pachwinie. Czy to wszystko moze być
wynikiem szalejących hormonów? Te ciążowe krążą podobno ok. 3 tygodni..
Miałyście moze coś takiego? Czy powinnam sie martwić? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anuteczek Re: Hormony? 19.12.05, 19:02
      Marzenkowink
      Wypryski to wina podwyższonego poziomu prolaktyny. Po Tosi miałam powiększone
      węzły chłonne - potem okazało się, że przechodzę toksoplazmozę.
      Zrób badania koniecznie.
      Jak się czujesz?
      buziaczki
      ania
      • martka.b Re: Hormony? 19.12.05, 20:22
        Aniu, trochę mi lepiej.. psychicznie..co nie zanczy że nie mam dołków. Teraz
        pojawiają się i fizyczne dolegliwości, które mnie martwią. Na toxo krew pobrano
        mi w szpitalu - czekam na wynik. Nie jestem pewna czy to węzeł. Może to taki
        naciek - robiły mi się takie na plecach wcześniej. Jutro sie dowiem. NA razie
        idę do ogólnego.
        Jest sens badać teraz prolaktyne? Miałam wcześniej podwyższona i brałam przed
        ciążą bromek. Nie wiem nic o gospodarce hormonalnej po poronieniusad
        Jak myslisz??
        • anuteczek Re: Hormony? 19.12.05, 20:41
          Po poronieniu hormony mają prawo wariować - organizm nastawia się na 9 miesięcy
          pracy w trybie ciązowym, nagle zostaje to przerwane i musi minąć trochę czasu
          zanim się wszystko unormuje. Są dziewczyny, którym świrują cykle, pojawiają się
          problemy skórne... Warto zbadać wszystkie hormony, ale dopiero po pierwszej@.
          Oczywiście nie można w badanym cyklu brać pigułek, bo wynik będzie niemiarodajny
          pozdrawiam
          ania
          • martka.b Re: Hormony? 20.12.05, 18:02
            Dziś przyszedł wynik toxo. Nie mam i nie miałam z nią do czynienia. Poza tym
            dowiedziałam się że to nie węzeł chłonny i mam isć do chirurga. Boję się. Co to
            moze być? Zwłaszcza że pojawiło się mniej więcej wtedy, kiedy naszemu
            Dzidziusiowi przestało bić serduszko..sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka