Gość: Herba IP: *.litex / *.litex.pl 14.12.05, 12:08 jaką herbatę lubicie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wielebny84 Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 15.12.05, 13:25 Lubię taką którą dostaję od cioci z Niemiec, a mianowicie czekoladową, z aromatem cynamonowym. Pomaga na skupienie i ma działanie relaksujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEX Re: Herbata IP: *.litex / *.litex.pl 09.03.06, 13:15 Ja lubię rooibos afrykański busz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siorka Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 15.12.05, 13:40 Moja jedną z wielu ulubionych jest Zielona herbata o posmaku cytrynowym Liptona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp Re: Herbata IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 14:53 Zielona LIPTON o smaku lotosu...nie widziałam w handlu w Polsce. Nieco smakiem przypomina herbatę też Lipton INDIA. A w ogóle lubię herbatę! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 15.12.05, 19:38 racja herbata cynamonowa jest rewelacyjna tak jak i kawa z cynamonem! biała herbata też jest niczego sobie - jdnak ceny często ucinają skrzydla wielbicieli herbatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Herbata 26.12.05, 17:03 Też polecam waniliową Dilmah!!! I jeszcze cynamonową ;-)))))) Niestety, ceny nie zachęcają do kupna :( kosztują około 7-8 złotych, w porywach, przy dobrych wiatrach można kupić za jakieś 6,80:-) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarusek Re: Herbata 29.12.05, 23:15 jesli juz o herbatach dilmah mowa to obok waniliowej super smakuje jeszcze wisniowa..."paluszki lizac" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 30.12.05, 16:01 a co powiecie na jaśminową? co do cynamonowej .. jest prosta w samodzielnym przygotowaniu! wystarczy laska cynamonu... podobnie jak z wanilia :) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Herbata 30.12.05, 20:27 Ja cynamon w proszku wsypałam kiedys do kawy (pół łyżeczki, moze nawet mniej0 i wyszły okropne gluty z tego, wole nie kombinować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: Herbata 30.12.05, 21:58 elutka_111 napisała: > Ja cynamon w proszku wsypałam kiedys do kawy (pół łyżeczki, moze nawet mniej0 i > > wyszły okropne gluty z tego, wole nie kombinować ;))) Heheh ciekawam jest tych glutufff..;p No w kazdym razie jak ulał do mojego lekko opleśniałego,fantastycznie zapakowanego w papier PIERNIKA... ps.od dziś podpisuj sie: PANI SEKRETARKA...GRATULUJĘ I ŻYCZE POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! :* Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Herbata 30.12.05, 22:16 A kto Ci powiedział, że piernik świąteczny zapakowany jest w papier :> Zapakowałam go w folie aluminiową, bo myślałam, że dłużej zachowa świeżosć ... ale sie pomyliłam (a ktos mi powiedział, że piernik im starszy tym lepszy <parwie jak kobieta> ) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Co do podpisu ... 30.12.05, 22:17 To ja prace tylko dostałam a nie wyszłam za mąż, żeby mi nowej drogi gratulowac ;)))) Ale mimo wszystko dzięęęęki :* Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: Co do podpisu ... 31.12.05, 07:48 Hehe..trzeba było poinformować kuleczkę w jaki papier?, bo fakt faktem z tym papierem strzelilam...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Co do podpisu ... IP: *.promax.media.pl 31.12.05, 16:10 chodzi o cynamon, wanilie w LASECZKACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Co do podpisu ... 06.01.06, 19:28 Kulka co mam czytac?? Że w laseczkach ma ten cynamon byc? no ja myslalam ze moze byc tez w proszku :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Re: Herbata IP: *.litex.pl 05.01.06, 14:54 Ktos wie gdzie Ostrowie mozna sie napic dobrej herbaty, znacie jakąs herbaciarnie? Wiem ze kiedys była na rynku ale jun nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 05.01.06, 16:55 ul. Dąbrowskiego! ex Frayda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Re: Herbata IP: *.litex.pl 06.01.06, 08:01 Dzięki za info, musze odwiedzić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleander Re: Herbata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 01:17 na zmeczenien rewelacyjna herbata imbirowa stwaia na nogi duzo lepiej niz kawa. a propo herbaty to na kolejowej nowy punkt z aromatycznymi herbtakami w grosiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 14.01.06, 08:48 Tak zgadza sie w ostrowie są 2 punkty na kolejowej w grosiku z socjalistyczna sprzedawczynią, ciagle czytającą książkę i lokal na dąbrowskiego, gdzie nie tylko mozna kupić herbatke i kawe na wage, ale równiez w przyjemnym otoczenu zakosztowac nieznanych herbat i win. Ja jestem zachwycony, bywam tam czesto ze znajomymi. A od niedawna w kazdą niedziele maja degustacje herbatki, za kazdym razem inna:)) Podrawiam właścicieli i miła Panią ekspedientkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Herbata IP: *.promax.media.pl 09.01.06, 18:37 Na takie zimno najlepsza herbatka z miodem i cytrynką :) Pozdrawiam muchę i komara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:56 tylko czerwona herbata Budda Pu-erh www.herbaciarnia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp Re: Herbata IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 09.01.06, 21:45 a można teś wrzucić do parzenia herbatki kilka cieniutkich plasterków świeżego imbiru.... + wszystkie inne w tym stylu ingrediencje jak miód i cytryna, czy kto co lubi....Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś