sloggi 06.05.05, 09:21 Jeśli ten temat już był - to przepraszam, ale mam do Was pytanie - jakie funkcjonują portale z ofertami pracy. Wszedłem na to aaaby.pl/praca - ale tam jest tylko HRK, które mnie szczerze powiedziawszy nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wicked Re: Portale z ofertami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:54 ja korzystałem z: aaaby.pl - majwięcej ofert jobpilot.pl pracuj.pl wydaje mi się że inne portale tylko powtarzają oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
celkra Re: Portale z ofertami 06.05.05, 11:15 Gość portalu: wicked napisał(a): > aaaby.pl - majwięcej ofert > jobpilot.pl > pracuj.pl + jeszcze jobs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vailet Re: Portale z ofertami 06.05.05, 11:47 a ja chciałabym nadmienić, że w jobpilot i jobs itp. są to agencje pośrednictwa pracy, w których nalezy uiszczać opłatę. Najczęściej jest to kwota od 100 do 150 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julka1800 Re: Portale z ofertami 06.05.05, 14:45 male sprostowanie jobs.pl jobpilot.pl pracuj.pl to sa serwisy agrencji pośrednictwa pracy ale o uiszczaniu opłaty nigdy nie słyszałam , wchodze tam prawie codziennie i szukam ofert pracy i nikt za to nie każe mi placic co do miejsc gdzie w internecie mozna znależć oferty, to jeszcze na onecie, poza tym mozna odwiedzać strony firm z branzy, w ktorej szuka sie pracy lub ktore wydaja sie interesujące i prawie każda ma coś w rodzaju Pracuj z nami lub Praca. Tam mozna albo pozostawić CV albo zglosić sie na konkretne stanowisko, na ktore firma poszukuje kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
lynnl Re: Portale z ofertami 06.05.05, 23:34 Pobieranie opłat od poszukujących pracy jest w Polsce prawnie zakazane.A już na pewno nei robią tego firmy tego kalibru. Nie pisz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Portale z ofertami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 08:10 wiem, że wyda się to Wam oczywiste ale super jest onet/praca. Są ogłoszenia w wszystkich poratli razem zebrane czyli jobpilot, hrk i inne.. polecam. Pracuj.pl tez dobre. Oprócz tego strony internetowe firm z branży. Jak znaleźć wszystkie? dobra jest Panorama firm online. Wpisujesz branże, miasto i masz listę. Nawet jak nie ma strony www danej firmy, bo głównie adresy i telefony, wrzucasz w google i masz stronę.. Albo branżówe portale (np.dla finansistów np. bankier.pl) tam są działy z danymi firm w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Portale z ofertami IP: *.chello.pl 10.05.05, 18:49 Podobnie jest na epf.pl. Tam też wybierasz branżę i region, datę wprowadzenia, więc chyba są aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Portale z ofertami 11.05.05, 06:28 Tutaj jet kilka ofert: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25408 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Portale z ofertami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:01 www.apraca.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Portale z ofertami IP: *.bemo.waw.pl / *.bemo.waw.pl 11.05.05, 16:32 www.warszawa.kolping.pl Tam w ,,Praca w internecie" znajdziesz adresy agencji pośrednictwa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś