Dodaj do ulubionych

Grafitowe Zabrze

IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.05.13, 13:48
Przy ulicy Skłodowskiej powstanie osiedle Grafitowe Zabrze.
60 apartamentów o różnym metrażu, dostosowanych do oczekiwań nawet najbardziej wymagających Klientów. Aż 40% mieszkań objętych zostało programem "Budujemy dla Młodych".

Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: Grafitowe Zabrze IP: *.150.151.215.internetia.net.pl 11.06.13, 11:22
      Super!!! Ceny naprawdę mają niższe od rynkowych, a wizualki piękne
      • jaspis-jaspis Re: Grafitowe Zabrze 11.06.13, 12:15
        Do swoich apartamentów, jezeli je kupią, przyjadą chyba tylko spać, bo pracy w Zabrzu nie znajdą.
    • Gość: Krichu Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 22:00
      To cieszy, bo Zabrze potrzebuje powiewu nowoczesności, oglądając wizualizacje ma się wrażenie, że to mieszkania za min. 4 tys.
      • Gość: derek Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 22:40
        Ciekawie to wygląda właśnie rozglądam się za mieszkaniem, ceny wyglądają naprawdę fajnie, będę obserwował to osiedle
      • Gość: affable Re: Grafitowe Zabrze IP: *.216.217.178.ip4.netico.pl 14.06.13, 19:45
        Właśnie też z mężem szukamy mieszkania, już straciliśmy nadzieje na mieszkanie w Zabrzu, a tu taka niespodzianka. Naprawdę robi wrażenie, wie ktoś coś o tym inwestorze?
        • Gość: jerry Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 21:23
          Widziałem na stronie tego programu fajne osiedle w Katowicach...VillaNova
          • Gość: xyz Re: Grafitowe Zabrze IP: *.gl.digi.pl 28.11.13, 23:05
            robie ruch na forum
    • Gość: maniusia Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 10:20
      Ej podobno Górnik Zabrze popiera tę inwestycję...spoko!!!!
      • Gość: gość Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 14:04
        Spoko ? ?
        Będziesz tam mieszkała ? Odpowiedz proszę ! Jeśli tak to ja natychmiast zmieniam plany,nie chcę mieszkać w pobliżu kiboli, ziomów, hip-hopowców i tym podobnych dresiarzy.
        • Gość: maniusia Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 16:17
          Ej Gościu nie przesadzaj, czy jak jakiś klub czy sportowiec popiera inwestycje to znaczy że będą tam kibole mieszkać??? ,Fajny mają program dla młodych osób i niskie ceny, mam nadzieję, że się nie rozczaruję! Po za tym jak szukałam to jest to najtańsza inwestycja na rynku, a budynki naprawdę piękne. Ten inwestor robił osiedle Villa Nova Katowice, które jest na ukończeniu - piękne i fajna dzielnica. Mam nadzieję, że wreszcie w Zabrzu powstaną fajne mieszkania, a jak klub włączył się w promocję to znaczy, że poważny temat. Z moim mężem nie mamy dużych zarobków, ale przy takiej cenie to załapiemy się na kredyt i dopłatę rządową więc to jest dla mnie najważniejsze!!!!
    • Gość: andrzej_zaborze Re: Grafitowe Zabrze IP: *.150.151.215.internetia.net.pl 21.06.13, 10:06
      No nieźle to wygląda i całkiem ciekawe ceny.
      • Gość: Akum Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 14:50
        3700/3300 za m2 jako cena podstawowa(czyli rzeczywista będzie wyższa) to ma być okazja ?
        • Gość: tedi Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 19:38
          3690 zł to najwyższa kwota za metr kwadratowy, a w ramach budujemy dla młodych są obniżki, więc to jest suma najniższa na rynku, ale się konkurencja piekli;)
          • Gość: mario_rokitnica świetna lokalizacja IP: *.150.151.215.internetia.net.pl 24.06.13, 14:07
            Jak na Zabrze to w bardzo fajnym miejscu to osiedle będzie.
            • Gość: osiedlematejki Re: świetna lokalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 00:31
              Jesli stan Waszych finansow jest taki sam jak pojecie o marketingu, to bezpieczniej byloby zalozyc lokate w Skok-u, choc to tez ryzykowna wielce inwestycja, niz kupowac u Was mieszkanie:)
              Zasiadlo paru cymbalow do komputera firmowego i klepia w klawiaturki pracowicie.
              Nikt Wam nie zwrocil uwagi, ze IP Was demaskuje? O calej reszcie z litosci nie wspomne.
            • Gość: amma Re: świetna lokalizacja IP: *.gl.digi.pl 24.11.13, 17:42
              Choć prawdę mówiąc, kilka nowych bloków wciąż jeszcze nie jest w pełni zasiedlonych np. na sienkiewicza
    • Gość: osiedlematejki Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 17:13
      Skoro chwytacie sie tak nieudolnego marketingu szeptanego:)
      Poparcie przez GZ to ma byc rekojmia solidnosci inwestycji? Hahahahahaha:)))
      I te zachwycone glosy "forumowiczow";))) Naprawde, macie nas za naiwne dzieci?
      Doradzam najwyzsza ostroznosc przy rozwazaniu wejscia w te inwestycje.
      • Gość: jersey Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 19:39
        No to się konkurencja denerwuję:))
        • Gość: Akum Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 19:51
          Jeśli już to denerwuje ,z "e" na końcu.Jeśli tak samo budujecie jak piszecie to lepiej zamilczcie.
          Po drugie, takie nachalne, głupawe reklamy udające prywatne wpisy powodują tylko zniechęcenie i zażenowanie wśród czytających.
          Skoro firemka musi się posuwać do aż takiej żenującej formy, to znaczy że coś z nią jest nie tak.
          • Gość: maniusia Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.150.151.215.internetia.net.pl 24.06.13, 08:48
            Dzwoniłam do biura, niebawem dopiero ruszy system rezerwacji. Pierwszą ratę dopiero będzie można wpłacić po wybudowaniu do stanu surowego, więc to jest duży plus tej inwestycji.
            Po za tym cena...
            • Gość: tedi konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 18:34
              Ale się co niektórzy denerwują, ceny najniższe na rynku, pieniądze od Klientów dopiero po wybudowaniu...no nie dziwota, że jakieś Akumy tu plują, bo spadnie sprzedaż u konkurencji:)
            • Gość: xxx Re: deweloperzy w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 11:02
              Witam, którzy godni polecenia?
          • Gość: tedi Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.150.151.215.internetia.net.pl 24.06.13, 08:51
            Akum Polaczku:) trochę mniej jadu, nienawiści, mniej wiadomości w tv - żyj i daj żyć innym. Nie pluj, nie obrażaj...poczekaj aż zacznie się osiedle budować i wtedy będziesz mógł oceniać...typowy Polaczku:)
            • Gość: Akum Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 16:29
              Oba posty w przeciągu kilku minut z tego samego IP to nic innego jak żenujące próby robienia z ludzi idiotów.Nikt się na to nie nabierze,nie mierz ludzi swoją miarą.
              Potraktuj to jako naukę .
              Widzisz, nawet takie zero jak ty może coś wynieść z forum, choć widzę że za szybko nie przyswajasz.A per "Polaczku" to możesz sobie mówić do swoich chłopców na budowie, o ile ci pozwolą ,w co wątpię.

• Gość: jp Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.centertel.pl 04.10.13, 11:23
                Oj polaczki, polaczki. Wy się już nigdy nie zmienicie.
                • Gość: yyy Deweloperzy Zabrze Gliwice IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 17:21
                  Witam, którzy godni polecenia?
                  • mike197 Re: Deweloperzy Zabrze Gliwice 20.01.15, 12:33
                    Planowałem zakup mieszkania w Gliwicach ale w końcu to sobie skalkulowałem i wybrałem dom w Pyskowicach od dewelopera dom100.eu . Cena porównywalna z mieszkaniem o tej powierzchni w Gliwicach a odchodzi mi comiesięczny czynsz no i mam ogród :)
          • karolinazabrze Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko 20.11.13, 12:42
            Ha ha ha, Akum nie rozśmieszaj ludzi bo idąc Twoim tokiem wypowiedzi, wychodzi na to że występujesz na forum pod różnymi postaciami. Nie wiesz o tym, że pisząc na forum z zasięgu 3G zawsze pojawia się to samo ip. Ty np. masz to samo ip co tedi, który akurat na tym forum ma odmienne zdanie od Ciebie... Chyba to grafitowe osiedle mocno zdenerwowało konkurencje, aż piane widać... Ale nic dziwnego, cena 2850 brutto za metr i całe Zabrze, Gliwice, Katowice i internet w reklamach. Zobaczymy co pokażą za tą cenę... Ja czekam na rozpoczęcie i na opinie.
            • Gość: osiedlematejki Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 16:50
              Obawiam sie, ze pojecia nie masz o czym piszesz karolinko:)
              Niby jakie IP ma akum? Pewnie takie samo jak ja, co?;)
              To zdanie, jako komentarz do wpisu akuma, mowi wszystko o Twojej znajomosci technicznych kwestii dotyczacych internetu: "pisząc na forum z zasięgu 3G zawsze pojawia się to samo ip":)
      • Gość: xxz Re: Oj musi byc cieniutko ze sprzedaza, cieniutko IP: *.gl.digi.pl 16.12.13, 14:13
        wiadomo, że ceny domów spadaj
    • karolinazabrze Re: Grafitowe Zabrze 20.11.13, 12:19
      Są jakieś opinie o tej inwestycji? Śledzę stronę internetową i powiem szczerze, że robi wrażenie pozytywne, z tego co tam widać mają duże zainteresowanie bo dużo już rezerwacji i sprzedanych. Szukam osób które miały coś wspólnego z tym deweloperem także z tej inwestycji Villanova Katowice.
      • Gość: osiedlematejki Re: Grafitowe Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 16:52
        No i juz nie reklamuj tak nachalnie:) Kto chce, ten sam znajdzie dosc informacji na temat inwestora czyli Twego pracodawcy;)
        • Gość: kuba Re: Grafitowe Zabrze IP: *.183.145.123.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 20:38
          Faktycznie reklama na całego a nawet nie zaczeli budować. Poza tym z cenami to coś chyba nie tak. W ogłoszeniach jest 2850 zł za m2 a jak obliczyłem to faktycznie wychodzi od 3899zł za m2 .
          • Gość: fantom Re: Grafitowe Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.11.13, 14:02
            Faktycznie ceny są od 3899zł za m2.Piszą tam że można otrzymac dofinansownie do 12,5% jeżeli ma się dwójkę dzieci, programem tym objęte śą 40% mieszkań prawdopodobnie tych które mają wystawę okien wyłącznie na pólnoc.
    • Gość: xyz Re: Grafitowe Zabrze IP: *.gl.digi.pl 02.12.13, 22:19
    • Gość: mag Re: Grafitowe Zabrze IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.13, 21:31
      jak z lokalizacją tego osiedla ? czy to fajna okolica? nie jesteśmy z Zabrza więc z zewnątrz trudno ocenić czy warto mieszkać w tym miejscu
      • Gość: waryniol Re: Grafitowe Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.12.13, 07:45
        właściwie wszystko pod ręką... niestety, gorzej z otoczeniem, jeśli w przyszłości ogarną okolicę to poprawi estetykę
    • Gość: Juri Re: Grafitowe Zabrze IP: *.150.151.215.internetia.net.pl 10.01.14, 13:04
      Nie doliczają ceny balkonu, a mieszkania bez balkonu nie kupisz, więc jak zsumujemy ile trzeba zapłacić za całe mieszkanie to rzeczywista cena to jakieś 3900 za m2. Czy deweloperzy nie mogą prosto z mostu podawać całkowite ceny, a nie tylko te hasła..."już od"? Dla mnie to już jest podejrzane.
      • mike197 Re: Grafitowe Zabrze 20.01.15, 12:36
        Co sądzicie o osiedlu w Pyskowicach www.dom100.eu , cena porównywalny z mieszkaniem o tej powierzchni a odchodzi comiesięczny czynsz no i jest ogród :)
        • Gość: nowa Re: Grafitowe Zabrze IP: *.230.14.14.obslugapc.pl 11.03.15, 10:25
          Tez się zastanawiam nad domem w Pyskowicach. Widziałam ze niedługo mają dni otwarte, więc będzie trzeba przyjechać i się podpytać o wszystko. Same domy bardzo ładna.
          • Gość: pytek Re: Grafitowe Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.03.15, 12:02
            Kto buduje te cudeńka?
            • Gość: kacvegas Re: Grafitowe Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.03.15, 19:12
              Deweloperzy pono dobrze płacą(vide piaseczno)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka