Dodaj do ulubionych

Zabieg - gdzie w Warszwie

13.01.06, 09:49
Bylam w srode u lekarza i okazalo sie, ze moja ciaza jest obumarla. Zalecil
mi zebym poczekala jeszcze tydzien, moze wystapi krwawienie i udac sie do
szpitala na zabieg. Gdzie polecacie taki zabieg w Warszwie?
Obserwuj wątek
    • minnie77 Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 13.01.06, 12:09
      Ja polacałabym szpital Św. Zofii na ul. Żelaznej chociaż często brakuje tam
      miejsc. Ja przechodziłam przez to dwa razy i bardzo zadowolona byłam z tego, że
      nie robią od razu zabiegu tylko próbują wywołac poronienie farmakologicznie
      (próbują oszczedzić szyjkę macicy, która w trakcie zabiegu jest rozwierana
      mechanicznie, co może wywołać jej niewydolnośc w następnej ciąży).

Trzymaj się,
      Magda
    • idulaa Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 13.01.06, 12:51
      Polecam ginekologie na Karowej. W szpitalu bardzo profesjonalnie i ladnie sie
      zajmuja (wiem, bo u mnie nastapilo powiklanie); Niestety potem leczenie/kontrole
      ambulatoryjne sa katorga, bo terminy wizyt maja 30-40 dniowe...
    • annullka Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 13.01.06, 14:41
      Jestem po dwóch poronieniach, za każdym razem miałam łyżeczkowanie. Zabiegi
      odbyły się na Karowej, polecam, ładny szpital, mili ludzie, choć to ma mały
      wpływ na ogólne samopoczucie. A i są tam dobrzy fachowcy, do których na wizytę
      niestety czeka się ok miesiąca. Wiadomości te są oktualne, bo w poniedziałek
      wyszłam ze szpitala, zabieg odbył się w niedziele wieczorem. Trzymam kciuki.
      • hankem Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 04.02.06, 20:49
        Czy na karowej zabieg jest pod narkozą?
    • gosieja1 św. Zofii 15.01.06, 09:56
      ja właśnie wróciłam z tego szpitala po takim zabiegu. Położne bardzo miłe, dwie
      Panie doktor, które mnie przyjmowały, super - bardzo wspierały. Wczoraj za
      to 'trafiła' sie mniej przyjazna położna i mniej przyjazny pan doktor -
      Kukulski (był oschły w porównaniu z innymi lekarzami) - ale każdy może mieć
      zły dzień, warunki super, na zabieg czekałam 24 godziny, w tym czasie szyjka mi
      się rozwierała i nie musieli tego robić mechanicznie. Dostałam środki
      przeciwbólowe i było ok. Po zabiegu czułam się bardzo dobrze, spałam, a potem
      mnie wypisali. Polecam ten szpital (hmm, nie byłam nigdy w innym)
    • apple13 Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 20.01.06, 11:47
      Ja również polecam Szpital Św. Zofii na Żelaznej. Gdyby nie wspaniałe,
      CZŁOWIECZE podejście zarówno lekarzy jak i położnych, to moje cierpienie -
      zwłaszcza psychiczne - byłoby o wiele, wiele boleśniejsze...

Równieź miałam wywoływane poronienie farmakologicznie aby oszczędzić szyjkę...

CHCIAŁABYM SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ PERSONELOWI MEDYCZNEMU, KTÓRY SIĘ MNĄ
      ZAJMOWAŁ. Dzięki Wam te trudne chwile przebiegły choć odrobinę "łatwiej"...
      • ulakoszula Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 02.02.06, 14:48
        Ja również przyłączam się do apple13 na temat szpitala św. Zofii. Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wszystkie pracujące tam osoby bardzo mi pomogły, łącznie z psychologiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka