Dodaj do ulubionych

byłam u lekarza

26.07.06, 09:56
Dr Ślusarski z cm lim, wypisał mi skierowanie na mnóstwo badań:
toksoplazmoza
CMV IGG i IGm
TSH TPO TGB

i jeszcze badanie nasienia dla partnera smile szkoda, że nie widziałyście jego
miny jak to usłyszał... Powiedział żeby sie zgłosić z wynikami i wtedy
zobaczymy co jeszcze potrzeba. Powiedział też że powinno się czekać 6
miesięcy od poronienia sad Ale trudno...Ogólnie bardzo w porządku i widać że
zna się na rzeczy. zadawał dużo pytań dodatkowych.
Obserwuj wątek
    • irka15 Re: byłam u lekarza 26.07.06, 21:12
      Hej!
      Wydaje mi sie, ze dobrze trafilas wink Ja atez chodze do doktora Slusarskiego.
      Obecnie prowadzi moja ciaze, ale jeszcze niedawno jako jeden jedyny zlecil mi
      badanie tsh i wykryl Hashimoto-chorobe autoimmunologiczna, ktora przyczyunila
      sie do poronienia w lutym.
      Doktor nie kazal mi czekac 6 miesiecy, ale to penie dlatego, ze szybko zostalam
      zdiagnozowana i poziom tsh ladnie spadl.

Trzymam kciuki i pozdrawiam
    • lidek0 Re: byłam u lekarza 27.07.06, 06:03
      Ciesz sie, że trafiłas na takiego lekarza, bardzo dobrze, ze zlecił Ci badania,
      pewnie jeszcze zleci hormony. Będziesz spokojniej podchodzić do kolejnych
      starań, być może znajdzesz i wyeliminujesz przyczynę. Pospiech ze staraniami po
      niepowodzeniu nie jest wskazany.
      • andzia84 Re: byłam u lekarza 27.07.06, 08:58
        Pewnia masz rację, bo jak się go zapytałam ile trzeba odczekac to zapytał się
        mnie czy mi się spieszy czy chcę mieć zdrowe dziecko...Ma rację. Idę teraz do
        niego 18 sierpnia z wynikami badań i zobaczymy. Jakbyście widziały minę mojego
        facet ajak sie dowiedział że musi iśc na badania nasieniasmile Myślalam że padnę
        ze smiechu. Dlaczego faceci są tak przekonani że z ich plemnikami jest wszystko
        ok?
        • lidek0 Re: byłam u lekarza 28.07.06, 06:09
          Oni nie są o tym przekonani, tylko wstydzą się badan i dlatego tak mówią.
          Wydaje im sie, że skoro dziecko rozwija się w łonie kobiety to co oni maja do
          tego, a maja dużo bo połowę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka