ana_76 03.07.06, 15:14 aż mi dreszcz przeszedł jak ogladałam tę reklame przedchwilą na tvp1 czy 2 dokładnie nie wiem. Widziałyście to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wimabe Re: reklama IMiDz 04.07.06, 14:11 Chodzi Ci o tą z "urodzonym" odkurzaczem? Jeśli tak to ja też ją niedawno widziałam i mnie zmroziło. Idiotyczna!!!! Rozumiem, że w założenu ma uderzać w te kobiety, ktore stawiają karierę nad dziecko, ale co z tymi, ktore chcą a nie mogą? Niestety kobiet po poronieniu lub okaleczonych w inny sposób w kwestii dzieci jest strasznie dużo.DLACZEGO wciąż jesteśmy pomijane?! Wk...wia mnie bezmyślność i ignorancja tych, co to wymyślaja takie "dające do myślenia" kampanie!No pogratulować błyskotliwości... Odpowiedz Link
madda4 Re: reklama IMiDz 04.07.06, 20:47 szkoda ze nie widzialam, moze jeszcze sie uda. w ogole jakby tak sie zastanowic to ludzie czesto nie zdaja sobie sprawy co mowia, z czego zartuja i do czego robia aluzje. a w okolo jest tylu okaleczonych ludzi ze czasem warto sie dwa razy zastanowic zanim sie cos powie niz potem przepraszac za swoj niewyparzony jezyk. a bol u osob, ktorych zart dotyczyl i tak zostanie- nawet po przeprosinach. Odpowiedz Link
ana_76 Re: reklama IMiDz 06.07.06, 00:23 tak dokładnie o tę mi chodzilo, dzisiaj tez ja slyszałam z kuchni bo telewizor był włączony i znowu miałam dreszcze. To okrutne, na samym początku kiedu tylko Ona parla myślałam co to jest(przełączyłam telewizor z innego programu w trakcie) myślałam ze jakis film, ale dialogi jakieś takie dziwne wiec sie zainteresowałam, ale gdy doszło dofinalu byłam zbulwersowana Odpowiedz Link
rosool Re: reklama IMiDz 05.07.06, 15:36 I ja to widziałam. Najpierw byłam pod wrażeniem pomysłu na reklamę kampanii społecznej ale zaraz potem poczułam się dotknięta tym obrazkiem. Może nawet nie tym, że sama straciłam dziecko i ten spot traktuje sprawę przedmiotowo ale tym,że w ten sposób są postrzegane kobiety... I tylko nie wiem czy kampania jest spowodowana niskim przyrostem naturalnym czy polityką nowej ekipy. Odpowiedz Link
patimati1 Re: reklama IMiDz 06.07.06, 15:10 Ja dopiero dziś miała "przyjemność" zobaczyć to... No cóż ... Zrobiło mi sie bardzo przykro, tym bardziej, że wiem jak wiele nas tu jest, jak wiele z nas cierpi wiedząc taką" reklamę". Należy pogratulowac " twórcom" wyobraźni i taktu! Wiem, że założenia mieli zapewne dobre ale po prostu zabrakło szerszego spojrzenia na problem. Odpowiedz Link