jowas 13.01.06, 09:49 Bylam w srode u lekarza i okazalo sie, ze moja ciaza jest obumarla. Zalecil mi zebym poczekala jeszcze tydzien, moze wystapi krwawienie i udac sie do szpitala na zabieg. Gdzie polecacie taki zabieg w Warszwie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minnie77 Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 13.01.06, 12:09 Ja polacałabym szpital Św. Zofii na ul. Żelaznej chociaż często brakuje tam miejsc. Ja przechodziłam przez to dwa razy i bardzo zadowolona byłam z tego, że nie robią od razu zabiegu tylko próbują wywołac poronienie farmakologicznie (próbują oszczedzić szyjkę macicy, która w trakcie zabiegu jest rozwierana mechanicznie, co może wywołać jej niewydolnośc w następnej ciąży). Trzymaj się, Magda Odpowiedz Link
idulaa Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 13.01.06, 12:51 Polecam ginekologie na Karowej. W szpitalu bardzo profesjonalnie i ladnie sie zajmuja (wiem, bo u mnie nastapilo powiklanie); Niestety potem leczenie/kontrole ambulatoryjne sa katorga, bo terminy wizyt maja 30-40 dniowe... Odpowiedz Link
annullka Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 13.01.06, 14:41 Jestem po dwóch poronieniach, za każdym razem miałam łyżeczkowanie. Zabiegi odbyły się na Karowej, polecam, ładny szpital, mili ludzie, choć to ma mały wpływ na ogólne samopoczucie. A i są tam dobrzy fachowcy, do których na wizytę niestety czeka się ok miesiąca. Wiadomości te są oktualne, bo w poniedziałek wyszłam ze szpitala, zabieg odbył się w niedziele wieczorem. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
hankem Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 04.02.06, 20:49 Czy na karowej zabieg jest pod narkozą? Odpowiedz Link
gosieja1 św. Zofii 15.01.06, 09:56 ja właśnie wróciłam z tego szpitala po takim zabiegu. Położne bardzo miłe, dwie Panie doktor, które mnie przyjmowały, super - bardzo wspierały. Wczoraj za to 'trafiła' sie mniej przyjazna położna i mniej przyjazny pan doktor - Kukulski (był oschły w porównaniu z innymi lekarzami) - ale każdy może mieć zły dzień, warunki super, na zabieg czekałam 24 godziny, w tym czasie szyjka mi się rozwierała i nie musieli tego robić mechanicznie. Dostałam środki przeciwbólowe i było ok. Po zabiegu czułam się bardzo dobrze, spałam, a potem mnie wypisali. Polecam ten szpital (hmm, nie byłam nigdy w innym) Odpowiedz Link
apple13 Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 20.01.06, 11:47 Ja również polecam Szpital Św. Zofii na Żelaznej. Gdyby nie wspaniałe, CZŁOWIECZE podejście zarówno lekarzy jak i położnych, to moje cierpienie - zwłaszcza psychiczne - byłoby o wiele, wiele boleśniejsze... Równieź miałam wywoływane poronienie farmakologicznie aby oszczędzić szyjkę... CHCIAŁABYM SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ PERSONELOWI MEDYCZNEMU, KTÓRY SIĘ MNĄ ZAJMOWAŁ. Dzięki Wam te trudne chwile przebiegły choć odrobinę "łatwiej"... Odpowiedz Link
ulakoszula Re: Zabieg - gdzie w Warszwie 02.02.06, 14:48 Ja również przyłączam się do apple13 na temat szpitala św. Zofii. Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wszystkie pracujące tam osoby bardzo mi pomogły, łącznie z psychologiem. Odpowiedz Link