ulliec Zuzel ostanie weekend.... 15.05.09, 22:54 po 600 zt!!! Philips kupowal bilety dla "swoje" lizaki...na zuzel... to chyba wasza premia jaki nie dostalisczy.. czekawa sprawa co pan.Bussk...na to mzsyle... plus potem impreza integracyna...i to dla 6 osoby.. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj74 Re: Zuzel ostanie weekend.... 16.05.09, 01:27 no tak nasze premie na przelew poszly a to syktry a nas nawet niebylo stac za60 wszystko nam zabierze jest pan bardzo szczery szkoda ze niebedzie pana z nami to by trzeba uderzyc do gluwnego szefa z niemiec moze jemu ktos oczy otworzy pozdrawiam serdeczniejest pan super Odpowiedz Link Zgłoś
fan.zuzla Re: Zuzel ostanie weekend.... 16.05.09, 09:51 pewnie swietnie bawili sie na GPE na zuzlu dyrektor Chro...,Rafal Gor....,Eliza mułko....Szymon od komputerow,Michal od finansow.A za co swietnie sie bawili???? za nasze pieniadze SOCJALNE i nie tylko nasze bo tez za pieniadze osob z Textil Boleslawiec bo im rowniez zabrano nie tylko socjalne ale tez premie.. brawo dla dyrektora bo szybko pusci EC w maliny-finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzlowy.fan Re: Zuzel ostanie weekend.... 16.05.09, 10:20 Fanie zuzla zapomniales tez o Bartku Bukra... przeciez on tez tam byl!!!!!!! z ec bylo wielu ludzi na zuzlu i widzieli naszych firmowych VIPOW-zal mi dyrektora i calej tej jego zalosnej elity,chcial nam ZABRAC PREMIE zeby za nia dobrze sie bawic na zuzlu i po zuzlu! wstyd ze tacy falszywi ludzie rzadza ta firma! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik_ec Re: Zuzel ostanie weekend.. kilka faktów!!! 18.05.09, 17:44 Ulliec, skoro taki skrupulatny jesteś w wyliczaniu tych wszystkich "prawd" i "faktów", to dlaczego o kilku faktach postanowiłeś zapomnieć i nie napisać ich, a doskonale były Ci znane!? Pomijam tutaj całą dyskusję na temat EC, bo to po prostu stek bzdur i tyle i tego komentować nie zamierzam! Weźmy pod uwagę choćby ten żużel, to rzecz ma sie następująco: po 1 - za bilety zapłacił Dyrektor z własnej kieszeni po 2 - zaprosił tam kogo chciał i z kim chciał spędzić swój wolny czas po 3 - za "integrację dla 6 osób" też zapłacił z własnymi pieniędzmi po 4 - nikomu nie musiał zabierać premii, aby kupić kilka biletów po 5 - pisząc bzdury i kłamstwa obrażasz wiele osób TERAZ WYPADAŁO BY POWIEDZIEĆ PRZEPRASZAM! Stać Cię na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Zuzel ostanie weekend.. kilka faktów!!! 19.05.09, 06:23 Skrupulatyzm, skrupulanctwo - forma zaburzeń obsesyjno-kompulsywnych, w których głównym tematem staje się grzech. Grzech – pojęcie występujące w niektórych religiach, oznaczające przekroczenie konkretnych norm moralnych i religijnych. Dokładniej: jest to świadome i dobrowolne działanie lub jego brak (grzech zaniechania) bądź też postawa, która stoi w sprzeczności z nakazami Boga lub bogów danej religii. Inaczej rzecz ujmując grzech to postawa lub działanie wbrew Bogu, sprzeczne z Jego charakterem, powodujące świadomą alienację jednostki ludzkiej wobec tegoż Boga. tego Boga-Philips? Jestem Ateista Ateizm – pogląd odrzucający wiarę w istnienie !!!!wszelkich!!!!!! bogów----tez nie PHILIPS----, Ateizm tłumaczy zjawiska świata bez odwoływania się do przyczyn nadnaturalnych, a jako składnik refleksji filozoficznych, najczęściej łączy się z postawą "racjonalistyczną i materialistyczną." to tyle na temat Fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowa.1 Re: Zuzel ostanie weekend.. kilka faktów!!! 19.05.09, 08:00 jestem ksiegowa w ec i widze jakie sa faktury tylko ze w inny sposob deklarowane wiec watpie ze zostalo to zaplacone z kieszeni dyrektora! wszyscy doskonale o tym wiemy i prosze nie pisz takich bzdur!tak,tak w tym "kryzysie" nas stac bo i tak nasze pensje sa juz male! Odpowiedz Link Zgłoś
masakra.pl Re: Zuzel ostanie weekend.... 23.05.09, 16:32 Ciekawe czy naszych firmowych Vipów zobaczymy na żużlu 18-19.07 ??? A tak zapomniałem w firmie jest kryzys hahaha... Żałosne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szwaczka.h-10 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 16.05.09, 11:58 czytam to wszystko i ciesze sie ze Ulli ma tak wiele ludzi ktorzy zaluja ze jego juz nie bedzie z nami.Wiecie nie widze wpisow na tym forum na temat Premii Uznaniowej?!!bo na ta premie trzeba chyba zasluzyc,ktos kto szyje ponad norme albo i norme przy dobrych wiatrach dostanie ta premie ale nikt nie patrzy jak trzeba zapier..c (na te marne pare groszy).A co z osobami ktore w ciagu miesiaca szyja wzory i produkcja jest zmieniana nawet kilkanascie razy(ciagu miesiaca)?? Takie osoby mimo wielkich staran moga zapomniec o dodatkowych paru groszach!Prawda jest taka ze jak uszyjesz dziennie 400kolder to jestes super i moze dostaniesz premie,a ktos kto szyje wzory moze o takie premii zapomniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PREMIA- haha na czysto okolo 90zl.-ZALOSNE za taka ciezka prace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia-3 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 16.05.09, 14:49 No tak ale szwaczka ma chociaż jakieś szanse na marną PREMIĘ a panie kontrolujące przy stołach cztery szwaczki i jedna lub dwie sprawdzające i jeszcze ma się do nich pretensje jak coś przeoczą.Zresztą pakowacze to samo praca dla facetów a kto pakuje kobiety!!!I ciągle słyszy się mało!A może z góry ktoś przyjdzie popracować na parę dni, zobaczymy ile wytrzymają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szwaczka.h-10 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 16.05.09, 15:16 babcia-3!-masz racje niech przyjdzie najlepiej dyrektor pokazac nam jak pracowac bo on twierdzi ze mamy lekka prace a narzekamy!!! od lekkiej pracy nie wysiadaja ludzia rece,nogi i plecy--bo nawet ta marna smieszna PREMIA nie starcza na leki!Zwracam honor osoba o ktorych nie wspomnialam czyli:kontrol jakosci,pakowacze i osoby przy stole ;wam rowniez naleza sie premie ale nie takie marne jak sa do tej pory,bo to jakas kpina z pracownikow!A dyrektor jak przyjdzie do naszej pracy to niech chodzi na 3 lub 4 zmiany i niech nam pokaze jak on bedzie z nami pracowal chociaz przez pol roku po 8godz.tak jak my. Bierze wielkie wyplaty a ma w du...e ta firme i wszystkich pracownikow,patrzy jak sobie zbic kase i zrujnowac ta firme. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu-sia Ani Euro Ani Comfort 16.05.09, 16:08 Ani EuRo ani Comfort tak kiedyś było napisane w kiblu i ja się z Tym zgadzam....Ja tez jestem za tym żeby Dyr, pokazał jak się pracuje fizycznie na produkcji i to za tys.złotych na zmiany ciekawe czy byłby zadowolony??Ahhh..w koncu twierdzi,że to lekka praca to napewno byłby szczęsliwi Co nie??Niech ci wszyscy mądrzy z góry zejdą zapier.......a nie pierdzą w stołki i naszą kase biorą na imprezki,zachodnie Auta..(można by tak wymieniać)Dyr.twierdzi,że jest kryzys w Dupie jest Kryzys sami o tym wiecie,że to jest Fikcja!! Haha głupków z nas Robi w sumie jak to od samego początku jak się zjawił w E-C...Mi naprawde zależy na tej pracy ale oni zamisat motywowac ludzi to dołują coraz bardziej i sił brak na cokolwiek!!!!!!!!!A gdzie pomysleć o jakis imprezach.Żal.Com.Pl Odpowiedz Link Zgłoś
bubu-sia Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 16.05.09, 15:25 Panie Ulli serdeczne pozdrowienia od pracowników Hali Nr.10 a w szczegolnosci od Naszej"szefoweJ":-)pAn wie o kogo chodzi.....Mamy nadzieję że jeszcze nas Pan odwiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Szefowa!!! 20.05.09, 20:30 przyidze czas i to juz nie dlugo...reszta powiem puczni... duzo zdrowia zyce wszyskimy Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1987-4 Katrolujaca H-10 16.05.09, 18:28 Szkoda ze Pana z nami juz nie ma jest pan naprawde dobrym czlowiekiem. Zawsze z Panem bylo mozna porozmawiac i byl Pan otwarty na propozycje i prosby pracowników nie tak jak inni. Szkoda ze pana juz z nami nie ma juz nie bedzie tak jak przez ostatnie pół roku. Co do kryzysu i premi hm dziwne ale jakos tego kryzyu nie widac w tej firmie !! poprostu wykorzystywanie pracownikow kiedy jest okazja hmm a nasza premia ? poszla sie jeb.... na tych z góry !! Dziekujemy Panie Ulli za to pół roku współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zorroi Co to za Firam Euro-comfort???? 16.05.09, 20:19 zwalnianie czlowieka, ktory zdzialal dla firmy, i dla nas, to jest chamstwo! ec ma wlasne zasady, ale sa one do d... moze czas je zmienic? pan ulli dal nam poczucie godnego pracownika, chyba nia ma watpliwosci. z jego odejsciem znow spadniemy do poziomu wycieraczki. nie tak bylo wczesniej?? operator hali 10 ec=wyzysk!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.nowina logo EC!!!!!!! 16.05.09, 21:29 naszą firmę jest stac na rozdawanie kamizelek i czapeczek z LOGO EC nasza firma jest bogata! a takie kamizelki i czapki mozna dostac nad Slawskim jeziorem w Lubiatowie od znanych osob takich jak Philips! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: logo EC!!!!!!! 16.05.09, 21:38 tak ....bo port jachtowy gdzie cumowal "Philips" i trzyma jacht w hangarzy ....jezscze nie jest nasz klient...ale mosze za 20 lat potrzebuje koldry, poduszki i matrazy ....do wodowania ... to tylko prezenty...do pokaziwania.....jestem wielkie...wielkiem ch....olera ..slow my brak.. Odpowiedz Link Zgłoś
1.nowina Re: logo EC!!!!!!! 16.05.09, 21:51 tylko ze ja tam bylem i nie dostalem takij czapeczki a teraz na sloneczne dni napewno by sie przydala.A tak zapomnialem!!ja nie musze miec takiej czapeczki a raczej tego logo bo ja tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grupa.0 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 17.05.09, 09:10 ja wierze w to ze jak jutro przyjde do pracy to pana tam zobacze bo to jest jakis zart? zrobil pan wiele dobrego dla h-10;11 a teraz pana nie chca???a moze ktos czuje zagrozenie????? teraz znowu bedziemy zwyklymi robolami a nie ludzmi-bo pan nas wlasnie traktowal jak ludzi a nie jak smieci i napewno wieksza liczba osob sie zgodzi ze mna co do tego ze jest pan zajefajna osoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zorroi Gooooooooooooood Bye "Philips" 17.05.09, 10:01 Naszym Klientem jest międzynarodowa grupa przedsiębiorstw z branży tekstylnej, obecna na polskim rynku..... Do zakładu produkcyjnego w L.......poszukujemy aktualnie kandydata na stanowisko: Członek Zarządu przemysł tekstyln...... To odpowiedzialne stanowisko podlega bezpośrednio pod zarząd w centrali firmy...... Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiada za wszystkich pracowników w działach produkcyjno - technicznych (produkcja, planowanie, przygotowanie produkcji, utrzymanie ruchu) jak również za koordynację zakupów surowców strategicznych. Celem jej działania jest optymalizacja kosztów oraz wzrost wydajności i efektywności. Idealny kandydat / kandydatka ukończył wyższe studia techniczne w zakresie inżynierii tekstylnej (lub pokrewne) oraz posiada wieloletnie doświadczenie zawodowe i kierownicze w branży tekstylnej. Komunikatywna znajomość języka angielskiego i / lub niemieckiego jest warunkiem koniecznym dla zatrudnienia. Poszukujemy sprawnego managera o osobowości przywódcy, z bogatym doświadczeniem organizacyjno - technicznym i wysokimi umiejętnościami negocjacyjnymi. BYE BYE .....JUZ NIE DLUGO Odpowiedz Link Zgłoś
grupa.0 Re: Gooooooooooooood Bye "Philips" 17.05.09, 10:36 ja proponuje na to stanowisko naszego menagera ULLIEGO :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
0.perelka Re: Gooooooooooooood Bye "Philips" 17.05.09, 10:39 ja tez na to stanowisko proponuje wiadomo kogo!!!! przywodce h- 9,10,11 Ulli nasz szef :-) byloby super Odpowiedz Link Zgłoś
dobro-czyn Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 17.05.09, 18:33 Ullie, ale pojechałeś po bandzie, ale gratuluje odwagi, to też o czymś świadczy. Gratuluje, że potrafiłeś wyłożyć karty na stół. Pracowałem w EC i w pierwszy dzień pracy usłyszałem od philipka: „Nie ufaj nikomu!!!” Zdziwiłem się, bo na studiach uczyli mnie dokładnie czegoś innego. Ufaj, nagradzaj, szanuj, motywuj! A tu koleś w takiej firmie wyskakuje z zasadami z PRL-u: nie ufaj! nie wierz nikomu, sprawdzaj, poganiaj, kontroluj itd. No i stopniowo tą swoją filozofią zarażał coraz to większe i szersze rzesze... a szkoda. Ci, którzy na studiach nie odrobili zadania domowego bezkrytycznie mu wierzą bo nie wiedzą jak być powinno. Standard współczesnego zarządzania przedstawia sylwetkę szefa dokładnie przeciwnie do tego jaką mamy okazję oglądać w EC. Zachowanie philipka świadczy o jego kompletnej niewiedzy, braku kompetencji i wyobraźni zarządzania zasobami ludzkimi. Jego poczynania są: nieprzejrzyste, emocjonalne, nieprzewidywalne, konfliktogenne i destrukcyjne dla Firmy. Szkoda. Ci, którzy z nim trzymają po prostu się kompromitują. On sobie dobiera takich ludzi jaki sam jest widać to bardo mocno. A może kurcze Ullie my się wszyscy mylimy… ? Może my ciemnotą jesteśmy ? :) Pozdrowienia dla wszystkich z EC! PS. Nie liczył bym, że dużo się zmieni. Założyciel tej firmy jest nie wiele więcej wart… owszem produkuje świetne poduszki – ale słabo sobie radzi z zarządzaniem organizacją. On jest z pokolenia X a dziś ludzie, którzy pracują to pokolenie Y. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec dobro-czyn!!!!!! 17.05.09, 19:05 masz racje z tym i cie bardzo dziekuje ...to co ty pisalesz od zarzadzami ludzmi...to philipinko ..nie zna bo zarowka- swiecie albo nie swiecie i po jaki czas jest ciemno... szkoda my tylko taki ludzi jaki sa naprawda madry ...patrzy na caly oddzial AV, albo albo albo , i trzymaja tam praca bo na o kolo leszno niema centrum technologiczny... ale nie daleko suwalki jest jaki oddzial od philipinko ...tylko tam sa juz inne ludzi z mozgem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec dobro-czyn czesc 2 17.05.09, 19:21 ja nie jade ostry ..to co ludzi pisza ..to jest po prostu realnosc..w EC, ale to ma krotki czasy, bo krysyz niema w EC ale Philipinko tlumaczy to i szuka oszecnosci u szwaczka, pakowaczka itd jaka teraz juz ma najniesze krajowe, oszednosczi sa gdziesz inne..ale na to philipinko ma za malo mozg...i to dokladnie pokazuje to co ty pisalesz.."kompletnej niewiedzy, braku kompetencji i wyobraźni zarządzania zasobami ludzkimi" Gratulacja dla taki sumuwanie fakty!!!Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 18.05.09, 13:05 milo czytac ze ktos ludzki sie z nami pieknie zegna i to po raz pierwszy :-) uscisk z poklonem w pana strone! tylu mial pan brygadzistow z wspomnial pan tylko o Marzenie i Asi-dlaczego???a bryg.z gr.C najwspanialsza,najmadrzejsza,najlepsza wyzej dupe nosi niz glowe ma,to co?!! jej podziekowania sie nie naleza,chocby za falszywe zachowanie i wykanczanie ludzi tym swoim ciaglym "MUSIMY zrobic jedna palete wiecej od innej zmiany","MUSIMY miec wiecej uszyte od innej zmiany" itd.,itd.,itd.,ta wredna falszywa babe nie obchodzi to ze ktos zle sie czuje,ze juz nie ma sily bo MUSI byc wiecej.a tak pan pewnie juz przewidzial jej zachowanie dlatego jej nie podziekowal!!! przez to jak zastepowala kierownika zrobila sie tak wazna ze wykonczyla swoja najlepsza kolezanke(przepraszam Ag.) ze tu napisalem o tobie ale nie moge na to patrzec,jak ona jest wredna wlasnie w stosunku do ciebie ,teraz to dopiero sie zemsci na tobie! a reszta brygadzistow mam na mysli h11 tacy nie zastapieni i co tez zadnego podziekowania!!!czyli widzial pan to czego inni nie chca widziec-bo tak chyba musi byc! takich brygadz.jak wspaniala Kow.... i reszta to na bruk. Szkoda ze byla w tej firmie jak dotad jedna jedyna osoba taka jak pan.SZACUNEK W PANA STRONE ZA DOBROC I SWIETNA PRACE! ZYCZE POWODZENIA SZEFIE . Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 18.05.09, 14:39 znajomy78!!!!! nie wiem kto ty jestescz...ale wszysko wyszlo na jaw... mosze nie wszyskie brygadziska sa taki zly..ale duzo nie brak.. powiem cie sa tez ludzi w tym stopien ucziwy..ale to malo ilosc. jedna juz niema w ec..trochy szkoda bo byla naprawda fajna i ucziwa i z dodatkiem pracowita, druga bardzo dlugo juz tam pracuje...i ma to w du.. ale trafilesz w 10ka..!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel3 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 18.05.09, 18:22 O TAK NA TEMAT BRYGADZISTKI GR.C DUZO MOZNA PISAC!!!!!!!! CIEKAWY TEMAT ZOSTAL RZUCONY.WIELKA ZASTEPCA KIEROWNIKA TY POWINNAS BYC WDZIECZNA 'AG" BO TWOJA GRUPA DZIEKI NIEJ ZOSTALA NAJLEPSZA I TAKA JEST PRAWDA.A TY JESTES NA NIA ZLA BO KIEDYS TAM ZAMIENILA 2SLOWA Z ULLIM,ZAL MI CIEBIE KO......A. A MOZE TY POPROSTU SIE BALAS ZE 'AG'POWIE JAKA JESTES NAPRAWDE BO ZNASZ JA LEPIEJ NIZ MY I WIESZ ZE ONA CO MA TO POWIE! WAZNE ZE PRZEKONALISMY SIE WSZYSCY JAKA JESTES FALSZYWA I WREDNA BO INACZEJ TEGO NIE MOZNA NAZWAC I RACJA DUPE NOSISZ WYZEJ JAK MASZ GLOWE ALE UWAZAJ BO ROZNIE BYWA I ONA MOZE JESZCZE TAK NISKO TOBIE SPASC ZE JEJ NIE PODNIESIESZ.I TO CIAGLE MUSICIE WIECEJ,MUSICIE WIECEJ ITD.JA TYM JUZ RZY..M.CALA GRUPA WIDZI JAK SIE ZMIENILAS ALE KAZDY SIE CIEBIE BOI I TEGO TOBIE NIE POWIE.DZIEKI ZNAJOMY 78 ZE NAPISALES O NASZEJ FALSZYWEJ,ZALOSNEJ BRYGADZISTCE I TOBIE ULLI DZIEKI ZA MILE SLOWA I MILA WSPOLPRACE.POZDRAWIAM CIEBIE SERDECZNIE I NIGDY O NAS NIE ZAPOMINAJ,TRZYMAJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec wielbiciel3 !!!!!! 18.05.09, 18:49 Dziekuje Sa. dla twoje ucziwe slowa....ale to jest zycia...kogosz chce i kogosz chce lizakiem....somodzielny wybor-------dziekuje dla taki informacja---czekawa Odpowiedz Link Zgłoś
szwaczka.a.s Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 18.05.09, 20:54 Ludzie zgadzam sie z wami i powiem że piszecie tutaj świętą prawdę ale mam prośbę jeżeli ruszacie takie osoby jak brygadziści to pomijajcie osoby "Ag",bo może ta "Ag" nie chce żeby o niej się tutaj pisało.A Pana jest mi szkoda naprawdę,fajny i mądry z pana gościu wiele zrobił Pan dla h-10 i 11 a teraz będziemy musieli żyć bez takiej pomocnej ręki.Prawda jest taka że można było na Pana liczyć zawsze.Pozdrawiam Pana bardzo serdecznie i życzę Panu powodzenia. A.Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
stronder Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 19.05.09, 23:02 Drogie koleżanki i koledzy z 10-11 mieliście choc troche dobrego czasu pół roku a i tak dobrze maci praca nie za ciężka wiele z nas tam pracowalo i wspominamy ten okres mile teraz wile z nas jest na 17c i na innych chalach pod kierownictwem iloną W. i menadzer elizy przezywamy koszmar o urlopie to do p. ilony na kolanach stare jej pracownice to tak sie boja ze wcale nie ida jak juz potrzebuja to na ządanie urlopu w zeszłym roku mna tej hali nie bylo ludzie tu sa smutni milo sie odzywaja bo jak p ilona sie pojawi tosie dze ma leki szyderczy usmiech a dyr to te ilone z daleka omija a na materacach dziewczyny charuja dzwigaja u kolezanki widzialysmy jak paznokcie miala polamane i prawie powyrywane a zarabiaja prawdopodobnie jak my najmniejsza pensje zadnych dodatkow za ich ciezka prace u nas na poduszkach to tylko ilosc sie liczy jakosc tez ma znaczenie ale jak szybko to szybko ciezko ciezko nam ciekawe czy latem beda urlopy?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawda0 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 20.05.09, 17:21 Stronder!!! Masz racje mamy w miare lekka prace ale to dlatego ze mielismy naprawde cudownego menagera jakim jest Ulli,ktorego niestety niechciala taka osoba jak Philips!Dlaczego?-bo byl dobry a nawet swietny.Waszym hala naprawde wspolczuje ze macie taka """"wspaniala""" pania menager-szybko was tam wykonczy,taka jest prawda :-( :-( i przykro czytac tak prawdziwe komentarze i fakty z zycia naszej firmy.Dobrzy ludzie odchodza a wredni niestety zostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
poduszki Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 20.05.09, 21:02 TAK TO PRAWDA W ZESZŁYM ROKU pracowałysmy w ;ppocie czola cale wakacje bez urlopu w systemie czterobrygadowym zeby choc na trzy lub dwie zmiany u weekendy wolne to jeszcze!! ale tak to nic nawet weekendow wolnych prawda boimy sie mowic o urlop bo jak mamy sie tlumaczyc co i pani hania uwaza ze nam nie potrzeba w zimie jak mowilysmy ze zimno to powiedziala byle do wiosny nawet nam termometr wzieto zebysmy nie wiedzialy w jakiej temperaturze pracujemy aby norme zrobic 55 pal 140 stek 65pal 100setek 75 palet 90 a kazda raza zrobcie wiecej zrobimy nawet to a milego slowa nie uslyszymy<smutne> na materacach jest najciezsza praca dodatkow jak sie przyjmowalam tu do pracy to mowiono ze czym ciezsza praca to sie wiecej zarobi nieprawda!!! nawet setek nie ma! a paqni ilonia to taka straszna wszyscy sie jej boja bo dobrego slowa od niej sie nie uslyszy eliza krzyczy ale slusznie jak ma racje ale jak idziesz po urlop to predzej da!! a iloneczka jak cien za nia chodzi zeby palca nie trzymala elizie to napewno by kierownikiem nie byla bo mala sie zna bo eliza to madry czlowiek! zna sie na swojej pracy pani eli za szybko dobre slowo dla tych ktorzy pracuja nagroda by byla mikle widziana! Odpowiedz Link Zgłoś
prawda0 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 20.05.09, 22:16 wazne ze wszyscy ktorzy pracuja w ec mamy takie samo zdanie.to raczej jest wina osob ktore nami rzadza bo sie poprostu na tym nie znaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smietnik.only Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 26.05.09, 21:11 Ludzie czy ta baba da sobie kiedyś spokój!??!Próbuje robić porządek na kogoś hali a niech zobaczy u siebie "burdel na kółkach",my sobie posprzątamy jak kierownicy naszych hal stwierdzą że trzeba to zrobić! Potwierdzę słowa osób które tu piszą ,jak był Pan Ulli było czysto i pracowało się miło bo teraz to jeden wielki koszmar.Chyba się rozchoruje jak większość to robi!!!Chol..a czy nikt nie widzi co się dzieje w E-C?Wróć panie Ulli!!!!!!!! Tak,tak i racja że jak się wraca z L4 to czeka podwójny koszmar,wyzwiska i przekleństwa a to brygadzistą wychodzi super-żal mi Was wielcy brygadziści. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_12 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 26.05.09, 22:46 W KOŃCU PO PRACY !!! DZISIAJ TO BYŁ KOSZMAR, NIE MA CZYM ODDYCHAĆ A GDZIE TU SIEDZIEĆ I SZYĆ A WSZYSTKIM MAŁO MASZYNY TEŻ MAJĄ DOSYĆ A TO JESZCZE NIE LATO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawda0 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 20.05.09, 22:19 jeszcze jedno!-byla jedna osoba ktora lubila prawde tak jak my zwykli pracownicy no ale niestety jej za wspaniala wspolprace juz podziekowano.i wszyscy dobrze wiemy o kim mowa pan Ulli Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel3 Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 21.05.09, 21:11 halo 17c teraz was rozumiemy!!! to jakis koszmar??!!tak to prawda mielismy super przez ostatnie pol roku bo byl wsrod nas Ulli a teraz ja osobiscie mam dosc tego tygodnia bo jest z nami wasza menager eliza muu...ia :-))) .czy nikt tego nie widzi jaka ona jest? a osoba z ktora ona chodzi niech w koncu otworzy oczy bo to nie jest partia dla niego ona wie z kim przebywac zeby wzbic sie na sam szczyt!teraz was rozumiemy :-( jaki wy przezywacie koszmar.pozdrawiam z hali 10 Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro-Comfort / Urlop?? 22.05.09, 12:51 Chyba w tym rok urlop bendze tylko dla wybrany osob w administracja...bo produkcja dopiero bendze urlop dostacz po koniec lato...a moj plan urlopowy idze do makulatury...ale to jest realnosc w ec. Odpowiedz Link Zgłoś
wypoczynek.net Re: Euro-Comfort / Urlop?? 22.05.09, 14:26 MA PAN RACJE ZE W EC WSZYSTKO JEST REALNE, A ZWLASZCZA NA TEMAT URLOPOW.TYM BARDZIEJ POD TAKIM MENAGEREM JAK ELI... BO MY MAMY ZAPIER...I NIC WIECEJ MAM SIE NIE NALEZY.WAZNE ZEBY INNI MIELI PLANY NA WAKACJE A NIE PRODUKCYJNI PRACOWNICY.POZDROWIENIA DLA PANA I NIECH NAS PAN ODWIEDZI NIE KONIECZNIE W EC Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 do szwaczka.a.s 23.05.09, 18:14 SZWACZKO.A.S- PRZEZ MOJ WPIS CHCE TOBIE POWIEDZIEC ZE NASZA BRYG.STWIERDZILA A WRECZ JEST PEWNA ZE TO TY TO NAPISALAS I UPRZEDZE CIEBIE ZE BEDZIESZ MIALA PRZEJ....E,PRZEPRASZAM NIE CHCIALEM TOBIE SPRAWIC KLOPOTU ALE WIEDZ JAKA MIALAS KOLEZANKE.CZEKA CIEBIE TERAZ PRAWDZIWA JAZDA,BO POWIEDZIALA ZE NIE CHCE CIEBIE WIDZIEC NA SWOJEJ ZMIANIE I TERAZ TOBIE POKAZE. POZDRAWIAM GR.C Odpowiedz Link Zgłoś
crea-tiv Re: Euro-Comfort / Eurocomfort / Euro Comfort /15 18.05.09, 19:36 A co z brygadzistkami z hali 11 myślisz że jest inaczej?Ale w końcu zgadzamy się na to wszystko! Był ktoś kto chciał to zmienić a teraz proszę żegna się z nami w liście na forum!Tylko że w EC ludzie tylko potrafią narzekać. Może w końcu pracownicy EC zaczniecie działać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.09, 11:39 Comfor / Eur / EC /15.5.09 Dziekuje dla to osoba ktore, tak tajny robilo kopie z orgynalem i powieszal to w stolowka...dziekuje bardzo.:-). Szanowie Pracownikow H 9, H 10, H 11 i T.-Boleslawiec i inne. Dziekuje bardzo dla spolny pracy od 3.Listopada 2008 do 15. Maja 2009 w EC,bo ja juz zegnam (ale w zycia nie tylko raz widacz) bardzo mily my bylo was poznacz, jesteszie naprawda spanialy pracownikow, ogolny dziekuje Operatorow Stepomatow, Operatorow Mammutie, bardzo dziekuje A.S., jestescz fajnie gosc tylko nie wycienniony, dziekuje bardzo tez moja pania Z.( szefowa), jestesz spaniala kobieta, jaka naprawda ma nie taki proste zycia, ale pracujesz jak byk, dziekuje tez wszyskiem szwaczka od H 10 i 11 plus raz po raz szwaczka od H 2 i 3, jestesczie naprawda dobry, tylko zle traktowany. Dziekuje A.M. od planownia i zyce ciebie i twojem "malym" duzo zdrowia, Wozn. ciebie wszyskiego najlepszego w "nowy zawodzie"! Dajesz Rady! M. od planowania, jestecz unikat w tym firmie! (drugiego ciebie niema) Pakowaczki od H 10 mily my bylo z wami pracowacz, jesteczie kobiety jak naprawda pracuja jak dwie facetow! Szacunek dla was, ogolny dla Ane.!! Asi., Marze.. jesteczie Brygadzistow, jaki naprawda potrafia z ludzmi rozmowacz i motywowacz, dalaj tak! J. i bardzo Stac. jesteczie 2 fachowcy i naprawda pamietam cie jak Dr.Stepomat do koniec zycia. B.B.albo pracownik_ec...- Dolny Slask koncie o kolo Glogow, ale .... Zdi. do ciebie ty spec, od automatyka i cud z automatykom, ciebie dziekuje bardzo, bo ty bylesz osoba jaki naprawda mialem w kalendarzow zawsze wolny miesc.:-) Arl. potrafisz naprawda dla kobieta tyle rzeczy techniczny jestem w szok. Kogo zapomnialem? B.R.... pamietaj kolega, jak ja nie bendze to dalaj tylko kolo zioty linia w 9,10,11. Dziekuje cie Bar.., fajnie spolpraca bylo.!!!! Ben.. krotki poznaliszmy ale powiem cie tak, cleopatra nie bylo taka jak ty, jestescz lepij! E.. i Translator(a) od Dzial "potrzebuje woda" zyce wam milego pracy kolo "Benjamina":-) bylysze super! D. od QC i twoje "ladnie kobiety", dziekuje wam, wy pokazywaliszy co znaczy Jakosc. Mar.. ! Tak ty ...ek! Wielkiego Brata od Poduszki! jestescz jaki jestecz ale badz dalaj tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I teraz ja specjalny dziekuje taki osoby jaki bylo moje najnajnajnajlepsze Nardzedzia! A kto to bylo? Wy! stoperki, liczniki i Tabelki od AV. Bez was ja bylem naprawda nic, bez was bylem naprawda Dziadek i babcia, albo jak Stepomatow w H. 2,3! Bez normy po prosto! Dla was naprawda ide nad kolane i migam czapka! Teraz na koniec jeszcze dziekuje dzial zakupow, nie jest tak prosto kupic to co w. planuje! prawda?:-)) ale dajecie rady Dziekuje tez Krz. Kie. H 10, jestecz spokojnie ale jestescz fajnie kierownik, wiesz kjedy i gdzie...nie badz. Sl. P. h 9, dziekuje cie jestecz bardzo dokladnie bardzo bardzo bardzo, i dlatego "teraz sprzataczka idze do ciebie regularny":-) dziekuje cie Sl. dla wszysko! R. L.alias BIG Brother, dziekuje cie bo bylesz naprawda otwarta osoba i wierz my ...EC nie jest ostatnia "Komendantura"!!! BHP! Bardzo Hamuljanca Praca, dla was 3, dziekuje wam mily z wamy pracowalem.!! pozdrowenia dla " Feuerwehrmann" Hulajno.. ciebie dziekuje za to, nigdy mowielesz "nie moszliwe" z toba bylo naprawda luks! Imadlo...nie martw bendzemy kjiedysz widacz na targi starosci..i pamietaj :-) 8,8zt nie jest 2 Euro! Zapomnialem jescze T.-Boleslawiec, dziekuje wam Bea..,Ani., Mar., Paw..duzego i malego kierowca..Zen. ciebie tez..trudno juz niema w T-B...tak jak ja! Pozdrowenia dla moje ulubiony szwaczka w T-B. Bylysze " The Bestziak":-) Ag.. jestescz Super Kad.. i napewno nie dlugo tam, gdzie ja jestem! Le..ciebie dziekuje za to...ty wszyskie moje odpady bralesz!! Wszyskiemy moja 389 Pracownikamy zyce milego pracy i spanialy czasy bez Ulliego Manager H 9,10.11 i T-B. PS: Raffaello Go.Go.Go!!!!!czas leczi...jest promocja i nowosc w Zielon. Bud.....nowe Lody.....zt tylko!!! i ma naszwa ...MUUUUcia.. i ladnie z dodatkiem PPS: Jaka jest roznica zwischen L jak Lampa i B jak Birne? zaden....wszyskie nasziwajom "P" jak Philipinko i koncia z "C" jak Ciemnosc. Wersja poprawiona wedlug regulamin... forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj74 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.09, 00:00 dziekujemy za wspulprace Odpowiedz Link Zgłoś
szacunek11 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.09, 20:12 o wszystkim sie tu pisze,jaki kur...a kryzys? gdyby byl kryzys to ta firma nie miala by 12 sluzbowych samochodow!!!!!!!!!!!!!!!!! a ec jest stac na tak drogie auta,no chyba ze zle policzylem to sorki ale mi wyszlo 12 aut. pozdrawiam wszystkich piszacych na tym forum bo piszecie ludzie swieta prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.09, 21:15 sorry ale ja juz nie mam samochod sluszbowy....i tez niemieszkanie sluszbowie.....! to po wogule taki rzeczy?.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.09, 21:20 12 auta po 800 zt leasing, plus minimum 600 zt paliwa po autie to 16800 zt co miesiac....201600 zt w rok w kryzysu.....50000 euro....a co mamy cos oszedziesz? no to teraz PAULUS PIOS 1 ....to teraz cheja...a taki rzeczy nie chce oszedziasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
szacunek11 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.09, 21:48 jednak dobrze umie liczyc dzieki panie menager ze pan sam napisal 12aut.. to w sumie racja jaki """""kryzys""""""!!!! a na tym tez mozna duzo zaoszczedzic.to nie bylo do pana ze mial pan auto.mieszkania?????no i na tych mieszkaniach tez mozna zaoszczedzic- dobrze pan z nimi trafil! Odpowiedz Link Zgłoś
szacunek11 OSZczednosc 02.06.09, 12:06 tak oszczednosci wszedzie sie szuka ale napewo nie w swoich portfelach.u zwyklych pracownikow,u administracji wszedzie sa obciete premie lub wynagrodzenia.wazne ze sa samochody sluzbowe i mieszkania bo cala reszta sie nie liczy!!! dlaczego nikt nie napisze na temat autobusow!!-fajnie ze one sa ale czy ludzie ktorzy musza dojechac w deszczu kilka kilometrow do najblizszego autobusu kogos interesuje???-a pozniej takiemu mokremu czlowiekowi trzeba pracowac- - tak,tak bo w ten sposob mijajac kilka wsi znalazlo sie oszczednosc w firmie!!ale nikt nie liczy sie z tym ile my pozniej wydamy na leki i uslyszymy jeszcze wyzwiska ze bylismy na zwolnieniu chorobowym-bo z wyzywania i szukania winnych firma ec slynie.zanim zarejstrujecie sie na zasilku dla bezrobotnych a dostaniecie propozycje pracy w ec mocno sie ludzie zastanowcie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brygadzi.77 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.09, 22:00 SAMOCHODY,MIESZKANIA ITD.A BRAK KLIMATYZACJI?SKORO PISZE SIE TUTAJ O WSZYSTKIM TO O TYM TEZ NAPISZMY!ZACZNA SIE 45 STOPNIOWE UPALY A MY PRACOWNICY ZNOWU ZACZNIEMY MDLEC!TAK WAZNE TYLKO ZEBY DOGODZIC SOBIE W BIURACH A RESZTE PRACOWNIKOW MIEC GLEBOKO W DU..E. TERAZ ODNOSNIE SAMOCHODOW?A KOGO TO OBCHODZI ZE SA W LEASINGU,KAZDY MA SWOJ WLASNY SAMOCHOD TO NIECH NIM JEZDZI.A MIESZKANIA?PAN BYL PEWNIE Z DALEKA TO MIAL PAN MIESZKANIE SLUZBOWE BO CALEJ RESZTY KTORA MA SLUZBOWE MIESZKANIA TO WOGOLE NIE ROZUMIE! FAJNIE ZE W KONCU ZACZYNA SIE PISAC TUTAJ O WSZYSTKIM!!!LUDZIE TAK TRZYMAJCIE I PISZCIE CO MYSLICIE O TEJ SUPEROWSKIEJ FIRMIE-BO MI NA NIA OSTATNIO JEST BRAK SLOW! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyszpieg Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 17:18 W ten weekend była brzydka pogoda,że nikogo nie było na plaży NO PRAWIE NIKOGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 17:23 juz plaza jest w ec? gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
fid-o2525 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 19:00 tak,tak brygadz.grupy C to największa su.. i na dodatek cwana Odpowiedz Link Zgłoś
fid-o2525 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 19:00 oczywiście z hali 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 20:19 no po prosze trochy kultura bo nie jestesczmy na poziom MUUUU.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawda0 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 07:48 Prawda prawda a kultura kultura,trzeba byc czasami chamska osoba zeby napisac ta bolesna prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 16:17 Ciekawe dlaczego oskarża się znowu operatorów O ZAGINIONĄ TKANINĘ???BO NA HALI 10 ZNOWU ZAGINĄŁ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 16:38 mosze kogos zle ksiegowal..albo znowu dostawca dal za malo na rolki....albo ciulo zle liczyl....wszysko jest moszliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec brak tkanin w h10ce..bo juz na jacht bylo potzeby! 02.06.09, 16:53 Es fehlen wieder 200 m Stoff in Halle 10? Das ist ganz einfach ...am Sonntag hat man seine Yacht aus dem Hangar geholt, und muss Sie ein wenig auffrischen zum Verkauf(da man(n) dem Finanzamt einiges schuldet) also auffrischen und verkaufen.Weiß passt schon zur Yacht und den Matratzen...und die näherin aus 2,3 nähen das gern... und darf man auch mit dem firmrnwagen seine priwate yacht ziehen...cool... Brak 200m w hala 10? to jest prosto w niedziela philips zabral jacht od hangarow i musze jej troche odnowiacz i sprzedacz, bo niemieckie urzad skarbowy potrzebuje kasa.. to co nowe nowe matrazy w bialy pasuje ..i szwaczki od 2,3 to szyja.... a co szluszbowe auta tez jest moszliwe do ciagania jacht prywatna...to chyba ec jest drugi czerwony krzys...carytatywne.. Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Re: 03.06.09, 23:44 brak tkaniny??-bo może osoba która zajmuje się na 10 zamawianiem źle coś zrobiła a oskarża się operatorów i ich się wyzywa!! Ah tak!!!- bo wybrani mogą chodzić na papierosa z brygadzistą kiedy się podoba i pić kawę na biurkach jak już znikną kierownicy i dyrek... Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: 03.06.09, 23:58 I tu oczywiście też masz rację fatalnie345 ktoś za to odpowiada!!!A może tak im zmierzyć czas pracy jak reszcie!!!Zobaczymy jak są wydajni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szacuneczek-1 Re: OSZczednosc 02.06.09, 16:43 szacunek11 dla ludzi,którzy dojeżdżają !!!Ale my Leszno też nie mamy lekko!!!Nie którzy kilka kilometrów idą w deszczu bo nie stać ich na dojazdy miejskim autobusem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szacuneczek-1 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 16:52 I ludzie z hali 11 nie macie nic do powiedzenia, tak się boicie!!!podziw dla hali 10 że nie boją się pisać prawdy!!! to co że na 11 operatorzy robią sobie na złość i wszyscy o tym wiedzą!!!władze na 11 też mamy super!!!tylko ciekawe dlaczego pan Ulli nie mógł się z Nimi dogadać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 17:20 hala 11 nie boje ....bo jest zajecia....i full roboty... nie mamy czas na taki rzeczy...bo nonstop nasz gonia.... Odpowiedz Link Zgłoś
szacuneczek-1 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 20:49 To to ja wiem bo tam pracuje!!!I raczej nie wszyscy równo pracują i kogo gonią to gonią na tej hali,a pensje mamy te same!!!doskonale wiemy kto ma przywileje od władzy tej hali i która zmiana!!!Może w końcu odważy się ktoś powiedzieć to głośno!!! Tylko wtedy niszczą i można stracić prace!!!Więc może lepiej śiedzieć cicho i mieć klapki na oczach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 21:09 Chciał pan kulturalnie to proszę!!!Ale brygadz.zmiany C z hali 10 przegina czy tego nikt nie widzi!!!Jej słownik ma też dużo do życzenia!!!Wszechwiedząca pani ciekawe jak długo wytrzymają to pozostałe brygadz. bo pomału mają dosyć jej przekrętów!!! A miały jej dni być policzone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 17:51 No proszę znowu mieliśmy GOŚCI Z NIEMIEC!!!!I jak zwykle błysk na halach a ludzie pracowali i chodzili jak roboty!!!!Tylko gdzie dziękuje dla NICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 18:18 BŁYSK NA HALACH!!!CIEKAWE KOCHANI PRACOWNICY KIEDY ZOSTANIECIE DOCENIENI ZA TO CO I JAK ROBICIE!!!ZA TO JAK WAS TRAKTUJĄ WY ROBICIE WSZYSTKO ŻEBY WIZYTACJA PRZEBIEGŁA IDEALNIE!!!PODZIW DLA WAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 18:55 a co dla 800000 euro co miesiac musze bycz jaki blysk...bo swedzie musza wiedziesz cos tu gra....nie waczny jak ale ....gra!! tylko szkoda od niech nie zna to jezyk..tylko ikea..ale to tylko kwestia czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
ardek.ec Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 19:18 a prawda to że odwiedzili nas panowie Bonnier zaniepokojeni sytuacją w EC? Jak wiadomo są oni włascicielami wielu pism w polsce miedzy innymi puls biznesu? ciekawe jakby gazeta i jej własciciele zareagowali gdyby otrzymali trochę wiadomości z EC dla zainteresowanych: redaktor naczelny Tomasz Siemieniec t.siemieniec@pb.pl lub Bonnier Business (Polska), ul. Kijowska 1 03-738 Warszawa tel.: (22) 333 99 99 fax: (22) 333 99 98 infolinia 0 801 801 771 email: puls@pb.pl Bonnier AB Postal address: SE-113 90 Stockholm Visiting address: Kungsgatan 49 Delivery address: Målargatan 4 Switchboard: +46 (0)8 736 40 00 www.bonnier.com/en/content/contact-us Odpowiedz Link Zgłoś
brrowin Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 20:32 co do ha.11 i pracujacych tam operatorow to prawda wilki wyscig szczurow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto zrobi wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!gr.a?b?c?d?kto bedzie lepszy?????????????fakt nie maja lekkiej pracy ale moze warto sie dogadac?robimy np.500szt.i nic wiecej ?nie warzne ze niema gdzie odkladac formatek przeciez sa jeszcze palety a potem syf na hali panie uli niech pan wraca za pana tego nie bylo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biblia-1 Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 21:20 dopiero teraz to zauważyłaś,że na hali 11 jest wyścig szczurów!!!jak nie będziesz miała oczu otwartych to cie droga brrowin utopią w łyżce wody!!!pamiętaj że same wbijacie sobie nóż w plecy!!!tak dalej a daleko zajdziemy!!!brakuje bardzo pana Uliego,wtedy przynajmniej byli wszyscy równo traktowani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 03.06.09, 23:25 ardek.ec! Gdyby panowie Bonni...,p.Bussk...,p.Nine.... dowiedzieli sie całej prawdy o EC to by dostali zwał albo zamkneli by ten burdel bardzo szybko!!Mam nadzieje że dowiedzą sie oni prawdy i to bardzo szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 03.06.09, 23:39 Napewno większość z nas chciałaby zadać kilka lub kilkanaście pytań do osób które są w tym tytulu! P.Ulli napisał w którymś poście że to jest tłumaczone i idzie do Niemiec. Moje pytanie brzmi następująco - Moż coś jest nie tak z dyrek... skoro jeden menager odszedł,drugiemu podziękowano bo był za dobry dla nas zwykłych pracowników -to pytanie skierowane jest do p.Nine...,p.Bussk...,grupy Bonni...! Dlaczego wogóle uprzedza się EC że będzie jakaś wizytacja!Na własne oczy proszę zobaczć jak jest na codzień w EC,w jakich warunkach pracujemy?? A jak na h-10 i 11 jechała bawełna to co było?-syf,kiła i mogiła.Kurzu tona i wtedy nikomu to nie przeszkadzało!Większość z nas jest uczulona na bawełnę,więc po przyjściu do domu można było się zadrapać do krwi.Tak ale my tu wszyscy piszemy a osoby z Niemiec i Szwecji mają nas gdzieś tak samo jak cała reszta zarządu z EC! Jedynie pan Ulli o nas walczył i dlatego już go z nami nie ma.Proszę w imieniu wszystkich tutaj piszących panie Ulli wróć do nas- PROSIMY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 03.06.09, 23:50 fatalnie345 masz w 120 procentach rację,myślę tak samo i popieram Cię!!!Ludzie obudźcie się!!!W tej firmie może być jeszcze dobrze a nawet lepiej niż tylko dobrze!!!Samo pisanie narzekanie nie wystarczy!!!Trzeba działać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zocha.samocha Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 05.06.09, 11:47 Ja tez mam pytanie do panstwa wyzej wymienionego.Dlaczego nie bedzie urlopow?Jestesmy tylko ludzmi i odpoczynek tez nam sie nalezy.Kazdy z nas ma rodziny i planuje jakies wakacje,chocby po to zeby pobyc ze swoja rodzina na jakimkolwiek odpoczynku.Prosze wybaczyc ale Euro- Comfort nie jest tego wart.Jak chcecie nie musi byc urlopow ale wtedy kazdy wie co bedzie w zamian! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 05.06.09, 13:05 Bendze Rekordowy stan chrobowego!!! I wtedy dalaj macie Urlop!! 2 razy strata dla EC, i to jest madry? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawosc73 Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 07.06.09, 15:53 Moje pytanie jest następujące! Czy to prawda że dyrek.. musi nam oddać premię i zasiłek socjalny?????? W końcu na to socjalne i premię musimy ciężko pracować a ktoś sobie weźnie jak swoją własność! Odpowiedz Link Zgłoś
martuchowo Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 07.06.09, 17:26 MOJE PYTANIE JEST DZIWNE ALE TAKIE KRĄŻĄ PLOTKI W EC. CZY TO PRAWDA ŻE PAN DYREK.. DOSTAŁ WYPOWIEDZENIE ZA SWOJĄ ŻAŁOSĄ PRACĘ? NARESZCIE KTOŚ PRZEJŻAŁ NA OCZY! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 08.06.09, 06:33 Mosze na reszie kogos bral na ciebie to sprawe...ale mysle to pomysl od ardek.ec z tym gazeta w grup.bonn..jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 09.06.09, 18:02 Mam jeszcze jedno pytanko!-kiedy wróci do nas pan Ulli???? Bo bardzo na niego czekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 09.06.09, 18:08 fatalnie345 spokojnie, nie dlugo, jak juz philips ...gaznie ostatnie zerowka to juz nie dlugo...wroce...trzymajcie mocno i pozdrawiam wasz w 9, 10, 11 i w textil-BC...wasz menager Odpowiedz Link Zgłoś
ulli.pl Straszenia menagera!!! 09.06.09, 20:16 Szanowni wspolpracownicy...oto takie jedno pismo, ktore dostalem z kancelarni prawniczej...albo od adwokata ..nie wiem, bo nie rozumie dokladnie po polsku (bo jestem obywatelem Niemiec)...ale do poczytania dla was.. i daje to do myslenia, co?...jaka jest prawda na tym forum...e, Szanowny Pani, w imieniu mojego Mocodawcy - EC z siedziba w L. - w zwiazku z wygasnieciem umowy (...) wzywam pana do natychmiastowego zwrotu wszystkich dokumentow, materialow i danych, w tym zapisanych w formie elektronicznej, znajdujacych sie w pana posiadaniu, a bedacych wlasnoscia EC.(chyba boja sie sprawy przed prokuratora w L.?!?) pismo.... Jak panu wiadomo, jest pan zobowiazany na podstawie zawartej z EC umowy oraz obowiazujacych przepisow prawa do zwrocenia bylemu pracodawcy wszystkich ORYGINALNYCH dokumentow, ich kopii i zapisow elektronicznych, czego jak wynika z panskich WYPOWIEDZI kierowanych do innych pracownikow nie uczynil Pan do dnia dzisiejszego. ponadto wskazuje, ze krazace obecnie w Internecie informacje dot. funkcjowania EC i kierowane pod jej adresem wypowiedzi, ktore czesciowo pochodza od pana lub sa sprowokowane (prowokuje was pisacz prawda???) poprzez pana wypowiedzi i powtarzajace sie APELE, nie tylko godza w dobre( ma jaki dobre imie-oboz praca) imie EC, ale i odnosza sie do niedostepnych powszechnie informacji wewnetrznych firmy. w zwiazku z powyzszym (...) wzywam pana do zaniechania tego typu dzialan. jednoczesnie wskazuje, ze firma EC zdecydowana jest podjac wzgledem pana stosowne kroki prawne, jezeli w terminie 3 dni od otrzymania niniejszego pisma nie dokona pan zwrotu wszelkich dokumentow i materialow stanowiacych wlasnosc EC i zawirajacych informacji stanowiacych jej tajemnice handlowa oraz nie odesle pan podpisanego zobowiazania do powstrzymania sie od dalszych dzialan skierowanzch przeciw EC i jej pracownikom, ktorego wzor( w jezykiem polskie) przesylam w zalaczeniu. podobne, odpowiednie kroki prawne, zostana podjete w razie pojawienia sie w Internecie poufnych lub zagrazajacych dobremu imieniu EC i jej pracownikow informacji. z powazaniem k.s. rechtsanwalt - chyba adwokat?? milej zabawy z kancelaria Rödl und Partner! Odpowiedz Link Zgłoś
kara.1 Re: Straszenia menagera!!! 09.06.09, 21:50 Witam pana. To pismo jest w stylu EC . Tylko o jednym nie pamiętają że z głowy ludzkiej nie można wykasować pewnych rzeczy!!!! Niech pan wraca jak najprędzej bo jak to jeszcze potrwa trochę to nie będzie do czego wracać! Nie zostanie tu żaden operator. Wszyscy się zwolnią!! Te zmuszanie ludzi na hali 10 do nad godzi trwa już za długo . My już nie mamy siły tak pracować !a teraz posypały się nagany za to że operatorzy nie przyszli w sobote do pracy. To jest żałosne tak nie można dłużej. Dlaczego nie zrobią 4 brygad ?Pomocy ! I jeszcze jedno . Czy nasza władza z niemiec wie co się tu dzieje? Czy ktoś nam pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Straszenia menagera!!! 09.06.09, 22:01 spokojnie badz ......szefowa ! i szefowa 2.....wroce do was....jak nie!!!!!!!!!!!!! to robimy fajnie imprezy na rynku .....przepadkiem....dla ec....termin was wyszle..... Odpowiedz Link Zgłoś
monstertrack Re: Straszenia menagera!!! 09.06.09, 22:30 O cholera! Fakt to w stylu EC takie zastraszanie.I racja to co w glowie nie da sie zaponmiec.A moze boja sie tego ze na tych niby plikach jest cos co jeszcze bardziej bedzie moglo zaszkodzic "dobremu imieniu ec"-zalosne :-( .Panie Ulli niech sie pan nie da zastraszyc bo jak widac po tych komentarzach wiele ludzi zyczy panu powrotu do nas i zyczy panu jak najlepiej.Pan byl za nami zawsze teraz my bedziemy za panem.Kiedy pan wroci bo to jest naprawde jakis zly koszmarny sen bez pana.Wracaj Panie Ulli!!!Ja tez zapowiadam ze nie mam zamiaru pracowac za darmoche w soboty i straszaja nas - bo jak nie to beda 4-brygady! Odpowiedz Link Zgłoś
speed-2 Re: Straszenia menagera!!! 10.06.09, 00:20 DOBRZE ŻE PAN POKAZAŁ TAN LIST I WSZYSCY MOGĄ GO PRZECZYTAĆ TO NA PEWNO W STYLU EC!!!!MASZ RACJĘ MONSTRTRACK BOJĄ SIĘ ŻE PAN ULLI COŚ MA NA EC I NIECH PAN TYLKO SIĘ NIE PODDAJE W PANU NADZIEJA NA LEPSZE JUTRO!!!CZEKAMY NA POWRÓT PANA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kara.1 Re: Straszenia menagera!!! 09.06.09, 22:36 Kiedyś pan powiedział słowa JA SIĘ NIE PODDAM.... Cały czas trzymam pana za słowo... My czekamy. Tylko tego czasu jest troche mało... Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: Straszenia menagera!!! 09.06.09, 23:03 Te słowa pamiętają wszyscy JA SIĘ NIE PODDAM...!!!! A pan Ulli na pewno się nie podda pokazał jaki jest szkoda ze nie wszyscy mu zaufali mogło potoczyć się wszystko inaczej.A ten list to zastraszanie to typowe dla EC!!!Ale raczej nikt nie myślał że zastosują to wobec pana!!!Przedszkole dla dorosłych!!!Jesteśmy z panem pamiętamy dobrze jak było za czasów pana a jak teraz!!!!Hale 10 i 11 długo się tak nie utrzymają!!!Niech pan wraca jak najszybciej do Nas CZEKAMY!!!!A ten list to dowód na to że pan wygrywa a reszta się boi!!!!Wierzyliśmy w to że tak będzie!!!GRATULUJEMY I POWODZENIA W DALSZEJ WALCE O DOBRO NASZE!!!DZIĘKUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Straszenia menagera!!! 10.06.09, 01:24 Pojechali po bandzie! Sami dostarczyli dowód na to, o czym tutaj się pisze! To jest to, co potrafią! STRASZYĆ! Wrzeszczeć! Pisma! Nagany! Dobre imię firmy??? Ha, ha, ha! Wielu zwolnionych z tej dobrej firmy chętnie opowie przed sądem jak byli traktowani! Ta firma nie ma dobrego imienia! Ta firma, niestety, cieszy się bardzo złą sławą! Dobre imię firmy buduje się na zadowoleniu pracowników! ZADOWOLENIU, A NIE ZASTRASZENIU! Coś im się pomyliło! Teraz to ULLI walczy o dobre imię firmy! Obecny zarząd robi wszystko by firma była źle postrzegana i robi to bardzo dobrze! Przywrócenie dobrego imienia firmie to największe wyzwanie dla nowego dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Straszenia menagera!!! 10.06.09, 20:40 Panie Ulli niech pan się trzyma a do wszystkich w sądzie pracy wygracie bez problemu z nimi bez problemu bo te głąby nawet nie wiedzą jak zmusic do setek przymusowych :) i każdy sąd pracy odwoła te nagany Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Straszenia menagera!!! 10.06.09, 21:24 Co prawda to prawda..i to w ogoly w lesznie sad pracy..to philips bendze mial ....zaje... Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 08:28 Panie Ulli pan tu potwierdzi jeśli mam rację że żeby zmusić do przymusowych setek muszą napisać pisemnie zawiadomienie jakieś 3 dni wcześniej że ze względu na pilne potrzeby firmy nakazuje się tego a tego dnia godziny nadliczbowe jakoś tak to wygląda a jak tego nie ma to nie ma przymusowych setek :) bo gadać oni sobie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 08:44 Panie Ulli mam do pana taki mały żal jak pracowałem w Euro ktoś się wypowiedział źle na temat kierownika h9 wiemy o kogo chodzi i pan go bronił a ten człowiek to chyba schizofremik jest mam kontakty z ludźmi do dzisiaj z tej hali to jak maszyna się psuje to wyżywa się na nich jakby to była ich wina Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik-euro Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 10:43 może starczy klepania w klawisze: umówiony termin.zawiadomić ABC,Panoramę , elkę,eskę i kogo sie tam da w rejonie. staniemy z produkcją na 1 dzień to zaraz się ruch "do góry w zarządzie" zrobi. przed MPEC-em jest dużo miejsca wiec sie pomieścimy razem z byłymi pracownikami którzy chętnie przyjdą. aaaa zapomniałem ze Solidarność ma cichy pakt o nieagresji z zarządem. rączka rączke myje a członkowie solidarności hahahahahaha dostają bilet na basen ŚMIECH na sali nawet nie ma czasu iść na ten basen jak trzeba tyrać za półdarmo w soboty. wiec na pseudo solidarność nie ma co liczyć. wiec jeżeli dumna i szumna solidarność ma istnieć dla biletów i karnetów do okulisty pod wałbrzychem to ja pójdę im w najbliższym czasie podziekować i przeprosić ze nie dam wiecej 2 procent na utrzymanie lewusów. pomysł jest do obgadania,wiec opinie propozycje,zawiadomić media,wręczyć rozsądną petycję. Odpowiedz Link Zgłoś
5.administracja Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 15:04 O tak!Solidarność w naszej firmie jest najlepsza,mają już swoje stołki które grzeją i dobrze żyją z dyrekcją to im zupełnie wystarczy!Bilet raz na rok i właśnie nie ma kiedy pójść na ten basen bo w życiu pracowników istnieje tylko Euro-Comfort!Jakie pół darmo?- czytać nie umiesz?~!Jak nie ma Ciebie w sobotę w pracy dostajesz naganę z wpisem do akt.Ale osobiście się nie dziwię tym co nie chodzą w sobotę,ponieważ kto chciałby pracować w swój wolny dzień za darmo?-bo przecież na halach gdzie są 3zmiany PRACUJE się za 'dzień wolny' czyli za darmo i wierzę w to gdyby były SETKI tak jak kiedyś ludzie chętniej by chodzili w sobotę do pracy,bo zawsze są to dodatkowe pieniądze!!!Nawet nie będę specjalnie zdziwiona jeżeli ludzie zaczną się zwalniać,a dojdzie do tego napewo!Tak,tak wiele razy słyszeliście że za bramą jest kolejka?!-tylko za którą bramą bo ja jeszcze tej kolejki nie widziałam.O tak w sumie fakt bo ja wychodzę ciągle jedną bramą oj muszę zmienić sposób wychodzenia z pracy!!!Ludzie nie dajcie się zastraszyć,Pan Panie Ulli również bo to co dzieje się teraz w tej firmie to już przechodzi ludzkie granice!!!A ostatnio mamy ruch dość duży w zarządzie!Goście Nas ostatnio poprostu uwielbiają!!!Panie Ulli wróć Pan do swoich pracowników bo oni naprawdę za Panem czekają.Dobrze wszyscy wiemy jak było kiedy Pan był w naszej firmie,bo teraz to dyrekcja robi moim zdaniem na złość pracowniką!!!I proszę Pana o jedno,niech Pan nie da się zastraszyć tym listem który widoczny jest wyżej.Dziwię się naszemu zarządowi z Niemiec że nie robi nic w tej sprawie,a ludzie piszą tutaj to co jest prawdą i faktem w firmie E-C w Lesznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 17:06 Tak to ja wiem dlaczego to wszystko jest i dlaczego tak gadają bo ile ludzi jest z Leszna.........mało bo tak sobie zrąbali opinie w Lesznie że mało ludzi z Leszna przyjdzie tu pracować a Euro przyjmują ludzi ze wsi bo ci mają darmowy dojazd i się jeszcze noszą po zakładzie że im się należy :( i to wykorzystują w Euro bo wiedzą że jak nie leszczyniaków przyjmą to wieśniaki przyjdą a oni się boją odezwać Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 18:09 a czy wiesniacy to jacys gorsi ludzie?????????ja tez mieszkam w lesznie i uwazam ze ludzie ze wsi pracuja lepiej jak my mieszczuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z calym szacunkiem dla wszystkich mieszkancow WSI Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 19:22 Ja teraz pracuję poza Lesznem to ciekawe że mi nikt nie zapewnia darmowego dojazdu i nie zwraca za dojazd a ludzie ze wsi zawsze uważali że to im się należy i dlatego uważam że póki będą darmowe dojazdy dla nich nigdy nie będzie dobrze w E-C ale to moje prywatne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakowo Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 19:40 SLYSZALEM ZE W LESZNIE W EC ZOSTANA WAM WYROWNANE PREMIE NA 10% I ZE DOSTANIECIE SOCJALNE ORAZ ZE WROCA WAM TA 2 PRZERWE 10MINUTOWA??? SUPER ZE WAM SIE UDALO TYLKO ZASTANAWIAM SIE CZY NAM ROWNIEZ ZOSTANIE ODDANE TO CO NAM ZABRANO A ZABRANO NAM CALA PREMIE!! POZDRAWIAM PANA ULLIEGO I WSZYSTKICH PISZACYCH ORAZ WALCZACYCH NA TYM FORUM>POZDRAWIAM ROWNIEZ TEXTIL BOLESLAWIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
sezonowy Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 20:00 gubisz sie czlowieku w tym co piszesz.jak jest tobie tak ciezko to wsac du.. w autobus i tez jezdzij z tymi ludzmi autobusem a nie tylko narzekasz.ja tez obecnie mieszkam w Lesznie i musze dostac do ec i nie ublizam nikomu od wiesniakow takze troche kultury. zapomnialem ze w ec pracuje wiekszosc bezmozgowcow-pewnie jestes tez brygadzista bo o nich tu mowa.i ktos wczesniej napisal ze ludzie ze wsi pracuja lepiej od innych i zgadzam sie z tym.pozdrawiam wszystkich tych ktorzy mieszkaja na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 Re: Straszenia menagera!!! 11.06.09, 20:06 dobre imie ec??-hahahaha dobry zart!!! ta firma nigdy nie miala dobrego zdania a teraz to juz napewno nie!p.Ulli nie daj sie pan bo strasza pana tak samo jak nas,my za sobote dostalismy nagane z wpisem do akt,mam to gdzies moga szykowac mi druga bo w ta sobote tez nie przyjde.Szefie wracaj do nas bo tak dalej nie moze byc,zaczal pan coc na naszych halach i musi pan dokonczyc swoje dzielo.WRACAJ SZEFIE DO NAS SZYBKO! Odpowiedz Link Zgłoś
wedelki Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 25.06.09, 09:13 moje pytanie jest takie -kiedy wroci nas menager i zapanuje nad ty smietnikiem tzn.kiedy wkoncu wroci i bedzie porzadek na naszych halach???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fartuszki Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 06.07.09, 19:17 moje pytanie brzmi kiedy w koncu beda jakies podwyzki naszych marnych wyplat??? bo my starzy pracownicy zarabiamy tyle samo co osoby nowo przyjete do pracy! za 1,100zl.na reke dlugo nie da sie utrzymac naszych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
10.operator Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 07.07.09, 16:34 FARTUSZKI!!!!!!!!!!!! PODWYZKI WYPLAT??-PROSZE ZAPOMNIJ! ULLI MIAL WIELKIE PLANY CO DO NAS ALE KIEDY NASZ ZARZAD ZOBACZYL ZE TO CO ULLI ZAPLANOWAL I JEMU WYCHODZILO WSZYSTKO POSTANOWIL WYWALIC GO Z NASZEJ FIRMY ZEBY TYLKO NIE DOPROWADZIL SWOICH PLANOW DO KONCA. TAKA JEST PRAWDA PLANY ULLIEGO WYCHODZILY W 100%... A PRAWDY I TEGO ZE COKOLWIEK KOMUS SIE UDAJE W NASZEJ FIRMIE "EURO-COMFORT" NIESTETY SIE NIE LUBI!!!!!!!!!!!!!!!! SZANOWANI SA CI KTORZY NISZCZA,KLAMIA I SIEJA NIENAWISC!!!~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik.te Re: Goście w EC! p.Bonnier,p.Bussk..,p.Nin....! 23.06.09, 10:33 NIE BYL PAN Z NAMI ZAWSZE TAK JAK Z PRACOWNIKAMI EURO COMFORTU ALE I U NAS ZOSTAWIL PAN MILE WSPOMNIENIA I SWOJA WIELKA ZYCZLIWOSC LACZYMY SIE Z PRACOWNIKAMI EURO COMFORTU I MAMY NADZIEJE ZE PAN WROCI DO NAS A ZWLASZCZA DO PRACOWNIKOW EC W LESZNIE KTORZY TAK WALCZA O PANA.SZKODA ZE TAK NIEWIELU DOBRYCH LUDZI JAK PAN POJAWILO SIE JAK DOTAD W TEJ FIRMIE.NIE WIEM CO ZROBIC I JAK POMOC LUDZIA WALCZACYM NA TYM FORUM ALE MAMY WIELKA NADZIEJE ZE SZYBKO NADEJDZIE DZIEN KIEDY PAN ZNOWU ZACZNIE Z NAMI WSZYSTKIMI PRACOWAC.POZDRAWIAMY Z TEXTIL WSZYSTKICH Z EC PISZACYCH TUTAJ ROWNIEZ PANA (KTOS LADNIE NAPISAL) SZEFIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec pracownik.te 23.06.09, 14:35 Dziekuje bardzo dla taki mily slowa, czas pokazuje dalsze kroki w tym. pozdrawiam textil i caly zaloga ! Odpowiedz Link Zgłoś
1.misiaczek.2 Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 04.06.09, 07:52 ardek.ec.SUPER WPIS I COS MI SIE WYDAJE ZE JAK KTOS Z EC ZOBACZY ZE TO ZOSTALO NAPISANE TEN POST POPROSTU ZOSTANIE USUNIETY!!!!!MASZ RACJE CALKOWITA RACJE I GRATULUJE ODWAGI ZA NAPISANIE TEGO,BRAWO DLA CIEBIE ZA ODWAGE.RACJA JAK NIE ZACZNIEMY DZXIALAC TO EC SZYBKO UPADNIE.SUPER ZE PISZECIE TO CO NAPRAWDE JEST W EC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ardek.ec Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 04.06.09, 19:18 www.ktokogo.pl/Paul_Chrobok#ae0e4204a712b2fe8030a1c6e7f47886 Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: Goście w Eurocomforcie!!!!! 03.06.09, 22:38 OPERATORZY!!!A CO MYŚLICIE O ZMIANIE PRODUKCJI W 15 MINUT!!!MOŻE WAM SIĘ UDA???I MOŻE W KOŃCU BĘDZIECIE DOCENIENI!!!POWODZENIA SOBIE I WAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 21:02 UWAGA! To nie jest miejsce do rzucania obelg i wyzwisk na kogokolwiek! Tutaj się pisze o złych zwyczajach w firmie, tutaj upominamy się o swoje prawa! Szanujmy innych, bo sami chcemy być szanowani! Piętnujmy zachowania, nie ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
morus34 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.09, 20:16 słuchajcie co z tym socjalnym ,bo w zakładzie jest głośno o tym będzie czy nie?panie Ulii jest pan dobrym i wyrozumiałym człowiekiem i jako jedyny z tych na wyższym stołku stąpa pan po ziemi,czekamy na obiecane odwiedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.09, 21:11 dziekuje cie morus 34......wszysko idze na jaw...tylko kwestia czas Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.09, 21:19 lody muuucia sa po 1.50zl jakby ktos pytal o cene :-).do hali 17c! ja was doskonaale rozumie co jest na waszej hali z menager eli... bo teraz ona rzadzi na naszych halach 10,11.panoszy sie okropnie ale znam ja i wiem ze dopiero pokaze swoja prawdziwa twarz taka jaka wy juz znacie,bo ona sie u nas dopiero rozkreca nie martwcie sie bo my tez bedziemy mieli to samo pieklo :-( :-( :-( Odpowiedz Link Zgłoś
0.perelka Re: Euro its not Komfort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.09, 21:30 lody muuucia?? pierwsze slysze!skoro takie tanie to napewo sa nie dobre jak wiadomo kto jezeli umieja wszyscy czytac miedzy wierszami,ja wole lody Algidy i nawet polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p.raca sobota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.09, 20:41 Koszmarny tydzien sie konczy :-( jeszcze jutro damy rade.Ciagle straszenie jak nie przyjdziesz to nagana albo jeszcze cos innego.Traktowani jestesmy jak smarkacze a nie jak dorosli ludzie.Czy szanowna gora zobaczy w koncu co sie dzieje w ec?A moze niechca tego widziec!Mam nadzieje ze sprawiedliwosc w koncu nastanie w tej firmie! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 )-: brak slow 22.05.09, 21:15 DOSC!DOSC TEGO TYGODNIA I OSOB RZADZACYCH I TYLKO ALBO JESZCZE JUTRO TRZEBA ZNIESC TEN DZIEN PRACY,ABY TEJ BABY NIE BYLO JESZCZE JUTRO TZN.MENAGER ELI.... A CO DO URLOPOW TO MNIE NAPRAWDE NIC NIE ZDZIWI,TYLKO ZAPI...C MAMY I TAK JEST ZLE BO NORMY NIE ROBIMY.ILE MOZNA?OSOBISCIE MAM DOSC A KOGO TO SIE MUSICIE DOMYSLEC BO NIE MAM CHECI WYMIENIAC TYCH OSOB:-( NASTAWIM SIE NA JUTRZEJSZA PRACE :-( I CHODZE DO NIEJ CORAZ BARDZIEJ NIECHETNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra.pl zalosne 23.05.09, 16:29 Masakryczne dni się kończą teraz odetchniemy 'chyba' z ulgą bo mamy od jutra nocki.Żałosna kobieto zastanów się co robisz bo wszyscy mamy Ciebie dość!Ulli wracaj do nas dlaczego nas zostawiłeś z tą babą-przepraszam kobietą!Pomocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyszpieg Re: pracoholizm!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.09, 15:58 TAKICH PRACOWNIKOW FIRMY EC JAK E.MU...A I GOR..S TO PODZIWIAC!!!BO NAWET W NIEDZIELE CIEZKO PRACUJA Z APARATEM FOTOGRAFICZNYM I ROBIA ZDJECIA JACHTOW NA SLAWSKIM JEZIORZE. LUDZIE WIDZICIE!- CALE 7 DNI TYGODNIA PRACUJA A WY NARZEKACIE JAK MUSICIE ISC NA 1 SETKE DO PRACY! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: pracoholizm!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.09, 08:14 jeden ma taki hobby ..drugi inne...!!! Calkiem nie tak zle jak hobby i praca jest tak razem.... A Wole fotki od jachty, jak fotki od "modelka MUUUU". Odpowiedz Link Zgłoś
2-zajecie Re: pracoholizm!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.09, 21:14 to fotki "modelki MUUUU" sie panu nie podobaja?tak racja a jachty sa napewno ladne!jeden ma hobby ec,drugi fotografowanie jachtow a trzeci lubi prace 7 dni w tygodniu.pozdrowienia dla pracoholikow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawda.falsz Re: zalosne 09.06.09, 21:42 CIEKAWI MNIE TYLKO TO CZY TO PRAWDA ZE MULKO... MA OGRANICZONE PRAWA RODZICIELSKIE? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: zalosne 09.06.09, 21:48 mosze prawda.......bo po taki zacowania...asz rafaello ma strach Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyszpieg pracoholizm!!! 24.05.09, 15:48 TAKICH PRACOWNIKOW FIRMY EC JAK E.MU...A I GOR..S TO PODZIWIAC!!!BO NAWET W NIEDZIELE CIEZKO PRACUJA Z APARATEM FOTOGRAFICZNYM I ROBIA ZDJECIA JACHTOW NA SLAWSKIM JEZIORZE. LUDZIE WIDZICIE!- CALE 7 DNI TYGODNIA PRACUJA A WY NARZEKACIE JAK MUSICIE ISC NA 1 SETKE DO PRACY! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyszpieg pracoholizm!!!! 24.05.09, 15:50 TAKICH PRACOWNIKOW FIRMY EC JAK E.MU...A I GOR..S TO PODZIWIAC!!!BO NAWET W NIEDZIELE CIEZKO PRACUJA Z APARATEM FOTOGRAFICZNYM I ROBIA ZDJECIA JACHTOW NA SLAWSKIM JEZIORZE. LUDZIE WIDZICIE!- CALE 7 DNI TYGODNIA PRACUJA A WY NARZEKACIE JAK MUSICIE ISC NA 1 SETKE DO PRACY! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyszpieg pracoholizm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 24.05.09, 15:56 TAKICH PRACOWNIKOW FIRMY EC JAK E.MU...A I GOR..S TO PODZIWIAC!!!BO NAWET W NIEDZIELE CIEZKO PRACUJA Z APARATEM FOTOGRAFICZNYM I ROBIA ZDJECIA JACHTOW NA SLAWSKIM JEZIORZE. LUDZIE WIDZICIE!- CALE 7 DNI TYGODNIA PRACUJA A WY NARZEKACIE JAK MUSICIE ISC NA 1 SETKE DO PRACY! Odpowiedz Link Zgłoś
orbitki-dwa WyMaGaC! 28.05.09, 10:44 OD PRACOWNIKOW TEXTIL W BOLESLAWCU I EURO-COMFORT DUZO SIE WYMAGA NAWET CHODZENIA W SOBOTE,CIAGLE SLYSZYMY ZE MALO JEST ZROBIONE A MOZE TAK POPROSIC ZAKLAD KA..Y W RAW..U ZEBY WIECEJ ROBIL I WTEDY MOZE WSZYSCY BEDA ZADOWOLAENI?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: WyMaGaC! 28.05.09, 14:04 Tam niema taki norma jak w ec, i chyba juz nie chce, bo nie kogo tam chce za taki maly kasy robicz...:-) a czekawy jak odbiorcy na to..? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik74.3 Re: WyMaGaC! 28.05.09, 18:28 moze i racja czas podniesc normy nie tylko w ec i w textil ale takze w tamtym zakladzie,super ze ktos to poruszyl.mi juz tez bokiem wychodzi te ciagle poganianie i wyzywanie nas.wszyscy sie boja odezwac ale wiem ze myslicie tak samo jak ja. hale 2,5,10,11,17 itd.pozdrawiam was.a tematu Muuu nie porusze bo po co mam sie jeszcze teraz denerwowac wystarczy ze widze ja rano w pracy :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 16:54 A co Philips i Raffaello, nie daliscie rady z waszym zarzadzaniem w Halach 10 i 11? Wielke slowa i nic!!! Az MUUUU wylecial z bagna! Brak slow? Juz Burdel 1. klasa tam jest!! wozki pelne odpadow po wyzej 40 cm! I gdzie sa teraz wasze procedury?? Brak wam chyba troche cos w 1.pietro? To wynik wasze zarzadanie! ! ! ! ! ! ! Szkoda tylko dla Bas.. i Krzys...! A co? Wydajnosc tez nie taka ? Cos do tlumaczenia dla pana Bu...albo Ut...? nie dalisze rady wielkiem morda??? ale mi przykro...i nie zapomnicz!!!! BLYSK do wtorek!!! Bo P.Bu, i grupa szefowie was sprawdzi?!!!!! No to chodniki na bialo i trawe na zielono..Tylko to juz nie pomoze...i do info wtorek tez bedze..bo mam termin z waznym Panstwem...milego pozostalego sprzatania zycze na weekend... Teraz wasza dzialalnosc wyjdzie na jaw... P.S. to tez idze tlumaczony do niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
wedelki Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 19:19 Ale Pan zajechał z tym tekstem!Fakt jest taki a nie inny.Ale nam pod ziemia a będą kazali znaleźć miejsce zeby było posprzątane.I przyznam że jak Pan był nie było takiego bałaganu"Syfu" jak jest teraz,ale jutro albo jeszcze dzisiaj będziemy mieli co robić skoro będą gości w tej firmie.I powiem że nie znałem Pana za dobrze ale dużo ludzi ma dobre zdanie o Panu.Pozdrawiam Panie Ulli. Odpowiedz Link Zgłoś
micha-szki Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 19:24 CZLOWIEK SPI A TU TAKIE RZECZY SIE DZIEJA O CHOLERA! SKAD PAN TO WIE WSZYSTKO?A FAKTY SA TAKIE ZE TO PRAWDA.PODZIWAM PANA ZA TA SZCZEROSC.LUDZIE DLATEGO PANA LUBIA BO JEST PAN TAKI JAK MY!JAK DOBRZE ROZUMIE TO BEDZIE PAN W LESZNIE WE WTOREK FAJNIE GDYBY NAS PAN ODWIEDZIL :-) I TAK PEWNIE BEDZIE WIELKIE SPRZATANIE :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 19:30 i teraz caly weekend bendze to widoczny bo gazeta"ma jaki chec" na to! Odpowiedz Link Zgłoś
zyprede_3 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 19:40 FAJNIE JAK BY PAN NAS NAPRAWDĘ ODWIEDZIŁ:))I JAK PÓJDZIE COŚ NIE TAK W CZASIE WIZYTACJI WIADOMO KOMU SIĘ DOSTANE NAM PRACOWNIKOM!!! A SPRZĄTAĆ MAMY CO OJ MAMY!!!ZA TO NAM TEŻ SIĘ DOSTANIE!!!BRYGADZIŚCI ZNOWU.......!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 30.05.09, 12:30 Czesc M..........odwiedzie was,(tez szefowa, i szefowa2) i to juz nie dlugo, ale po za terenem "dom wariatow" :-) ...nie dlugo benda zmiany w tym calym "najlespzem zakladzie na swiecie" troche jeszcze czas na to jest potzrebny...ale juz nie dlugo...A ty M.... badz dalj taka bo nie jestesz zle! Odpowiedz Link Zgłoś
figgo22 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 14:46 MOZE I NAJLEPSZY ZAKLAD NA SWIECIE BO ""JESZCZE NAS NIE ZWOLNILI"" MAM WIELKA NADZIEJE ZE BEDA ZMIANY W TEJ FIRMIE I NIECH ZACZNA NAJPIERW OD LUDZI KTORZY NAMI RZADZA!!!!!!! BO W EC JEST LADNIE PIEKNIE KIEDY MA PRZYJECHAC PAN BUSS.... WTEDY ROBI SIE WSZYSTKO NA POKAZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 14:56 figgo22 napisał: > MOZE I NAJLEPSZY ZAKLAD NA SWIECIE BO ""JESZCZE NAS NIE ZWOLNILI"" > MAM WIELKA NADZIEJE ZE BEDA ZMIANY W TEJ FIRMIE I NIECH ZACZNA > NAJPIERW OD LUDZI KTORZY NAMI RZADZA!!!!!!! BO W EC JEST LADNIE > PIEKNIE KIEDY MA PRZYJECHAC PAN BUSS.... WTEDY ROBI SIE WSZYSTKO NA > POKAZ!!! Ale nie martwiecie wszysko co jest tu pisany idze do p.Bu..i do Swediie...teraz czas na zmiany z takim cwaniaczkami jaki was rzadam, bo od rzadzanie to jest daleko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyprede_3 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 15:57 BYLI TACY CO MYŚLELI INACZEJ I GDZIE TERAZ SĄ NA L-4 ZOSTALI ZWOLNIENI LUB SIĘ ZWOLNILI!!!PRZYSZŁA PORA NA DZIAŁANIE WYSŁUCHANIE LUDZI BO NIE DŁUGO WSZYSCY DOBRZY ODEJDĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sho-ck Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 16:05 MASZ RACJE ZYPREDE-3 DOBRZY LUDZIE ZNIKAJĄ!!!I Z KIM TU DZIAŁAĆ JAK NIE WIADOMO KOMU UFAĆ !!!ALE CZEKAMY NA TE LEPSZE DNI KIEDYŚ WRÓCĄ!!!!POZDRAWIAM TYCH KTÓRZY MAJĄ CHOCIAŻ ODWAGĘ PISAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figgo22 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 19:29 UFAC NALEZY SAMEMU SOBIE BO W TEJ FIRMIE COKOLWIEK POWIESZ TO ZOSTANIE PRZEKRECONE I BEDZIESZ NAJGORSZA OSOBA,FALSZYWYCH,WREDNYCH I PODLYCH LUDZI NIE BRAKUJE W EC.MAM NA MYSLI WIEKSZOSC OSOB Z GORNEJ POLKI BO ZE ZWYKLYMI PRACOWNIKAMI SIE DOGADASZ TAK SAMO JAK MOZNA BYLO SIE DOGADAC Z PANEM ULLIM!SZKODA ZE ON JEDEN WALCZYL O NAS! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 16:10 no i wtedy niema chetnie, i tak juz jest ... i wtedy uczekaja odbiorcy bo niema planowany dostawa, i coraz mniej wydajnosc bo nowe ludzi dopiero musza ucze i tak nie wyidze prawidlowa wydajnosc. Tylko stalym !!!! zadowolem!!!!, dobra placonym!!!! i szacowanym zaloga!!!!!! przezyja, ale teraz kto was rzadzi nie zna tak, bo brak na to obroty w mozgu, po pierwszy i myszlenia, bo dalaj myszla polakow sa tani,glupi pracownikow. Taki czas juz dawno minal. Odpowiedz Link Zgłoś
figgo22 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 19:24 tak tak ciagle nam mowia ze za brama jest kolejka tylko ta kolejka jest jakas nie widoczna bo kazdy nowy ktory przyjdzie do pracy to zwiewa szybciej jak przyszedl i na tym kolejki sie koncza!philips bardzo sie myli myslac ze jestesmy glupimi ludzmi!kryzys-smiechu warte :-) bo tak jemu trzeba mowic zeby wziasc nas na strach bo praca w tej firmie polega tylko na straszeniu!!!i dawaniu tych wyzebranych 1000zl. smiechu warte ale kazdego ni sa policzone miejmy nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
micha-szki Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 20:58 JESTEM TYLKO CIEKAWY KTO USUNĄŁ TE POSTY,KOMU ONE TAK PRZESZKADZAŁY?? PRZECIEŻ PAN ULLI NAPISAŁ PRAWDĘ TAK JAK I WSZYSCY KTÓRZY SIĘ TUTAJ WPISUJĄ CZYLI CAŁE "121 POSTÓW" NAJWIDOCZNIEJ KOGOŚ Z WYSOKIEJ PÓŁKI ZAKUŁA TA PRAWDA W OCZY ŻE POSTANOWIŁ TO ZLIKWIDOWAĆ.ALE DOBRZE ŻE CZŁOWIEK MYŚLI I KOPIUJE TO CO NAPISAŁ WIEC NIE MA PROBLEMU Z NAPISANIEM TEGO SAMEGO RAZ JESZCZE.TAKA JEST PRAWDA I NIC DODAĆ I NIC UJĄĆ!!TĄ PRAWDĘ NA TEMAT EC NAPISAŁ WŁAŚNIE PAN ULLI BO TAK WŁAŚNIE JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
solidarnie Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 29.05.09, 21:28 ludzie macie w tej waszej firmie coś takiego jak związki zawodowe "solidarność" i co one tam robią w jakiej kolwiek sprawie? nic bo tak im wygodniej biorą kasę za nic bo się nauczyli żyć w zgodzie z dyrek...ą a wy ich utrzymujcie.ale miło czytać że tak walczycie o tego Ulli ,tylu wpisów chyba na forum nie było?!trzymam kciuki żeby wam wszystkim walczącym się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha111.1 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 30.05.09, 11:36 NIE TAK NERWOWO PANI MUUU... CHCIALA POPROSTU ZAPROWADZIC TAKI SAM PORZADEK NA 10 I 11 JAK MA U SIEBIE NA HALACH ALE JA TO CHYBA PRZEROSLO A RYJA W STOSUNKU DO LUDZI TO MA I TRZEBA JEJ TO PRZYZNAC.JAK MOZNA BYC TAK PODLYM JAK ONA????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 30.05.09, 12:16 jaki tam porzadek?? wielki smiech, juz od kupy czas nie pisza wydajnosc na step..., a jest norma na to, ale to tylko w 10ce i 11ce..bo tam niema taki wymog..a z tym gleba...to w sprawy pozar niema potrzeby megafon !!!! brak po prosto kultura od "aniolek"! Odpowiedz Link Zgłoś
fistaszki125 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 30.05.09, 22:03 RACJA NA TEMET PORZADKU I WYDAJNOSCI TO SIE NIE WYPOWIEM :-(((( I ZAJEBI...A RACJA W RAZIE POZARU MEGAFON JEST NIE POTRZEBNY :)))) HA HA HA :)))) A KAZDY JAKAS TAM KULTURE MA,JEDEN NAPRAWDE JEST WYCHOWANY A INNYCH NIE DA SIE JUZ WYCHOWAC.TAKA JEST SMUTNA PRAWDA : (((( Odpowiedz Link Zgłoś
sho-ck Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 13:44 Tak się zastanawiam piszemy na forum narzekamy na to na tamto i niby coś chcielibyśmy zmienić.Tylko czy coś robimy w tym kierunku???Jeden człowiek niczego nie zmieni,więc może pora zacząć działać!!!W grupie siła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fid-o2525 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 14:15 prawda jeden czlowiek nic nie zmieni bo jak dotad to byl tylko jeden taki.zaczac dzialac-z kim??? wszyscy jestesmy madrzy tu na forum bo jak w pracy sie odezwiemy to zaraz nas zwolnia.pozdrawiam sho-ck!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 14:54 a co boisz w pracy? wszyskie nie zwolnia bo niema tyle chetnie do pracy to tylko gadka philipsa, patrzy ile sa ogloszenia w internetie! A co 1000zt znajdujesz u najgorsza inna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
apollo.12 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 15.06.09, 17:43 A CO JEST GRANE NA NASZEJ HALI,BO WIDZIALEM ZE CHYBA MAMY DWOCH KIEROWNIKOW!!! A MOZE NASZ KIEROWNIK NIE DAJE SAM RADY??? I POTRZEBNA JEST JEMU POMOC?! TO TYLE PO DNIU DZISIEJSZYM ZOBACZYMY JAK BEDZIE CALY TYDZIEN. PAN ULLI BYL SAM I DAWAL RADE Z 3 HALAMI A TU 1 KIEROWNIK POTRZEBUJE POMOC-DZIWNE!!! WROC PANIE ULLI BO JUZ NIC NIE JEST TAK JAK BYLO KIEDY PAN BYL,TERAZ JEST PRAWDZIWY KOSZMAR :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zyprede_3 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 13:59 PORZĄDEK I WYDAJNOŚĆ NIE WIADOMO CO WAŻNIEJSZE ABY WYMAGAJĄ!!!NA TEN TEMAT SZKODA SŁÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figgo22 Re: Burdel w 10ce i 11ce!! 31.05.09, 14:42 TAK BRAK SLOW NA TEMAT PORZADKU,WYDAJNOSCI,WIELKIEJ MORDY MUU... NA TEMAT SOLIDARNOSCI ITD... TRZEBA UWAZAC NA KAZDYM KROKU A GDZIE TU COKOLWIEK ZROBIC ZEBY JEDEN NORMALNY I PORZADNY CZLOWIEK WROCIL! ODEZWIESZ SIE I MASZ PRZEJ.... ALBO Z MIEJSCA CIEBIE ZWOLNIA! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Pracujcie tak, jak was traktują!!! 01.06.09, 00:44 Traktują źle? Mało płacą? Pracujcie tak, jak was traktują!!! Przestańcie wreszcie narzekać i zacznijcie coś robić! Reklamujcie to FORUM wśród wszystkich znajomych! Niech cały świat się dowie, jaki to luksus pracować w EC! Mówcie PRAWDĘ o tej firmie wszędzie gdzie się znajdujecie! Ostrzegajcie ludzi, chcących zatrudnić się w EC! Pamiętajcie, że to od was zależy ilość i jakość produkcji! Idźcie do Solidarności i zagroźcie, że się wypiszecie ze związku jeśli nie wezmą się za SWOJĄ robotę! Tylko tyle i aż tyle możecie zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
orbitki-dwa Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 01.06.09, 11:20 Theworker!!!!-Prawda to tu jest pisana od poczatku jak Pan Ulli sie z nami grzecznie pozegnal i nam podziekowal.Kazdy wie jak jest fajnie w EC bo coraz mniej ludzi tam pracuje,a i wiekszosc starych pracownikow czesciej jest na L4 bo taka jest prawda."Solidarnosc"!?- daj spokoj bo nawet nie ma sie czym chwalic,ze cos takiego jest w tej firmie.Wazne ze to cale Solidarnosc siedzi i nic nie robi.Wsrod moich znajomych nie musze sie chwalic jak super jest w EC bo oni slysza od innych ludzi i dlatego EC bierze ludzi z Urzedu Pracy,bo nikt normalny nie chce pracowac w "obozie".Dzieki panie Ulli ze chociaz na forum pan nas nie zostawil!Pozdrawiam pana i wszystkich piszacych! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Gratulacja Bartek B. 01.06.09, 15:37 Wszyskiego naj naj naj naj naj naj naj lepszego Bartek na twoje urodziny razem duze zdrowia(i nerwy) dla ciebie, zona i twoje dzeci(jak moszna miec urodziny na dzien dzieci), badz dalaj tak jak jestescz i nie graj w politykiem bo naprawda jestescz spanialy czielowiek, i chetnie z toba pracowalem!! PS. Najstepne raz jedzemy to sam droga ale ja z mojem auta(mini) i ty z twojem... i Ballantines bendze moja:-)))) Gratulacja i milego zabawy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 01.06.09, 16:20 madry slowy theworker, ale sa tez kobiety jaki sama sa z dziecmi i tylko to wyplaty zostaje dla zycia caly taki minirodzina(bo nie dostaja alimenty), albo sa kobiety jaki naprawda pracuja jak byki bo w domu nie jest situacja spaniala, meza np.chory..itd. calkiem nie jest tak prosto, ale dokladnie my o taki ludzi chodzilo..i ja taki ludzio bardzo szanuje!!!!.ale taki ludzi nie stacz na internet albo komentarzy ...dlatego ja mam proszby do mlody kobiety....drukowacz prosze to wszysko i dajcie to w przerwa taki ludzi ...mo my szkoda oni nic nie wiem co grzeje....i publikowacz to ..tak daleko jak moszliwe!!Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
smietnik.only pan Ulli 01.06.09, 22:57 daisiaj w pracy uslyszalem ze pan nie pracuje dlatego ze byl pan za ludzmi,za pracownikami a philipsowi sie to nie podobalo i dlatego nasz szanowny philips nie przedluzyl z panem umowy! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: pan Ulli 02.06.09, 07:27 Plotki czyste plotki!!! Ale jak kogos chce odzyskacz sukcess z ludzmi, to jest spolpraca z ludzmi podstawa, i ja to dowodzilem z wami.np. wyniki stepo. itd. a kto to nie potrafie, to nigdy nie bendze miec sukcess. Odpowiedz Link Zgłoś
frykasy.1 Re: pIlNoWaNi 06.06.09, 07:13 JESTESMY PILNOWANI 8 GODZIN JAK ZA CZASOW PRAWDZIWEGO "OBOZU" ,GORZEJ JAK W PRZEDSZKOLU. Odpowiedz Link Zgłoś
ardek.ec Re: pIlNoWaNi 07.06.09, 10:07 niby osoby sezonowe miały być uzupełnieniem na czas urlopów ktorych nie będzie :)) prawie każda osoba która przyszła na sezon mówi że 100 razy lepiej wolą na sezon iść w pole na truskawki szparagi,ta fakt przypylają zgięci ale zginają się przed pracą a nie kłaniają sie pseudopakerom brygadzistom na którego zle spojzysz i masz przerąbane. na brygadzistów to chyba casting w Pakówce zrobili bo w normalnych warunkach ciężko znaleść.pieciolatki mają bardziej rozbudowane słownictwo i inteligencję od brygadzistów-karierowiczów co im jeszcze słoma z butów wystaje i prubują ja ukryć chamstwem i arogancją.gdyby PGR-y nie padły to i brygadzistów by w EC nie mieli. ludzie pilnujcie się . z kim przestajesz takim sie stajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz88 Re: pIlNoWaNi 07.06.09, 14:06 wow!!!super prawdziwa wypowiedz brawo za prawdziwa i szczera wypowiedz!!!i jestem ciekawy kto przyzna mi racje ze jak byl pan Ulli bylo zupelnie inaczej na 10 i 11. bo co do chamsta i arogancji sie nie wypowiem bo szkoda slow na takich ludzi-brygadzistow- karierowiczow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka.2 Re: pIlNoWaNi 07.06.09, 19:28 wszyscy piszacy wiedzcie lub pamietajcie ze w kazdej plotce jest odrobina prawdy.widze ze ten wasz pan Ulli byl naprawde spoko gosciem skoro wy wszyscy tak za nim stajecie,nigdy nie bylo tak glosno o euro-comforcie jak jest teraz ale skoro tutaj tak walczycie to napewo ten Ulli musi byc tego wart.i zycze wam z calego serca zeby do was wrocil.nie znam pana ale tez pana pozdrawiam choby ze wzgledu na osoby piszace te posty. a o brygadzistach w euro- comforcie to tez duzo slychac ze to banda nie wychowanych cham... i arogantow. Odpowiedz Link Zgłoś
biblia-1 Re: pIlNoWaNi 08.06.09, 01:01 BRYGADZIŚCI!!!Na pewno macie racje, ale bywają też normalni którzy są dla ludzi ale takich się nie szanuje nie chce w tym zakładzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biblia-1 Re: pIlNoWaNi 08.06.09, 01:06 URLOPY!!!Ludzie przecież ta sytuacja powtarza się co rok!!!Pracuję na tyle długo w tym zakładzie że coś o tym wiem!!!Ale są na to sposoby!!!Wiecie jakie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sho-ck Re: pIlNoWaNi 08.06.09, 01:14 MACIE PRETENSJE DO BRYGADZISTÓW DOBRZE WIECIE ŻE NIEKTÓRZY SĄ NORMALNI I NIE JEST IM LEKKO!!!MOŻE ZAMIENICIE SIĘ Z NIMI!!!ZADAJCIE SOBIE PYTANIE CZY WY JESTEŚCIE W PORZĄDKU WOBEC NICH??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: pIlNoWaNi 08.06.09, 06:31 Brygadzystow sa taki i sa taki,sa tez ludzi. Ale daje dobra rady: traktujcie wasze zmany tak jak wy chcecie traktowany, taki slowa od theworker bylo bardzo fajnie, i z dodatkiem, to co wy wymagacie od waszy zmiany musze byc realny, tz.najlepij sam tez raz po raz znimi razem pracowacz i patrzesz to co chce jest wogule moszliwe. I mosze to jest moszliwe pon.rano a juz piatek popoludnie innacze jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Brygadzistow:! 08.06.09, 06:45 BRYGADZIŚCI!!!Na pewno macie racje, ale bywają też normalni którzy są dla ludzi ale takich się nie szanuje nie chce w tym zakładzie!!! I nie dlugo taki ludzi szukaja nowy pracy bo po taki wyplaty znajduja szybko inne pracy!! Tylko kwestia czas! Odpowiedz Link Zgłoś
zalosne777 Re: Brygadzistow:! 08.06.09, 20:40 JEZELI PAN UWAZA ZE BRYGARZISCI WLASCIWIE POSTEPUJA Z LUDZMI TO GRATULUJE PANU,MAM TYLKO NADZIEJE ZE PAN TAK NIE WYCHOWUJE SWOICH DZIECI/BYLEM-AM BRYGADZISTA W EC I WIEM ZE TAK JAK WIEKSZOSC TEJ CHOLOTY ODZYWA SIE DO LUDZI NIE JEST DOBRE ALE TAK PAN MA TAKIE SAMO ZDANIE JAK BRYGADZISCI ZE TRZEBA NISZCZYC ZWYKLYCH PRACOWNIKOW.I WYZYWAC ICH OD CHU..,KUR..,DEBI..,PALAN.. ITD...ALE PRZYNAJMNIEJ WIDAC PO TYCH SUPEROWSKICH BRYGADZISTACH JAK ZOSTALI WYCHOWANI W DOMACH.ZAL I ZALOSNE. NAPRAWDE MIALEM-AM DOBRE ZDANIE O PANU!!!!!!! POZDRAWIAM PANA MIMO WSZYSTKO A TEJ CHOLOCIE BRYGADZISTOW PROPONUJE SZKOLE KTORA MOZE ICH NAUCZY DOBRYCH MANIER I ZACHOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
poduszki.ec Re: Brygadzistow:! 08.06.09, 21:14 brawa i to wielkie za pisanie prawdy na tym forum ,chociaz nie znalem pana mam do pana duzy szacunek bo wiele dobrego slyszy sie o panu. zalosne777-gratuluje napisania tego na temat brygadzistow bo na naszej hali to dopiero mozna w wulgaryzmach brygadzistow wybierac,nie maja zadnego szacunku a napewno nie maja go w stosunku do starszych bo liczy sie tylko ten czerwony fartuch.najlepsze jest stosowanie KAR jak ktos wraca z chorobowego ale o stosowaniu kar dla pracownikow jest glosno tez na pana bylych halach 10,11.i jestem za ludzmi z 10,11 zeby pan wrocil bo osoby tam pracujace naprawde tego chca,musial pan byc naprawde dobry dla nich skoro tak zawziecie walcza o pana.trzymam kciuki zeby wam sie udalo.pozdrawiam piszacych tutaj prawde pracownikow euro comfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
1.herbata Re: Brygadzistow:! 09.06.09, 21:36 myslicie ze tak latwo byc brygadzista?dostawac zjeb..i od dyra.za mala wydajnosc itd.. to wy sie bardziej starajcie to moze my brygadzisci bedziemy inni dla was Odpowiedz Link Zgłoś
kara.1 Re: Brygadzistow:! 09.06.09, 21:57 Może zejdż z tonu chociaż na tym forum nie jesteś w EC . Masz racje że być brygadzistą w EC to nie jest łatwy chlebek. Ale czy warto traktować ludzi w ten sposób? A może wystarczy nieraz dobre słowo ... To nie są maszyny , Ci ludzie myślą ,czują . Też mają prawo czuć się skrzywdzeni! pomyślałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
speed-2 Re: Brygadzistow:! 09.06.09, 23:27 O BRYGADZISTACH PISANO JUŻ DUŻO DOBRZE I ŹLE.FAKTYCZNIE NIE JET LEKKO BYĆ W TYM ZAKŁADZIE BRYGADZISTĄ WIĘKSZOŚĆ TO ROBI DLA KARIERY A TO ZŁE!!!BRYGADZISTA POWINIEN BYĆ DLA LUDZI SWOJEJ ZMIANY TO JAK RODZINA ALE TAKICH MAŁO W EC BO NIE WYTRZYMUJĄ PRESJI INNYCH KOLEŻANEK I KOLEGÓW PO FACHU I ODCHODZĄ A MY PRACOWNICY CIERPIMY!!!I WIĘKSZOŚĆ BRYGADZISTÓW WYBIERA KIEROWNIK CZYLI LUDZI KTÓRZY KIEROWNICTWU PASUJE!!!!DLACZEGO TO MY PRACOWNICY NIE MOŻEMY WYBIERAĆ BRYGADZISTÓW???NA PEWNO WTEDY PRACOWAŁO BY SIĘ LEPIEJ NIE BYŁO BY WTEDY TYCH ZŁYCH BRYGADZISTÓW!!!!TEGO CHCIAŁ PAN ULLI DLA NAS!!!TRAKTOWAŁ NAS JAK RODZINĘ NIGDY TEGO NIE ZAPOMNIMY BO TAKIEGO SZEFA W EC JESZCZE NIE BYŁO!!!PROSZĘ DO NAS WRÓCIĆ!!!CZEKAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Brygadzistow:! 10.06.09, 00:35 Tutaj się ubawiłem po pachy! Kto ci każe być brygadzistą? Jak ci tak ciężko, to zrezygnuj! Masz małą wydajność, bo ludzie cię nie lubią! Wrzaskiem nie zmotywujesz ludzi do wydajności. Jedyne co zyskasz to ich pogardę! Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Brygadzistow:! 10.06.09, 20:34 Witajcie wy piszecie jacy oni biedni a na hali 9 to brygadziści wchodzą w du..ę kierownikowi tak że aż rzygac się chce a przoduje w tym Mariusz z Tomkiem Odpowiedz Link Zgłoś
1.najlepsza Re: Brygadzistow:! 17.06.09, 16:21 narzekacie na tych brygadzistow,faktycznie maja swoje za uszami i liza to czy tamto temu czy tamtemu ale jest jedna wyjatkowa brygadzistka z hali 11,ktora powiedziala ja mam to gdzies ,co robicie i co sie dzieje na tej hali "ja jestem z wami tylko dla tej kasy ktora zarabiam tutaj jako brygadzistka.a wychodzic w czasie pracy mozecie ale nie grupami tylko najwyzej po dwie osoby zeby nie bylo zadnego szumu.a cala reszte mam w du..e", wiec wiecej takich brygadzistow ktorzy sa tylko dla kasy a nie dla firmy!!!!!!!!!!!!!!!! tez jestwem ciekawa kto ja zrobil brygadzistka lub co takiego powiedziala kierownikowi ze zostala ta brygadzistka!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: Brygadzistow:! 17.06.09, 16:59 O MASZ RACJE 1.NAJLEPSZA TO MOWA O NASZEJ NOWEJ BRYGADZISTCE!!!SAMI SIĘ ZASTANAWIAMY DLACZEGO JĄ ZOSTAŁA!!!ALE CZY NIE TAKICH FIRMA CHCE BRYGADZISTÓW!!!SZKODA ŻE NIKT NIE WIDZI JAKA ONA JEST I JAK PRACUJE!!!CIEKAWE JAK DŁUGO WYTRZYMAJĄ TO INNE BRYGADZISTKI ONA NICZYM SIĘ NIE INTERESUJE NIC NIE UMIE I NIE MA OCHOTY SIĘ NAUCZYĆ BO JEST TU TYLKO DLA KASY POWIEDZIAŁA TO GŁOŚNO I WYRAŹNIE!!!GRATULUJE PANI KIEROWNIK WYBORU!!!A JAK BY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ TO MOWA O BRYGADZISTCE Z GRUPY 'A' Z HALI 11!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Brygadzistow:! 17.06.09, 19:57 Czegoś nie rozumiem, jak wrzeszczy, to źle! Jak nie wrzeszczy i ma wszystko w d...., to drugie źle! Już nie wiadomo o co Wam chodzi! Jakich chcielibyście mieć brygadzistów? Co ten biedny dyrektor ma z Wami począć? Jak wam dogodzić? Trafia się pierwsza, która nie chce nikogo gnoić, a Wy zamiast to docenić, to szukacie dziury w całym! Czy to aby nie jest zwykła zawiść? Ilu z Was chciałoby zostać brygadzistami? Ręka w górę! Większość? Pewnie tak! Zdaje się, że ktokolwiek zostałby mianowany brygadzistą, to cała reszta będzie niezadowolona! Ktoś musi być brygadzistą, bo taki jest system. Tego systemu nie wymyślono w EC i ten system jest dobry! Może kierowniczka specjalnie wybrała tę osobę, bo wiedziała, że nie będzie Ona dla Was zła? Jak ma pracować brygadzista żebyście wszyscy byli zadowoleni??? Napiszcie tutaj, jak sobie wyobrażacie dobrego brygadzistę. Może któryś brygadzista skorzysta z Waszych rad? Krytykować każdy potrafi, bo to jest najłatwiejsze. Jest jeszcze jedna rzecz o której należy wspomnieć. Od oceniania przydatności pracownika na określone stanowisko, jest kierownictwo i dyrekcja, a nie operator stepomatu czy szwaczka. Czas pokaże czy dana osoba sprosta stawianym przed nią oczekiwaniom, czy nie. Dajmy jej szansę! Powtórzę to co napisałem wcześniej: Atakowanie konkretnych osób jest sprzeczne z dobrymi obyczajami! Tutaj krytykujemy zachowania i postawy, a nie osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: Brygadzistow:! 17.06.09, 23:05 WIESZ THEWORKER MYŚLAŁEM ŻE JESTEŚ JEDNYM Z NAS. JESTEŚ KIMŚ W TEJ FIRMIE!!!I NIC NIE ZROZUMIAŁEŚ Z TEGO CO TU NAPISANO!!!BRYGADZISTA DLA KASY SUPER!!!DOBRZE ŻE WIEMY CO ROBIĆ I JAK PRACOWAĆ BO OSOBA KTÓRA POWINNA TO UMIEĆ NIE MAJA O NICZYM POJĘCIA!!!ALE DŁUGO TAK SIĘ NIE DA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Brygadzistow:! 18.06.09, 19:04 co jest problem....niemartwie cie...przyidze czas i juz niema taki brygadzistow....prosto... szkoda tylko taki normalny ludzi sa fajnie ludzi w 10 ce i 11 ce ..i tez w 9ce.....ale spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Brygadzistow:! 18.06.09, 21:38 Brawo Deskvet! Właśnie tego oczekuję! Kawa na ławę! Rozumiem, że brygadzista ma znać się na robocie! To chyba podstawa? Napisałem niedawno, że za brygadzistę odpowiada kierownik i nadal to podtrzymuję. Może Pani Kierownik powinna jeszcze raz się zastanowić nad tą nominacją? Może warto czasem zapytać pracowników, czy zaakceptują tę czy inną kandydaturę? Można by uniknąć wielu nieporozumień i błędów! Odpowiedz Link Zgłoś
fid-o2525 Re: Brygadzistow:! 18.06.09, 20:49 JULITA-theworker jestes zalosna!!!!!! pamietaj ze ty tylko duzo gadasz i tu piszesz a jestes kolejna brygadz.ktora nic nie robi jestes tak falszywa jak malo kto i daj sobie spokoj z tymi twoimi glupkowatymi tekstami! pozdrawiam wszystkie FALSZYWE brygadzistki hali 10 i 11 a takich jest wiele szkoda Ulli ze tak pozno sie na nich przejechales! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Brygadzistow:! 18.06.09, 22:14 Z całą siłą charakteru, jasno i dobitnie, wszem i wobec, Urbi et Orbi, oświadczam, że nie jestem Julitą (ładne imię)! Julitko! PRZEPRASZAM! fid-o2525 zgaduj dalej, jeśli Cię to bawi! Dla mnie ważniejsza jest dyskusja - jej treść i temat. Ważniejsze są myśl i idea, a nie osoba, która je wyraża. Nie obrażaj ludzi! Nie oskarżaj nikogo o fałsz! Nie oceniaj i nie stawiaj się wyżej od innych! Więcej pokory i uśmiechu na co dzień! Tego Wam wszystkim, jak również i sobie, życzy: >>> THEWORKER <<< Odpowiedz Link Zgłoś
rikk Re: Brygadzistow:! 19.06.09, 10:41 Witam czytając te wypowiedzi zastanawia mnie jedna rzecz kto wybrał naszą brygadzistke(11 gr,C) przeciez ona nic nie wie jak ktoś o coś pyta to lata po całej hali jak zakręcona i nadrabia głupim uśmiechem.Kazdy napewno juz wie o kogo chodzi prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec nigdy nie bedzie lepiej... 23.06.09, 16:51 W euro nigdy nie bedzie lepiej!Powód-osoby znajdujace sie na stanowiskach brygadzistów i kierowników sa nieodpowiednie.Źle traktuja pracowników,na rannych zmianach udają,że jest ok,a jak sa nocki lub popołudniówki brygadzisci zaczynaja działać.Poniżaja ludźmi,czasem wulgarnie,odzywaja sie jak do śmiecia,szczególnie robia to osobom,które sa uczciwe,dobrze pracuja,brygadzisci gnebia tych,którzy nie kapuja na kolegów,\"nie podlizuja sie\".Dobrze maja osoby,które donosza brygadzistom na kolegów,przynoszą kiełbase ze świniobicia,itp-te osoby na nockach nie musza prawie wcale pracowac,maja takie uklady z brygadzistami,ze chowaja sie gdzies przed kamerami i przez 8 godzin pracuja zaledwie 2!A jesli chodzi o ludzi którzy pracuja uczciwie,to sa gnębieni przez brygadzistów,poniżani.W firmie jest do tego stopnia źle,że dyrekcja nie wiedząc o tym ,że brygadziści i kierownicy robia takie rzeczy,np nagradza brygadzistkę bukietem kwiatów,za jej wieloletnia pracę,a tak naprawde jej sie nalezy jedynie kara za takie traktowanie pracowników nierówne,wyróżnianie ludzi nie za ich pracę,a za to co może od nich dostać,lub czego sie dowiedziec na jakis temat co ja ciekawi.Aż brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: pIlNoWaNi 08.06.09, 07:50 zielona.budka.2 Dziekuje bardzo dla taki mily slow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: pIlNoWaNi 08.06.09, 23:44 Brygadziści zachowują się źle? Miejcie pretensje do kierowników! Za zachowanie brygadzistów odpowiadają wyłącznie kierownicy i managerowie! To Oni wybierają brygadzistów i oni tolerują ich złe zachowanie! Złe zachowanie brygadzisty świadczy o braku profesjonalizmu kierownika! Dobry manager wybiera doświadczone, kulturalne i inteligentne osoby! Zły manager nie ma zielonego pojęcia o dobieraniu kadr! Sugeruję by informować kierownictwo o nagannym zachowaniu brygadzistów! Kierownictwo czasem miewa ludzkie odruchy i może się zdarzyć, że chamski brygadzista zostanie ukarany za swoje chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
2.pupile Re: pIlNoWaNi 09.06.09, 18:00 Racja CZASAMI kierownictwo ma ludzki odruch ale to nie tak,pamietam jak kiedys pan dyr... powiedzial na jednym zebraniu ze mamy byc (nazwe ladnie po swojemu) nie mili dla ludzi na halach bo on tego od nas oczekuje.A menager?-nasz menager dal zaufanie brygadzista a oni to wykorzystali przeciwko niemu.SZEFIE prosze do nas wrocic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.szwaszka Re: Pan Ulli 28.06.09, 16:32 O kurczę jest co czytać!!! Tylko szkoda że nie ma czasu tego wszystkiego przeczytać,mam nadzieję że jednak Pan Ulli wróci tak jak większość z Was chce.Ja też bym chciała ale niestety nic nie zrobię w tej sprawie mogę Wam jedynie wszystkim kibicować oczywiście w powrocie Pana Ulliego a nie na wspólnym oczernianiu.Z mojej strony to tyle a Wam wszystkim życzę powodzenia!!! Panu też życzę powodzenia bo naprawdę miło było pracować z kimś takim jak Pan!!! Pozdrawiam Pana Ulli i wszystkich piszących!!!!! A.Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy78 Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 11.06.09, 20:10 THEWOKER widzisz jak nas potraktowali??poczestowali nas naganami a kto? "nasz sznowny dyrektor" a ta nasza solidarnosc to pomine bo szkoda slow dochapali sie i teraz nas olewaja no ale wystarczylo dogadac sie z dyrekcja i solidarnosc juz nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
zapisanydosolidarnosci Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 11.06.09, 22:23 jestem zapisany do solidarności a widze że tak na nich narzekacie z tego co mi wiadomo to pod koniec roku kończy się kadencja będących w komisji zakładowej EC więc prosta sprawa zgłosić się i wystartować w wyborach a nastepnie pokazać jak się powinno rządzić ale coś mi sie wydaje że jak zwykle na gadaniu się skończy czy to tu na forum czy też palarni pamiętam zebrania które organizował dyrektor nikt nie miał odwagi sie odezwać jak zwykle a zwłaszcza ci co maja najwiecej do powiedzenia na palarni strach obleciał i po krzyku a patrząc z drugiej strony (z tego co mi wiadomo)to jak 7 osób moze coś wywalczyć do 2000 osób nie majac w nich żadnego wsparcia no ale taka to już jest mentalność ludzi dużo narzekać a nic od siebie dać podejrzewam że ci co najwięcej narzekają to wogóle nie są zapisani do związków tylko czekaja aż coś im sie skapnie pozdrawiam wszystkich z EC Odpowiedz Link Zgłoś
starszymechanik Re:Ulli 12.06.09, 19:23 bedac dzisiaj na hali 10 powiedzialem szwaczka ze takiej dobrej osoby jaka jest Ulli juz pewnie nie beda miec,naprawde wielka szkoda ze ciebie Ulli juz tu nie ma,sam liczylem na to ze wrocisz! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec starszymechanik 14.06.09, 18:56 ja wiem wy tam czekajcie kjedy ja wroce, narazie jestem chory..bo kto wytrzyma taki zarzad jaki teraz jeszcze jest...sam od was pary sa na L4 i dokladnie ja wiem dlaczego..bo nie jest do wytrzymania z takim ludzmi jaki teraz sa w 1.pietro...ale spokojnie bendze czas i okazja i bendze o to bardzo glosno...i czekawy jak wtedy nasze 1.pietro na tp patrze....bo wtedy juz nie zwrot...nie narzekajcie na zwiazek...otwieracie jego po prosto ocze...bo mosze pewny rzeczy nie wiem...dla ciebie starszymechanik...dziekuje cie bardzo..jak ja nie wroce to nie jest taki problem....to wtedy ty pracujesz u mnie! mamy czas i badz cierpliewe...dziekuje wam serdecznie..taki forum daje my duzo moc na dalsze czas..naprawda!!! dalaj tak otwarte i ucziwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: starszymechanik 16.06.09, 09:31 ludzie wy tylko się żalicie tu a czemu nie zainteresował tym mediów leszczyńskich..........Powiem tak tym forum zainteresowały się media leszczyńskie po małej podpowiedzi gdzie mają szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektronika.pl Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 12.06.09, 19:55 TAK JAK MOWISZ BARTEK BO DOBRZE WIEM ZE TY TO NAPISALES.MAM TEZ TAKA NADZIEJE ZE JAK BEDA NOWE WYBORY TO WYWALA CIEBIE Z TEJ SOLIDARNOSCI.A LUDZIE GDZIE LUB DO KOGO MAJA SIE ODEZWAC?-DO CIEBIE?! DOBRZE PAMIETAM JAK PANIE Z H-5 CHODZILY DO CIEBIE NA ROZMOWE A TY ICH UNIKALES I DRZWI CIAGLE BYLY ZAMKNIETE,WIEC O CZYM TY CZLOWIEKU PISZESZ!ZASTANOW SIE LEPIEJ NAD TYM CO ROBISZ? BO LEPIEJ JAK GADAJA COKOLWIEK NA PALARNI LUB PISZA NA TYM FORUM BO Z TOBA NORMALNIE NIE DA SIE POGADAC,NASTEPNY MADRY SIE TRAFIL ZAL CIEBIE I CZEKAM JAK ZROBISZ WYJAZD Z SOLIDARNOSCI!!! POZDRAWIAM HALE 5 :-) A WAM HALO 10 ZYCZE ZEBY TEN ULLI WROCIL DO WAS JAK NAJSZYBCIEJ BO DO NAS TEZ DOCIERAJA ROZNE INFORMACJE I JESTESMY Z WAMI ZEBY WAM SIE UDALO! POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.pracownik.1 Re: koszmar!! 16.06.09, 18:35 NIE WIEM JAK BYLO ZA CZASOW TEGO ULLIEGO ALE Z TEGO CO SLYSZE TO BYLO DOBRZE.KROTKO PRACUJE W EC ALE SZCZERZE TO MAM DOSC! MASZYNY SA KOSZMARNE ZAROWNO OPERATOROW JAK I SZWACZEK.JAK TAK DALEJ BEDZIE TO WSZYSTKO PEWNIE POJDZIE NA ZLOMOWISKO.OTWORZYMY ZAMIAST SZYCIA KOLDER I PODUSZEK SKUP ZLOMU.WIEC JESTEM ZA WIEKSZOSCIA PISZACYCH TUTAJ LUDZI I NIECH PAN WROCI,BO LUDZIE MOWIA ZE JAK PAN BYL TO MASZYNY BYLY SPRAWNE I WSZYSTKO SZLO DOBRZE NAWET WYDAJNOSC BYLA DOBRA-WIEKSZA,BO PAN O TO DBAL.WIEC KIEDY PAN WROCI?MAM NADZIEJE ZE SZYBKO BO SZEFOSTWO Z NIEMIEC DOSTANIE ZAWALU JAK ZOBACZY TEN BURDEL! Odpowiedz Link Zgłoś
krankkrank Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 12.06.09, 19:56 ok no to tak skoro nasza solidarność zgodziła się nie podejmować do 2010 roku żadnych kroków wobec firmy to w takim razie co robi ??? bo wydaje sie że sama sobie przeczy czyli wycinek z ustawy o związkach : Art. 31. [Prawo do zwolnienia z obowiązku świadczenia pracy] 1. Prawo do zwolnienia z obowiązku świadczenia pracy na okres kadencji w zarządzie zakładowej organizacji związkowej przysługuje: jednemu pracownikowi, gdy związek liczy od 150 do 500 członków zatrudnionych w zakładzie pracy, Pracownik ma prawo do zwolnienia od pracy zawodowej z zachowaniem prawa do wynagrodzenia na czas niezbędny do wykonania doraźnej czynności wynikającej z jego funkcji związkowej, jeżeli czynność ta nie może być wykonana w czasie wolnym od pracy. wiec skoro nic nie robią to może spowrotem w mundurek i do maszyny ???????????????????? skoro są oszczędności to dlaczego firma ma płacić za "martwy" związek.znowu jakiś układ? pozatym czy ktokolwiek widział kogoś z tzw zarządu Solidarności na terenie zakładu wsród pracowników? no chyba że na palarni Odpowiedz Link Zgłoś
prawda0 Re:GaZeTa.pL-do dyrekcji 12.06.09, 20:01 Nagana to nic! To malutka cena za to, że pokazaliście prawdziwą solidarność! Nagana to cena za to, że nie daliście się upodlić! Szacunek dla Was za jednomyślność i zdecydowaną postawę! Skoro nie chcą płacić, to jakim prawem żądają pracy w dniu wolnym? Niech się wstydzi dyrektor, którego jedynym pomysłem na zarządzanie firmą jest terror i hurtowe rozdawanie nagan! To są metody faszystowskie! Piszesz, że Solidarność nic nie robi... Może już nie ma Solidarności? Może wszyscy już się wypisali? Odpowiedz Link Zgłoś
monstertrack Re:GaZeTa.pL-do dyrekcji 21.06.09, 14:06 NAGANA TO NIC!!!-W SUMIE RACJA BO NIE WSZYSCY JA DOSTALI TYLKO WYBRANE OSOBY HA HA HA NAM SIE UPIEKLO ALE W SUMIE TRZEBA DOBRZE ZYC Z KIEROWNIKIEM TO SIE NAGANY NIE DOSTANIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec GaZeTa.pL-do philipsa 21.06.09, 15:38 Szkoda naganie tylko dostali taki osoby jaki nie bylo, ale sa tez osoby jaki nie bylo i nie dostali naganie...to co ? to jest sprawidliwe? Bartek-prosze z tym walczysz...bo tak nie mosze byc!! albo wszyskie albi nie kogo!...ale druga koniec kielbasa jest taka...operatorow hala 10....jestem wasz dumny....tak jak wyszlo wyszlo...i to bez gadania i ustalania....to pokazuje prawdziwe...wasz charakter!!! SUPER!....teraz philipsa od razu glowa peka..ale mam to w dup... tak jak operator step.1....(m)....super reakcja na to gadanie " nad dywanie".Szkoda oni nie ciebie wycennia..! ale zostaw twoj tel.na NK. u mnie! Brygadzistow H 9-10-11 !!!! nie jestesczie zly!!! Ale raz po raz tez sluchacz co grzeje na piziom pracownika...i wtedy macie sukcess...!! Wierczy my!! Milego Niedziela i przyjemny nocka zyce Ulli! I spokojnie....czas pokazuje kjedy ja wroce!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawda0 Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 12.06.09, 20:07 super :-)) prawda! uklady byly sa i beda w tej firmie takze brak slow!i jakie oszczednosci??ciagle slyszymy ze firma jest w kryzysie- na to to juz wogle brak slow :-( tak trzeba mowic naszemu dyrektorowi bo w Polsce jest kryzys i on tez sie tego chwycil i nam tak wkolko mowi............. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.nazir75 Re: Pracujcie tak, jak was traktują!!! 16.06.09, 20:53 Wyjaśnienie dla krankkrank. Z zarządu związku tylko przewodniczący związku nie pracuje na hali a reszta osób jest szeregowymi pracownikami firmy. Nie jest też prawdą że solidarność zgodziła się niepodejmować żadnych kroków wobec zakładu do 2010 roku. Zapraszam do biura związku w celu wyjaśnienia dogłębnie nurtującej Ciebie kwestii zapisu prawnego. Wyprzedzając dziwne pytania i zapobiegając domysłom - nie jestem Bartek. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
1.goplanka Re: a moze toi-toi !! 17.06.09, 13:43 nie wiem czy wiedza juz wszyscy ale brygadzisci maja zapisywac kto wychodzi w czasie pracy z hali, wiec moze niech nam postawia TOI TOI na hali wtedy nie bedziemy nigdzie chodzic a jeszcze lepsza propozycja!-kupcie nam PAMPERSY to juz wogole bedzie dla wszystkich madrych wygoda bo wogole nie bedziemy sie ruszac z hali! Odpowiedz Link Zgłoś
martuchowo Re: a moze toi-toi !! 17.06.09, 16:07 O TAK WTEDY NAPEWNO WLADZY NASZEJ Z EC ODPOWIADAŁABY TAKA SYTUACJA,NO ALE JEST KRYZYS W FIRMIE (HA HA) I NIE STAĆ JEJ NA TOJ- TOJ CZY TEŻ PAMPERSY! TAKŻE BĘDZIEMY ZAPISYWANI BO WYCHODZIMY DO TOALETY CZY NA SEKUNDĘ NA DWÓR BO W TEJ GORĄCZCE NIE DA SIĘ PRACOWAĆ O 1 PRZERWIE 15 MINUTOWEJ CAŁE 8 GODZIN.! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: a moze toi-toi !! 21.06.09, 18:42 inne sprawa...mosze to jest warunki na ppoz..a nie na sprawdzienia kto idze do kibla?.....zawsze drugi strony patrzezsz?....co jest jak jest pozar? ile osob bylo na hali?...sa jeszcze osoby na hali? ..to jest waczna sprawa..dla straz pozarna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz88 Re: a moze toi-toi !! 21.06.09, 19:35 ppoz ???? to jest pilnowanie komu dac znowu nagane bo wybrane osoby je dostaja!!! ludzie jak dostaniecie nagane to ich nie podpisujcie bo to jest nie zgodne z prawem! wiem bo juz to sprawdzilem u radcy prawnego i nie dajcie sie zastraszyc Philipsowi a juz napewno nie kierownikowi waszej hali.... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwyy Re: INNE HALE?????????????????? 22.06.09, 12:25 Tak czytam wasze forum i nie myślałem że na niektórych halach jest tak źle!!!!!!!!!!!!Ale jest hala ,której nikt nie pilnuje!!!!!!!!!!Hala 1,14, 15 ,22........(logistyka)!!!!!!!!!!!!!!!Słuchają muzyki,kiedy nie mają co robić nie idą na inne hale jak wy tylko się obijają,fajeczka kiedy chcą!!!!!!!!!!A panie w kiosku!!!!!!!!!Kawunia o każdej porze!!!!!!!!!!!!Ciasteczka,czekoladki...........nawet się z tym nie kryją!!!!!!!!!!!!Więc są też i fajne hale TYLKO gdzie SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec Re: nigdy nie bedzie lepiej... 23.06.09, 17:00 W euro nigdy nie bedzie lepiej!Powód-osoby znajdujace sie na stanowiskach brygadzistów i kierowników sa nieodpowiednie.Źle traktuja pracowników,na rannych zmianach udają,że jest ok,a jak sa nocki lub popołudniówki brygadzisci zaczynaja działać.Poniżaja ludźmi,czasem wulgarnie,odzywaja sie jak do śmiecia,szczególnie robia to osobom,które sa uczciwe,dobrze pracuja,brygadzisci gnebia tych,którzy nie kapuja na kolegów,\"nie podlizuja sie\".Dobrze maja osoby,które donosza brygadzistom na kolegów,przynoszą kiełbase ze świniobicia,itp-te osoby na nockach nie musza prawie wcale pracowac,maja takie uklady z brygadzistami,ze chowaja sie gdzies przed kamerami i przez 8 godzin pracuja zaledwie 2!A jesli chodzi o ludzi którzy pracuja uczciwie,to sa gnębieni przez brygadzistów,poniżani.W firmie jest do tego stopnia źle,że dyrekcja nie wiedząc o tym ,że brygadziści i kierownicy robia takie rzeczy,np nagradza brygadzistkę bukietem kwiatów,za jej wieloletnia pracę,a tak naprawde jej sie nalezy jedynie kara za takie traktowanie pracowników nierówne,wyróżnianie ludzi nie za ich pracę,a za to co może od nich dostać,lub czego sie dowiedziec na jakis temat co ja ciekawi.Aż brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
karolfiesta mocni tylko w gebie 23.06.09, 21:34 jestem pracownikiem tej firmy już ładnych parę lat pracuje na produkcji jak większość z was piszących na tym forum i powiem wam tylko ze naprawdę szkoda mi was a szczególnie przykro mi ze część z was jest aż taka głupia. nic innego nie robicie od czasu odejścia Ulliego tylko narzekacie wszystkich krytykujecie a większość z was ma robotę i to co się dzieje w firmie głęboko w D....Każdy z was chciałby zarabiać nie wiadomo ile, ale w zamian nie robić nic ale niestety tak się nie da niekiedy trzeba cos zrobić żeby zarobić. a jeśli wam się tak nie podoba to proponuje się zwolnić może na wasze miejsce przyjdzie ktoś kto będzie chciał pracować a nie tylko narzekać. A pewne osoby H5 nie skonczą narzekac tak na związki tylko wystartują w wyborach i zobaczymy czy będziecie mieli tyle do powiedzenia co teraz zresztą to nie tyczy się tylko H5 ale wszystkich tych którzy tak narzekają a nic nie robią. Każdy jest mądry w gębie jak stoi na palarni. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec jak piszesz takie bzdury,to znaczy,ze... 24.06.09, 14:15 albo jestes jednym z tych pseudo brygadzistów,albo nalezysz do grupy leserów,którzy daja łapówki ze świniobicia itp,lub donosza na kolegów,czesto nieprawde po to,aby wydeptać sobie ścieżkę u takiego brygadzisty,miec swoje pewne miejsce,zeby sie nie przemęczać!Wiem,że tak jest,bo ładnych kilka lat pracuje w ec na produkcji,widze jak brygadzisci,czasem tez kierownicy traktuja ludzi,tych którzy dobrze pracuja,ale nie trzymaja palca w d...swym pseudo przełozonym.Przykładem tego jest wychwalana przez dyrekcje m.in.Renata,brygadzistka od siedmiu bolesci,tak jak ona poniza ludzmi,jak jest wulgarna i bezczelna to sie nie da opisać,a takich jak ona jest w tej firmie dużo,ale przed dyrektorem,menagerami umieja udawac,jak nie ma na hali tych waznych,to robia swoje brygadzisci,a naprawde te ich obelgi,ponizania sa bezpodstawne,niesłuszne ,a tak bolesne i obrazliwe,ze niejedna osoba w tej firmie płakała przez takich brygadzistów.I tylko dlatego,ze nie podlizuja sie to sa tak strasznie traktowani,wiem co pisze,bo tez nie naleze do tych co trzymaja palec,a nawet łokieć w d... brygadzistom.Jesli chodzi o Uliego,to do niego nic nie mam,on sam nie wiedział co sie działo,gdy go nie było,a sie działo naprawde duzo.Ulli sam zwolnil wiele osób,wskazanych przez brygadziste i kierowników,a te osoby nie słusznie były zwolnione,poprostu były szczere,pracowite i nie trzymały palca w d... .Szkoda,ze szefostwo nie wie jakich ma brygadzistów i kieroników niekompetentnych i nieodpowiednich do kontaktu z ludzmi.Oczywiscie sa wyjatki ,ale tych normalnych jest mało... w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: jak piszesz takie bzdury,to znaczy,ze... 24.06.09, 18:10 Masz rację pracownikec !!!!Zgadzam się z Tobą wiem jak to wygląda albo jesteś z panią kierownik i brygadzistkami albo cię niszczą!!!!Są to osoby fałszywe i dwulicowe byle było by im dobrze i dupo-włazą!!!Fałszywe uśmiechy wulgarne teksty nie słuszne oskarżenia to cała pani kierownik i niektóre jej lizusy!!!No i oczywiście nabijanie się z innych to kochają najbardziej tylko dlatego ze inaczej się myśli!!! Ale pozwalamy na to !!! Może pora coś z tym zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: wolne soboty 24.06.09, 19:06 Koleżanki pewno już Wam wiadomo jak uszyjemy więcej to będziemy mięć WOLNE SOBOTY!Czy to nie piękne!Pewno że nie to jakiś głupi żart!Dajemy z siebie wszystko!Ile można!Staramy się jak możemy!I co z tego mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakowo Re: wolne soboty 25.06.09, 09:22 NA CZYM MAMY ZROBIC TO "WIECEJ" NA TYCH ROZWALONYCH MASZYNACH!!? A TE BAJKI JAK ZROBICIE WIECEJ TO BEDZIE WOLNE JUZ NIE RAZ SLYSZELISMY! I POPROSTU TO JEST ZWYKLY SZANTAZ BO ZOBACZCIE JAKIE BYLY WYNIKI ZA CZASOW ULLIEGO A JAKIE SA TERAZ? ULLI WROC!!!- ZNOWU WSZYSTKO BEDZIE TAK JAK BYC POWINNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec do deskvet 25.06.09, 10:59 Firma euro-comfort głównie pracuje w systemie 4-brygadowym,to jest chory system,co tu wiecej pisac,ludzie sa przemeczeni,a oni jeszcze zmuszali do setek w tym systemie,tak nie wolno,to jest nieprawnie.Czasami robia na krótki okres 3 zmiany od poniedz.do piatku wtedy zmuszają ludzi do przyjścia w sobotę do pracy-to jest szczyt bezczelnosci firmy,ludzie na te 3 zmiany czekają ,choc na krótki czas,po to by miec wolne weekendy,bo mamy rodziny!Nikt nie powinien przyjsc do pracy na przymusowe setki,czy soboty jak są 3 zmiany,tylko wspólnie wszyscy powinni nie przychodzic,a tu we firmie jest tak: mowia,ze nie przyjda niektórzy,a potem przychodzą.Są tez takie asy co odrazu mowia,ze przyjdą bo dostali takie polecenie!No więc gdzie tu ta grupa,która ma działać razem?Pracownicy dzielą sie na :dupowłazów-nierobów,pseudo-brygadzistów,pseudo-kierowników a na koncu grupa uczciwych-szczerych-pracowników,którzy wykonują swoją robotę tak jak nalezy!!!A te ich obiecywanie,ze jak wiecej zrobimy,to w sobote,czy na setki nie pójdziemy,to kłamstwo!Juz tyle razy nas kłamali,że jak mamy im wierzyć,a pozatym tak jak tu piszecie koledzy i kolezanki maszyny sa tak dojechane,ze szwaczki nie uszyja wiecej,bo sie nie da,wciaz sie psuja,a stepomaty tez ledwie zipią.Zreszta ludzie to nie roboty,robią ile mogą,na ile im organizm pozwoli,a staraja sie jak moga, zarówno operatorzy maszyn jak i pozostała czesc załogi pracujaca przy produkcji.Więcej sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
smally22 operatorzy hala 11 !!!!! 26.06.09, 20:29 chciałam się wypowiedzieć na temat operatorów stepomatów !!! poprostu co tam się dzieje !!! Szok !!! Zaczne od operatora z mojej zmiany .... chodzi o wielmoznego pana A! Ciagle kogos do czegos wykorzystuje a sam gow.... robi , nosi sie jakby nie wiem kim byl i co chwile do pani M lata !!! Nastepny to pan R. tan to juz wogole wielki Pan , maly jest a glowe nosi tak wysoko ze szok ciekawe czemu ??? Ciagle chce byc najlepszy ale mu to nie wychodzi ... na kazdym sie wyzywa ciekawe czy na rodzinie tez ... Kolejny operator to Pani z grupy D !!! Z nich wszystkich to chyba ona jeszcze potrafi z ludzmi pogadac ale nie nie nie bede jej chwalic , bo wkurza mnie to ze ona moze przyjezdzac dodatkowo do pracy a na swojej zmianie tylko kawki sobie pije i wychodzi kiedy chce - jak kazdy z nich czterech !!!! A co pana P to sie nie wypowiem bo szkoda slow bo on nic nie potrafi , no moze tylko sie glupio smiac !!! Jeszcze chcialam powiedziec o pracownikach operatorow , ktorzy sobie przychodza i tylko stoja i patrza czy sciegi dobrze ida , czemu oni nic innego nie robia . a ta mloda od Pani I - wiadomo o kim pisze dlugo na tym stanowisku nie zostanie bo napewno szybko ucieknie albo wielmozna pani kierownik i pani brygadzistka Renata ja stamtad usuna , zreszta jak kazdy pomocnik dlugo nie wytrzyma . Panie Uli niech pan wraca i zrobi pan porzadek bo ja pracuje kilka lat i o wiele lepiej bylo jak byl pan . Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: operatorzy hala 11 !!!!! 26.06.09, 21:37 smally22! Twój wpis jest śmieszny i mocno nie na temat! Tutaj krytykujemy system, a nie ludzi. Skoncentruj się na swoim zajęciu i zostaw kolegów i koleżanki w spokoju! Wyraźnie widać, że więcej uwagi poświęcasz otoczeniu niż pracy! Może to ty jesteś problemem? Może masz za mało obowiązków w firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
figgo22 Re: operatorzy hala 11 !!!!! 26.06.09, 23:02 spokojnie krytykujemy wszystkich na tym forum a w szczegolnosci nie robow takich jak sa tu wymieniani a miedzy innymi ty!!!dobrze ludzie patrza nie tylko na prace ale na to co dzieje sie rowniez na hali- super smally22 tak trzymaj!!!a probblem najwiekszy jest w tym ze chcemy aby powrocil Ulli i to jak najszybciej bo tacy ludzie to naprawde rzadkosc w tej firmie -sory poprawka trafil sie pierwszy normalny Menager taki dla ludzi!!! ULLI WRACAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: operatorzy hala 11 !!!!! 27.06.09, 01:33 figgo22! Krytykować jest bardzo łatwo! Obrażać innych, samemu będąc anonimowym, jeszcze łatwiej. Niestety niczego to nie zmieni w waszym otoczeniu. Będzie gorzej. Wszyscy na wszystkich się poobrażają i nikt nikomu nie będzie ufał. Nigdy, niczego razem nie wywalczycie, bo Wy kopiecie się między sobą!!! Dyrekcja jest bardzo zadowolona widząc, że w firmie nie ma żadnej SOLIDARNOŚCI! Można ludźmi poniewierać, bo oni siebie nawzajem nie szanują! Można wyrzucić każdego z pracy (nawet managera), bo nikt nie stanie w jego obronie! Jeżeli chcecie żeby w firmie pracowało się lepiej, to zacznijcie się szanować! Nigdy nie będziecie zgraną i zorganizowaną załogą jeśli będziecie "spokojnie krytykować wszystkich na tym forum" i wzajemnie się oskarżać o nieróbstwo! Razem możecie coś zdziałać, osobno - nic! Odpowiedz Link Zgłoś
teks.pracwnik Re: operatorzy hala 11 !!!!! 27.06.09, 16:55 WIESZ THEWOKER -MASZ RACJE W TYM CO TU NAPISALAS I TAK,TO NIE MIALO BYC OCZERNIANIE SIEBIE NA WZAJEM TYLKO WALCZENIE O POWROT ULLIEGO TAK SAMO DO WAS JAK I DO NAS CZYLI DO TEXTIL BO ON BYL I NADAL JEST I BEDZIE NASZYM SZEFEM I MAM WRAZENIE ZE JESTES BRYGADZISTKA I CHYBA SIE OBAWIASZ TEGO ZE JAK ULLI WROCI TO ZROBI PORZADEK Z WAMI CZYLI BRYGADZISTAMI.JA CZEKAM NA JEGO WEJSCIE BO NIEROZUMIE PO CO SA W WASZEJ FIRMIE BRYGADZISCI U WAS JEST WIECEJ RZADZACYCH JAK PRACOWNIKOW PRODUKCJI.U NAS JEST KILKA OSOB ODPOWIEDZIALNYCH NA HALI ALE NIE MA PRZYNAJMNIEJ PONIEWIERANIA LUDZMI JAK U WAS,BO JAK CZYTAM TO WSZYSTKO TO JEST MI ZAL ZE TACY SAMI BEZMOZGOWCY SA NASZYMI SZEFAMI JAK I WASZYMI ALE U NAS TAK SIE CHOCIAZ NIE WPIEPRZAJA JAK U WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: operatorzy hala 11 !!!!! 27.06.09, 21:08 Wcale się nie obawiam powrotu ULLEGO! Mam jeszcze ciągle nadzieję, że wróci. Kibicuję mu z całego serca. On jest nadzieją na normalność i szansą na to, że stare układy zostaną zlikwidowane. Krew mnie tylko zalewa kiedy ludzie skaczą sobie do gardeł i wypisują głupoty na swoich kolegów i koleżanki! ULLI szanował ludzi i wiem, że chciałby, aby ludzie się szanowali nawzajem! Szacunek i uczciwość to dla ULLEGO podstawa! Tak właśnie napisał w przysłanym do mnie mailu! Problemy nie znikną kiedy będziemy się obrzucali błotem na tym forum! Pracownicy powinni trzymać się razem, powinni się organizować i wzajemnie wspierać, bo jadą na jednym wózku! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec Re:do smally22 27.06.09, 21:53 masz całkowitą rację!!! tez jestem z 11!wiem co tam sie dzieje! Adrian leser jakich mało,fajeczki,kawki i pierdoły z brygadz.,Radek to samo,jego motto przyjsc do pracy i nic nie robić,Przemo jest miły w przeciwienstwie do kolegów,tylko niestety nic nie umie.pewnie że oczernianie ich na forum za dużo nie pomoże,ale z nimi nie da sie pogadac rozsądnie,to jest elita dupowłazów,mają osłonę brygadzistek! a Renata i Marlena im na to pozwalaja,bo to są ich pupile,one same mają dwie lewe ręce do pracy,tylko ludzmi umieją poniżac,szkoda,że gnębią tych uczciwych i pracowitych!leserzy-dupowłazy sie obijaja,a brygadzistki to akceptuja i obijaja sie wspólnie,no tak,bo życie jest drogie,a za takie fory,to zawsze cos im sie skapnie od d...- włazów:jakas szyneczka,kiełbacha,cukierki,lub chociaż ciekawe informacje o ludziach...jak ma byc pozniej solidarnie,jak tych d...- włazów tak sie mnoży?nierozumiem takich ludzi,jak oni zyją ze świadomoscia,ze sa kapusiami,lub daja łapówki,zeby miec lepiej...a jeszcze gorsze to te madrale brygadzistki co je biora,ze tacy ludzie moga spokojnie isc spac,ze sie nie boja że los ich za to ukarze...za to ponizanie i gnebienie ludzmi,obrazliwe,wulgarne obelgi,to trzebaby widziec,nie sposób tego opisac słowami... Odpowiedz Link Zgłoś
pit-bull-22 Re:do smally22 28.06.09, 16:42 czytam to i zastanawiam się o co Wam w tym wszystkim chodzi ??? O to , żeby Ulli wrócił czy o sianie nienawiści między sobą ???? Zdanie moje jest takie , jeśli komuś nie pasuje hala 10 czy 11 niech ja po prostu zmieni . Na 10 wisi ładne hasło "JEDEN ZA WSZYSTKICH - WSZYSCY ZA JEDNEGO" a wy co robicie ??? Siejecie nienawiść między sobą wypisując takie bzdury . Bo to brygadzistka taka , tamta owaka , tamten znowu przynosi łapówki ... Tamci piją kawkę .... nic nie robią . To mam propozycje . Zamienicie się z nimi , też będziecie pić kawę . Bo Radek taki , Przemek się niby głupio śmieje , Iwona przyjeżdża sobie kiedy chce Adrian wielki Pan i przy nim się zatrzymam , bo kto jak nie on potrafi zrobić tylko zmiane produkcji , zna tę maszynę lepiej jak nie jeden mechanik i wiem , że to , co teraz napisałem za to dostanę odzew , ale mniejsza z tym . Ludzie walczymy o to , żeby Ulli wrócił a nie wytykajmy błędów jeden drugiemu , więc może zsolidaryzujmy się , w kupie siła . Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec do pit-bull-22 28.06.09, 18:52 hasło wisi,ale niestety tak nie jest!a nasze słowa to nie sa bzdury,szczera prawda,nigdy nie zamienie sie z tymi nierobami,dupowłazami,bo do pracy przychodzi sie po to aby pracowac,wszyscy powinni pracowac,a nie tak jak te obiboki,ktorych bronisz,lesery i łapówkarze,dupowłazy!ja nie miałabym sumienia przyjsc do pracy(nagminnie)i sie chowac po katach,byle nic nie robic,i włazic w dupe Renacie czy innej pseudo- brygadzistce,zeby miec lepiej,a oni tak robia,a ty to popierasz?ja sie tym brzydzę !!!!!!Adrian i pozostali,to jest tak jak tu pisza,a nawet gorzej...Adrian moze jako jedyny z nich troche umie,powtarzam TROCHE,ale jest leniwy i panoszy sie przed kolegami,kolezankami,i to nie jest w porzadku,ze chodzi na fajke kiedy ma ochote,siedzi przy biurku i sciemnia,zamiast pilnowac roboty,a morał taki,ze formatki potem sa beznadziejnie produkowane,sciegi poprzepuszczane,krzywe,bez wymiaru itd,itp.Gdyby tak nie sciemniali,kawki,ploty z brygadz.i inne,produkowaliby lepsze formatki,a z takich bubli cudów sie nie uszyje,a pretensje potem do szwaczek i osób co sa przy stole,operatorzy umywaja rece,a to od nich zalezy co ze stepomatu zejdzie.Wiec do dobrego mechanika to im wszystkim długa droga,choc takie mniemanie moze maja o sobie,ale najpierw powinni sie zastanowic po co sie przychodzi do pracy?czy po to zeby dupe komus obrobic przy biurku lub na fajce,poflirtowac,posciemniac jak szefostwo nie widzi?A ze z maszyny ida buble,to kogo to obchodzi,przeciez oni tego nie obszywaja,to maja to w dupie,niech sie mecza ci co dalej to przerabiaja.Wiesz mi nigdy nie zamienie sie z dupowłazami nierobami,bo mam sumienie,honor i szanuje uczciwych współpracowników.Jesli chodzi o Ulliego,to czy on był,czy go nie ma,to jest tak samo zle,oni wszystko przed nim ukrywali,sam nic niezdziałałby,Renata i jej "szajka" działa na czele.Ulli sam zwolnił duzo osób,które cos robiły,dobrze pracowały,i potrafiły sie odezwac dla dobra calej grupy,niestety zwolnił je nie wiedzac,ze te osoby były dobrymi pracownikami,podpisał zwolnienia osób,które były wskazane przez kierowników i brygadzistki,a one eliminowały osoby,ktore im przeszkadzały w pomiataniu innymi,bo te osoby nie bały sie odezwac - i tak niestety jest... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha111.1 Re: do pit-bull-22 28.06.09, 21:11 PRACOWNIKEC-super,brawo dla ciebie za szczera prawde na temat tego ze Ulli zwolnil kilka lub kilkanascie osob!zwolnil poprostu tych co nie pasowali kierownika i brygadzista za ich uczciwa prace i dobrze byloby gdyby Ulli wrocil z otwartymi oczami i to szeroko i zeby widzial sam co dzialo sie na 10 i 11,tylko tez prawda ze nie mogl nas pilnowac 24godz. na dobe.a wciskano mu taki kit jaki chcieli zeby slyszal,ukrywali przed nim prawde.dobrze ze jest to forum ktore Ulli pewnie czyta i teraz chociaz wie jak bylo i jest w EC.tak trzymajmy i walczmy o powrot Ulliego,ja osobiscie bardzo chce zeby wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smally22 operatorzy hala 11 !!!!! 29.06.09, 17:14 śmieszy mnie to co niektorzy z was pisza !!!! operatorzy z 11 sa do niczego , ale nikt nie potrafi powiedziec tego wprost ! Panie Ulli wie pan co sie dzieje na tej 11 ??? Adrian co chwile naprawde siedzi przy biurku , rzadko kiedy go mozna spotkac przy maszynie , foramtki sa zle , krzywe i sciegi poprzepuszczane !!!! Radek zaczyna robic to samo co Iwona , wychodzi kiedy chce i ma wszystko gleboko w dupie . Iwona jeszcze bardziej wchodzi w dupe tej smiesznej Pani brygadzistce od siedmiu bolesci , codziennie dla niej cos przynosi , nie ma dnia zeby przyszla do pracy bez torby a do tego cale 8 godzin robi z nia i Pania koordynator pierdoly i co chwile z jakims mechanikiem gada . A przemek ??? hahah szkoda naprawde moich palcow bo poprostu on jest do niczego . Jeszcze co do kwestii pomocnikow powiem tylko tyle ze zaden z nich sobie tak naprawde nie poradzi jak zabraknie operatora a ta coreczka Iwony to nie ma zielonego pojecia o robocie . Przychodzi na hale i sie glupio rozglada , jakby obserwowala . A brygadzistka i kierowniczka kazdemu pomocnikowi na takie cos pozwalaja ??? Co to za pomocnicy co nic nie potrafia ??? Panie Ulli niech Pan wraca i zrobi porzadek z operatorami i ich pomocnikami !!! Prosze !!! Bo te formatki nie nadaja sie do obszycia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: operatorzy hala 11 !!!!! 29.06.09, 20:47 Ludzie co wy ku...wa wypisujecie zamiast bronić ludzi to ich szmacicie.Szczęście od boga że już nie pracuję bo przez was wszystkich przemawia nienawiść do drugiego człowieka a tak wogóle wszyscy piszecie o halach 10-11 a może ktoś zajmie się 9 ciekaw jestem czy dalej Obama lata sam z rolkami po magazynach Odpowiedz Link Zgłoś
tornado9 Re: operatorzy hala 11 !!!!! 02.07.09, 00:58 wyczytalem,cos na temat H O9 .To jak slyszem i czytalem o ich kier.SLAWOMIRZE P. To on powinien sie juz teraz leczyc .Juz ktos to wczesniej napisal .Ale on mysli ze sie bardzo dobrze czuje. Zopowiesci winika ze tylko on ma racje ,a reszta pracownikow to poprostu banda i nie rozgarnienta cholota oraz wiesniaki.ALE kij ma dwa konce .JAK SLYSZALEM TO TAM PRACUJA NORMALNI LUDZIE ,tylko on ich uwaza za przyglopow ,zeby sie tylko nie pomylil .Zal mi tych chlopakow z H09 .ALE i to moga zmienic, DOBRZE ze juz tam mnie /////////////// Narka Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: operatorzy hala 11 !!!!!smally22 30.06.09, 08:12 Brak motywacja....prosto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczera.0 Re: jak piszesz takie bzdury,to znaczy,ze... 24.06.09, 18:35 Zgadzam się z Tobą!!!Pracownikec uderzyłeś w czułe miejsce!!!Ale pani kierownik i jej dupo-włazy to osoby fałszywe i dwulicowe!!!Sporo ludzi nabiera się jeszcze na te uśmieszki miłe teksty jak coś potrzebują !!!A wystarczy mieć tylko inne zdanie od nich to Cię niszczą!!!Szkoda Panie Ulli że nie udało się panu czegoś z tym zrobić!!!Dobrze pan wie jak to wygląda!!!Ale prawdą jest to że pozwalamy na to!!!Osoby ,które chciały coś zrobić już ich nie ma!!!Może wtedy było trzeba pomóc zadziałać!!!Ale wszystko do zrobienia, zależy to tylko od Nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec do szczera.0 25.06.09, 10:34 Masz racje,ze osoby które były odwazne,potrafiły sie odezwac nawet w imieniu całej grupy,szczere,które coś robiły zeby nas lepiej traktowano,to juz ich nie ma...Brygadzisci sie ich pozbyli z firmy...!Najwazniejsze,zeby trzymac sie razem,ale tych dupowłazów jest tak dużo w tej firmie,że wszystko psują,nie chce im sie pracowac,wiec dają łapówki rzeczowe lub ustne brygadz.i kierown.za to maja taryfy ulgowe,nie sa wyrzucani na inne hale,poprostu maja najlzejsza prace,ogólnie kiedy moga,gdy nie ma dyrekcji,to ściemniaja przy biurku z brygadzistą,lub gdzieś sie chowaja na plotki.To jest wkurzajace,bo wszyscy ludzie sa równi,a brygadzista powinien traktowac wszystkich równo,za to jak pracuje,a nie ile łakoci ,czy kiełbasy od kogoś dostanie.Gdyby brygadzisci i kierownicy byli normalni,uczciwi,pracowici,nie braliby tych łapówek,nie gnębili i ponizali nas dobrych pracowników,to praca w euro-comforcie byłaby przyjemniejsza,spokojniejsza i bezstresowa... Odpowiedz Link Zgłoś
karolfiesta chce cos zmienic 24.06.09, 22:02 To ze tak pisze wcale nie znaczy ze należę do tych dwóch grup które wymieniłaś porostu chce cos z tym zrobić co się u nas dzieje w firmie ale nie pisząc i narzekając. Może wystarczyło by się w końcu postawi paru osobom w naszej firmie wiadomo ze nie można liczyć na to ze większość tak zrobi szczególnie ci którzy dużo mówią ale jak przychodzi co do czego to oni nic nie wiedza .jeśli my nic z tym nie zrobimy tylko będziemy tak narzekać i wypisywać różności na siebie to to nam na pewno nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec do karolfiesta 25.06.09, 10:03 to się cieszę,że jestes jedną z nas!:)Szkoda,ze ludzie w euro nie sa solidarni,razem nie działaja,bo w grupie zawsze sa szanse wieksze,a jak zabieraja głos pojedyńcze osoby,w słusznych sprawach czesto robia to dla dobra całej grupy,jednak dlatego,ze działaja w pojedynke to brygadzisci ich gnebia za to,albo dostaja wtpowiedzenie... a w takich szczerych i odwaznych osobach jedynie nasza nadzieja,tylko ,zeby reszta poszła za nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnie345 Re: nigdy nie bedzie lepiej... 29.06.09, 22:16 ULLI A DZISIAJ WYMYSLILI ZEBY SZWACZKI WIECEJ SZYLY JAKIES DODATKOWE KARTY I MUSZA W UWAGACH NAPISAC DLACZEGO TYLE NIE OBSZYLY!!! CZYLI JUZ PAN WIE JAKIE NAPRAWDE SA WYNIKI NA HALI 10 I 11. ZMUSZAJA TE KOBIETY DO WIEKSZEJ WYDAJNOSCI A ONE I TAK STARAJA SIE JAK MOGA!!!!!!! Z WIELKIM SZACUNKIEM DLA SZWACZEK NIE ROBCIE TEGO CO WAM KARZA BO ZDROWIA W PRZYSZLOSCI NIKT WAM NIE WROCI,A PRODUKCJA NIE IDZIE BO NIE MA ULLIEGO I JEGO SZACUNKU DLA NAS PRACOWNIKOW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: nigdy nie bedzie lepiej... 30.06.09, 08:08 trochy smieszne to jest ale napewno jaki cel na to jest, jak dodatkowe papier, to czekawe kto to dodatkowe czyta? podstawa na ilosc i jakosc sa sprawny maszyne, jak niema, to niema ilosc i jakosc, a ludzi sa tylko ludzi a nie maszyne, i prosto!! i jak niema szacunku do ludzi to niema ilosc to napewno jest! czytam wasze posty i fajnie forum to jest! Bardzo my podoba jak ja widze philipsa zarzadanie nie daja owoce....:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fartuszki Re: fArTuSzKi 06.07.09, 19:15 sami zalozcie w ta goraczke fartuchy i w nich pracujcie a to tyczy sie naszych kierownikow i pyskatych brygadzistow. te fartuchy powietrza nie przepuszczaja a musimy w nich pracowac,zima ok niech sa ale nie w ten upal! Odpowiedz Link Zgłoś
proview_3 Re: nigdy nie bedzie lepiej... 07.07.09, 00:06 Sporo osób mówi o tym forum,o tym co tu się pisze.Jednym to się nie podoba inni wręcz przeciwnie są zadowoleni.Piszecie o wszystkim i to jest dobre.Większość z Was chce żeby pan ULLI wrócił,ale pewno nie wszyscy.Otaczał się pan gromem fałszywych ludzi,oni nadal tam są(na halach 9,10,11).Hala 10 jest za panem,chodź nie wszyscy.A co z 9 i11???Tylko jak na hali 11 mają być za panem skoro pani kierownik głośno mówi źle o panu a pracownicy tego słuchają!Dlaczego pan nic z tym nie zrobił?Co do brygadzistek można dużo powiedzieć o nich i dużo powiedziano, ale czy prawdę.Każdy ma inne zdanie i ma prawo.Pani M jest miłą osobą ale czy szczerą?Pani R wiemy jaka jest ale swoim nie da zrobić krzywdy ale czy jest szczera?I pani J. dla władzy zrobi wszystko byle ją mieć.I pani J nowa brygadzistka następna która dla władzy zrobi wszystko.Pani B kocha swój fartuszek i i bycie brygadzistą za wszelką cenę. Czy takie powinny być brygadzistki?A co z kordynatorami ,paniami od Apollo,paniami od pieczątek...........sporo tych ludzi przy władzy! Nie za dużo!Co pan z tym wszystkim ma zamiar zrobić jak wróci?!? Sporo osób liczy na pana i zmiany na halach.Chodź i tak pewno będą zadowoleni ze zmian jakie pan dokona i wręcz przeciwnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
10.operator Re: nigdy nie bedzie lepiej... 07.07.09, 16:27 NAJWAZNIEJSZE PYTANIE BRZMI "KIEDY ULLI WROCI??" NIECH NASTAPI TO JAK NAJSZYBCIEJ BO TO JAKAS KATASTROFA CO TU SIE OSTATNIO DZIEJE W TEJ FIRMIE! TAK PROVIEW_3 MASZ RACJE FALSZYWYCH LUDZI NIE BRAKUJE A ULLI SIE O TYM NAPEWNO PRZEKONAL -JAK NA JEGO URODZINACH OBGADANO JEDNA SZWACZKE Z NASZEJ HALI Z GR.C- A MOZE TE FALSZYWE BRYGADZISTKI BALY SIE ZE TA SZWACZKA W JAKIS SPOSOB BEDZIE CHCIALA ZNISZCZYC TE CZAROWNICE W CZERWONYCH FARTUCHACH.POZDRAWIAM SZCZEGOLNIE BRYGADZ.Z GR.C H-10 I Z H-11 GR.B,TAK PANIE TO WY MIALYSCIE DUZO DO POWIEDZENIA LUB TEZ OBGADANIA NASZEJ NAJLEPSZEJ SZWACZKI Z GR.C.......... ULLI TY TEGO NIE WIDZIALES?JUZ WTEDY-ZE W EC TYLKO SIE NISZCZY LUDZI??? Odpowiedz Link Zgłoś
tornado9 Re: nigdy nie bedzie lepiej... 07.07.09, 18:10 Czasami piszecie bzdury ,piszcie do rzeczy .A brygadzistki niech sie wezma do pracy .A NIE kierownicce dupa lizac.A JAK chca spasc z stolka to niech robia tak dalej, to tylko kwestia czasu ale ten czas sie dla nich konczy///////................ULI co ty o tym wszystkim sadzisz Przecież ty ponoc o tym wszystkim wiedziales .TYLKO udawales ze nic sie nie dzieje .POZWALNIALES pozadnych ludzi,zwolnic ,ktorych ci brygadzistki zaproponowaly,bo za duzo wiedzieli na temat danej produkcji. WIEC twoim zdaniem kto by sie nadawal do zwolnienia.............................Odpowiec sobie sam...... Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec komentarz nr.300!!!! 08.07.09, 18:15 duzo duzo tu jest prawda i duzo rzeczy sa jeszcze do zmian ale to nie jest robiony w 5 miesieca...ludzi jaki odszedl od ec , bo dostali zwolniony przepraszam, ale to decyzja pietro wyzej...bylo podany ilosc i nic wiency, polecenia sluszbowa!!! tam dopiero musze byc osoba jaki zna rzadzisz taki zaklad z tyla osobamy i wtedy idze tez reszta dobrce...przyklad mamy i widzalismy w hala 9, 10 i 11...bo taki wyniki w caly historia ec jeszcze nie bylo...i jeszcze raz nie beda..!!! szacunek dla wszyskiem ucziwem pracownikem w ec i dalaj tak otwarty w tym forum! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zagrywki Re: komentarz nr.300!!!! 08.07.09, 18:23 takiego forum jeszcze nie było!!!300komentarzy a to wszystko żeby wrócił jeden człowiek Ulli!!!!!! wmoże i racja że była to decyzja z góry w sprawie zwolnienia kilku osób ale wiem że większość ma rację to tylko i wyłącznie zasługa kieowników i brygadzistów!!! zwolniono pracowitych ludzi którzy potrafili się odezwać jak im się coś nie podobało a lenie i nygusy zostali a dlaczego???-bo dobrze liżą du..y kierowniką i brygadzistą. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia.17 Re: komentarz nr.300!!!! 08.07.09, 18:33 mialem ogromna nadzieje ze dzieki temu forum pewne osoby sie zmienia. ale jak ktos nie ma szacunku i kultury to niestety nic nie mozna zrobic. wiadomo o kim pisze a ci ktorzy nie wiedza to o pani ktora juz nie raz zostala prawdziwie obsmarowana na tym forum czyli jak to ja nazwano Muu.. zdaje sobie sprawe ze czasami trudno jest myslec (ty to pewnie mozgu juz nie masz)-przepraszam za te slowa ale z to osoba a raczej na jej halach nie da sie pracowac. czemu jej nie wywala z euro comfortu tylko tych ktorzy ciezko pracuja na hali po 35 stopni za marne grosze 1100-1200zl. Odpowiedz Link Zgłoś
tornado9 Re: komentarz nr.300!!!! 08.07.09, 18:52 Za te 1000lub 1200 to powinni popracowac fizycznie kierownicy wielce madrzy i nie naruszalni ,arogannczy w stosunku do ludzi produkcyjnych .Aczego ich ucza na tych szkoleniach ,chyba gupoty oraz wrzodow pod pachami i krzykow na podwladnych.TO samo dotyczy brygadzistow wielce szkolonych w kierunku glupoty ,i nie wiedzy .A oni uwazaja ze po takim szkoleniu sa madrzejsi ,ale w odwrotnym kierunku Uli chyba sie zemna zgodzisz .Ale przyznaj ze mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: komentarz nr.300!!!! 08.07.09, 19:17 co prawda to prawda...i juz to bylo pisany w stary forumie...ale nic na to nie idze bo jak ona ide to tez rafaello idze i to niemcy boja... bo wtedy brak osoba kto wszyskie tajemnicy zna, tajemnicy od maszyny i tajemnicy od wkrety...i to bendze bolesnie...ale masz racje tornado!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tornado9 Re: komentarz nr.300!!!! 08.07.09, 19:04 CO do tej pani moim i nietylko moim zdanie`,ona powinla dawno juz niepracowac w tej firmie .CHyba nie jest jej wstyd dotyczacych opini ludzi wiekszosci w zakladzie . CHyba ze ja DYREKCJA I UDZIALOWCY FAWORYZUJA/////.A to bardzo niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
leszczyniak-5 Re: komentarz nr.300!!!! 11.07.09, 00:34 narzekacie na to,na tamto i itd....Ulli dobrze wiedzial o wszystkim ale z kim mial wspolpracowac?!!-dlaczego nikt sie nie staral z nim pogadac powiedziec na co ma zwrocic szczegolna uwage,na kogo ma uwazac itd.... przeciez on sam nie wiela mogl zrobic a teraz kazdy jest taki madry i pisze swoje zale i pretensje. ja bylam odwazna i co chcialam wiedziec lub powiedziec to poprostu z Ullim rozmawialam i tez tak jak wy wszyscy tutaj piszacy czasami pluje sobie w brode ze niektorych rzeczy nie powiedzialam wprost bo moze juz dawno byloby inaczej. mam wielka i ogromna nadzieje ze jednak ULLI do nas WROCI i to szybko i powiem juz teraz ze kiedy pojawi sie na naszej hali pierwsza pojde do niego na rozmowe,pojde powiedziec to wszystko czego nie powiedzialam-TAK BEDE KAPUSIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiony17 Re:wow!!szok!!! 20.07.09, 19:55 WIEM KIM PAN JEST BO NIE RAZ WIDZIALEM PANA I POWIE ZE DZIEKI TEMU FORUM PEWNA PANI MUU..... BARDZO ALE TO BARDZO SIE ZMIENILA! TYLKO DLACZEGO???-MOZE DOSTALA OD KOGOS ZRYPKE?! OBY TYLKO PORZADNA BO TO JEJ SIE NALEZALO HA HA HA :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deskvet Re: nigdy nie bedzie lepiej... 07.07.09, 22:57 Macie racje proviev_3 i 1o.operator!Nasze brygadzistki kochają gadać o kimś źle kto im zagraża jest lepszy!Na naszej hali 11 zniszczono kogoś tak jak próbowano zniszczyć szwaczkę o której piszesz 10.operator! Szkoda ze nie dała rady jak ta szwaczka ale nie ma co się dziwić!Pracować z takimi koleżankami które kopią pod tobą dołki, kłamią ,oszukują a wszystko po to żeby przypodobać się kierowniczce!A ona chyba ma klapki na oczach!Chodź sama nie jest nic lepsza!Pozdrawiam osobę o której piszę i szwaczkę o której pisze 10.operator!I pana Ulliego, który wróci i będzie się wtedy działo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
program.zuzlowy Re: zuzel!! 08.07.09, 18:44 kryzys,kryzys,kryzys...itd.......ale mam program zuzlowy z niedzieli i jest tam piekna fota kto na niej jest wie o czym mowa, tak przeciez trzeba sie pokazac w wielkopolsce jaka ta firma euro comfort jest wspaniala i jak wspiera zuzlowcow!!! ludzie otworzcie oczy na nasz zarzad z ec albo nasz zarzad z Niemiec je otworzy i jak najszybciej zwroci nam Ulliego. walczymy o niego i walczyc bedziemy tak dlugo az Ulli pojawi sie z powrotem w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec szkoda tych osób... 09.07.09, 09:30 Macie wszyscy rację,że szkoda tych osób zwolnionych niesłusznie! Szajka brygadzistek i kierownictwa z hali 10 i 11,pozbyła sie osób,które im przeszkadzały,a mianowicie były to osoby szczere,które widząc krzywde ludzką w tej firmie,potrafiły sie odezwać do bryg.i kierow.,a to im nie pasowało,wiec wszyscy którzy byli przeszkoda zostali zwolnieni,oczywiscie nie odrazu,stopniowo.Wierzcie lub nie,a to były naprawde fajne osoby,a takich odwaznych jest malo,co potrafia powiedziec pseudo brygadziscie,ze to ponizanie,wulgarne obelgi,to ze ci co wlaza w dupę bryg.kierow.prawie nie musza pracowac,bo kapuja,lub daja "łapówki".Taka osoba jest wtedy zagrozeniem,dla brygadzistki,więc się jej pozbywa,bo po co ktoś ma zmieniac jej styl gnebienia ludzmi,wypomniec jej ,że urlop jest dla wszystkich pracownikow,a nie wybranych dupowłazów tylko.Albo,ze pracę się rozdziela równo,a nie jeden może zapierdzielac sam przy stole a kiedy sa dupowlazy na tym samym stanowisku ,to wtedy pani Renata i inne postawia 3 osoby które robia to co dzien wczesniej musiała robic jedna.Tylko dlatego dupowłazy maja fory,bo Renata i inne maja z tego korzysci,a niestety osoby,które potrafiły sie odezwac,to juz ich nie ma,a to naprawde byly to dobre pracownice,wykonywały swoją pracę b. dobrze,a powodem tego,ze je zwolnili było tylko to,ze dla nich najwazniejsza to była szczerosc,uczciwosc,szacunek dla ludzi i kolezanek...a to sie nie podobało brygadzistkom z hali 11 i 10 ,na czele których stoi najbardziej wulgarna,za grosz nie majaca kultury osobistej Renata,ktora jet nie tykalna,fałszywa,wiele ludzi przez nia płakało i jeszcze zapłacze,niestety tam wyżej nie wiedza co sie dzieje na tych halach,co robia z ludzmi brygadzisci,szkoda ze Ulli tez był okłamywany,nie wiedział o wielu sprawach,a gdyby było inaczej ,może te osoby pracowite,uczciwe nie straciłyby pracy i gdyby reszta im pomogła,coś możnaby zdziałać...chcę żeby te osoby wróciły na nasze hale 10 i 11 ,gdyby tylko tak sie dało... Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: szkoda tych osób... 09.07.09, 14:07 ludzie nadal żałujecie h10-11 a co się działo na h9 a być może dzieje się tam nadal dzieje?Przykład jeden z brygadzistów wybrał sobie za dupowłaza zioma z Glinki i podobno do dzisiaj włazi mu w dupę bez wazeliny za mnie już kablował niech ktoś napisze czy nadal to robi?A nikt nie pamięta Ciapka on był spoko brygadzistą ale że za dobry był dla ludzi to go Polak wywalił z brygadisty ciekawe kto teraz jest za niego ? Pewnie jakiś dupowłaz Polaka. Pozdrowienia dla H9 a w szczególności dla Piotra"Echo" :) Dawida Obamy tego ziomka z Glinki niech się zastanowi co robi no i dla Sławka operatora z zmiany D Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec do bestkangur32 10.07.09, 10:08 Rozmowy sa najczesciej o halach 11 i 10,bo tam brygadzistki i kierow.najbardziej krzywdza ludzi,w straszny wulgarny sposób odnosza sie do ludzi,ponizaja i gnebia.Brygadzistki z tych hal maja swoich ludzi dupowłazów,jest ich wyjatkowo duzo i sa wyrózniani.Na tych halach pseudo brygadzistki i pseudo kierownicy pozwalniali uczciwych pracowników,którzy cos umieli powiedziec głosno o krzywdzie ludzkiej! A na 9 tez moze sa podobne sytuacje,ale nie w tak duzym stopniu.Nie trzeba walczyc na 9 o dzien urlopu,jak minute spóznia sie z przerwy,głowy im nie urywaja,pracownicy nie sa wyrzucani po innych halach,nie słysza wulgaryzmów,brygadzisci sa kulturalni na 9,kierownik tez nie najgorszy,moznaby wymieniac mnóstwo,prawie kazdy z hali 11 i 10 chetnie pracowalby na 9,ale tak sie nie da,nie wolno sie przenosic.Wiec nie porównujmy tych hal,bo to jest śmieszne porównac hale gdzie sadystycznie sprawuja władze brygadzisci,a na 9 nie jest tak zle,moze nie ma jakiegos luksusu,ale da sie tam pracowac.Niestety na 11 i 10 spokojnie nie mozna pracowac,dzieki Renacie i pozostałym pseudo brygadzistom. Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: do bestkangur32 11.07.09, 19:45 Do pracownikec człowieku ty nie wiesz co piszesz pracowałem na tej hali 9 przez 2 lata i o urlopy trzeba było się prosić a jeśli mówisz że brygadziści są kulturalni to koń by się uśmiał np.powiedz mi który z brygadzistów może Ciapek ale z tego co wiem to on już nie jest brygadzistą:( A może kierownik S.P się zmienił bo jak tak to chwała mu ale wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
smieszek.11 Re: do bestkangur32 12.07.09, 16:57 nie ważne jak było i jest na h-9,10,11 ważne jest to że Ulli czytając to ma świadomość z jakimi ludźmi pracował,jak mydlono jemu oczy żeby to brygadziści i kierownicy byli najlepsi a nie my zwykli pracownicy. cieszę się że powstało to forum bo nawet my pisząc tutaj coś więcej dowiadujemy się z jakimi osobami FAŁSZYWYMI pracujemy.Ulli pozdrowienia dla Ciebie i tych wszystkich którzy tak jak ja chcą żebyś WRÓCIŁ do Nas! Odpowiedz Link Zgłoś
malpiszon.9 Re: Racja 12.07.09, 17:03 SWIETA RACJA ZE MOWIONO ULLIEMU TO CO CHCIELI ZEBY WIEDZIAL A CALA RESZTA BYLA UKRYWANA. JA TEZ CHCE ZEBY ULLI WROCIL I ZROBIL PORZADEK TAKI NA JAKI KAZDY ZASLUGUJE. WRACAJ ULLI JAK NAJSZYBCIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikec do bestkangur32 14.07.09, 08:48 Uwierz mi,że wiem co piszę! Nie napisałam,że na 9 jest idealnie,że jest wspaniale,tylko w porównaniu z bałaganem i tym co się dzieje na hali 11 i 10,to na 9 jest w miarę ok.Brygadzisci tez sa inni (niektórzy)niż jak ty pracowałeś,naprawdę jest tak w miarę na 9,a z urlopem nie mają problemów.Wierz mi,że każdy z nas chętnie przeniósłby sie na 9,nawet co niektórzy próbowali,ale przełożeni sie nie zgodzili.Gdybys na swoje oczy widział krzywdę ludzką jaka ma miejsce na hali 11 i 10,jak brygadzistki i kierownicy tam traktuja ludzi,jak poniżają ,obrzucaja wyzwiskami,jak wyrózniaja tych dupowłazów-obiboków,a jak uczciwie pracujesz ,to z toba jada jak ze szmatą.Naprawde to nie jest miłe i przyjemne...ja to widzę ...,i widzę tez jak jest na 9,znam wiele dobrych zaufanych osób z 9,nie narzekają,mówią ,że da sie tam pracowac,pewnie,że tez mogłoby byc jeszcze lepiej,ale patrzac na hale 11 i 10, nie jest na 9 źle. Odpowiedz Link Zgłoś
smieszek.11 Re: do bestkangur32 14.07.09, 11:33 gratuluje odwagi i napisania prawdy na temat h-10,11 ale miejmy nadzieje ze Ulli naprawde wroci i zrobi porzadek dzieki temu ze moze czyta to forum! POZDRAWIAM SZEFIE ULLI! Odpowiedz Link Zgłoś
dreman Re: do bestkangur32 14.07.09, 21:52 wypisujecie o halach 10 i 11 moze tak lepiej zajmiecie sie tym baranem ze zwiazkow przeciez on odkad sa zwiazki nic wam jeszcze nie zalatwil zadnej podwyzki tylko pieniadze pobieraja za c o za siedzenie a tak wogule niehh sie nie tlumaczy kryzysem i ze zaklad nie ma pieniedzy ja kryzysu u siebie na hali nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
skowron.22 Re: Nieznajomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.09, 23:22 czytam pol dnia to forum i wiecie co chyba ten caly Ulli musi byc wart tego ze tak walczycie o jego powrot!!!!!!!!!!!!!!widze sa tez rozne pytania do p.Buss....,p.Nim....,p.Bonn.....,nie wiem kim oni sa bo CHYBA na szczescie nie pracuje w tej smiechu wartej firmie ale prosze odpowiedzcie-czy CI ludzie nie widza co sie u was dzieje a moze ten caly wasz dyrektor -(fajnie go ktos przezwal -PHILIPS) wciska kit na wode osoba wyzej wymienionym!!!!!!!!!!!!! to jest do tego waszego Ulliego-prosze pana a pan nic nie moze zrobic??????? (pewnie nie bo jesli dobrze rozumie to pan tam juz tez nie pracuje) ale jesli pan to czyta to pewnie jest pan zadowolony widzac jak ludzie z tej zalosnej firmy walcza o pana az panu zazdroszcze!!!!!!!!!gratuluje wam ze piszecie co was boli i szczerze ZYCZE POWROTU PANA DO TYCH LUDZI ktorzy na pana tam czekaja!!!!!!!!!! POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Resumee!!! 16.07.09, 10:16 2 mies.juz nie jestem, i teraz resumee jak to wyglonda: hala 9 co najmniej 9 zmian stal bo zepsuta, niema produkcja wloklin, hala 10, stan chorobowy bardzo wysoko, a wydajnosc bardzo malo, a operatorow (w tym tez nowe) uczekaja. Step.1 wiency stoije jak pikuje. dodatkowe jeden kierownik na hala i tez nie idze. hala 11 co najmniej 8 zmian stal i coraz wiency awaria i nie planowany postoje, plus wydajnosc w piwnicy...145 koldry/zmiany motywacja niema, urlop niema, to taki zarzadanie jest dobra?? czekawy jak dalaj to idze z taki produkcja!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Resumee!!! 16.07.09, 10:19 plus dodatkowe...spokojne pracownik od produkcja lamowka tez juz ma dosc i tez koncie pracy w ec.... to daje do myslenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
smialek.6 Re: Resumee!!! 19.07.09, 19:42 czekam na dzien kiedy pan sie u nas znowu pojawi bo ma pan prawdziwe informacje na temat tego co tu sie dzieje. i prawda najlepsi ludzie sie zwalniaja ale ja im sie nie dziwie! Odpowiedz Link Zgłoś
masakrycznie Re: Resumee!!! 20.07.09, 17:47 ULLI CZY ZARZAD Z NIEMIEC NAPRAWDE NIE WIDZI CO SIE DZIEJE JAK ODESZLES Z EC? TE CHO...E MAMUTY I STEPOMATY NIE CHCA ISC! PRODUKCJA IDZIE JAK KREW Z NOSA I TO JEST PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka.2 Re: Koszmar dla wiekszosci z Nas!!!! 21.07.09, 19:15 Naszym Zleceniodawcą jest duża firma produkcyjna działająca w ramach zachodnioeuropejskiej grupy o międzynarodowym zasięgu. Wielo- wydziałowy zakład mieści się w Wielkopolsce, jest nowocześnie wyposażony w maszyny sterowane numerycznie, pracuje w ruchu ciągłym i specjalizuje się w produkcji wielkoseryjnej. Do jednego z wydziałów firmy, liczącego około 400 pracowników, poszukujemy aktualnie kandydata na stanowisko Kierownik Produkcji przemysł tekstylny 31011 Zatrudniona osoba kieruje podanym wyżej zespołem produkcyjnym i dba o rozwój kwalifikacji zawodowych pracowników. Raportuje do Członka Zarządu ds. Technicznych i odpowiada za właściwą organizację produkcji oraz planową i efektywną realizację nałożonych zadań. Ponadto oczekujemy stałej optymalizacji procesów produkcyjnych i wzrostu wydajności pracy. Od kandydatów oczekujemy wieloletniego, ugruntowanego doświadczenia w kierowaniu dużymi zespołami produkcyjnymi w oparciu o nowoczesne techniki zarządzania oraz znajomości specyfiki eksploatacji maszyn numerycznych. Preferujemy doświadczenie w produkcji tekstylnej ale uwzględnimy również oferty kandydatów z innych gałęzi przemysłu wykorzystujących maszyny sterowane numerycznie, np. maszynowy lub meblarski. Solidne wykształcenie techniczne oraz dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego uzupełniają profil idealnego kandydata. Zainteresowanych prosimy o przesłanie w języku polskim i niemieckim lub angielskim życiorysu wraz ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego z podaniem referencji, oczekiwań finansowych, możliwego terminu rozpoczęcia pracy i numeru referencyjnego 31011 pod podanym niżej adresem. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Więcej informacji: www.psp-international.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka.2 Re: Koszmar dla wiekszosci z Nas!!!! 21.07.09, 19:24 Mało tego wiecie że szukają również kierownika od planowania produkcji.Szukają nowego MENAGERA w całej Polsce bo na okolicę z Leszna nikt nie przyjdzie tutaj do pracy bo wszyscy wiedzą jak naprawdę jest w Euro-Comforcie!!! Była jedna dobra,normalna i porządna osoba i tak jej podziekowano a może warto zadać takie pytanie "Skoro z philipsem jest wszystko ok to może właściwie nasz zarząd z Niemiec niedowidzi???????????????????" Można to wszystko znaleźć na stronie żeby łatwiej było wszystkim Kierownik produkcji (planowania)psp-internationale -są to oferty z 20.07.2009r. Ulli wracaj do nas bo drugiej takiej osoby jak ty byłeś nigdy już nie będzie :-( fajny i spoko z Ciebie jest gościu!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam SZEFIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szefuncio.17 Re: Koszmar dla wiekszosci z Nas!!!! 22.07.09, 20:02 NIE WIERZE ULLI TY NIE MOZESZ NAS ZOSTAWIC???!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOZESZ!!!! WRACAJ I TO SZYBKO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobry.zart Re: Koszmar !!!! pani Nimn... pan.Buss.... 27.07.09, 18:49 jest pani kobieta tak jak ja i DLACZEGO nikt nie porozmawia z nami na temat Ulliego????????????????????????????????????????? My zwykli pracownicy wiemy najlepiej jaki Ulli byl dla nas! Chyba widac jasno i wyraznie jakie wyniki byly za czasow Ulliego i jakie sa teraz,widac rowniez to ze Ulli dbal o maszyny a teraz one przewaznie stoja bo sie psuja! Taka jest prawda a nie zwolnic dobrego pracownika bo nie pasowal dyrek....! A moze dyrek... bal sie ze jest w EC jakas rozgarnieta (sorki ulli za to slowo) osoba ktora ze wszystkim sobie swietnie radzila-bo taka jest prawda! P.Nimm...,P.Buss.... przemyslcie prosze to jak bylo kiedy byl Ulli i jak jest teraz kiedy Go nie ma!! Jestem przekonana ze gdyby nadal byl z nami w tej firmie byloby jeszcze lepiej!!! Pozdrawiam Ulli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobry.zart Re: Koszmar !!!! pani Nimn... pan.Buss.... 27.07.09, 18:50 No chyba ze tacy pracownicy dbajacy o druga osobe nie sa mile widziani w tej "chorej" firmie!!! ULLI WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Koszmar !!!! pani Nimn... pan.Buss.... 27.07.09, 19:19 tlumaczy to i wyszle to do pani nimnate czekawy co ona na to odpisze....ale myszle tak jak do taki moment....NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
koszmar.10 Re: Koszmar !!!! pani Nimn... pan.Buss.... 28.07.09, 16:13 ZGADZAM SIE Z TOBA DLACZEGO NIKT Z NAMI NIE POROZMAWIA NA TEMAT ULLIEGO??!!!! A MOZE BOJA SIE WSZYSCY PRAWDY JAKA BY USLYSZELI. ACH TAK ZAPOMNIALEM BO W EURO COMFORCIE NIE LUBI SIE PRAWDY JEDYNIE TO JAK SIE KLAMIE,OSZUKUJE I WCHODZI W D..E BEZ MYDLA BRYGADZISTA I KIEROWNIKA. I TEZ MASZ RACJE ZE WIDAC GOLYM OKIEM JAK BYLO ZA CZASOW ULLIEGO A JAK JEST TERAZ! SZEFIE ULLI POZDRAWIAM I JESTEM DOBREJ MYSLI ZE JEDNAK DO NAS WROCISZ! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka.2 Re: Koszmar dla wiekszosci z Nas!!!! 21.07.09, 19:25 Do dużego zakładu produkcyjnego z kapitałem zachodnioeuropejskim poszukujemy obecnie sprawnego managera na stanowisko Kierownik Planowania produkcja seryjna Idealny kandydat ma bogate doświadczenie w planowaniu produkcji w dużym, wielo-wydziałowym zakładzie produkcyjnym wytwarzającym różne produkty na skalę masową. Oczekujemy znajomości procesów produkcyjnych, nowoczesnych metod organizacji produkcji oraz komputerowych systemów wspomagających planowanie i zarządzanie produkcją. Wyższe wykształcenie techniczne lub ekonomiczne oraz dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego uzupełniają profil poszukiwanego kandydata. Osoba zatrudniona na tym stanowisku raportuje bezpośrednio do Zarządu w Polsce, kieruje kilkunasto osobowym zespołem podległych pracowników odpowiedzialnych za plany operacyjne na poszczególnych wydziałach, współpracuje ze wszystkimi wydziałami i odpowiada za ich koordynację w całym zakładzie w ścisłym porozumieniu z centralą koncernu. Poszukujemy osoby o silnej osobowości, zdolnościach analitycznych i organizacyjnych, operatywnej i wykazującej się własną inicjatywą w pracy. Zakład mieści się w małej miejscowości w Polsce zachodniej, oczekujemy gotowości do relokacji. Oferujemy doskonałe możliwości rozwoju zawodowego w stabilnej firmie i w międzynarodowym środowisku. Zainteresowanych prosimy o przesłanie w języku polskim i niemieckim lub angielskim życiorysu wraz ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego z podaniem oczekiwań finansowych, możliwego terminu rozpoczęcia pracy i numeru referencyjnego 31012 pod podanym niżej adresem. Gwarantujemy pełną dyskrecję. DORADZTWO PERSONALNE PSP International Sp. z o.o. www.psp-international.pl ul. Sienna 82 00-815 Warszawa Tel.: 022-331 86 01-03 Fax: 022-620 99 90 e-mail: 31012@psp-international.pl Na przesyłanych dokumentach prosimy o dopisanie klauzuli: ?Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883).? Odpowiedz Link Zgłoś
biurowiec.ec Re: Koszmar dla wiekszosci z Nas!!!! 22.07.09, 20:00 Widzę że piszecie tutaj wszystko i na wszystkich.Więc i ja dodam coś co napewno większość z Was zainteresuje!Pamiętam jak dzisisj słowa Pana Dyrektora "Do 15 i wont!!!" ,miało to się tyczyć Ulliego "że jest tylko do 15.05 i więcej go nikt nie zobaczy." jestem pewna że to iż Ulli odszedł to jest tylko i wyłącznie zasługą Dyrektora.Pozdrawiam Ulli i napewno wiesz kto to napisał! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: biurowiec.ec 23.07.09, 08:45 Co prawda to prawda, i wiem kto to sluchal i kto tu to pisal, ale na to bendze jeszcze okazja, na inne miesc, tam napewno taki slowa benda bardzo czekawe sluchany, ale to dopiero jak ja wroce do zdrowia,bo za darmo taki numer philipsa nie robie to. i to bendze bardzo glosno w lesznie.I najlepij bendze jak juz "nowa osoba" bendze w 9ce,10ce i 11ce, to wtedy ja zatrzynam. Pozdrawiam was wszyskie Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: biurowiec.ec 23.07.09, 23:17 Ulliec, takiego bełkotu słownego dawno nie czytałem. Włóż sobie pod poduszkę przed snem słownik ortograficzny, to może Ci coś do łba wejdzie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec seren1 24.07.09, 07:48 "Ulliec, takiego bełkotu słownego dawno nie czytałem. Włóż sobie pod poduszkę przed snem słownik ortograficzny, to może Ci coś do łba wejdzie... :-)" a chcesz slownik ortograficzny po niemieckie, to wtedy ucz najpierw to jezyk i odpisz my po niemieckie, madrusz! Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: seren1 27.07.09, 14:36 Przepraszam Cię Ulli. Nie wiedziałem , że jesteś Niemcem. Tak tylko przypadkowo wlazłem na to forum i poczytałem sobie. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: seren1 27.07.09, 19:17 Przepraszam Cię Ulli. Nie wiedziałem , że jesteś Niemcem. Tak tylko przypadkowo > wlazłem na to forum i poczytałem sobie. Pozdrawiam... czuje masz charakta jak philipsa...przypakowo cos widzialesz w produkcja ...sluchalesz pierdo..i caly operatywka bylo tylko jeden temat... pist cv i list bo potrzebuja taki osoby w ec...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.slow11 Re: seren1 10.08.09, 17:40 Ulli prosze napisz czy ty az tak byles zaslepiony tymi brygadzistami z 9,10,11???????????????????????? chce tylko doczekac dnia kiedy wkoncu ktos zrobi z nimi porzadek bo nie daj Bog przyjdzie nowy menager i tez bedzie wierzyl w te ich piekne lecz jak falszywe slowa!!! zreszta ja tak jak i wekszosc tu piszacych chce zebys do nas wrocil i to szybko bo juz nie jest i nie bedzie w tej firmie jak byles z nami!!! SZEFIE ULLI wracj -prosze!!! pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: seren1 11.08.09, 08:20 Juz jest nowe manager, zobatrzyme jak dlugo i jaki wyniki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec seren1-brygadzistami 12.08.09, 19:41 czesc seren1, jak bendze madry menager i sprawdze co potrafia brygadzistow-to juz polowa taki brygadzistow ida na bruk...jak nie no to bendze tak jak bylo! na 11ce napewno kogos ide na bruk to tylko kwestia czas...i mosze wroce kogos kto tam naprawda ..dal rady!!! ja tam nie wroce bo.......do momentow jak philips jest ..to jest bez zens...bo gosc niema pojecia co wogule grzeje w zakladzie ..tylko plotki i pie......ale mosze kjedysz kogos potem chce cos zmienicz to ja chetnie wasz pomoge! pozdrawiam wszykie uczywe pracownikow w 9,10 i 11..ogolny szefowa i szefowa2...mile bylo zwamy pracowacz Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec raspberry-1 12.08.09, 19:17 12.08.09, 19:43 Re: EuroComfort Autor: raspberry-1 12.08.09, 19:17 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz UWAGA na H-10 kapus i lizus ..zreszta zawsze nim byl...trzeba uwazac co sie mowi prz panu Sz.W.zwykly pracownik a nosi sie jak prezes i nie nadarmo taka ma teraz ksywe...gdzie go mozna najczesciej szukac??u brygadzistow..kierownika..bo chodzi i wklada palec w dupe mysli ze mu to w czyms pomoze??nie sadze..wiec rozmawiajac z nim trzeba uwazac co sie mowi ..ja zwracam na to uwage w trakcie rozmowy z nim:)poprostu jest "szują"czlowiek nie wart nic ..bo tacy ktorzy sprzedaja kolegow kolezanki sa zwyklymi ...poza tym co on soba reprezentuje??ma zone dziecko a obsciskuje sie z kolezankami??dziewczynami w pracy??ciekawe czy jego zona o tym wie?? takze drodzy koledzy i kolezanki uwazajcie na niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: raspberry-1 12.08.09, 19:17 12.08.09, 19:49 czesc szymon ......taki rzeczy ma krotki fala.....albo bendzesz prezeszem na hali ( ale tylko od nazwa) albo na najstepne zwolnenie jestesz na 1 miesc....pracuj na moje pomysl " zyc i daje zycia" to wtedy masz sukcess....albo wolisz miec na koniec zmiany " brudny" palec ..ogolny kolor bronzowy? daje cie tylko taki rada!! Odpowiedz Link Zgłoś
humorzasto Re: raspberry-1 12.08.09, 19:17 12.08.09, 22:08 WOW :-) :-) HA HA HA SUPER!!! W KONCU KTOS SIE ODWAZYL NAPISAC PRAWDE :-) :-)BRAWO:-)!!! ULLI I JAKI PALEC BRUDNY NA KONIEC PRACY?! CALA REKE AZ DO LOKCIA MA BRUDNA I OBY TYLKO REKE PEWNIE JEZYK OD LIZANIA DU.. TEZ!!! A TO ZE OBMACUJE DZIEWCZYNY TO RACJA JEST POPROSTU BABIARZEM I TYLE A TE LASKI GLUPIE ZE SIE TAK DAJA!!! ALE OTWORZA OCZY JAK TA FALSZYWA SZUJA JE SPRZEDA TAK JAK WIEKSZOSC W TEJ FIRMIE. NAJLEPSZY BYL TEKST W SOBOTE KIEDY TO OZNAJMIL,ZE ON WKROTCE ZAJMNIE MIEJSCE KIEROWNIKA-KRZYCHA!!!-CHLOPCZE TY MASZ TAK BUJNA WYOBRAZNIE ZE SAM NIE WIESZ CO MOWISZ BO TAKICH JAK TY "JELO...." NA KIEROWNIKOW NIE BIORA,A JUZ NAPEWNO NIE PATRZA W STRONE TAKICH JAK TY PAJACOW!!!LIZ DU... DALEJ I MIEJMY NADZIEJE ZE WYWALA CIECIE JAKO PIERWSZEGO Z EURO COMFORTU I OBYS ZALOWAL ZA SWOJE FALSZYWE CZYNY!!! POZDRAWIAM CIEBIE ULLI I TEZ JESTEM ZA TYM ZEBYS DO NAS WROCIL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec proponuje to powieszacz w stolowka 13.08.09, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/w,122,95282853,95282853.html?f=122&w=95282853&a=95282853&wv.x=2 dla nowe menager!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klapa.w.ec Re: nOwY mEnGeR 18.08.09, 15:05 Tak juz lepsze czasy nie nastana w EC! Ulli mamy nowego menagera :-( jakiegos Macieja,moje odczucie jest takie ze nie daje jemu duzo czasu w tej firmie widac po nim ze sie nie nadaje do tego s..u! EC szukalo takiej osoby ktora dlugo tu nie zagosci,jedyna osoba ktora ze wszystkim sobie radzila byles ty Szefie Ulli! Prawda jest taka ze szukaja takiej osoby ktora nic nie potrafi zeby nadal rzadzili brygadzisci i kierownicy a NIE menager! No ciekawe kiedy nowy Panie menagerze ci "wspaniali" brygadzisci zaczna wciskac tobie ten san KIT co Ulliemu!! ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: nOwY mEnaGeR 18.08.09, 16:35 Dajcie jego szans...mosze daje rady:-) i po pol rok bendze to samo, i widze prawdziwe trwacz philipsa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszmary.ec Re: nOwY mEnaGeR 19.08.09, 17:28 jakie pol roku??????????????? panie Ulli ty byles pierwszym i jedynym menagerem ktory wytrzymal w ec pol roku! Odpowiedz Link Zgłoś
17.siedemnastka Re: raspberry-1 12.08.09, 19:17 17.08.09, 15:24 NA TEMAT TEGO H..A SIE NIE WYPOWIEM.PAMIETAM TA SWINIE Z H-17 JAK BYLISMY U PANA LESZKA.SUPER ZE WASZA HALA TEZ JUZ SIE NA NIM PRZEJECHALA -CHOCIAZ NIE WIEM CZY WASZA HALA BO NIE WIEM Z JAKIEJ HALI TO JEST NAPISANE.ALE TAK W DUPE TO ON POTRAFI WEJSC CALY NIE TYLKO REKE TAM TRZYMAC.A TY ULLI WIEM JAK WYGLADASZ BO NIE RAZ NA FAJCE STALEM I SLYSZALEM CO O TOBIE MOWILI ZYCZLIWI LUDZUE Z HALI 9,10,11 I WIEM CO MOWIA TERAZ,A MOWIA ZE SZKODA ZE CIEBIE NIE MA WIEC MUSIALES BYC NAPRAWDE DOBRYM MENADZEREM SKORO TAK DLUGO O TOBIE MOWIA-BO O INNYCH MENADZERACH ZAPOMINANO SZYBKO.CZEMU ELIZA NIE ODESZLA TYLKO TY??ONA MIALA BY WIELKIE POZEGNANIE BO CHYBA RACZEJ WSZYSCY BY JEJ KLASKALI I MACHALI NA DOWIDZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmary.ec Re: raspberry-1 12.08.09, 19:17 19.08.09, 17:33 o tym czubku to sie nie wypowiem chociaz jest na innej zmiamie moze nawet dobrze bo nie nawidze takich cwaniakow. a ty Ulli zamiast siedziec i pisac na kompie wracaj do nas do euro comfortu.bo z toba bylo inaczej a teraz brak tylko bomby zeby to poszlo z dymem(to zart oczywiscie) a na prawde to jak byles z nami bylo calkiem inaczej. jak do jutra nikt nie napisze jacy sa nasi brygadzisci ja zrobie to osobiscie ale tylko dlatego zeby uprzedzic nowego menagera jakie falszywe sa to osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: raspberry-1 12.08.09, 19:17 19.08.09, 17:47 kobiety !!!! spokojnie....jak nie pol rok to dajcie jego 3 miesc. szansa...mosze nie jest tak zle ???? i daje rady z ilosciem i wydajnosciem???....jak teraz jest inne no to jest ..jak on jest madry to on widze co grzeje z brygadziskami....i jej zachowania!!! jak nie no to juz jest po!!!! zabawe....!! nie dlugo jestem pewny on to tu czyta i wiem jak musze " pracowacz"!!!! spokojnie!! dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ec.brygadzisci Re: raspberry-1 12.08.09, 19:17 19.08.09, 18:59 ja moge napisac wiele ale tylko na brygadzistki z h11,z h10 tez kilka slow ale nie wiele.jak nasze madre i najzdolniejsze brygadzistki beda dobrze mydlily oczy nowemu menadzerowi to uwierzy on w kazde brednie jakie one jemu powiedza i uwierzy tak samo jak ulli w te ich cholerne glupie klamstwa.zeby nowy menadzer nie dal sie tym oszustka.bo to one i nasza kierowniczka lubia rzadzic a nie jakis menadzer.oby pan sie nie dal tym baba. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 20.08.09, 17:27 slysyalem, ze juz od niedawna teraz na hali piekarnik pracuje i na 9ce robi bulki i w 11ce same chleby zostaja ? ciekawe kiedy beda koldry zrobione? A w 10ce mieszaja mase na ciastka? milej zabawy w piekarni zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
smieszkowo.0 Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 20.08.09, 18:34 MOGA ROBIC BULKI,CHLEBY,,CIASTKA ITD... ALE NIECH NOWY MENAGER NIE BEDZIE SLEPY NA BRYGADZISTKI Z 10 I 11 I NIE DA SIE OWINAC IM W KOLO PALCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 20.08.09, 19:51 Jak Pan "Piekarz" motywuje ludzi(w 10ce i 11ce) w 24 h na , 10000 szt!!!!!! koldry!!!! to ja zapraszam jego na wyjazd do ul. Partyzancka 66/72 w Pabianice i oglondamy zarowki i produkcja zarowki do samochodow....i historia taki "madry zarowki" marka philips jaki tam kjedys pracowaly!!:-)))))razem z panem Krzysztofem Puciaty i jego siostra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiatraczki.11 Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 20.08.09, 20:11 Motywowac ludzi!? Ulli Ty jeden umiales nas zmotywowac a prawda jest taka ze w EC bez Ciebie nie bedzie juz tak samo, nawet jesli nowy menager stanie na rzesach!Bo dobrze wiesz ze nie my pracownicy go zniszczymy tylko nasza wladza EC! Jestem ciekaw ile czasu wytrzyma nowy menager??? Bo ty jako jeden jedyny wytrwales cale pol roku! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 20.08.09, 20:24 Ulli Ty jeden umiales nas zmotywowac a prawda jest > taka ze w EC bez Ciebie nie bedzie juz tak samo dziekuje wam na to...i wiem to jest prawda i dlatego wasz szanuje bardzo!! a ..jak klaszcze do tego nogami ...to ja wiem nigdy bendze 10000 koldry w 24 godzin.!!!!!!!! i jeszcze w takim situacja jak pary operatorow dostali podwyska i pary nie....to nie jest mily ale to mentalnosc philipsa... a ja jeszcze dalaj z wami chetnie pracowalem ale to zarowka philips jest jak jest ale to tylko w czasem i bussk. jego tez wywaly i to ostro!!! kwestia czas philipsa....i jestem na pulsie ... Odpowiedz Link Zgłoś
termometr.9 Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 31.08.09, 21:27 kurcze chce wrocic z l4 i sie dowiaduje ze mamy jakiegos nowego menagera.Ulli to niemozliwe to TY masz do nas wrocic!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakowo Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 01.09.09, 15:31 ULLI KONIEC ZARTOW I WRACAJ W KONCU DO NAS! SZKODA ZE NIE WIDZISZ TEGO BALAGANU NA NASZEJ HALI RANO TO JESZCZE JAKOS W MIARE CZYSTO BYLO ALE W NOCY TO KOSZMAR.ULLI NAPRAWDE JAK TY BYLES TO BYLO CZYSTO ITD..A WIESZ SZEFIE CO!? TY JAKO JEDEN JEDYNY UMIALES POWIEDZIEC DO NAS ZWYKLYCH PRACOWNIKOW "DZIEN DOBRY CZY TEZ DOWIDZENIA". POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
duocrem Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 01.09.09, 18:38 Mi to tam obojetne kto jest menagerem wkońcu zmieniaja sie i tak co chwile...kiedys byl jeden kierownik na hale 10 i 11 po dwoch brygadzistów i bylo dobrze ..wiec czy to takie konieczne zeby byl menager ??teraz wiecej jest ludzi chodzacych niz pracujacych!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia.17 Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 01.09.09, 21:31 super poprostu switnie ze w koncu ktos to napisal!!!WIECEJ CHODZACYCH I SIEDZACYCH PRZY BIURKU jak pracujacych!!! ale tym ludzia nie wolno nic powiedziec bo zaraz jest zrypka od brygadzisty lub kierownika!!!prawda kiedys byl 1 kierownik a teraz jest ich dwoch i kupa ludzi dookola siedzacych a raczej pilnujacych biurka 8godzin, mi zal ze Ulli ciebie nie ma z nami bo napewno zrobilbys z tym w koncu porzadek!!! pozdrowienia te kieruje wlasnie do Ulliego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec marzenia.17 02.09.09, 19:05 WIECEJ > CHODZACYCH I SIEDZACYCH PRZY BIURKU jak pracujacych!!! ja to tez chetnie robilem ale wtedy nie bylo taki wyniki w hale jaki bylo..ale to pokazuje philips potrzebuje wiency administracja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec duocrem 02.09.09, 19:03 Mi to tam obojetne kto jest menagerem!!! szliczne slowie ...ale sa taki ludzi jaki potrafia swoj zespol i spolpracownikow motywowacz i sa taki ludzi jaki "menagerow" jaki robia bulki i chleb i nic innego i to tylko max pol rok!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec krzyzakowo: 02.09.09, 19:01 resultat taki balaganu jest prost: zle kierowanie ludzi ..rano tak bo jeszcze to patrze a juz potem...po co porzadek pilnowacz ..bo niekogo to jest potrzebny a nie brygadziska a nie kierownik(czka) "DZIEN DOBRY CZY TEZ DOWIDZENIA" to jest podstawa na ludzi jaki majom kultura!! i nie waszne na jaki poziom oni pracuja! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 02.09.09, 18:58 termometr.9: ja nie wroce do momentow jak bendze taki falszywe facet jak philipsa jaki ma wogule zero! i mowie zero pojeczia co dotycze kierowania zakladow w takiem wielkosci! szkoda ale dajcie znak jak on juz niema to wtedy wroce chetnie i postawie wasz zaklad na nogi!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutella.u Re: swieze bulki i chleba w 9,10,11ce???? 08.09.09, 11:31 Wiesz Ulli moga byc bulki i chleb ale tez gumy do zucia i ZALUZJE (wiesz takie do okien)-szkoda ze nie slyszales tego tlumaczenia na temat zaluzji jak bysmy byli ulomami i trzeba bylo nam wytlumaczyc do czego one sluza---zalosne!!!!!!!! Dla mnie jak i dla wiekszosci to TY byles,jestes i bedziesz MENAGEREM!!! A falszywych ludzi w EC jest od groma nie tylko Philips!! ja czekalem na twoj powrot i dalej bede czekal bo wiem ze nadejdzie taki dzien w ktorym wrocisz i znowu bedzie w tej firmie tak jak byc powinno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec nutella 08.09.09, 17:57 dziekuje bardzo.....jest bardzo mily....czekamy jak w niemcy obudzie i wywale taki zarowka....jaki niema pojetcia co dotycze kierowanie ludzi!!.. ale powolie juz zarowka 100 watt jest wycofany!!! i po rok 75 watt...itd itd...dziekuje wam dla taki zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa.kraina Re: nutella 08.09.09, 21:20 JAKAS NADZIEJA ZE TA ZAROWKA SPALI SIE WKONCU. CIEKAWE ILE WYTRZYMA TEN MENAGER W NASZEJ "SWIETNEJ FIRMIE"??? JA DAJE JEMU JAKIES 3 MIESIACE WIECEJ NIE BO DOBRZE KTOS NAPISAL ZE TYLKO ULLI TU WYTRZYMAL POL ROKU,WRACAJ ULLI BO NIE TYLKO NUTELLA CZEKA NA CIEBIE ALE I LUDZIE Z NASZEJ BYLEJ GRUPY-BO NIE WIEM CZY JUZ WIESZ ZE BEDZIEMY CHODZIC NA DWIE ZMIANY?! Odpowiedz Link Zgłoś
11.upior Re: nutella 08.09.09, 21:26 ha ciekawe kto to napisal?ale wiedz ze ja tez czekam na powrot naszego szefa Ulliego ze stanie na 11 i 10 i posprzata ten burdel w tej "cudnej(a nie swietnej)"firmie. nie tylko robimy zaluzje ale i gume do zucia ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornia.40 Re: nutella 10.09.09, 07:30 Jak to jest!! Nasz urlop a postój Firmy????! Dla mnie to jest strasznie nie jasne a ta chora firma myśli że ma jakiś głupich ułomków przed sobą!! Ale niestety pojedyńcze osoby nic i tak by nie zrobiły z tym!! Ulli pozdrawiam Ciebie serdecznie ale już wracaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec kalifornia.40 10.09.09, 16:18 postoj to postoj...czas na remonty na naprawe..w tym czasie ..stazek i janek..zapie...ja po 12godzin..troche szkoda taki osoby..a wy...macie urlop albo L4 albo albo albo...dziekuje serdecznie kalifornia 40 Odpowiedz Link Zgłoś
prov-ita Re: nutella 10.09.09, 08:06 no wlasnie dwie zmiany a z tego co sie orientuje nadal bedzie tam dwóch kierownikow i menager ktory jak narazie nic nie zrobił...tylko chodzi po hali i wyglad jego przypomina przepitego Pana po wczorejszym dniu..jednym słowem "menel"czy naprawde nikt tego nie widzi ze w tym zakładzie jest wiecej ludzi " ktorzy nic nie robia?? Uli dlaczego nie zmieniłes tego juz za swojego panowania??przeciez dobrze widziales co tam sie dzieje??tymbardziej ten buc nic nie zrobi!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec prov-ita 10.09.09, 16:22 dwie zmiany co...to musza byc 2 kierownikow 4 brygadzistow i co najmnie jeden piekarz..." albo przepitego" z guma w buzi..i zaluzje przed oko...mosze od dziszaj " MENEL " zostaje to wiemy od kogo my piszemy...co maciej? milego urlop wszyskiemy od 11ce Odpowiedz Link Zgłoś
smietnik.only Re: Racja! 11.09.09, 08:09 Menel to najlepsze slowo jakie tu padło.Poczatek tygodnia jeszcze ujdzie ale kolo czwartku lub piatku to ten nasz nic nie robiacy menager naprawde wyglada koszmarnie.Panie Ulli wroc Pan i to szybko do nas!Pozdrawiam Pana!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Racja! 11.09.09, 10:40 To tak jest, teraz ma chce MENELger! to tez cos fajniego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prov-ita Re: Racja! 11.09.09, 23:07 pod koniec tygodnia to Menel nie wygląda..chyba w domu nie ma lusterka a okna pozasłaniane zaluzjami:) i rachuby czasu ze tak czas szybko mija...jego włosy kolo srody..blee mozna frytki smażyc z smalcu jaki zdola sie wykręcic...koszule zmienia koło czwartku..nie mialam okazji przechodzic obok niego..ale moze to i lepiej ...a jego skrpetki do butów pewnie przyklejają sie do nóg jak guma do żucia.. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynastka.13 Re: Racja! 13.09.09, 16:41 o jak ostro ale co prawda to prawda!!! a nawiazujac do tej jak ktos go nazwal szuji to napisal swieta prawde,falszywa raz jeszcze falszywa zaklamana szuja-pracowalem z tym palantem na 13 u pana Leszka,ktorego pozdrawiam. a na ta szuje uwazac,cholerny babiarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzikowo Re: Racja!prov-ita!!!!!!!!!!! 13.09.09, 20:37 ble takich frytek nie chcialabym jesc,ale co racje napisano to napisano.u nas juz nie zatrudnia sie ludzi takich jakimi byl Ulli tylko pierwszych lepszych jakie sie nawina.nic nie umie bo jak do ta to sie niczym nie wykazal ale wazne ze umie robic zaluzje bo gumy sa nie wskazane nie polecam-no chyba ze te bez cukru.ale jak to jest Ulli byl ok a taki nowy menager juz na wejsciu zostal skreslony?! moze za wyglad!!?? panie Ulli prosze wroc pan do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
urlopik.dzis Re: Racja!prov-ita!!!!!!!!!!! 14.09.09, 20:58 no nareszcie odpoczynek od dzisiaj i powiem jedno,ten facet nie nadaje sie na menagera przynajmniej w firmie ec.nie ma to jak byl ulli z nami i tez chce tak jak wy zeby on do nas wrocil!pozdrawim ulli Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkcyjnyc 16.09.09, 09:24 praca.wp.pl/kat,18453,title,Wzrosly-wynagrodzenia-na-stanowiskach-produkcyjnych,wid,11496324,wiadomosc.html Z raportu wynika, że pracownicy wykonawczy w dziale produkcji zarabiali 2 800 PLN brutto, brygadziści czy mistrzowie – 4 150 PLN, kierownicy produkcji – 8 125 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia.17 Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 16.09.09, 17:02 ha ha ha ha ha ha ha ha ha :-) :-) :-) :-) i tak bez konca!!! dobry dowcip zostal tutaj napisany!!! zal a przede wszystkim brak slow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fistaszki125 Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 16.09.09, 21:17 CO TO ZA KOSMICZNE ZAROBKI? GDZIE TYLE SIE ZARABIA? BO W NASZEJ FIRMIE NA REKE DOSTAJE SIE OD 950ZL. PO 1005ZL. DO 1250ZL. NA REKE! TAKA JEST PRAWDA NIE MOZNA ZA TA KWOTE UTRZYMAC RODZINY 4OSOBOWEJ A JUZ NIE WSPOMNE JAK KTOS MA WIEKSZA RODZINE,CHOCIAZ CI CO MAJA 3OSOBOWA RODZINE TEZ NARZEKAJA BO PRACUJE Z TAKIMI LUDZMI I WIEM CO SIE MOWI. TO ZALOSNE DOSTAWAC SREDNIO WYPLATE 1000ZL. NA MIESIAC CHAROWY W FIRMIE EC!!! ULLI POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 17.09.09, 10:53 szwaczka w niemcy -40 godz/tyg. od 800 Euro ( w Gersdorf)- do 1556 Euro (w Brühl) np. Operator Maszyny Tekstilny w niemcy -40 godz/tyg. od 2380 Euro - 2882 Euro np. srodlo Internet Odpowiedz Link Zgłoś
bestkangur32 Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 17.09.09, 11:11 Poznań pracownik produkcyjny od 1500 wzwyż bo w Poznaniu nikt za niższą pensję nie przyjdzie a z Leszna idzie łatwo dojechac do pracy w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
maly.raczek Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 17.09.09, 16:50 niestety my w firmie EC nie bedziemy mieli takich stawek jak szwaczki czy operatorzy w Miemczech!!! to jest bardzo przykre ale prawdziwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.raczek Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 17.09.09, 16:54 Racja,racja i raz jeszcze swieta racja! Za te wszawe grosze bynajmniej mojej rodzinie starcza na oplaty a juz o calej reszcie czyli o najwazniejszym "wyzywieniu" nie wspomne.Przykro patrzec kiedy dziecko prosi o ciastko a ciebie mimo ze ""pracujesz"" na nie nie stac.moje dzieci tego np.nie rozumieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.raczek Re: Wzrosły wynagrodzenia na stanowiskach produkc 17.09.09, 16:49 Ulli ty wiesz najlepiej ile my zarabiamy!!! a takie zarobki moze beda w ec ale za jakies 100lat bo u nas w Polsce co jakis czas rosnie najnizsze wynagrodzenie to za te 100lat tyle moze zarobimy!!! Przeciez byles tez na zebraniu jakie bylo "ze firma jest w kryzysie" i dlatego obcieto nam nasze premie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2lotto Co tu sie wyrabia.. 24.09.09, 16:43 czy wkoncu ktos zmieni obsade na 10??nie mozna tam normalnie juz pracowac i patrzec na tych wszystkich nierobow ktorzy tam sa... Odpowiedz Link Zgłoś
fartuszki Re: Co tu sie wyrabia.. 25.09.09, 07:42 na temat tych falszywych nierobow z h 10 sie nie wypowiadam jestem teraz na h 5 i mam wielka nadzieje ze juz nigdy nie wroce na ta zaje.....a 10 Odpowiedz Link Zgłoś
donald-6 Re: Co tu sie wyrabia.. 25.09.09, 09:38 moze lepiej ktos powie jak to jest szyjemy na ilosc czy jakosc??bo jedna szyje ..ale chyba nie na jakosc..tylko na ilosc zeby sie przypodobac i to ona dostaje premie..a co z tymi co szyja dokladnie w przeciwienstwie do tej osoby..nic nie maja ..gdzie sprawiedliwosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
jer.ry Re: Co tu sie wyrabia.. 26.09.09, 16:47 co za roznica na co bo juz szkoda gadac o tych co szyja malo i maja mase poprawek a wszyscy jednakowo maja placone i dopiero gdzie tu sprawiedliwosc??!! nawte nowe osoby maja brutto wiecej jak my starzy pracownicy no prawda jest taka ze trzeba poszukac lepiej platnej pracy i nie widziec falszywych ludzi z ec!!! ulli pozdrawim ciebie bardzo serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
budowniczy.bob Re: Co tu sie wyrabia.. 27.09.09, 14:29 wlasnie co za roznica te premie uznaniowe dostaja tylko dupowlazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem o jakiej hali jest napisane ze sami falszywi ludzie sa ale powiem ze takich falszywych jak na 10 to nigdzie w ec nie ma!!!!!!!!!!! Ulli te pozdrowienia kieruje w twoja strone!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowane12 Re: Co tu sie wyrabia.. 27.09.09, 17:28 NIE TYLKO NA 10 ALE W PRAWIE CALEJ FIRMIE A ULLI POPROSTU OTWORZYL NAM OCZY BARDZO SZEROKO NA TO ABYSMY MOGLI DOSTRZEC TYCH FALSZYWCOW,WIELKA SZKODA ULLI ZE CIEBIE Z NAMI NIE MA BO PEWNIE ZROBIL BYS PORZADEK Z KAPUSIAMI I "DUPOWLAZAMI" ALE MAM NADZIEJE ZE TEN PAN CO JEST TERAZ "NASZYM MENAGEREM" BEDZIE WIDZIAL TO LIZUSTWO I WYSTAWI RACHUNEK NIEKTORTM LUDZIA Z KTORYMI TO TY ULLI MIALES ZROBIC PORZADEK.ULLI POWODZENIA TRZYMAJ SIE I POZDRAWIM,NO A JUZ WOGOLE SIE NIE POGNIEWAMY JAK WROCISZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 14:30 dziekuje dla pozdrowenia...a myszle "nowe" nie daje rady z pomyslem philipsa i dlatego nie bendze to co chcesz...a ja nie pogniewam...chetnie z wami pracowalem...ale po podsluchanie na policja w lesznie widze tam nie tylko jeden palant pracuje w 1.pietro ..ale rezultat od to jest zero..przykro my "lügen haben kurze beine"...klam zostaje klam...ale dla wszyskie reszta ucziwy pracownikow ...pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
gocha111.1 Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 19:29 jaka Ulli policja???przeciez w EC nie ma policji o czym ty piszesz?! pozdrawiam ciebie serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 29.09.09, 08:04 Szkoda slow, jaki pomysle wyidze na philipsa glowa to malo dzieci jest, ..i to po 3 miesc.jak ja tam juz nie bylem...smiecho warto to jest, ale dlatego opinie w leszno sa taki i nie inne od niego i jego pracy, i to juz w urzadych tak mowie...dlugo to nie idze... jaka Ulli policja???przeciez w EC nie ma policji o czym ty piszesz?! > pozdrawiam ciebie serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawda.falsz Re:Komentarz 400!!! 29.09.09, 17:02 CO MOWI SIE NA TEMAT EC W NASZYM REGIONIE TO WSZYSCY WIEDZA ALE TA FIRMA UWAZA SIE ZA JEDNA JEDYNA I NAJLEPSZA TYLKO ZE PRAWDA JEST CALKIEM INNA BAGNO I NIC WIECEJ :-( A TY ULLI GDYBYS NAPISAL TROCHE JASNIEJ TO BYLOBY LEPIEJ,CO Z TA POLICJA BO PEWNIE WIEKSZOSC Z NAS TU PISZACYCH TEGO NIE ROZUMIE!NO I SMUTNA PRAWDA ZE JUZ Z NAMI NIE PRACUJESZ A SZKODA BO ZA TWOICH CZASOW BYLO PRZYNAJMNIEJ MILO,JA CIESZE SIE ZE JUZ MNIE NIE CHCIELI NA 10 JESTEM TERAZ NA H5-DZIEKI ZE TAM TRAFILEM I NA 10 NIE CHCE JUZ WRACAC!!!POZDRAWIAM ULLI I CZEKAM NA TWOJ POWROT A WIDZE ZE NIE TYLKO JA TEGO TOBIE ZYCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re:Komentarz 400!!! 02.10.09, 09:54 dziekuje dla pozrowenia...ale szkoda slow cos dodatkowe pisacz na temat przedsluchanie w policja bo to naprawda bajka...i po prosto teraz jest widoczny jaki phillips ma mozg.....zero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 14:24 sa jeszcze w innem dzialy falszywi ludzi ..1 pietro ostatnie drzwi po lewy strony ...zawsze zamkniete ale sa:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
doctorz1000 Re: Co tu sie wyrabia.. 15.10.09, 12:10 tylko dupowlazy i lizusy dostają premie ?? heh zapewniam cie że nie ;] założę się że ty jako pierwszy zawsze przyjdziesz sie przywitać co poniedziałek sprawdzasz wykresy ;];] na forum używasz mocnych słów dlaczego na zebraniach siedzisz cicho ?? dlaczego publicznie sie nie przedstawisz ?? pozdrawiam budowniczy.bob co do pana Uliego przyszło co do czego to też zmusił nas do przyjścia na tzw. 100% i z grubsza to zapamiętałem... czytam to forum dziś po raz pierwszy i naprawdę ze śmiechu nie mogę jakich rzeczy się dowiaduję ha ha tyle że po tym co tu wyczytałem mnie nie jest już do śmiechu . . . tyle jak na razie mam do powiedzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec doctorz1000 15.10.09, 16:48 o do pana Uliego przyszło co do czego to też zmusił nas do przyjścia na tzw. 100% i z grubsza to zapamiętałem...... tylko jak?....maszyne naprawiony? regularny przeglondy? nie byle jaki tkaniny na maszyne? osprzet postawiony? pelny kultura? dzien dobry i dowiedzienia? zawsze otwarty na propozycja pracownika? rozmowe z spolpracownikamy? teraz tez to jest ? No to nie wiem dlaczego sa taki slaby wyniki teraz? PS: Premie dostaly najlepsze ludzi i !!! i teraz ludzi jaki sprobowali odzyskacz najlepsze wyniki...ale nie mieli moszliwosci bo planowanie planowal 800km daleko i bez wyglond do produkcja!! Odpowiedz Link Zgłoś
doctorz1000 Re: doctorz1000 15.10.09, 23:24 no fakt kultura przede wszystkim, sprzęt podstawiony. Ale tak to powinno być od zawsze... i z tego co mi wiadomo tak kiedyś było Dzień-dobry owszem fajnie się rozmawiało ale na rozmowach się moim zdaniem skończyło. Teraz garstka ludzi wypowiada się na tym forum że tak powiem "olewając" to czy to czytają kierownicy czy może sam dyrektor sami sobie robimy na szkodę myśląc że coś zmienimy... najlepiej po ubliżać każdemu na forum zarzucić fajnymi tekstami a potem się dziwić dlaczego jest tak a nie inaczej... taka jest moja ocena sytuacji na tym co się dzieje tutaj... ps. bronie siebie i moich interesów w tej firmie nie kierownictwa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tornado89 Re: doctorz1000 16.10.09, 17:04 JAK czytam te wasze posty to az zal .JAK uli pisze to hilips niema pojencia o tej firmie tylko stwarza pozory ze sie zna .A wrzecziwistosci to ma pojencie tak jak my. JAk slyszalem od znajomych to na podwyszke niemacie co liczyc .TAK POWIEDZIAL DYREKTPR ALBO PODWYSZKA ALBO 300 OSOB DO ZWOLNIENIA ,to jest chyba jakis kawal .CHyba ze pracownicy sa jacys Ciemni i nieokrzesani. Ps. biurowi niech sie natemat nie wypowiadaja ,a swego stolka pilnuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: doctorz1000-tornado89 16.10.09, 17:33 Jak prawda to prawda, i wierczy to z tym 300 osobamy!!! pary rzeczy ja sam widzialem i sluchalem ale to dlugi temat, dopiero jak niemcy i szwedzi gleboki sprawdzaja co tu grzeje to wtedy juz jest za poszno. Szkoda tylko na taki ludzi jaki uczywy sa, i nie potrafia inne praca znajdowacz bo sa od wsi albo bardzo daleko. Ale czas idze na to, ja jestem cierpliwe i bende macham jak philips dostaje "podziekowanie"!!! Kwestia tylko czas narazie ma urlop...pasuje jego taki pogoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 14:22 dziekuje dla pozdrowenia ..a praca jest tez na o kolo leszno www.pracuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 14:21 jakosc powynne byc ale jak widacz z reklamacja quelle nie idze tak...bo najpierw jakosc i potem ilosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 14:20 calkiem nie jest tak zle w tym hali 5 zyce cie wszyskiego najlepszego...i pozdrowenia na kierownik hal Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia.17 Re:Ostrzezenie!!!!!!!! 08.10.09, 23:10 Mam wielka nadzieje ze ta osoba czyta to form! Dzisiaj uslyszalam w pracy ze pan Ulli dzwonil i poprosil nasza brygadzistke o zniszczenie szwaczki na naszej hali o wstawianie jej nagan za byle co,a powiem ze ta osoba duzo szyje a on chce ja za cos zniszczyc! Ja za ta osoba stane murem bo jest super babka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re:Ostrzezenie-bajka? 09.10.09, 07:34 ale bajka :-)))) pomysl nie zly tylko smieczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
energy666 Re:Ostrzezenie!!!!!!!! 28.10.09, 08:25 Nie tylko Ty staniesz za nią murem . Ja też !!!!!!!!!!!! i jest wiele takich osób co to samo uczynią :):):):) A Panu,Panie Ulli radzę zmienić psychiatrę bo ten najwyraźniej Pana oszukuje , a raczej najlepszym wyjściem było by zmienić specjalizację lekarską i zacząć leczyć nogi , bo jednak na głowę jest już za późno . Proszę dokładnie przeczytać całe forum EC , Pan po prostu się tutaj ośmiesza!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Proszę dokładnie przeczytać całe forum EC 28.10.09, 14:26 najlepsza Reklama dziekuje!!! i pozdrowenia do Dębowa Łęka.... Odpowiedz Link Zgłoś
energy666 Re: Proszę dokładnie przeczytać całe forum EC 28.10.09, 19:05 Najwyraźniej źle mnie Pan zrozumiał. To co Pan wyprawia na tym forum , to jest śmiechu warte . Myślę że pracownicy niebawem przejrzą na oczy bo tak naprawdę to Pan w sprawie pracowników nic nie zrobił tylko zamydlił oczy , a teraz stara się Pan by wszyscy ludzie byli skłóceni ze sobą.Proszę się zająć wreszcie Swoim życiem bo Pana z firmą EC już nic nie powinno łączyć . Odpowiedz Link Zgłoś
ccc.10 Re: Proszę dokładnie przeczytać!!! 31.10.09, 19:57 A...ś to do Ciebie bo te słowa padły na naszej zmianie "NARESZCIE SIĘ JEJ POZBYLIŚMY" przykre te słowa tym bardziej że myślałam że skoro tak dużo szyjesz to zostaniesz u nas ale widzę że komuś przeszkadzałaś a może ktoś bał się o swoją pupe...! chciałabym żeby ktoś zrobił w końcu porządek na tej naszej 10 bo narazie to jest full fałszywych, zakłamanych ludzi! na hali nie mogę z tobą rozmawiać bo później ja będę pomiataną osobą,pozdrawiam A....ś! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkcji!!! 04.11.09, 07:53 Od Ex-Managera ds. magazynów S. A., Ex-Managera ds. jakości & QS J.B. Sz. i od Ex-Manager ds. Logistyki M. D. EX-Specjalista ds. BHP S.... i od Ex-Kierownik zakupów R. A. i od Ex-Kierownik magazyny wewnętrznego J. Sz. itd itd itd... czekamy kjedy gasnie zarowka...i robimy wtedy wielki impreza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Co tu sie wyrabia.. 28.09.09, 14:19 2lotto napisał: > czy wkoncu ktos zmieni obsade na 10??nie mozna tam normalnie juz pracowac i > patrzec na tych wszystkich nierobow ktorzy tam sa... jak ja juz pisalem : phillips lubie to wiency administracja i mniej produkcja...i to zaklad idze na bruk...kwestia czas Odpowiedz Link Zgłoś
tornado89 Płaca 09.10.09, 20:13 Jak sie orientuje z opowiesci kolegó i kolezanek płaca w Eurocomforcie idzie w dół, czyli na granice wytrzymałości. Jak sie dowiedziałem w miesiacu październiku ich pensje zostały pomniejszone o co najmniej pare złotych(30,50 lub więcej zł )i nikt nie wie dlaczego? A słuchy dochodza że główny dyrektor chce zabrac resztę premii. Czy zakład nie idzie juz na plajtę. Czy Uli nie ma racji że zakład nie idzie na plajtę? Odpowiedz Link Zgłoś
tornado89 brak kryzysu w Eurocomforcie 09.10.09, 20:19 Z wypowiedzi dyrektora Eurocomfortu wynika ze kryzysu w Euro nie ma a jak słuchy donosza to chce zabrac reszte premii pracownikom produkcyjnym. Jak wynika dyrektor pochwala wybryki i zachowania biurowych bo widocznie" oni wytwarzają najwiekszy budżet dla firmy" oczywiscie w picu kawy, posiłków w godz pracy nie przerwy i bez zadnych przeszkód nie przejmujac sie niczym, że pracownicy zewnątrz ich widzą. Wiec chyba tymi posiłkami papierów nie pobrudza żadnym tłuszczem ani kawa lub herbatka( sprawa do przemyslenia dla dyrektora) Odpowiedz Link Zgłoś
tornado89 Dyrektor 09.10.09, 20:22 Dyrektorze my jestesmy tylko zwykłymi pracownikami "fizycznymi" ale swój rozum mamy, jesli tak dalej będzie to jesli związki zawodowe sie nie zajmą ta sprawą to w ręce weźmie załoga, bo tylko to nam pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: Dyrektor 10.10.09, 19:09 Dyrektorze my jestesmy "tylko".....i dlatego ma to w dupie... zwykłymi pracownikami "fizycznymi"-....potrzebny pracownikami....bo bez was...niema nich wyplata... ale swój rozum mamy....i to bardzo fajnie..., jesli tak dalej będzie to jesli związki zawodowe sie nie zajmą......a zwiazku ma jaki narzedzia na to?? ta sprawą to w ręce weźmie załoga....i to juz !!!!, bo tylko to nam pozostało. Dokladnie tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec nie tylko ja!!!! 12.10.09, 11:44 Autor: rv87 12.10.09, 10:51 The EC the camp of work. Pracowałem w tej firmie prawie dwa lata i napisze tylko tak: Jeżeli chcesz tam pracować przemyśl to sobie pięć razy, bo jeżeli nie masz nerwów ze stali, nie umiesz wchodzić przełożonym w d... i płaszczycz się przed nimi i nie masz dobrych układów w firmie to odpuść sobie tą firme jest wiele owiele lepszych firm niż EC. Jeżeli jednak zdecydujesz się na prace tam to przygotuj się na nocne wstawanie np o 2 w nocy wsiadasz w samochód i do pracy, a jak już zrobisz swoje to i tak powiedzą, że nic nie robisz lub za wolno. Tak było kiedy trafiłem pod kierownictwo Krzysztofa hala nr 10. Katastrofa to zamało to była prawdziwa APOKLIPSA!! gdyby było żle to byłbym szczęśliwy. W tej firmie nie da się normalnie pracować co pochwile przymusowe nadgodziny i nie odpłatne soboty i budzenie wśrodku nocy i to wszystko za psią wypłate. Ta firma traktuje ludz jak tanią siłe roboczą, a kierownictwo ma Cie i tak w d... Właściciele tej spółki nie mają zielonego pojęcia co się tam wyczynia.; A kierownik K. hala nr 10 niech idzie kręcić lody pingwinom na Grenlandii!! And manager Chr. from hall No. 10 tet it goes to twist ice- creams pengwins on Greenland!! Odpowiedz Link Zgłoś
theworker Re: Dyrektor 13.10.09, 22:09 Chyba nie wiesz co piszesz? Załoga??? W swoje ręce? KTO? Kto się ośmieli pierwszy rzucić kamieniem? Pracujesz w tej śmiesznej firmie? W tej firmie nie ma odważnych, wszyscy są ciężko przestraszeni! Nikt nigdy niczego nie weźmie w swoje ręce - zapomnij! Ludzie boją się czytać to forum! Ile osób tutaj zagląda? Z kim chcesz robić rewolucję? Ktoś, kto gotów jest o trzeciej wstawać do pracy na pierwszą zmianę musi bardzo tej pracy potrzebować i NIGDY nie ośmieli się wystąpić przeciwko pracodawcy! Takich ludzi, jak mi wiadomo, jest w EC zdecydowana większość! Chcesz poprawić swój los, to szukaj sobie innej pracy! To moja życzliwa rada. Oszczędzisz zdrowie, a i przy odrobinie szczęścia portfel nie ucierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec tornado89 10.10.09, 07:54 bardzo madry slowa...i jak kogosz ma oko, to widze to ...dokladnie tak jest i bendze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec tornado89 10.10.09, 19:05 30,50zt x 1200 osob = 36600zt to fajna impreza na zuzle....(od prywatny kieszenie):-)))))) plus premia dla ludzi jaki kradnia papier do myjcia okien od zakladow i dostaja awans do gory!! to nie duzo to tylko 9000 Euro ..prawie wyplata Philipsa...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec kosultantem zarzadu ds produkcji 27.10.09, 10:46 nareszie wyszlo na jaw philips nie bylo dyrektorem zarowki....bo bylo tylko ....kosultantem zarzadu ds. produkcji....ale bieda.... szkoda bo juz powoli spadnie "Kartenhaus" ...:-))) jak malo jest swiat i jaki malo kraj jest polska.. Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 27.10.09, 12:23 A jak to mozliwe ze byl tylko konsultantem Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 27.10.09, 12:26 To ludziska znowu byli oszukiwani Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 27.10.09, 12:27 Aczy to bylo fer Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 27.10.09, 12:30 Tak wyglada ze ludziska wedlug nich to tempaki Odpowiedz Link Zgłoś
komt-erp Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 08.11.09, 16:42 GDZIE SĄ ZWIĄZKI ZAWODOWE KTÓRE DUŻO OBIECUJĄ A NIC NIE ROBIĄ??!! Dlaczego wraca system czterobrygadowy na h17, h9?? Na h17 jest zimno, bramy są często otwierane w takich warunkach nie da się pracować!! Na h17 jeżeli chce się iść na urlop to trzeba się prosić i tłumaczyć przełożonej.. Odpowiedz Link Zgłoś
tornado89 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 11.11.09, 17:39 Co myslicie o pracy w dniu 11 Listopada .CHyba kierownicy tych hal nie czuja sie POLAKAMI PATRYJOTAMI tylko przydupasami Niemc///. KAZDY POLAK WIE ZE TO SWIENTO TO NIEPODLEGLOS .A nie strach o swoj stolek ,Niemcy maja swiento to znaczy ze to jest ich swiento imaja wolne .A polacy to bydlenta ,czy cholota ,maja strach o swoje n Odpowiedz Link Zgłoś
1patriota Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 12.11.09, 12:19 tornado89 Co myslicie o pracy w dniu 11 Listopada .CHyba kierownicy tych hal nie czuja sie POLAKAMI PATRYJOTAMI tylko przydupasami Niemc///. KAZDY POLAK WIE ZE TO SWIENTO TO NIEPODLEGLOS .A nie strach o swoj stolek ,Niemcy maja swiento to znaczy ze to jest ich swiento imaja wolne .A polacy to bydlenta ,czy cholota ,maja strach o swoje n Widzę tornado 89, że Twój język się znacząco zmienił. Z poprawnej polszczyzny na bełkot. Chyba jesteś zbyt bardzo pod niemieckim wpływem. Chcesz być patriotą to naucz się poprawnie pisać w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 13.11.09, 14:30 Widze ze tornado wie co to patriota bo otym napisal . A ty go krytyka po oczach, moze bys sam cos napisal na temat tego swieta . Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 19.11.09, 18:55 Widzę ze zaczeło tutaj powiewac nudą .Czyzby niebyło tematów .Troche odwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec pozdrowenia dla kosultanta zarzadu ds produkc 19.11.09, 19:23 motorynka.1 albo lepij A.ś. od debowa laka albo lepij szwaczka od h 10 nie martw tu jest cicho, przyidze czas i okazja...ale wtedy ciebie juz philips zwolnie..bo jesteszcz w forum i piszesz tu "pierd..." Jak masz prawdziwe temat to wtedy odzywaj albo chcesz widzisz twoj korespondencja od nasze-klasa tutaj ..co dotycze brygadzistow itd...???? i Prosze nie pisz dalaj glupi smsy bo ja juz nie pracuje w ec i nie jestem twoj menedzerem... jak masz temat to ja chetnie cos na to pisze.. reszta pracownicow w ec i textil ogolny zycze cos milego.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel3 Re: KaSa 15.01.10, 20:09 NIEODBIERASZ ODE MNIE TELEFONU NIE ODPISZUJESZ NA ESKI WIEC NA TYM TWOIM FORUM ZADAM TOBIE PYTANIE ""KIEDY ODDASZ MI KASE KTORA ODE MNIE POZYCZYLES DROGI ULLI""???????????? PRZEKONALEM SIE JAKI JESTES W PORZADKU DOBRZE ZE NIE WIDZE CIEBIE BO BYS OBERWAL ODE MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
figgo22 Re: KaSa 17.01.10, 19:26 nie tylko tobie jest winny pieniadze,ja juz sie nawet nie upominam.szkoda slow na Ulliego wazne ze sie przekonalem jaki z niego dupek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: KaSa 21.01.10, 00:43 O swiedersk...ale jestescz naprawda pust...i dla mnie to jeden wielki smiech.... Kto nie chce...szuka powodu Kto chce...szuka sposobu.... chyba juz truskawki fermentuja...biedna wioska.. Odpowiedz Link Zgłoś
s.szwaszka Re: KaSa 21.01.10, 17:07 Po 1.Truskawek zimą na naszym polu nie ma,może są w zimie w Legnicy ale w to wątpie! Po 2.Racja pieniądze mi też jesteś winny.Przypomnę za co: 4xnarzuty,za pr.......y,za papierosy,za piwo (najwięcej),we wrześniu pożyczyłeś do białego kiosku w Dę... Łę.. na kartę do telefonu.Pożyczać umiałeś i na tym koniec,jeżeli jesteś taki spłukany to masz pecha!!! Akurat ja tych pieniędzy tobie nie podaruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A.Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: KaSa 23.01.10, 01:27 Ale fantazia masz naprawda nieograniczony...!!!!!!! "fantazia" bierz na nowe gatunek truskawki mosze to nowy rodzaj truskawki obok darselect,alba daroyal,sonata elsanta,roxanna,patty,saint pierre,Salsa,Daisy,Adria i Yamaska??? Nie pij wiency taki wino(truskawkowy) bo naprawda fermentacja juz w glowie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
s.szwaszka Re: KaSa 23.01.10, 18:21 Podtrzymuję to że potrzebujesz pomocy lekarza i to dobrego specjalisty,nie tego do którego chodziłeś tylko po zwolnienia lekarskie!!! A pieniądze nadal masz mi oddać!!!!!!!!!!!!!! Nie pisz więcej bo jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 Re: KaSa 26.01.10, 18:12 C o piszecie za pierdoły.Piszcie o tym co tam u was w zakładzie słychać.Doszły mnie słuchy ,ze was w konia robią. Jak i z pod wyżkami i INNYMI sprawami. TYLKO NA TAKIE PYTANIA JEST CIĄGLE JEDNA I TA SAMA ODPOWIEDŹ . W FIRMIE JEST KRYZYS .Dobry bajer ale nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ulliec Re: KaSa 21.01.10, 00:47 ciebie tez musze odpisacz? Bo ip jest taki sam...i kompa jest taki sam...i szwaczka jest taka sama...itd itd itd... philips : rob jaki szkolenie na twoje ludzi po nie znaja moszliwosci internetowy..ogolny osoba od debowa laka!! Odpowiedz Link Zgłoś
motorynka.1 święta:)) 29.11.09, 18:28 Czy w EuroComforcie naprawdę nie stać dla pracowników na jakieś prezenty lub grafitykacje gwiazdkową czy naprawde w tej firmie jesttaki kryzys!!! bo sądze ze raczej nie. Wszystkie ościenne zakłady małe i duże dbaja o swych pracowników przed świętami. A w naszym spaniałym EuroComforcie zapomina się o tych co wytwarzają zyski w firmie, i ich poprostu zarząd "olewa" tłumacząc się "kryzysem" to jest śmieszne.(Ale na szkolenia w "Akwawicie" jest jako firmę stać). A paczki powinni dostawać wszyscy pracownicy a nie tylko Ci co mają małe dzieci, to jest poprostu dyskryminacja innychpracowników pracujących w tej firmie. Warto by sie nad tym zastanowic?? Odpowiedz Link Zgłoś
komt-erp Re: święta:)) 10.12.09, 20:33 Co to za związki że nie walczą o pracowników?? Po co nam takie premie na święta jak osoby chorujące lub korzystające z opieki i tak ich nie dostaną?? Dajcie nam dobre płace to nie będziemy chodzić do opieki i miłą atmosferę w pracy... Od kiedy bierze się pod uwagę chorobowe i korzystanie z opieki przy przyznawaniu premii na święta jeśli socjalne należy się od państwa... Powiedzcie lepiej ile z tej premii dostaną związkowcy co się należy pracownikowi. Odpowiedz Link Zgłoś