michal-ochlik 15.12.04, 12:19 kicor spi a ja niemam co robic moja jedyna rozrywka to internet, noi nauka i sprzatanie w domu ale ilesz sie zmywa te naczynia zcy odkuza mieszkanie i to jest okolo pul godziny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: SMUTNO MI 15.12.04, 13:58 Michał jak to nie masz co robić? A nauka angielskiego to pies do którego boisz się podchodzic.Ty porządnie sie za nią zabierz ,wtedy szybciej dostaniesz pracę i nie będziesz się nudził ,ani Ci nie będzie smutno. Odpowiedz Link
pluskat Re: SMUTNO MI 15.12.04, 19:33 Michał, to normalne, że Ci smutno. Mnie też było smutno na początku i teraz też nieraz. Pierwszego dnia wszystko Cię zachwycało, a teraz przyszła szara codzienność. Ale to nie jest moment, żeby się nad sobą samym litować! A ile już znasz słów angielskich? I jak się uczysz? A to wasze Bridgewater to większe, czy mniejsze od Piły? A dziewczyny chociaż ładne? Alleluja i do przodu! :))) Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: SMUTNO MI 17.12.04, 17:37 agilskich sluwek moze okolo 100 dziewczyny mi sie podobaja ale kicorowi nie bo wciaz nazeka ze maja za dluze tylki ale ja nie nazekam bo lubie kobiety przy kosci a pozatynym ja niewiem ze wszyscy nazekaja na te agielki mi sie podobaja i jusz i bym jakas chcial poderwac ale nieznam agielskiego a wisz mi jest co podrywac, a to miasto jest wielkosci chodziezy mniejwiecej 30 km od pily Odpowiedz Link
kicior99 Re: SMUTNO MI 17.12.04, 17:53 a nie maja??? sam przyznaj. Podobno tylko w Ameryce jest gorzej. Odpowiedz Link
pluskat Re: SMUTNO MI 17.12.04, 18:16 o 100 slowek, to juz niezle! jeszcze z 200 i bedziesz mogl sie porozumiec widze, ze jestes pozytywnie do zycia nastawiony :)) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: SMUTNO MI 20.12.04, 16:30 Michał jak radzisz sobie z tymi nudami? Ucz się angielskiego,abys mógł podrywać te piękne angielki.Jak juz poderwiesz jakąś nudzić się nie będziesz.Na razie nauka najważniejsza,bo i pracę wtedy szybciej dostaniesz.Ja przed Świętami nie nudzę się za grosz tyle roboty.Dzisiaj zaczęłam pichcić bigos. Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: SMUTNO MI 20.12.04, 17:20 MIKAN to bodeslij tego bigosu nam na swieta do briczlotra Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: SMUTNO MI 20.12.04, 17:18 masz racie jestem pozytywno nastawiony tym bardziej ze od jutra pracuje Odpowiedz Link