Dodaj do ulubionych

reklama IMiDz

03.07.06, 15:14
aż mi dreszcz przeszedł jak ogladałam tę reklame przedchwilą na tvp1 czy 2
dokładnie nie wiem. Widziałyście to?
Obserwuj wątek
    • wimabe Re: reklama IMiDz 04.07.06, 14:11
      Chodzi Ci o tą z "urodzonym" odkurzaczem? Jeśli tak to ja też ją niedawno
      widziałam i mnie zmroziło. Idiotyczna!!!! Rozumiem, że w założenu ma uderzać w
      te kobiety, ktore stawiają karierę nad dziecko, ale co z tymi, ktore chcą a nie
      mogą? Niestety kobiet po poronieniu lub okaleczonych w inny sposób w kwestii
      dzieci jest strasznie dużo.DLACZEGO wciąż jesteśmy pomijane?! Wk...wia mnie
      bezmyślność i ignorancja tych, co to wymyślaja takie "dające do myślenia"
      kampanie!No pogratulować błyskotliwości...
      • madda4 Re: reklama IMiDz 04.07.06, 20:47
        szkoda ze nie widzialam, moze jeszcze sie uda. w ogole jakby tak sie zastanowic
        to ludzie czesto nie zdaja sobie sprawy co mowia, z czego zartuja i do czego
        robia aluzje. a w okolo jest tylu okaleczonych ludzi ze czasem warto sie dwa
        razy zastanowic zanim sie cos powie niz potem przepraszac za swoj niewyparzony
        jezyk. a bol u osob, ktorych zart dotyczyl i tak zostanie- nawet po
        przeprosinach.
      • ana_76 Re: reklama IMiDz 06.07.06, 00:23
        tak dokładnie o tę mi chodzilo, dzisiaj tez ja slyszałam z kuchni bo telewizor
        był włączony i znowu miałam dreszcze. To okrutne, na samym początku kiedu tylko
        Ona parla myślałam co to jest(przełączyłam telewizor z innego programu w
        trakcie) myślałam ze jakis film, ale dialogi jakieś takie dziwne wiec sie
        zainteresowałam, ale gdy doszło dofinalu byłam zbulwersowana
    • rosool Re: reklama IMiDz 05.07.06, 15:36
      I ja to widziałam. Najpierw byłam pod wrażeniem pomysłu na reklamę kampanii
      społecznej ale zaraz potem poczułam się dotknięta tym obrazkiem. Może nawet nie
      tym, że sama straciłam dziecko i ten spot traktuje sprawę przedmiotowo ale
      tym,że w ten sposób są postrzegane kobiety...
      I tylko nie wiem czy kampania jest spowodowana niskim przyrostem naturalnym czy
      polityką nowej ekipy.
      • patimati1 Re: reklama IMiDz 06.07.06, 15:10
        Ja dopiero dziś miała "przyjemność" zobaczyć to... No cóż ... Zrobiło mi sie
        bardzo przykro, tym bardziej, że wiem jak wiele nas tu jest, jak wiele z nas
        cierpi wiedząc taką" reklamę". Należy pogratulowac " twórcom" wyobraźni i
        taktu! Wiem, że założenia mieli zapewne dobre ale po prostu zabrakło szerszego
        spojrzenia na problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka