Dodaj do ulubionych

transport balonowy

IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 09:00
planuje sie uruchomienie lini balonowej pomiedzy
Ostroleka a Lomza.
Przedsprzedaz biletow prowadzi www.eat shit.com
Obserwuj wątek
    • Gość: ha14 Re: transport balonowy IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 08:12
      I kto kogo zrobi w balona?
    • Gość: mgrBurak Re: transport balonowy IP: *.proxy.aol.com 16.11.02, 12:42
      h14-gdybys widziala nasze zdziwienie gdy pewnego niedzielnego
      poranka kolorowy balon z 6 osobami wyladowal na naszym podworku
      Teraz przywyklismy do tych przelotow balonow nad naszym domem ze nikt
      nawet glowy nie zadziera aby na nie popatrzec.
      • Gość: ha14 Re: transport balonowy IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 19:19
        No cóż nad moją glową bardziej prozaicznie: wróble, wrony i gołębie. Chociaz
        jest to tez interesujące i czasami może być niebezpieczne(gdyż ptaszki z
        toelety nie korzystają)
        • Gość: mgrBurak Re: transport balonowy IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 04:14
          ptaszki bombarduja -szczegolnie mewy ,czy to w Polsce czy tutaj mewy zawsze
          zebrza.
          • Gość: ha14 Re: transport balonowy IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 10:58
            U nas żebrzą nie tylko mewy. Dobrze, że Rumunów jest dużo mniej niż było. Ale
            swoich przybywa. Nie zawsze wynika to z konieczności bywa też wyborem na łatwe
            zdobycie pieniędzy na np alkohol lub narkotyki
            • Gość: mgrBurak zebractwo IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 15:32
              wiele lat temu w wiadomosciach pojawila sie ciekawostka
              o dwoch osobach stojacych przy autostradzie z napisem ze beda pracowac za
              zywnosc,Dzialo sie to chyba na Florydzie i byc moze byly to dzieci.
              Wiem ze o tym bylo bardzo glosno bo kupowalem wtedy te wszystkie tygodniki i
              ogladalem wiadomosci.Oczywiscie zaraz tysiace skopiowaly ten zebraczy sukces i
              teraz tysiace weteranow wojen amerykanskich stoji z planszami na skrzyzowaniach
              proszac o wsparcie.Tylko odzew spoleczenstwa juz nie taki co dawniej.
              Ujawniono tez meksykanskie mafie zebracze ktore sprowadzaly ulomne dzieci z
              Meksyku i zmuszaly je do sprzedawania drobiazgow z ktorej to sprzedazy zysk
              mial byc przeznaczony rzekomo na cele dobroczynne.
              Tak wiec problem ten wystepuje wszedzie -taka jest natura.
              Np. pies sasiada jak wpadnie do naszej kuchni to nie wyjdzie dopoki sie nie
              zalapie na jedzenie, a wiem ze jest karmiony.Trzeba widziec jego zebracze oczy.
              • Gość: ha14 Re: zebractwo IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 07:43
                Cudze smakuje zawsze lepiej. W dziciństwie marzyłam by napić się czystej
                slodzonej wody- bo takie coś piły dzieci sąsiadów(bieda tam aż
                piszczała).Również z tego samego powodu domagałam się by chleba nie smarować
                śmietaną przed posypaniem cukrem tylko wodą. A już szczytem tych fanaberii bylo
                wyjadanie z końskiego żłobu gotowanego żyta- oczywiście żłób i żyto było
                sąsiada.
                • Gość: jd Re: zebractwo IP: *.proxy.aol.com 19.11.02, 08:03
                  ja tez jadlem kiedys chleb z cukrem
                  • Gość: Andy Re: zebractwo IP: proxy / 24.102.99.* 24.11.02, 19:25
                    Gość portalu: jd napisał:

> ja tez jadlem kiedys chleb z cukrem
                    I ja tez jadlem kiedys chleb z cukrem ,chleb ze smalcem i cebula posolony i
                    popieprzony,i teraz chetnie bym to zjadl,ale zdrowie nie pozwala,wysoki
                    cholesterrol i klopoty z wiencowka.Ale co to sie ma z zebractwem? Moge sobie
                    pozwolic na kazdy rodzaj wedliny i w kazdej ilosci.Zal d.pe sciska gdy inni
                    jedza to co im sie podoba a ty nie mozesz!Nie jeden z kolegow marzy o polskim
                    smalcu ze skwarkami,kaszance czy salcesonie!
                    • Gość: ha14 Re: zebractwo IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 16:34
                      jak sie czlowiek postara to dość szybko od chleba ze śmietaną dojdzie do
                      żebractwa
                      • Gość: mgrBurak Re: zebractwo IP: *.proxy.aol.com 26.11.02, 02:48
                        watek uwazam za zakonczony
                        bo sie nie rozumiemy
                        • Gość: uomrzan Re: zebractwo IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 04:54
                          Ten won-tek był już bardzo dawno temu zakończony.
                          Dlatego proponuję, żeby każdy piszący potwierdził chęć zakończenia tego wątku.
                          Liczę na Waszą postawę obywatelską, zrozumienie i szeroki odzew...
                          • Gość: ha14 Re: zebractwo IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 07:42
                            No cóż, ja proponowałam by się postarać ale skoro inni nie chcą:)
                            Nich będzie koniec skoro pomysły sie wyczerpały. To kto zaczyna następny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka