dorota207 Re: plamienie 18.03.06, 16:52 W grudniu straciłam naszą dzidzię w 11 tc. Jestem już po 2 miesiączkach. Od paru dni plamię. Nie towarzyszy temu żaden ból i tylko bielizna jest lekko zabrudzona jak pod koniec okresu. Co to może być? Kto miał coś takiego? Proszę pomóżcie! Odpowiedz Link
shalu Re: plamienie 18.03.06, 16:57 mialam,wyszedl niski progesteron i niedomoga lutealna,jak masz watpliwosci skontaktuj sie z lekarzem.byc moze bedziesz musiala suplementowac progesteron Odpowiedz Link
ana_76 Re: plamienie 19.03.06, 13:27 jak czytam twojego posta to przypomina mi się początek mojej ciąży, też delikatnie plamiłam, ale nie było to krwiste plamienie, raczej takie śluzowe podbarwione właśnie jak w końcówce okresu, mówiłam o tym mojej gince, ale ona powiedziała że to może być spowodowane nadżerką którą miałam i że dopuki nie jest to plamienie 'krwiste' nie ma czym się przejmować ze względu na tą nadżerkę. Dziś jednak zastanawiam się czy nie było to przyczyną mojego poronienia i czy można było jego uniknąć podając jakieś leki? Zrób test i koniecznie powiedz o tym gince i domagaj się ewentualnych leków. Odpowiedz Link