aneczka293 29.04.07, 22:19 Kochaniutka moja. Bardzo sie ciesze i trzymam bardzo mocno kciuki az mi raczki opadaja Zmykaj z Tego forum bo inaczej takie lansko dostaniesz, ze zobaczysz!!! I to szubciutko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: do e-dziunia 29.04.07, 23:10 )))))))))))) jeszcze traszkę posiedzę, ale nie będę miejsca zagrzewać ;P Odpowiedz Link
aneczka293 Re: do e-dziunia 29.04.07, 23:27 ponawiam watek daj czasem znac co u Ciebie mocno trzymam kciuki(...) bardzo mocno!!! Odpowiedz Link
e-dziunia Re: do e-dziunia 30.04.07, 08:59 na pewno dam znać Na razie jeszcze poczekam z wami na pierwsze usg, bo jeszcze wszystko się może wydarzyć Nie to, żebym nie miała nadziei, bo mam ogromną, ale mam też doświadczenie (to jest piąta ciąża, a dziecko mam jedno, reszta pęcherzyków - pusta), no więc na dwoje babka wróżyła. Na razie natura wygrywa ze mną 3:1, teraz kolejna walka. To dopiero 4 dni po terminie @, więc usg jeszcze nic nie wykaże - trzeba czekać. Odpowiedz Link
e-dziunia Re: do e-dziunia 02.05.07, 17:47 Za godzinę pierwsza wizyta u gina. Strasznie się denerwuję. Ciekawe czy tym razem się uda, czy zostanę tu z Wami.... Powoli brakuje mi już wiary.... Odpowiedz Link
cerezanita Re: do e-dziunia 02.05.07, 22:58 Trzymaj się mocno . Tu zawsze znajdziesz oparcie, w dobrej i w gorszej godzinie. My nawet - wbrew pozorom - wolimy lepsze wiadomości . Odpowiedz Link
e-dziunia Re: do e-dziunia 03.05.07, 17:44 no cóż, ciąży "macicznej" nie stwierdzono. W zależności od wyniku bety (piątek/sobota) potwierdzi się lub wykluczy pozamaciczna. Jeszcze jest szansa, że beta będzie zerowa (błąd testu ciążowego) i wtedy będę się martwic "tylko" o brak @. I chyba to byłoby najlepsze. Odpowiedz Link
aneczka293 Re: do e-dziunia 04.05.07, 15:19 Spokojnie Dziunia, to bardzo wczesna ciaza i jeszcze wszystko moze byc dobrze. trzymam kciuki za bete!!! Odpowiedz Link
e-dziunia Re: do e-dziunia 06.05.07, 12:59 nie zrobiłam w piątek, za późno wstałam, a u nas laboratorium jest czynne do 11-tej. Z resztą zabrakło mi też odwagi.... Ale jutro obowiązkowo, bo mam lekkie plamienia i czasem troszkę mnie pobolewa ( Odpowiedz Link
e-dziunia Re: do e-dziunia 08.05.07, 12:30 Aga nie byłam. Zwyczajnie nie mam za co ((( Na razie siedzę i kombinuję skąd wziąść kasę. Odpowiedz Link
e-dziunia krwotok... 08.05.07, 20:58 Dziś ok 15:30 nagle dostałam silnego krwotoku a skrzepy wielkości cytryny zaczęły lecieć ze mnie jeden po drugim... W ciągu pierwszej 1,5 godz. zużyłam całe opakowanie megapodpasek i zalałam 4 pary dżinsów. Jest wieczór, a ja nadal regularnie co godzinę zmieniam PAMPERSA od córki, bo zwykłe podpaski nawet w wersji mega, to za mało. Jutro nie idę do pracy, nie dam rady.... Odpowiedz Link