Dodaj do ulubionych

Strefa X :)

17.02.06, 13:17
Oj sie naczytalem :) Dzieki za wszelkie uwagi na pewno wezmiemy je pod
rozwage bo i z czesci w pelni sobie tez zdajemy z czesci sprawe :) Postaram
sie na czesc uwag od razu tez tu na forum odpowiedziec:

- Biakomex... No ma zla slawe ;) Ale jest to najwieksza w Bielsku sala do
robienia imprez, daleko od ludzi i na tyle blisko ze nie ma problemu aby
dojsc. Klimat zmienilismy totalnie (kto pamieta jak tam bylo to moze
porownac:) Dlatego najlepiej po prostu najpierw przyjsc :)))) Ze swej strony
staralismy sie zrobic wszystko aby bylo faynie !

- zimno... No zimno bylo :( 1 weekend -30 drugi - 20. Poszly rury,woda,
sciany, podloga, terakota ktora kladlismy w toaletach. No na taka pogode nie
poradzi nikt. tylko... jakos to nie przeszkadzalo dziewczynom tanczyc w
krotkim rekawku :)))) W sumie grzeje sie caly czas i jest oki. Ale podkrecimy
bardziej !

- brak klymatu ? Mial byc ostry industrial. I chyba dla Marka (bo on to
robil) to wyszlo. To nie jest wypacykowane miejsce ! Jest ostro i zareczam ze
bedzie jeszcze ostrzej zarowno pod wzgledem wystroju jak i muzyki !

- "mordownia i mlodzi" - no na ludzi ktorzy przychodza nie mam wplywu.
Miejsca jest tyle ze kazdy sobie znajdzie wlasny kat. A to sie jeszcze wciaz
zmienia !

- daleko ? Z centrum blizej niz do parku :) I zdajac sobie z tego sprawe ze
nie kazdy chce lazic w nocy dla naszych klientow zalatwilismy taxi w
baaardzooo niskiej cenie. Sami zamawiamy i kurs do centrum kosztuje ponizej
ceny piwa (w sklepie!) To jeszcze do dogrania bo facet nie zawsze jest.

Numer do nas to 512 276 282 (to do mnie:)

Pozdrawiam serdecznie
Przemek Kunicki
wspolwlasciciel Strefy X

PS. Z gory dziekuje za wszelkie dalsze uwagi ! Jeszcze ze dwa miesiace potrwa
pelen rozruch. i na wiosne jeszcze czekaja nas remonty.
Obserwuj wątek
    • pkbial Strefa X :) - plany 17.02.06, 13:33
      i kilka slow o przyszlosci. Dzisiaj glownie disco polo :) Poprzednio impra przy
      tym trwala do 5 rano :))) Gra Relax. Jutro techno i hip hop. Na ostatki chyba
      Skalar i chyba wreszcie rock. A plany ?:

- piatki maja byc koncertowe i ostrzejsze. Sciagamy wlasnie kilka kapel
      rockowych (robia to ci sami ludzie co w v2) i hip hopowych. Ogolnie
      udostepniamy lokal wszystkim grupom z Bielska, Oczywiscie bezplatnie i dajemy
      wlasny sprzet. Chcie;ibysmy aby wszyscy ktorzy maja jakis pomysl muzyczny
      znalezli u nas pomoc. Na razie gra 1 zespol.

- za 2-3 tygodnie rusza wyswietlanie filmow. Zaczniemy ciekawie. Kina uy nas ny
      ma wiec moze jakas luke wypelnimy. (w koncu co w tym bielsku robic !!!)

- dokupujemy jeszcze wiecej sprzetu. I tak mamy najlepsze i najwiecej efektow i
      najlepszy sprzet naglosnieniowy ! (to co u nas stoi jako zapas w innych
      miejscach gra jako glowne !) Wiec bedzie wiecej kolorow i bardzo ciekawe i
      orginalne rzowiazania.

- wystroj absolutnie nie jest skonczony. Caly czas dodajemy zalozone elementy
      wystroju i na wiosne na dodatek ponowny remont (teraz za zimno:( )

- jakis dzien ma byc zrobiony na Oktober Fest :) Pifko po 2.50 - 2.00, swinka i
      cycate barmanki :) I tak co tydzien :) Bedzie wesolo bo przy okazji kabarety
      bialostockie maja przy tym byc.

W sumie duzo planow i powoli wszystko realizowac bedziemy :) W koncu zrobilismy
      to bo sami w Bielsku nie mielsimy sie gdzie pobawic :)))) I zrobilismy tyle ile
      w bielsku zrobic mozna :)

I chyba tyle :)))))

Pozdrawiam
      Przemek Kunicki

PS. A z mlodymi w knajpie... Wszyscy chyba wiecie gdzie niestety wiekszosc
      bielszczan ucieka :(((( Smutny temat... Dlatego wszyscy musimy robic co sie da
      aby to miasto przestalo umierac :))))

PSS. Ochrona :) Idzcie do centrum ok 22. na dyskoteke i sprobujcie nie dostac w
      tfarz :) Co nie przecvhodze to sie mloca ;) Dzieki Arturowi z OdNowy ze znalazl
      kontakt z dobrymi ochroniarzami i pokazal wszystkich ze w bielsku moze byc na
      imprezach bezpiecznie !
      • khaki3 Re: Strefa X :) - plany 17.02.06, 15:19
        Super, techno, hh disco w polu a moze cos w stylu solu? Albo r'n'b? cos co da
        sie sluchac? i potanczyc przy tym? czy tylko imprezy dla nastolatkow? a moze
        jeszcze by sie przydalo wprowadzic sprawdzanie dowodzikow? bo z tego co
        widzialam to nikt tam nic nie sprawdzal przy kupowaniu browara. albo
        przypilnowac, zeby kompletnie nawalonym ludziom juz nie sprzedawac? albo np.
        sie zastanowic czy kazdy by chcial sie bawic w towarzystwie pianej 15-nastki?
        wiesz jak robic fajny lokal to robic na calego a nie po kawalku. co z tego, ze
        jest swietny sprzet, fajnie pobazgrane? skoro reszta niedopracowana?
        • osiemnastocylindrowiec1 Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 18.02.06, 03:45
          Panowie,bede naprawde obiektywny.Jest koszmar.
          • guciii Re: Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 20.02.06, 22:39
            CWANIAK JESTEś TO PODEJć DO MNIE I SIE PRZECTAW
            TłOKU................................................................................................
            MOżEMY NA TEN TEMAT POROZMAWIAć ZOBACZYMY CZY BEDZIESZ WTEDY TAIM CWANIAKIEM I
            PAMIETAJ JESTEś SAM A U MNIE BAWI SIE MULTUM LUDZI I CHYBA COś ZNACZY NARA
            • konsum5 Re: Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 20.02.06, 23:50
              Guciii!!!! Przysłowie mówi jaki pan (cham) taki kram (chłam)!
              Oprócz totalnie olbrzymiej ilości błedow przeplatanych totalnym słowochamstwem,
              dałeś nam jeszcze popis swojej kultury. Przemawia przez ciebie egocentryzm. Za
              takie zaproszenie to ja dziękuje. Reasumując twoim slownictwem - wali mnie to.
              • guciii Re: Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 21.02.06, 22:02
                pojebał ci sie jaki klijent taki właściciel. jak chcesz mozemy porozmawiać to
                wpadnij w weekend.:/
                • sebcioo Re: Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 24.02.06, 12:00
                  Naucz sie cwoku ortografii a pozniej mysl o bijatykach.

BTW "swietna" reklame robisz Strefie.

klient a nie "klijent"
          • guciii Re: Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 20.02.06, 22:43
            A TAK POZATYM TO Z CIEBIE DOBRA TRAGEDIA I ZR óB SE SZLIW I TROCHE POSMARóJ BO
            BARDZ OOOOOO SKRZYPISZ TTRRAAGGEEDDIIOO a druga rzecz spójrz najpierw na siebie
            a póżniej oceniaj innych.
            • losbazylos Re: Bylem dzis w tej knajpie,tragedia... 21.02.06, 01:04
              hehe,guciu...klientow powystraszasz:).co sie czepiasz czlowieka?toz po to sa
              takie forum ze by ktos pochwalil a ktos zganil.nie wiem jak tam jest ale kolo
              ma prawo zeby mu sie nie podobalo nawet jezeli tam trufle za 2 zlote za kilo w
              srebrnych talerzach podaja:)trzymaj sie!moze kiedys wpadne jezeli stare
              towarzycho sie uda zebrac.glowny problem ze daleko.
        • gq_1966 Re: Strefa X :) - plany 18.02.06, 06:59
          wiesz jak robic fajny lokal to robic na calego a nie po kawalku.
          Khaki, podoba mi sie ten Twój tekst, Czy Ty jestes stara panną?????
          Najłatwiej to pouczać, przeczytaj ze zrozumieniem, "Nie od razu Kraków zbudowano", daj ludziom czas.
          Wiedzą co robia.
          Powodzenia chłopcy.
          Nie słuchajcie de..tek.
          A że tak zapytam czy moge zarezerwować parę stolików na Wtorek 21/02 na godzinę 19.00? Mam nadzieje że parę wystarczy.
          • khaki3 Re: Strefa X :) - plany 18.02.06, 14:55
            A co myslisz,ze mi dowalisz ta stara panna? Sorry wiesz co nie bawia mnie
            imprezy techno, hh, i disco polo w towarzystwie pianych 15-stek. Juz dawno
            wyroslam z takiego towarzystwa. Moze i nie odrazu Krakow zbudowano jednak milo
            by bylo wlozyc troche pracy w to co sie tam dzieje. Jak narazie nikt tutaj nie
            napisal, ze tam jest fajnie. Kazdy pisze, ze tragedia. Widocznie tutaj sa sami
            kawalerzy, i stare panny. Upssss I milo by bylo gdyby ktos zadbal tez o czesc
            ludzi, ktorzy nie bawia sie przy tandecie umcyk umcyk i jakichs disco polowych
            miauczankach.
            • konsument5 Re: Strefa X :) - plany 18.02.06, 16:35
              A ja zaczłapałem do Odnowy - na piątek rockowy.Grała kapela z Bielska z trochę
              cięższą muzą, młode chłopaki ale muza spoko, potem rockoteka, ludzi trochę
              było , na luzaku poskakaliśmy, całkiem spoko wieczorek. jakieś dresy cos
              chciały zrobić , ale chłopaki z bramki zadziałali i luzik.
            • gq_1966 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 02:01

Kasiu Miła,
              Ależ cóż jam Ci uczynił.
              A przeczytaj dobrze, co chłopcy, 'Srtefa' planują. Postaraj się przeczytać bez emocji i ze zrozumieniem.
              I nie myśl, że to sa moi znajomi, nie bronię nikogo, ani nie reklamuję, chciąłbym, abyś wykazała więcej tolerancji. Nikt dla jednej Khaki, nie będzie organizował wieczorku przy różańcu, no powiedzmy przy Byczewskiej. Zrozum, to nie przynosi dochodów. A jeśli zechcesz się pobawić w swojej atmosferze to daj tym ludzim znać, powidz im czego oczekujesz, w konkretach. A najlepiej wykup salę na jakiś dzień i będziesz sie w swoim zaklętym kręgu bawiła na umór. Business is business, oni, zapewniam Cie pójdą na to. Nie robia tego dla Disco Polo, hip hooop, lub innego badziewia a dla pieniedzy.
              Narka
              • khaki3 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 15:48
                Nie wiem do jakiej Kasi Ty piszesz, bo o ile dobrze pamietam to zadne z moich 2
                imion nie jest Kasia.Byles w tym czyms sam widziales, i co? I jak milo miec
                racje :)

Ale Kasia?Hmmmmm no nie wiem, ktora z tych osob to Kasia.Mnie tak nie
                nazwali.Nawet w dowodzie mam inaczej.
                • gietra2 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 15:53
                  khaki to ty nawet dowód juz masz????????????????????????????
                  • gietra2 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 15:54
                    czyli z wejściem do strefy z archiwum x masz pewniaka na wejście
                    • khaki3 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 15:56
                      Chcesz byc zabawna? To wiesz co poczekaj nast razem mi napisz na prv, ze chcesz
                      byc zabawna a ja bede wiedziala kiedy mam sie smiac. Okidoki???
                      • gietra2 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:02
                        boże wyluzuj dziewczyno patrze że tu na waszym same ponuraki i ludzie bez
                        poczucia humoru bioracy wszystko dosłownie i do siebie ,,,jalkież to załosne
                        przeciez mozna żart zartem anie od razu z ryjem do człowieka ,pozdrawiam
                        • pkbial Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:05
                          a przynajmniej zmieniajcie temat :)))) Jak kiedys troszke pisalem na forum to
                          troszke sie zdziwilem ze tak z tematu na temat sie strzasznie skacze :) I taka
                          ogolna refleksja ze naprawde duzo tu klotni :))))))) Ale to chyba specyfika
                          internetu :) Pozdro
                        • gq_1966 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:07
                          A tu masz dużo racji.
                          Czółko
                          • gietra2 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:08
                            tak tak wyluzujmy -buzioles for everyone-to tak na zgodę
                            • khaki3 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:10
                              Ja sie moze buziolowac dzis nie bede :p Swiezo po imprezie jestem:) Nie chce
                              nikogo upic :p Ale jutro buziolowac juz moge.
                              • gietra2 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:19
                                a imprezę gdzie miałaś? moze w 21, bo ja tam wczoraj balowałam a dziś łeb jak
                                dynia
                                • khaki3 Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 16:21
                                  U Anny wczoraj bylam :D :ba jak dynia nie mam, ale za to mam 100% oddechu i
                                  wydechu naciural vodka :p I troszke martini jakby ktos chcial to zapraszam moge
                                  podmuchac :p Upojenie w 100% skuteczne.
            • gq_1966 Khaki przepraszam. 19.02.06, 15:39
              Miałas duzo racji.
              Pochopnie broniłem "Strefy"
              Byłem tam dzisiaj, ale nie dane mi było ujzec tego cuda od srodka.
              Ale moje wrażenia po obejrzeniu z zewnątrz, śa negatywne, zdecydowanie:
              1. Parking nieodsnieżony, dobrze że mam niezły samochód to sobie poradziłem w tej kaszce.
              2. Reklam/banerów jak na lekarstwo, trudno ocenic gdzie jest wejście.
              3. Jak juz wydedukowałe gdzie ono jest i podszedłem do drzwi, to myślałem że to jakis magazyn mat. budowlanych.
              4 Oczywiście brak inf. w jakie dni i w jakich godzinach jest otwarte.
              Na dzrwiach plakat informujacy o jaichś koncertach/przytupankach.
              To na razie tyle.
            • guciii Re: Strefa X :) - plany 20.02.06, 22:34
              jak ci sie nie podoba to poco sie wypowiadasz wybacz ale ludzie u nas zajebiście
              sie bawią i to NIE PARę OSóB LUDZIOM SIE PODOBA bez dymu u nas tylko jest spokój
              a ciebie zapraszam do elity na mordo bicie i wtedy zobaczysz o co chodzi a tak
              na marginesie to zapraszam na piwo na DISCO POLO
            • sebcioo Re: Strefa X :) - plany 24.02.06, 12:02
              Znowu jaka "piana" kogos napadla.
          • guciii Re: Strefa X :) - plany 20.02.06, 22:29
            witam tu druga połowa strefy ludzie nie oceniajcie wszystkiego
            pochopnie.Jesteśmy ludzmi starałem sie zrobić klimat dla ludzi, którzy nie mają
            gdzie pójść troche mi sie nie udał bo nie stety podlasie jest stolićą disco polo
            a w biznesie jak wiecie liczy sie kasa no nie..... Mój wspólnik bardzo dobrze
            napisał nie długo to miejsce """"STREFA X""""" BEDZIE NAJLEPSZYM MIEJSCEM
            ZAJEBISTEJ ROZYWKI oczywiście nie mówie że teraz nie jest bedziemy starać sie
            wszystko robić dla was żebyście byli zadowoleni. A do rezerwacji nie ma problemu
            tylo zadzwoń do mnie 500 222 916 i potwierdz to mój nr. oki spadam dajcie na luz
            i piszcie czego chcecie w bielsku a tak wogóle bedzie projekcja kina off-wego. narka
        • kombajnista Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 03:00
          > Super, techno, hh disco w polu a moze cos w stylu solu? Albo r'n'b? cos co da
          > sie sluchac? i potanczyc przy tym? czy tylko imprezy dla nastolatkow? a moze
          > jeszcze by sie przydalo wprowadzic sprawdzanie dowodzikow? bo z tego co

sprawdzanie dowodow? co niby miałoby dać sprawdzanie dowodów? ... pytanie racze
          retoryczne

idźmy dalej: selekcja? - trochę o niej słyszalem w wykonaniu warszawskim .. nie
          nie podoba mi się to z każdej strony

to po prostu nie jest takie proste, że niby zrobisz to czy tamto i wtedy będzie
          dobrze, potrzeba dużo wyczucia, sporo zachodu i pracy itd. itp. można wiele
          mówić a mało z tego wyniknie
        • sebcioo Re: Strefa X :) - plany 24.02.06, 12:02
          > w towarzystwie pianej 15-nastki?
          Piana to jest np na piwie a nastolatka moze byc piJana.
      • kombajnista Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 03:20
        poza tym, ze miejscówa z mojego punktu widzenia kiepawa (ale niech tam) widze
        też ryzykowne posunięcie z tym urozmaiceniem muzyczno-klimatycznym od disco z
        pola do rock'and'rolla, ale to już nie moja sprawa, moze jak to sie mówi: "w
        tym szaleństwie jest metoda"

spoko, zycze duzo wytrwałosci i szczęścia żeby to osiagnać w praktyce

W różnych miejscach bywałem, rózne klimaty znam, widziałem jak powstawalo pare
        knajp/klubów. klimat tworzy wiele szczegółów i trudno je ze soba pozlepiać.
        Raz, ze odpowiednie warunki techniczne, od dupereli typu wygodne miejsce do
        siedzenia ze strategicznym rozplanowaniem, zeby sąsiednnie "stoliki" sobie nie
        przeszkadzały ale i żeby nie były zbyt daleko, z dobrym dojściem, z miejscem
        zeby i posiedzieć i postać i polazic i na stole potańczyć .. itp itd. bardzo
        ważny nastrój świetlny, miejscówa "po drodze", ktos kto zadba zeby nie działy
        sie niepotrzebne rzeczy, bardzo odpowiednia muzyka (a to temat rzeka) no i
        ostatni z którym nigdy nie wiadomo: ludzie, właściwi ludzie o wlaściwej porze
        • pkbial Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 09:32
          Ja chcialem podziekowac za wszystkie glosy. Naprawde to dla nas wazne jesli
          ktos z zewnatrz obiektywnie nas ocenia.

Sprawdze i zwroce uwage na pifo sprzedawane nieletnim ! Cos takiego
          rzeczywiscie nie moze miec miejsca ! I oczywiscie barmani byli na to uczulani.
          Jak sie bedzie powtarzac zareagujemy ostrzej.(choc zareczam ze niektore osoby
          wygladajace na nieletnie wcale takie nie sa:) Chyba nie mozemy wpuszczac tylko
          na dowod bo to niezgodne z prawem :( Taka zapora dla niektorych miala byc
          wyzsza cena ale wtopilismy przez pomylke:))) (cena teraz to 4 zl. + piwo gratis)

Muzyka bardziej niszowa leci w niedziele. Chill out czy jakos tak :) W ramach
          tego sa rozne eksperymenty i bardziej rodzinna atmosfera :) I puszczamy co
          tylko kto sobie pomysli. Tu jest tez problem z didzejami... Niektorzy z zasady
          nie puszcza niczego nie nalezacego do ich formatu. Ale jesli gra ktos od nas to
          pewnie nie zrobi zadnego problemu i pusci to o co sie go poprosi !

Serdecznie pozdrawiam
          Przemek Kunicki

PS. Czynne jest tylko w weekendy wiec wtorki na razie odpadaja :) (tak bedzie
          do lata) Reszta na priv :)))
          • pkbial Re: Strefa X :) - plany 19.02.06, 09:38
            I moze nie wszystko dopracowane ale bedzie lepiej :)))) Przypomnijcie sobie
            OdNowe i Okna jeszcze pol roku temu !! No wiocha totalna ! A teraz zrobilo sie
            tam bardzo, bardzo milo :) (odnowa to chyba po czesci nasza zasluga :)))) wiec
            na tyle sie przydalismy dla bielska :) i swiadczy to o zbawiennym wplywie
            konkurencji:)))

pozdrawiam
    • spokotyp1985 Re: Strefa X :) 20.02.06, 00:41
      ja jestem z bielska, ale uważam że to wiocha, w tym mieście nie zbudujecie klimatu, choć go wymagacie. Dla mnie Odnowa i StrefaX to najlepsze "dyskoteki" w bielsku.A jeśli ktoś uważa inaczej to zapraszam na testa do nich osobiście>jak się spodoba browar ze mnie:):):)
      • seven7up Re: Strefa X :) 20.02.06, 22:45
        Kolejna mordownia dla małolatów!? Moim zdaniem szkoda czasu i pieniędzy na coś
        takiego w takim miasteczku jak Bielsk. Już lepiej pójść do Hajduczka na kremy :)
        • guciii Re: Strefa X :) 20.02.06, 23:06
          śmieszny jesteś hahahahhahahahahahhahhahhahahahahahahahahahahahahhahahahaha
          dobrze jest jeszcze ktoś kto chodzi na kremy i podrawiam siwego i całą reszte
          piwoczeka. ..........................
          .........................
          ........... ...........
          -----
          • seven7up Re: Strefa X :) 20.02.06, 23:25
            hehehehe...miało być śmiesznie. Życze Wam oczywiście jak najlepiej ale finansowo
            nie wyjdziecie na tym na pewno. Bo małolaty mogą co najwyżej demolkę zrobić a
            nie dać zarobić. Chyba że jesteście mecenasami rozrywki i sztuki dla których
            kasa się nie liczy. Byłem kiedyś w poprzedniej knajpie tam. Ciemno, zimo i do
            domu daleko. Życze powodzenia i pozdrawiam - fan Bielska z Łodzi.
          • siwy62 Re: Strefa X :) 21.02.06, 00:13
            Wy tam siwego się nie czepiajcie,
            na innym temacie siwy napisał "róbta co chceta, aby wam pasowało".
            Siwy to siwy... kremów nie lubi, a na browca wskoczy.
            A bużki nikt nie spłaszczy??? Bo zabrzmiało jak grozba ..
            czółko...
            • guciii Re: Strefa X :) 21.02.06, 22:04
              nikt nie grozi ale jeżeli coś komuś nie pasuje to poco sie pchasza jeszcze
              zobaczysz :))))
              • khaki3 Re: Strefa X :) 21.02.06, 22:33
                Po to jest forum, zeby wymieniac sie swoimi spostrzezeniami. Jesli ktos idzie
                do nowej knajpy to pozniej pisze co widzial i co mysli. A jak widac to 90%
                forumowiczo udzielajacych sie w tym watku i na temat tej "knajpy" nie jest
                zadowolona i ma negatywne zdanie. To zadna filozofia, zeby dojsc do wniosku, ze
                forum jest po to, zeby rozmawiac o wszystkim o niewypalach knajpowych tez.
    • pikaczuk Re: Strefa X :) 22.02.06, 15:26
      a więc tak,nie mogłem oprzeć sie niedodania swojego komentarza do owej
      dyskusji,aczkolwiek wiem ze to może nie być wina właścicieli ale klimat waszej
      knajpy idealnie pasuje do klimatu brańskiego kolorado...byłem u was i widziałem
      ludzi w kiblach palących marihuanę i jedzących ekstazy,kupa małolatów i
      tzw.dresiarzy,jezeli waszym zamierzeniem było stworzenie knajpy "niszowej" badż
      jak ktokolwiek woli off-owej,to wam sie to zdecydowanie udało-chodzi mi o niszę
      społeczną jaka do was uczęszcza,nie mogę pojąć jak właściciele moga pozwalać na
      zarzywanie narkotyków w waszym klubie...co sie dzieje z młodymi ludźmi????
      proszę o odniesienie sie do mojego komentarza, z góry zaznaczam że moim celem
      nie była krytyka lecz zwrócenie uwagi na pewne problemy, które ufam ze moga być
      rozwiązane...pozdrawiam PIKACZUK
      • partizan79 Re: Strefa X :) 22.02.06, 15:34
        :) Ale masz świetny nick:)
        • pikaczuk Re: Strefa X :) 22.02.06, 15:48
          DZIĘKI nick jak nick odzwierciedla dziecko w mojej duszy,jakoś tak zabawnie do
          mnie pasuje,gratuluję zdolności do postrzegania rzeczy pięknych..pozdr PIKACZUK
      • khaki3 Re: Strefa X :) 22.02.06, 15:34
        Jak wlasciciele moga na to pozwolic? A jak moga zabronic skoro sami w tym
        czynie sie udzielaja?? Zabronisz komus jesc czekolade jesli sam jesz? ;)
        • pikaczuk Re: Strefa X :) 22.02.06, 15:46
          HMM pisząc o problemie narkotyków w tym klubie nie miałem przyszło mi do głowy
          to o czym ty khaki napisałaś,lecz jeśli tak napisałaś to ufam ze masz swoje
          źródła i nie są to tylko i wyłącznie twoje domysły lub słowa rzucane bez
          zastanowiena, bo musisz sobie zdawać sprawę ze takimi naklejkami dajesz ludziom
          pewien obraz tych właścicieli pozdrawiam PIKACZUK
          • khaki3 Re: Strefa X :) 22.02.06, 15:56
            Moje Drogie Pikaczuk!

Polowa Bielska wie co to za persony, nie chowaja sie z
            swoimi "zainteresowaniami" w ogole sie z tym nie kryja. Wiec "przeklejanie"
            czegokolwiek jest niemozliwe w tym przypadku. persony same sie tym chwala, w
            ogole sie nie kryja, i jesli czlowiek sie przypatrzy uwaznie sam zobaczy,
            efekty "zabaw" . Wiec czy mozna oczekiwac np. przestrzegania prawa "Dla osob
            ponizej 18 roku zycia alkoholu sie nie sprzedaje" ? Skoro w tym prostym zakazie
            lamie sie prawo( dla niezorientowanych sprzedawanie i ulatwianie spozywania
            alkoholu jest w PL przestepstwem) to czy mozemy oczekiwac, ze w powazniejszych
            sprawach w tym przypadku narkotyki bedzie przestrzegany zakaz? A jak to bedzie
            wygladac? O Wielki i Wspanialy przyjaciel G ma teraz zabraniac? Kiedy sam
            pozwalal i bral w tym czynny udzial?

Mam wrazenie, ze jesli zawiadomi sie odpowiednie urzedy to ta "knajpe" od
            siedmiu bolesci szybciej zamknal niz zdazymy wszyscy powiedziec KHAKI :)
            • pikaczuk Re: Strefa X :) 22.02.06, 16:10
              Khaki jeśli chodzi o to o czym napisałaś to moje zdanie jest inne uważam że
              knajpa powinna sie rozwijać lecz w dobrym kierunku, dlatego wyłoniłem na forum
              publiczne problem "ekstazkowej młodzieży", a ty od razu byś knajpę
              zamykała,moim zdaniem problemy można rozwiazywac na wiele pośrednich sposobów a
              nie od razu sposobem najprostrzym,tak bo za taki sposób właśnie uważam twoje
              podejście do tego,a jeśli chodzi o zawiadamianie pewnych organów to niestety
              chyba wiem co miałaś na myśli, lecz ja sie nie zgadzam za tym
              • khaki3 Re: Strefa X :) 22.02.06, 16:18
                Absolutnie!! Ja nie chce nic zamykac! Mamnadzieje, ze wreszcie bedzie jakas
                fajna knajpa gdzie bedzie mozna wyjsc i potaniac sobie. Bo jak narazie to nie
                ma takiej knajpy. Mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie. Jak narazie to tylko
                jednagrupa osob moze sobie pozwolic na taka knajpe. A i dla nas ludzi i dla
                wlascicieli byloby lepiej gdyby ta knajpa nie byla "azylem" dla jednej czescie
                spoleczenstwa, tylko dla wiekszej grupy ludzi. Bo naprawde jest duzo wiecej
                ludzi, ktorzy nie chca sie bawic z "ekstazowa" grupka innych ludzi. Licze
                jednak na to, ze do lata knajpa wyrobie sobie renome fajnej i przyzoitej. Bo to
                co w Bielsku jest wsrod knajpgdzie mozna isc potanczyc niestety dno i
                wodorosty.
    • konsum5 Re: Strefa X :) 23.02.06, 09:36
      Ale jatka, to dopiero pojechaliście po całości. No, no, no... a chłepcy mogą
      popaść w deprechę, także i z powodu postów. Psychoanalityk sie kłania, choc są
      twardzi.
      • pkbial Ktos oszalal ? :))) 23.02.06, 12:10
        Khaki !!! Sorki ale z narkotykami to ty mnie nie mieszaj !!!! I mowie to bardzo stanowczo. Bo to sie juz nie robi dyskusja tylko puszczanie jakis kompletnie bzdurnych informacji ! I naprawde baaardzooo zwazaj na slowa... Bo akurat na punkcie swoich dobr osobistych (a tutaj sie podpisuje imieniem i nazwiskiem) jestem bardzo wyczulony :) W pelni odpowiadam za to jak jest w knajpie i to moge wyjasniac. I tyle. I z narkotykami nie mam nic wspolnego ! To co kto bierze w toalecie to inny problem. Ochrona i my zwiedzamy je co jakis czas. Jak dorwiemy kogos to na pewno dluugo do nas nie wejdzie.

A dla malolatow piwa nie sprzedajemy. Jesli cos takiego sie zdazylo to tylko przez przypadek. Mialem juz na ten temat rozmowe z pracownikami. Koniec kropka.

Przemek
        • khaki3 Re: Ktos oszalal ? :))) 23.02.06, 14:20
          Nikt nie oszalal. Chyba wiesz kogo masz za wspolnika? Czy nie jestes oswiecony?
          Jesli widzisz jakie towarzystwo zjawia sie w knajpie to chyba tez widzisz i
          czesto tez i czujesz czym sie zabawia czesc z nich?

Sluchaj mozesz z tego miejsca zrobic zajebisty klub. Ale narazie to klub dla
          przyjaciol twojego wspolnika. a nikt nie ma ochoty bawic sie w takim gronie.
          Wiele rzeczy mnie zastanawia, jednak nie jestem tak ciekawa, zeby o to pytac.
          Tobie widocznie zalezy na fajnym klubie dla Twojego wspolnika ciut mniej. Jak
          sie sam postarasz to zrobisz zajebisty klub, a takiego nam brakuje w bielsku.
          Niestety klubow z pianymi nastolatkami i narkotykami mamy az za duzo. Wiec jak
          narazie to sie niczym nie wyroznia. A szkoda mial byc nowy i inny klub. Nowy to
          pewnie jest, ale czy inny?
          • pikaczuk Re: Ktos oszalal ? :))) 23.02.06, 16:35
            a więc tak,stanać muszę w obronie przemka,to spoko typ,porządny i prawo
            studiuje,myślę że robi wszystko by utrzymać jakotako porządek,nasze krytyczne
            poniekąd oceny mogą parę ludzi niesłusznie skrzywdzić,więc proponuję dla
            żądnych krytyki skupić sie teraz na cytadeli...bo powinniście wiedzieć że
            knajpa uważana w bielsku za jedną z porządniejszych została zamknięta ...a czy
            ktoś swie co się stało? otóz jest posądzenie właściciela do podawania w
            drinkach pigułek gwałtu i co wy na to??????????????
            • khaki3 Re: Ktos oszalal ? :))) 23.02.06, 17:33
              I na szczescie ja sie tam nie ciagalam! No tragedia! Czy w Bielsku sa tylko
              dwie przyzwoite knajpy?
              • pikaczuk Re: są dwie!!! 23.02.06, 17:55
                tak z tego co wiem to są dwie to jest pub blues i 21 sam sie tam często
                zapuszczam ze znajomymi i jest super
                • khaki3 Re: są dwie!!! 23.02.06, 18:05
                  no wlasnie a reszta?? tp juz jakies speluny!!:( a szkoda bo mogliby zrobic
                  zajebiste lokale!
                  • pikaczuk Re: są dwie!!! 23.02.06, 18:09
                    ok łatwo nam gadać itp,co ty byś zrobiła ?
                  • pikaczuk Re: są dwie!!! 23.02.06, 18:10
                    czym jest dla ciebie zajebisty lokal,moze masz jakiś pomysł albo receptę? bo
                    nudzi mnie już taka twoja krytyka i narzekanie,daję ci pole do popisu!
                    • khaki3 Re: są dwie!!! 23.02.06, 18:28
                      Zajebisty lokal:

Muzyka dla kazdego ( jakies dni tygodnia z jednym gatunkiem muzyki), fajnie
                      urzadzony lokal, duuuuzo obrazow Klimta, jakies jedzonko, zeby smaczne bylo,
                      niedrogie, duzy wybor plynow:) I przedewszystkim wydzielony rejon dla palacych
                      i nie palacych. Zadnego sprzedawania plynow % dla niepelnoletnich, zadnych
                      podejrzanych towarzystw, milo kulturalnie, sympatycznie. Najlepiej lokal w
                      centrum, blisko postoju taxy, jakis fajny parkiecik do potancowania, ochrona
                      nie byle jaka ale porzadna, mile barmanki i barmani, czysto musi byc, fajne
                      oswietlenie, zeby bylo nie za ciemno nie za jasno, fajne imprezy, tematyczne
                      tez by sie przydaly, mozliwosc wynajmu lokalu na imprezy prywatne, jakies fajne
                      siedziska a nie twarde lawki, i przedewszystkim ZADNEGO alkoholu osobom w staje
                      upojenia:)

Pewnie cos zaraz mi jeszcze wpadnie do glowy do dopisze:)
                      • konsum5 Re: są dwie!!! 23.02.06, 19:12
                        khaki3, droga moja i sympatyczna forumowiczko, ktoś przed Toba napisał, że
                        przemo fajny gość a cytadela bee. A widzisz łoś mi mówił, że właśnie Przemo
                        kupuje od niego Cytadelę I CO WY NA TO? ZDZIWKO TROCHĘ, CO?
                        Khaki3 odpisz teraz temu gościowi, co tak jechał po cytadeli.
                        • khaki3 Re: są dwie!!! 23.02.06, 20:10
                          A co mam mu odpowiedziec? Doskonale wszyscy wiedza, ze ja chodze tylko do 2
                          knajp bo to tylko i wylacznie 2 normalne knajpy sa w naszym miescie. a co i kto
                          i gdzie robil w cytadeli to mi nie wiadomo. bylam tam raz i to dawno temu.i kto
                          od kogo co odkupuje to mi nic nie wiadomo.
                  • obalix Re: są dwie!!! 24.02.06, 09:10
                    ja lubię jeszcze czasem zajrzeć przez "Okno"
                    • konsument5 Re: są dwie!!! 24.02.06, 10:24
                      DAwno nie zaglądałem, ale sie naczytałem... Wniskuję, że nikomu nic się nie
                      podoba, najlepiej żeby wszędzie bylo za darmo, kapciuchy były na zmianę, barman
                      żeby dupsko podcierał, ochrona nosiła na rekach, czekała podstawiona taksa i
                      zawiozła na czwarte piętro - pokój po lewej, żeby każdy stolik miał
                      klimatyzacje, a szczalnia najlepiej żeby była pod stolikiem, po chodzić się nie
                      chce. Piwsko to ma wlewać wyspecjalizowana barmanka, tak aby nie zakrztusić
                      szanownego klienta.
                      Sam jestem klientem, ale dajcie spokój - ile kosztuje utrzymanie lokalu? Nie
                      wiecie, ja tez nie za bardzo, ale myślę, że nie mało. I co trzeba naginać, żeby
                      te parę złociszów wyrwać. Czy myślicie , że otworzyło by sie tak wiele knajp w
                      BP, gdyby nie to że nie ma pracy dla młodych nauczycieli, informatyków,
                      ekonomistów itp. Jak by ta praca była, tak wielu ludzi nie chwytało by sie
                      takich środków na zycie. Pracowali by w swoich zawodach. A co mają robić ci bez
                      wykształcenia - ponoć najłatwiej otworzyć knajpę, z taką myślą: mam kilku
                      kumpli- to oni będą wpadać do mnie. Dadzą zarobić.
                      Niełatwe to i niech nikt mi nie mówi, że rozpoczynając taką działalność trzeba
                      ją trzymać na full wypasie, kulturalnie i wogóle. Trzeba na taką kulturę
                      klienta kulturalnego, a nie motłoch BP. Dalej drążąc, dlaczego nie wymagacie
                      full serwisu w szpitalu w BP, przecież też płacicie niewąską kasę, dlaczego nie
                      wymagacie kulturalnego załatwienia w urzędach, dlaczego chamstwo naszych
                      urzędników puszczacie bokiem... bo strach narazić się panom i paniom
                      urzedniczkom. A knajpiarzom najłatwiej nawtykać.
                      Narzekania - NIE MA GDZIE PÓJŚĆ!!!??? MAcie wybór Strefa, Elita, Odnowa - tam
                      potańczycie, 21, okno, pub, teraz ta nowa koło statoil, cytadela, tam możecie
                      pjść i posiedzieć.
                      A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE: twierdzicie nie ma klimatu, brak ludzi na poziomie ,
                      gówniarze. Oni też muszą gdzieś wychodzić - wspomnijcie siebie. a KlIMAT I
                      TOWARZYSTWO tworzy klientela. Jeżeli zaczniecie, Wy starsi i kulturalniejsi<
                      chodzić do lokalu, to siłą rzeczy ta gówniarzerka przestanie tam chodzić - bo
                      będzie im głupio i niezręcznie. A tak narzekacie tylko -NIE MA GDZIE PÓJŚĆ-
                      sklimatyzujcie sami sobie knajpe i bedzie spokój. A tak to co, właściciel żeby
                      życ, musi jechać na tych co przychodza. Splajtować nie jest tak trudno.
                      • konsument5 Re: są dwie!!! 24.02.06, 10:30
                        No i zapomniałem: Popieram zdania wielu piszących, trzeba pilnować i porządku i
                        nieletnich , musi być ochrona, zadbać należy o bezpieczeństwo, gnać nielatów od
                        nalewaków, jeżeli tego nie ma - to lipa totalna. To musi być. Jeżeli jest total
                        olewa - to dobrze nigdy nie będzie.
                      • agzb Re: są dwie!!! 02.07.06, 16:31
                        Chyba pierwsza osoba która powiedziała całą prawde!
    • sebcioo Re: Strefa X :) 24.02.06, 12:05
      > - "mordownia i mlodzi" - no na ludzi ktorzy przychodza nie mam wplywu.
      Hehehe dobre, i to pisze wspolwlasciciel?? Ze nie macie wplywu na to kto do was
      przychodzi, dobre. Totalna bezradnosc.
      • partizan79 A latem i tak wszyscy będą siedzieć w Minutce. 24.02.06, 12:42
        O. Nie mam o czym zbytnio pisać w tym temacie. Nie podobają mi się żadne
        klimaty knajpowe na trzeźwo, a po paru piwkach wsiąknę w każdy.
        • konsum5 Re: A latem i tak wszyscy będą siedzieć w Minutce 25.02.06, 11:17
          No i co tam Panie w Strefie słychać???? A kto tak broni strefiarzy? A nie dość
          tego ma podobny nick. Dawać świerze plotki, bo w piatek nie byłem. A z Cytadelą
          to powaga?????
          • exxtraa99 Re: A latem i tak wszyscy będą siedzieć w Minutce 25.02.06, 14:41
            A w strefie zajebiscie!!Jak nugdy!ludzi wczoraj FULL!super impreza:)oby takich wiecej:)))))))
            • khaki3 A mnie zastanawia 25.02.06, 15:10
              skad tyle nowych nickow udzielajacych sie JEDYNIE w "obronie" tej strefy calej?
              Wiec mam dwa przypuszczenia:

1) Wlasciciele sobie dorabiaja ciagle nowe,zeby nie bylo,ze faktycznie tam taka
              lipa i jednak ktos zachwala

2) Znajomi znajomych co sa znajomymi wlascicieli powiedzieli,ze jak
              sie "podeprze" ta cala strefe to sie dostanie drugie piwo gratis:D:D

A tak powaznie teraz to w ogole co to za jakies exxtraa, jakies spokotyp czy
              jakby im tamnie bylo jeszcze inni? Zero wklady w inne watki tylko w ten. Moja
              forumowa natura mowi mi, ze to jakies pacynki:D
              • pikaczuk Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 17:44
                hmmm ja na przykłąd słyszałem ostatnio na mieście że ludzie gadają o tym forum
                i włąsnie o tym i tak se myślę ze każdy khaki ma prawo sie tu zalogować i coś
                napisać,niestety nie masz wpływu na to kto i ile razy sie loguje i pod jakimi
                nikamii uwierz mi ze to twoje szczęscie bo gdybyś sie dowiedziała prwdy to bys
                byłe jedyna osobą na tym forum urzywającą jednego nicka..pozdrawiam pikaczuk
                • khaki3 Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 18:02
                  Niedoceniasz moich wiadomosci:) A zdziwilbys sie . Ale i tak bywa. I nie kazdy
                  Khaki moze sie tu zalogowac:) Bo ja jestem jedyna, niepowtarzalna i
                  wyjatkowa :D:D:D:D ( a teraz sobie slodze;p)
                  • khaki33 Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 18:21
                    a więc tersaz ci słonko udowadniam że kazy khaki może sie tu zalogować...i co
                    minka ci zrzędła???
                    • khaki3 Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 18:26
                      nie :) wrecz przeciwinie :) pacynka sobie mozesz byc :) jednak to nie zmienia
                      faktu, ze jestem jedna jedyna i niepowtarzalna:D takiej wrednej i kochanej jak
                      ja nie ma na tym forum:) sa albo wredne albo kochane:)
                      • pikaczuk Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 18:35
                        heheheh widzisz droga khaki nie będziemy sie licytować kto i ile moze na tym
                        forum,mnie juz z nudziły stare niki....nie obaczę że inteligientna z ciebie
                        panienka i domyslisz sie kim jestem w innych wcieleniach
                        • khaki3 Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 18:38
                          Kto ile moze? Kazdy moze tyle samo ;) Jedyna roznica jest to, ze Ty sobie cos
                          ubzdurales. Ale dobre i to. Lepsze od bialej furii i goraczki romka.
                          • pikaczuk Re: A mnie zastanawia 25.02.06, 18:43
                            miło mi że choroby mego umysłu nie są ci obce
                            • konsum5 Re: A mnie zastanawia 26.02.06, 13:31
                              Uwaga! Doniesiono, że widziano niejaką "khaki" w sobotę w strefie, kręciła
                              gołym brzuchem razem z małolatami (sic)
                              • hajdis Re: A mnie zastanawia 26.02.06, 23:20
                                A może to byłam ja?

przyznaje się bez bicia, ze byłam w sobotę w strefie. Z ciekawosci. Strasznie mi
                                sie nie podobało. Brudno, zimno, mokro, dym papierosowy razem z dymem dla bajeru
                                puszczanym w ludzi szczypie w oczy i drapie za gardło (zastanawiam sie czy to
                                jest zdrowe!?)

no i jeszcze ta ochrona, czy jak ich tam nazwać. Powinni przejsć kurs kasjera,
                                albo chociaż nauczyc się liczyć....

Moje skromne zdanie jest takie, że to miejsce nie nadaje sie na jakąkolwiek
                                dyskotekę, choćby nie wiem co tam robić i nie wiem jak sie strarać. I te kible.
                                Gdzie jest sanepid???
                                • gq_1966 Można 26.02.06, 23:24
                                  tylko trzeba wiedziec jak.
                                  • hajdis Re: Można 26.02.06, 23:49
                                    i mieć odpowiednie pieniądze, albo chociaż te co sie ma w dobry sposób wykorzystać.

Pierwsza rzecz to temperatura w lokalu. nie wymagajmy 25 stopni, ale te 20
                                    mogloby być. a tam tyłek przymarza do metalowych krzesełek. taka instalacja
                                    kilka tysiecy by kosztowała. Poczekajmy do lata. Wtedy tam będzie sauna darmowa,
                                    poniewaz nad lokalem jest dach pokryty czarna papą!!!

Druga rzecz to ubikacje. Własciciele siedzą za barem a w sedesach papier górą
                                    wylatuje. To jest coś nie normalnego, nie mówiąc już o ogólnym braku czystosci
                                    przy braku łatwo zmywalnych podłóg.

Trzecia rzecz to umiejscowienie stroboskopów (czy jak to się nazywa). Bezdusznie
                                    bija po oczach ludziom siedzacym przy stolikach, a chyba powinny być nad ich
                                    głowami i sobie mrygać w dtugą stronę.

Czwarta rzecz to stopień zadymienia lokalu. dobra dyskotekja nie znaczy jak
                                    najbardziej zadymiona

Piąta rzecz to sciany. ale cóż można innego zdziałac na mokrych ścianach, tylko
                                    coś takiego co zostało zrobione.....
                                • khaki3 Hajdis zamiast sie zastanawiac 26.02.06, 23:25
                                  gdzie Sanepid polecam "Monsunowe wesele" wlasnie sie zaczyna na TVP1 albo
                                  sliczny balet "Spiaca krolewna" na TVP 2 za chwilke sie zacznie.
                                • konsum5 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 01:20
                                  Szanowne Panie Hajdis i Khaki - zaczynam Was co raz bardziej lubić.
                                  • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 07:46
                                    Nie to zebym wscibska byla ale jakis powod?
                                    • gq_1966 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 07:54
                                      Po prostu zaczyna Was lubic, czy wy kobiety musicie doszukiwac sie zawsze podtekstów.
                                      • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 07:57
                                        Jakich podtektsow? Milo jest wiedziec za co ktos kogos lubi, wtedy ta ceche u
                                        siebie pielegnuje. Upssss nie chcialam byc mila i dobra. teraz bede zla i
                                        niedobra, i bede ciagle na NIE
                                        • konsum5 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 09:34
                                          Zaczynam Was lubić, ponieważ jesteście bezkompromisowe, macie własne zdanie i
                                          b. czesto musicie go ostro bronić. Udaje się to Wam doskonale, mimo tego że
                                          macie czasami sporo oponentów.
                                          Hajdis, miła moje , ciebie lubię , za tą odrobinę kobiecej delikatności, którą
                                          nam sporadycznie, ale zawsze, okazujesz. Za tą bezradność kobiecą (myślę że
                                          trochę udawaną), którą tak bardzo my , twardziele, lubimy. No i za to , ze
                                          jednak muszę liczyć się z Twoim zdaniem.
                                          A Khaki, mój Ty Pączuszku(!!!), Ty to dopiero masz jaja!!! Tygrysica z wiecznie
                                          rozportartymi pazurami, gotowa oczy wydrapać wszystkim, którzy są przeciw niej.
                                          I właśnie to jest taki kobiece, przecież to poza, która na nas mężczyzn ma
                                          działać jak feromon. Khaki, Ty jesteś jak rozpieszczona kotka, a nie tygrysica -
                                          Zawsze na nie , ustawicznie prowokująca do zdobywania - I TO JEST PIEKNE.

NORMALNIE HARLEQUINE (czy dobrze??? , pyt. do forumowiczów - językoznawców,
                                          czychających na lapsusy językowe,popełnione przez biednych,
                                          niedouczonych "wątkodawców")

MIÓD I DŻEM ŻURAWINOWY,
                                          ALE TAK NAPRAWDĘ MYŚLĘ, CHCIAŁYŚCIE ODPOWIEDZI NA WASZE PYTANIE , DLACZEGO???,
                                          WIĘC MACIE.
                                          I prosze mi tu nie gadać, że jakieś wysłodzone teksty piszę. Doszedłem do
                                          wniosku, że potrzeba Wam trochę , tym razem , męskiego ciepła.
                                          pozdrówka kociaczki...
                                          • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 09:43
                                            Paczuszku!! Ahahahah fajowo :) Ale dzis mam humor:):)
                                            • konsum5 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 09:49
                                              A widzisz Khaki3, tego Ci było potrzeba. Na nic nie zwróciłaś uwagi, nic więcej
                                              nieskomentowałaś, a tak bardzo się starałem, ubrać w ładne , mądre słowa, to co
                                              myślę.Potrzeba Ci było "pączuszka". A może wcale nie..., jestem tylko facetem,
                                              myślę jak facet, więc napewno sie mylę.
                                              • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 09:52
                                                Wybacz! Jak ja moglam? Faktycznie pieknie to ubrales w slowka! Poprostu
                                                PIEKNIE!
                                                • konsum5 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 09:56
                                                  No starałem się. Zauważyłem, że wszyscy jadą tu po wszystkich, bez żadnej
                                                  żenady. A gdzie kultura słowa, gdzie nasz piękny język, sprofanowany przez
                                                  niektórych forumowiczów. Uznałem, że odrobina piękna w postach nikomu nie
                                                  zaszkodzi, szczególnie Tobie, którą normalnie uwielbiam.
                                                  • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 09:58
                                                    Oooo pewnie! A glupoty wypisujesz,ze w spelunie brzuchem krecilam z malolatami!
                                                  • konsum5 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 10:02
                                                    To dlatego, że chciałem zwrócić uwage na siebie, no i chyba skutecznie.
                                                    Cholewka, chyba troche za szczerze.
                                                    A może...
                                                    ...dziś bedąc tak blisko Ciebie,
                                                    zabrakło mi pewności siebie...?
                                                  • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 10:03
                                                    Wiesz Ty co idz ty sobie popracuj
                                                  • konsum5 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 10:08
                                                    Dobrze.
                                                    ...dziś bedąc tak blisko Ciebie,
                                                    zabrakło mi pewności siebie...?
                                          • hajdis Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 11:37
                                            Bardzo mi miło. Aż sie usmiechnęłam do mionitora jak to przeczytałam. I do
                                            powiedzenia mam tylko tyle, ze kilka lat temu miałam podobny zapał do khaki
                                            jezeli chodzi o chęć naprawiania swiata i bunt przeciwko wszystkiemu co mi sie
                                            nie podoba.
                                            Ale w koncu pojęłam, że z pewnymi rzeczami trzeba się po prostu pogodzić. Walcze
                                            tylko z tym co szkodzi i krzywdzi mnie i moich bliskich
                                            • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 11:45
                                              A ja tam lubie moj zapal, lubie byc taka jaka jestem, uwielbiam byc soba. I tak
                                              mnie wychowali, zeby walczyc z tym co jest zle i naprawiac choc jedna czastke
                                              swiata jesli juz na caly sily mi zabraknie:) taka juz moja raczkowata natura:)
                                              A jeszcze te studia wzbudzaja we mnie taka chec walczenia o to co poprawne, co
                                              dobre. ehhhh ale jestem dzisiaj dla siebie dobra:)
                                              • hajdis Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 12:21
                                                Ja tez lubiłam i mysla ze tak będzie zawsze, ale sa w zyciu rzeczy wazne i
                                                wazniejsze. A jak będziesz konczyla studia to zobaczysz czy po zapoznaniu sie z
                                                tyloma absurdami jakie rządzą swiatem i naszym zyciem..... jeszcze będziesz
                                                chciała cos zmieniać ;)
                                                • exxtraa99 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 12:54
                                                  hello!a co to raptem za zmiana tematu na fotum!hehe:)))az niedobrze sie robi
              • spokotyp1985 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 23:29
                "Po to jest forum, zeby wymieniac sie swoimi spostrzezeniami. Jesli ktos idzie
                do nowej knajpy to pozniej pisze co widzial i co mysli."Może Ty Khaki za drugie piwo prawisz swemu chłopakowi komplementy,o ile w ogóle go masz...nara
                • khaki3 Re: A mnie zastanawia 27.02.06, 23:31
                  a co ma piwo do tej "speluny"???? moze idz juz dziecko spac bo breeeedzisz!
                  • khaki33 Re: A mnie zastanawia 28.02.06, 18:45
                    oj khaki3 patrzymy tu wszyscy na ciebie i obserwujemy jak wszystkich obrażasz
                    może weź ty tu więcej nie pisz na tym forum bo szkoda naszego czasu na
                    odpisywanie na twe inteligientne heheh posty
                    • khaki3 Re: A mnie zastanawia 28.02.06, 18:48
                      o jeju szkoda tobie czasu? a co masz innego do roboty? ogladanie plebanii?
                      wszyscy na mnie patrzycie? obserwujecie? moze kolejny a obsesja? moze po porade
                      do specjalisty sie wybierz?
                      • khaki33 Re: A mnie zastanawia 28.02.06, 18:50
                        hehehehheheheheehheheheeh a kogo mi polecisz mała szmateczko?
                        • gq_1966 Khaki 28.02.06, 19:36
                          Ale Ty sie ładnie wyra.....zias
                        • khaki3 malych szmateczek to sobie w rodzinie szukaj 28.02.06, 19:36
                          albo wsord znajomych! a odemnie WARA!!!
                        • lawa9 Re: A ja mam pytanie do kogokolwiek 28.02.06, 21:06
                          Ile będzie wjazd w sobotę na ZORKĘ??
                          • serwispodlasia Re: A ja mam pytanie do kogokolwiek 28.02.06, 21:15
                            Będzie wjazd w sobotę na ZORKĘ
    • konsument5 Mam niusa... 01.03.06, 00:06
      ...plotki, i co dalej....
      • serwispodlasia Dobra powiem ile... 01.03.06, 00:10
        ... 3 zyle, a panienki gratis.
        Jutro rano sprawdź na plakacie.
        • serwispodlasia i jeszcze dodam... 01.03.06, 00:11
          ... że plotkami nigdy się nie zajmowałem "wielonickowcu".
          • bielszczanin Re: i jeszcze dodam... 01.03.06, 00:13
            "plotkami nigdy się nie zajmowałem"
            ehe, jasne
            • serwispodlasia Re: i jeszcze dodam... 01.03.06, 01:03
              Jeżeli masz coś do mnie, to wyartykułuj swoje opinie i nie stękaj, bo - po
              pierwsze - nie ładnie to wygląda,
              a po drugie: zważ, że inni to czytają i może to nasunąś skojarzenie, że wziąłeś
              ze sobą klawiaturę do wygódki;
              Po trzecie: jak już wystękasz się, to posłuż się jakimś ludzkim językiem.
          • konsument5 Re: i jeszcze dodam... 01.03.06, 00:20
            serwispodlasia napisał:

> ... że plotkami nigdy się nie zajmowałem "wielonickowcu".

A ja nie do ciebie z tym postem,
            Mam niusa, ale zrezygnowałem z zarzucania go na forum, a pozostawiłem pytanie,
            bo moze ktoś ma podobnego niusa jak ja. Więc temat sam by sie rozwinął.
            A zarzut "wielonickowcu" no cóż...konsum5 istnieje, ale czy to ja? Za to
            istnieje serwizpodlasia, a może to ty?, a słyszałem i o zwisiepodlasia.
            • konsument5 Re: i jeszcze dodam...z samego rana, że 01.03.06, 08:15
              ...słyszałem o zawisiepodlasia. Amen.
    • spokotyp1985 Re: Strefa X :) 02.03.06, 23:55
      szkaoda na Ciebie słów khaki3.Idź se na kurs logicznego myślenia(oj sorry...logicznego???)-może samego myślenia na początek.Myślisz, że dowartościujesz się poprzez sranie na innych?zpomnij
      • konsum5 Re: Strefa X :) 04.03.06, 18:25
        A khaki to tu nie było?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka