pluskat 21.08.06, 09:39 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3561623.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruwsko66 Re: podwojny podatek 21.08.06, 10:43 pluskat dzieki za linka ale to czeba bylo mi wyslac1,5 roku temu a dwa jak ja sie wymelduje z mojego mieszkania to je strace poniewarz marcin muj brat zrobi wszystko co wiego mocy zeby ja niemial praw do tego pozatym on sie teraz zeni i planuje miec dzieci tym bardziej mnie bedzie chcial wysudac z lokalu tak to jest jak sie ma pogwizadna rodzinke Odpowiedz Link
pluskat Re: podwojny podatek 21.08.06, 11:29 kiedys pisales, ze brat Cie wymeldowal z mieszkania po kilku miesiacach Twojego pobytu w Anglii. nie wiem jak to jest w Polsce, ale ja bym sie starala jakos negocjowac z fiskusem, eby Ci ten podatek obnizyli do jakiejs rozsadnej kwoty. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: podwojny podatek 22.08.06, 10:37 pisalem ze boje sie ze brat mnie wymelduje a nie ze mnie wymeldowa a z fiskusem niema co negocjiowac oni chca tyle i tyle i niema gadania z nimi Odpowiedz Link